Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλεναδιτσες μου τι κανετεεεεεε?

Γιωτακι μου κ σεις?τι να πω πραγματαικα..ειναι αναισθητοι παιδι μου δεν τους πιανεις πουθενα!εμεις εδω κ δυο μερες ειμαστε πολυ καλα φτου φτου@μακαρ να συνεχισουμε ετσι!

μπροστα τση πεθερα κιολας ε..κ μενα ετσι κανει Γιωτακι μου πεταει καλα καλα της μπηχτες κ μετα αυτος κανει πρωτη κινηση ..ελπιζω να ειστε καλα τωρα!

Ρανιουκο μου λες να φταιει ο αναδρομος:tongue:τι κανει η μπιζουδενια μας?το ποδαρακι σου:confused:

Αναστασακι μου μεγια το χαλακι αγαπουλα μου!πως εισαι?ο μπεμπακος?

Ελενη τελικα κοριτσακι!τι ωραιααα!μεστα ροζουλια κ συ!

πρεπει να βρουμε κ το πινακακι!ποιος ξερει που να βρισκεται!:rolleyes::rolleyes:

εμεις σημερα ειμασταν μαζεμενοι στη πεθερα..ωραια περασαμε στο τελος λιγο γκρινιαζαν τα παιδακια μας εκτος απο τον μικρουλη μου φτου φτου θελει κοσμο κ φασαρια..ουτε που ακουγοταν..δεν με ταλαιπωρει καθολου σε εξοδους!(στη μαμα κ στη πεθερα γιατι καπου αλου δεν εχω παει ακομα):tongue:

τωρα κοιμουνταια κ τα δυο κ ειπα να κατσω λιγο να σας διαβασω!;)

μηλισα κ με το Σοