Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Είχα 37 αλλά έλεγα να μην πάω πολύ νωρίς! Θα του πάω τις εξετάσεις στις 29 Δεκέμβρη και έλεγα να κάνω γύρω στις 20 του μηνός γιατί έχω και την καμπύλη! Αλλά μάλλον θα κάνω αύριο τις εξετάσεις αίματος και ούρων και την καμπύλη από βδομάδα!

ε ναι αφου ζαλιζεαι κιολας να ξερεις! πιεση πηρες? μηπως επεσε??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Animated+good+morning+scraps+orkut+sun+smiley.gif

Καλημερα καλες μου φιλεναδιτσες! Τι κανετε? Τα πολυτιμα σας εντος κι εκτος κοιλιας τι κανουν? Το δικο μου κοιμαται...αλλιως πως θα μπαινα?????χιχιιχιχι.....!!!

Δεν σας εχω πολυδιαβασει...κατι για τσακωμους και ατυχηματα πηρε το ματι μου αλλα δεν εχω καλοδιαβασει...παω να φαω τα δημητριακα μου γιατι θα ξυπνησει ο μπομπιρας και παλι νηστικη θα μεινω...επανερχομαι!!!!

Animated+good+morning+scraps+orkut+sun+smiley.gif

Καλημερα καλες μου φιλεναδιτσες! Τι κανετε? Τα πολυτιμα σας εντος κι εκτος κοιλιας τι κανουν? Το δικο μου κοιμαται...αλλιως πως θα μπαινα?????χιχιιχιχι.....!!!

Δεν σας εχω πολυδιαβασει...κατι για τσακωμους και ατυχηματα πηρε το ματι μου αλλα δεν εχω καλοδιαβασει...παω να φαω τα δημητριακα μου γιατι θα ξυπνησει ο μπομπιρας και παλι νηστικη θα μεινω...επανερχομαι!!!!

Ματινάκι μου καλημέρα! Τι κάνεις; Φιλάκια στο μπεμπούλη σου! Την κάνω κι εγώ σιγά σιγά μη με πάρει μεσημέρι! Ήρθε η ώρα για περπάτημα και για ψώνια! Φιλάκια σε όλες!!!!

Ματινακι μου κ σενα τσουπωτος ο μπεμπακος ε..σαν τον δικο μου..εμεις τωρα φοραμε κ φορμακια που ειναι 6-9 ειναι λιγο μακρια απο κατω αλα σε λιγο θα ειναι καλα..τα 3-6 του ειναι ακριβως..ειναι ψηλος κ τροφαντουλης εμενα~!54 ποντους γεννηθηκε!εσενα Ματινακι μου?

Λενιω μου ο μπεμπακος μας γεννηθηκε 51 ποντους και σε 10 μερες που ηρθε η γιατρος και τον μετρησε πηγε 52 και 340 γραμμαρια σε 6 μερες...μεγαλωνει απιστευτα γρηγορα...οταν σαραντισουμε με το καλο θα παμε τζαμπο για ψωνια γιατι ειδικα πιτζαμακια δεν θα μας κανουν σε κανα 5ημερο....φορμακια εξοδου εχω αρκετα των 6 εως 9 μηνων που θα του κανουν για κανα 2 μηνες ακομα υπολογιζω...θα δειξει!!!!!

Ματινακι ασε μεσα στα τσουρεκιακαι τα γλυκα ημουν και εγω η αμοιρη ετρωγα κουλουρακι για διαβητικους!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μολις εφυγαν οι γονεις μου ηταν απο το πρωι εδω! ωραια περασα! τα ειπαμε!!!

αλλα ειμαι χαλια γιατι με πηρε το πρωι ο αντρας μου τηλ και μου ειπε οτι φευγει απο τη δουλεια και παει απο τη μητερα του να ξαπλωσει γιατι μαλλον κολλησε γαστραντεριτιδα!!!!! και το μεσημερι που μιλησαμε ειχε και πυρετο! σημερα δεν θα ερθει απο εδω για να μην κολησω λεει.... εχω αγχωθει πολυ!!!:-(

Καταρχην περαστικα στον αντρα σου αναστασακι μου!!!! Και κατα δευτερον και παλι φτου σου που ακομα περιμενω τσουρεκι απο τενκερλη...μαλλον με το καλο οταν ξαναμεινω εγκυος θα μου στειλεις εεεεε??????

κοριτσια αυτο ειναι το χαλακι που πηρα! το πηρα 90 ευρω. κοιταξτε ποσο το εχει εδω!!

http://www.lauraashley.com/childrens-rugs/gingham-cotton-rug/invt/ginghamru/

Με 'γεια αναστασακι μου το χαλακι!!! Πολυ ωραιο ειναι!!!!!Και φθηνο ετσι???? Μπραβο, μπραβο!!!!

ουφφφφφ επλυνα και αλλες 2 κουβερτουλες !!! τωρα εβαλα πετσετουλες και μπουρνουζακι του μπεμπη και μετα εχω να βαλω ακομα 1 με ρουχακια! :D

Αχ τι μου θυμιζεις αναστασακι μου τωρα...με το καλο με το καλο να ερθει το μπουμπουκι σου!!!!Αχχχχχχ.........

Γεια σας!:P

Πώς τα πατε κοριτσουδια;;; Ετοιμαζεστε,ε;;;; Αντε με το καλο σε ολες!!

Εγω καλα...ειχα πεθερικα για 1 βδομαδα και σημερα εφυγαν! Γιουπι!!:tongue::tongue::tongue:

Το μπεμπε μου ειναι μια χαρα, ειναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ τελικαααα και προχωραμε!!

Ελενακι μου με το καλο να ερθει η μπουμπου σου!! Αντε να εχουμε και μπεμπουλες σε τουτο το καφε γιατι απο αγορια ενα σωρο....!!!!Φιλακια και χαδακια στην μπουμπου σου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε καλά; Απ'ότι διαβάζω είστε και μπράβο σας! Εγώ δεν πέρασα και το καλύτερο Σαβ/κο της ζωής μου αλλά θα περάσει κι αυτό που θα πάει; Τράκαρε ο μπαμπάς μου με το αυτοκίνητο ευτυχώς όμως δεν χτύπησε και κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με πικράνανε αρκετά! Ευτυχώς έχω τον αντρούλη μου και το παιδάκι μας! Είναι 2 πολύ σημαντικοί λόγοι να χαμογελάω!

Ιωαννακι μου τι εγινε παλι κοριτσαρα μου???? Παλι στραβα κι αναποδα ολα??? Τι να πω κοριτσι μου, τουλαχιστον ειναι καλα ο μπαμπας σου! Ουφ..αυτη η εγκυμοσυνη σου παντως απο 40 κυματα εχει περασει!!!!

Παντως θα σου πω και κατι αλλο...ανθρωποι που πικραινουν μια εγκυο γυναικα εγω δεν θεωρω οτι ειναι "πολυ" δικοι σου! Συγνωμη κιολας για το θαρρος, απλα αποψη μου παντα....εμεις σ'αγαπαμε πολυ πολυ ομως και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω να το ξερεις ενταξει?????

Χαδακια στον μπεμπακο πολλα πολλα!!!!!!!!!!

λενιω μουουουουυουου....καλα ειναι η μπιζουδενια μου...

και ογοφος μου δε με ποναει αυτες τις μερες...μαακρι να μη με ξαναπιασει!!!!

μακια πολλα στα πατουσακια σας....:lol:

Ρανιακι μου????????? Τι κανει η νυφουλα μου μαρη??????????

Ευτυχως ο γοφος περναει σιγα σιγα...ετσι εγινε και με τον καρπο μου! Μολις κοντευα να μπω στον μηνα μου αρχισε να περναει!!!!

Χαδακια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!

καλημερα φιλλεναδίτσες!!! τι κανετε??????????

σημερα θα δω τον μπεμπάκο μου!!!!!!!!!!!!!!

Καλημεραααααααα........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο να δεις τον μπεμπακο σου σημερα κοριτσαρα μου!!!!!! Θα δειτε και μουριτσα, θα εχει μεγαλωσει πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λενιω μου ο μπεμπακος μας γεννηθηκε 51 ποντους και σε 10 μερες που ηρθε η γιατρος και τον μετρησε πηγε 52 και 340 γραμμαρια σε 6 μερες...μεγαλωνει απιστευτα γρηγορα...οταν σαραντισουμε με το καλο θα παμε τζαμπο για ψωνια γιατι ειδικα πιτζαμακια δεν θα μας κανουν σε κανα 5ημερο....φορμακια εξοδου εχω αρκετα των 6 εως 9 μηνων που θα του κανουν για κανα 2 μηνες ακομα υπολογιζω...θα δειξει!!!!!

Καταρχην περαστικα στον αντρα σου αναστασακι μου!!!! Και κατα δευτερον και παλι φτου σου που ακομα περιμενω τσουρεκι απο τενκερλη...μαλλον με το καλο οταν ξαναμεινω εγκυος θα μου στειλεις εεεεε??????

Με 'γεια αναστασακι μου το χαλακι!!! Πολυ ωραιο ειναι!!!!!Και φθηνο ετσι???? Μπραβο, μπραβο!!!!

Αχ τι μου θυμιζεις αναστασακι μου τωρα...με το καλο με το καλο να ερθει το μπουμπουκι σου!!!!Αχχχχχχ.........

Ελενακι μου με το καλο να ερθει η μπουμπου σου!! Αντε να εχουμε και μπεμπουλες σε τουτο το καφε γιατι απο αγορια ενα σωρο....!!!!Φιλακια και χαδακια στην μπουμπου σου!!!

Ιωαννακι μου τι εγινε παλι κοριτσαρα μου???? Παλι στραβα κι αναποδα ολα??? Τι να πω κοριτσι μου, τουλαχιστον ειναι καλα ο μπαμπας σου! Ουφ..αυτη η εγκυμοσυνη σου παντως απο 40 κυματα εχει περασει!!!!

Παντως θα σου πω και κατι αλλο...ανθρωποι που πικραινουν μια εγκυο γυναικα εγω δεν θεωρω οτι ειναι "πολυ" δικοι σου! Συγνωμη κιολας για το θαρρος, απλα αποψη μου παντα....εμεις σ'αγαπαμε πολυ πολυ ομως και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω να το ξερεις ενταξει?????

Χαδακια στον μπεμπακο πολλα πολλα!!!!!!!!!!

Ρανιακι μου????????? Τι κανει η νυφουλα μου μαρη??????????

Ευτυχως ο γοφος περναει σιγα σιγα...ετσι εγινε και με τον καρπο μου! Μολις κοντευα να μπω στον μηνα μου αρχισε να περναει!!!!

Χαδακια στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!!

Καλημεραααααααα........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλο να δεις τον μπεμπακο σου σημερα κοριτσαρα μου!!!!!! Θα δειτε και μουριτσα, θα εχει μεγαλωσει πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

ΑΧΧΧΧ θα σου το στειλω το τσουρεκι! δεν το ξεχναω!!!!:tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω πολυ! μουριτσα δεν ξερω αν δουμε ΜΟΥΡΙΤΣΑ! εχω απογοητευτει πλεον λεω οτι θα την δω live!!! xexexexexe

και εγω θελω να δω ποσο βαρος πηρε! πριν 15 μερες ηταν 2230, τωρα ποσο να πηγε?? για κανε μια προβλεψη!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΑΧΧΧΧ θα σου το στειλω το τσουρεκι! δεν το ξεχναω!!!!:tongue::tongue::tongue:

σε ευχαριστω πολυ! μουριτσα δεν ξερω αν δουμε ΜΟΥΡΙΤΣΑ! εχω απογοητευτει πλεον λεω οτι θα την δω live!!! xexexexexe

και εγω θελω να δω ποσο βαρος πηρε! πριν 15 μερες ηταν 2230, τωρα ποσο να πηγε?? για κανε μια προβλεψη!!:rolleyes:

Αχ...τωρα ξεμπερδεψα με τον μπεμπακο...μολις πηγα να φαω τα δημητριακα μου τσουπ ξυπνησε....τον θηλασα και μετα μεχρι να τον παρει ο υπνος περασε η ωρα!

Εγω λεω αναστασακι μου οτι μετα απο 15 μερες ο μπεμπακος σου θα ειναι το λιγοτερο 2800! Μην σου πω και παραπανω...εμας 2500 ηταν την 35η εβδομαδα στο ντοπλερ....τεσπα να ειναι καλα μονο αυτο θελουμε! Περιμενουμε νεα...αν δεν μπορεσω να μπω στειλε μου στο κινητο μηνυμα αν θες!

Αχ...τωρα ξεμπερδεψα με τον μπεμπακο...μολις πηγα να φαω τα δημητριακα μου τσουπ ξυπνησε....τον θηλασα και μετα μεχρι να τον παρει ο υπνος περασε η ωρα!

Εγω λεω αναστασακι μου οτι μετα απο 15 μερες ο μπεμπακος σου θα ειναι το λιγοτερο 2800! Μην σου πω και παραπανω...εμας 2500 ηταν την 35η εβδομαδα στο ντοπλερ....τεσπα να ειναι καλα μονο αυτο θελουμε! Περιμενουμε νεα...αν δεν μπορεσω να μπω στειλε μου στο κινητο μηνυμα αν θες!

και εγω κανω κοτοσουπα και δεν ειχα αυγο για το αυγολεμονο και πεταχτηκα να παρω!!!!! ναι μωρε καλα να ειναι πρωτα αλλα ετσι εχω απορια και ποσο μεγαλωσε!!!!! οκ ματινακι μου θα σου στειλω μηνυμα!! φιλακια!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λοιπον, να σας πω τα νεα μας απο την επισκεψη μας στην παιδιατρο χθες! Καταρχην βγηκαμε απο το σπιτι και ενιωσα αλλος ανθρωπος!!!!!

Κλεισαμε εναν μηνα την κυριακη!!!!! Πως περασε ετσι ο καιρος??? Τεσπα!

Που λετε ο μπεμπακος μεσα σε 20 μερες πηρε 880 γραμμαρια και απο την μερα γεννησης 1 κιλο και 140 γραμμαρια! Ειναι πολυ καλα και πηρε και 3 ποντους...γιναμε 55 ποντους!!!! Χαχαχχα...ειχα ενα αγχος μηπως δεν ειχε παρει τα γραμμαρια που επρεπε λογω θηλασμου αλλα η γιατρος μου ειπε οτι οχι απλα τα πηρε αλλα πηρε και 200 παραπανω απο το κανονικο!

Οποτε μου ειπε αφου εχω πολυ γαλα να κανω τραπεζα οπωσδηποτε γιατι ειναι κριμα να το βγαζω με μαλαξεις και να πηγαινει χαμενο! Και μου ειπε επισης να το αποθηκευω μεσα σε ουροσυλλεκτες που ειναι και αποστειρωμενοι! Δεν το ειχα σκεφτει αυτο αλλα οι ουροσυλλεκτες εχουν χωριτηκοτητα 100ml μονο...αν θελω να αποθηκευσω περισσοτερο??? Μαλλον θα παρω και τα μπουκαλακια αποθηκευσης της medela για να μπορω να αποθηκευω και περισσοτερο!

Αυτα τα νεα μας απο την γιατρο!

Ηθελα να σας πω και κατι αλλο που το σκεφτομαι καιρο τωρα...με το να λεω οτι με το μωρο δεν προλαβαινω να κανω τιποτα και οτι ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω, δεν θελω να σας αγχωνω ουτε να υποννοηθει οτι εχοντας ενα μωρο τελειωνει η ζωη σου και οι προσωπικες σου αναγκες! Απλα το δικο μου μωρο ειναι ζορικο απο την αποψη οτι θελει παρεα οταν δεν κοιμαται, αν του φυγει η πιπιλα κλαιει αμεσως και πρεπει να παω να του την βαλω, θηλαζει καθε 2 ωρες που σημαινει οτι περναει γρηγορα ο χρονος και δεν προλαβαινω να κανω πολλα πραγματα και γενικοτερα με μενα συμβαινει παντα ο νομος του μερφι....οποτε δηλαδη θελω να κανω κατι και να κοιμαται ο μπεμπης, παντα θα γκρινιαξει την ωρα που θα παω να κανω αυτο το κατι! Απιστευτο κι ομως αληθινο! Αφου να φανταστειτε χθες που πηγαμε στην παιδιατρο, την ωρα που πηγε να τον ζυγισει, κουνιοταν τοσο πολυ που γυρισε και μας ειπε η γιατρος "συνηθως τοσο μικρα ηλικιακα τα μωρα δεν κουνιονται, μπραβο το αντρακι σας πολυ δυνατο και κινητικο!" οποτε καταλαβαινετε οτι δεν ειναι απο τα μωρα που εκει που τα βαζεις εκει καθονται μεχρι να πας να τα αλλαξεις θεση....και για να πω την αληθεια δεν θα ηθελα να ειναι κι ετσι!

Μην τρομοκρατειστε λοιπον...απλα θεωρω οτι ζοριζομαι γιατι μεχρι να σαραντισουμε δεν τον παιρνει κανενας αλλος αγκαλια εκτος απο εμενα και τον μπαμπα του...οποτε οταν θα ειναι εδω η πεθερα μου η μανα μου απο την αλλη εβδομαδα θα μπορω να κανω οτι θελω γιατι θα τον πιανουν κανονικα! Τεσπα...οπως και να εχει ειναι υπεροχο να εχεις ενα μωρο στο σπιτι! Ειναι ασυληπτο το ποσο μεγαλο θαυμα ειναι αυτο που μας προσφερει ο Θεος!!!!!!

καλημερα σας!!!

πολυ καλυτερα με τον αντρουλη, σημερα θα στολισουμε κ δεντρο!

ρανακι ναι καλα θυμασαι ετσι θα την βγαλουμε αλλα θα την φωναζουμε ολοκληρο το ονομα, ουρανια.

ματινακι καλα τα λες, καθε παιδακι ειναι διαφορετικο, η καθε μαμα προσαρμοζεται με το μωρο της. ολα καλα θα πανε και θα βρησκεις χρονο μολις μεγαλωσει λιγακι.

αναστασακι, λενακι, ιωαννακι!!!!!!!!!!! τι κανετε???????????

αναστασακι με το καλο να δεις τον μπεμπη, να μας γραψεις!!!!!!!!!!!!!!

παω να ταισω κ επανερχομαι!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον, να σας πω τα νεα μας απο την επισκεψη μας στην παιδιατρο χθες! Καταρχην βγηκαμε απο το σπιτι και ενιωσα αλλος ανθρωπος!!!!!

Κλεισαμε εναν μηνα την κυριακη!!!!! Πως περασε ετσι ο καιρος??? Τεσπα!

Που λετε ο μπεμπακος μεσα σε 20 μερες πηρε 880 γραμμαρια και απο την μερα γεννησης 1 κιλο και 140 γραμμαρια! Ειναι πολυ καλα και πηρε και 3 ποντους...γιναμε 55 ποντους!!!! Χαχαχχα...ειχα ενα αγχος μηπως δεν ειχε παρει τα γραμμαρια που επρεπε λογω θηλασμου αλλα η γιατρος μου ειπε οτι οχι απλα τα πηρε αλλα πηρε και 200 παραπανω απο το κανονικο!

Οποτε μου ειπε αφου εχω πολυ γαλα να κανω τραπεζα οπωσδηποτε γιατι ειναι κριμα να το βγαζω με μαλαξεις και να πηγαινει χαμενο! Και μου ειπε επισης να το αποθηκευω μεσα σε ουροσυλλεκτες που ειναι και αποστειρωμενοι! Δεν το ειχα σκεφτει αυτο αλλα οι ουροσυλλεκτες εχουν χωριτηκοτητα 100ml μονο...αν θελω να αποθηκευσω περισσοτερο??? Μαλλον θα παρω και τα μπουκαλακια αποθηκευσης της medela για να μπορω να αποθηκευω και περισσοτερο!

Αυτα τα νεα μας απο την γιατρο!

Ηθελα να σας πω και κατι αλλο που το σκεφτομαι καιρο τωρα...με το να λεω οτι με το μωρο δεν προλαβαινω να κανω τιποτα και οτι ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω, δεν θελω να σας αγχωνω ουτε να υποννοηθει οτι εχοντας ενα μωρο τελειωνει η ζωη σου και οι προσωπικες σου αναγκες! Απλα το δικο μου μωρο ειναι ζορικο απο την αποψη οτι θελει παρεα οταν δεν κοιμαται, αν του φυγει η πιπιλα κλαιει αμεσως και πρεπει να παω να του την βαλω, θηλαζει καθε 2 ωρες που σημαινει οτι περναει γρηγορα ο χρονος και δεν προλαβαινω να κανω πολλα πραγματα και γενικοτερα με μενα συμβαινει παντα ο νομος του μερφι....οποτε δηλαδη θελω να κανω κατι και να κοιμαται ο μπεμπης, παντα θα γκρινιαξει την ωρα που θα παω να κανω αυτο το κατι! Απιστευτο κι ομως αληθινο! Αφου να φανταστειτε χθες που πηγαμε στην παιδιατρο, την ωρα που πηγε να τον ζυγισει, κουνιοταν τοσο πολυ που γυρισε και μας ειπε η γιατρος"συνηθως τοσο μικρα ηλικιακα τα μωρα δεν κουνιονται, μπραβο το αντρακι σας πολυ δυνατο και κινητικο!" οποτε καταλαβαινετε οτι δεν ειναι απο τα μωρα που εκει που τα βαζεις εκει καθονται μεχρι να πας να τα αλλαξεις θεση....και για να πω την αληθεια δεν θα ηθελα να ειναι κι ετσι!

Μην τρομοκρατειστε λοιπον...απλα θεωρω οτι ζοριζομαι γιατι μεχρι να σαραντισουμε δεν τον παιρνει κανενας αλλος αγκαλια εκτος απο εμενα και τον μπαμπα του...οποτε οταν θα ειναι εδω η πεθερα μου η μανα μου απο την αλλη εβδομαδα θα μπορω να κανω οτι θελω γιατι θα τον πιανουν κανονικα! Τεσπα...οπως και να εχει ειναι υπεροχο να εχεις ενα μωρο στο σπιτι! Ειναι ασυληπτο το ποσο μεγαλο θαυμα ειναι αυτο που μας προσφερει ο Θεος!!!!!!

Γεια σου γλυκο Ματινακι!! Προς θεου δε μας τρομαζεις...αλλωστε αυτα λιγο πολυ τα ακουμε απο ολες τις μωρομανουλες... Δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω προσωπικα οτι "δεν εχω χρονο για τουαλετα" κ τετοια.... Αυτα ειναι ομορφες ταλαιπωριες!!!

Ζωηρο αντρακι,ε;;; Συνηθως τα αγορακια ειναι πιο ζωηρα! Γερο να ειναι!!!

Αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι γιατι μεχρι να σαραντισει δεν τον παιρνει αγκαλια ουτε η μανουλα σου;;; Εγω οταν γεννησω με το καλο και γυρισω σπιτι θα εχω τη μαμα μου καμια βδομαδα να με βοηθησει. Δε θα πρεπει να το παιρνει αγκαλιτσα;;;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Και μια ερωτηση!!! Το τικερακι που εχω "παει καλα";;;; Μετραει σωστα;;; Ειμαι 17μιση βδομαδες και με δειχνει ακομη στον 4 μηνα ενω ο γιατρος μου ειπε οτι εχω μπει στον 5! Τι γινεται; Βλεπω να το σβηνω...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα σας!!!

ρανακι ναι καλα θυμασαι ετσι θα την βγαλουμε αλλα θα την φωναζουμε ολοκληρο το ονομα, ουρανια.

ματινακι καλα τα λες, καθε παιδακι ειναι διαφορετικο, η καθε μαμα προσαρμοζεται με το μωρο της. ολα καλα θα πανε και θα βρησκεις χρονο μολις μεγαλωσει λιγακι.

Γεια σου Γιωτου! Φιλακια στη μπουμπου σου!!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα σας!!!

Γεια σου Γιωτουλα μου! Η μπεμπουλα σου καλα???? Χαιρομαι που εισαστε καλυτερα με τον αντρουλη σου! Αντε με το καλο να στολισετε το δεντρακι σας σημερα και του χρονου θα σε βοηθαει η μπουμπου σου να στολισετε...! Εμεις στολισαμε την προηγουμενη Τεταρτη που ειχαν ερθει τα πεθερικα για να βοηθησουν κιολας γιατι αλλιως ουτε δεντρο βλεπω να μην στολιζαμε...! Οσο για τον χρονο ηδη εχω αρχισει και εχω λιγο παραπανω απο πριν...στρωνει η κατασταση!!!!!

Φιλια πολλααααααααα!!!!!!!!!!!!

Γεια σου γλυκο Ματινακι!! Προς θεου δε μας τρομαζεις...αλλωστε αυτα λιγο πολυ τα ακουμε απο ολες τις μωρομανουλες... Δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω προσωπικα οτι "δεν εχω χρονο για τουαλετα" κ τετοια.... Αυτα ειναι ομορφες ταλαιπωριες!!!

Ζωηρο αντρακι,ε;;; Συνηθως τα αγορακια ειναι πιο ζωηρα! Γερο να ειναι!!!

Αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι γιατι μεχρι να σαραντισει δεν τον παιρνει αγκαλια ουτε η μανουλα σου;;; Εγω οταν γεννησω με το καλο και γυρισω σπιτι θα εχω τη μαμα μου καμια βδομαδα να με βοηθησει. Δε θα πρεπει να το παιρνει αγκαλιτσα;;;;;

Γεια σου πεταλουδιτσα ομορφη με την γλυκεια μπεμπιτσα σου!!!!

Ειναι γλυκεια ταλαιπωρια τα μωρα μεχρι να ξεπεταχτουν λιγο!!!!! Μην μασατε!

Οταν γεννησα η μαμα μου τον επαιρνε αγκαλια οσο ημουν στο νοσοκομειο...μετα στο σπιτι δεν το διναμε σε κανεναν γιατι 1ον τα πεθερικα μου συναναστρεφονατι με τα αλλα εγγονια καθημερινα τα οποια ηταν λιγο αρρωστουλικα, και οι δικοι μου αρρωστησαν με το που γυρισαμε στο σπιτι! Η μαμα μου ηρθε μια εβδομαδα μετα και μονο για δουλειες, δεν τον πλησιαζε τον μπεμπη σχεδον καθολου...δεν ειμαστε για να κολλησει κανενα μικροβιο! Ν ατο προσεχετε αυτο γιατι μεχρι και 3 μηνων αν παθουν το παραμικρο θα πρεπει να παει στο παιδων για αναρρωση! Δεν ειμαστε για τετοια!!!! Και κανονικα η παιδιατρος μας ειπε μολις κανει το 1ο εμβολιο δειλα δειλα να τον δινουμε γιατι ειναι και χειμωνας...αν ηταν καλοκαιρι θα ηταν διαφορετικα! Εσυ μια χαρα μηνα γεννας! Οτι καλυτερο ειναι!

Και μια ερωτηση!!! Το τικερακι που εχω "παει καλα";;;; Μετραει σωστα;;; Ειμαι 17μιση βδομαδες και με δειχνει ακομη στον 4 μηνα ενω ο γιατρος μου ειπε οτι εχω μπει στον 5! Τι γινεται; Βλεπω να το σβηνω...

Το συγκεκριμενο τικερακι το ειχα βαλει κι εγω! Μια χαρα μου μετραγε τις εβδομαδες! Εχεις βαλει σωστα την ΠΗΤ?

Να ξερεις ομως οτι οι εβδομαδες δεν συμβαδιζουν παντα με τον αντιστοιχο μηνα οποτε μην αγχωνεσαι καλα ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...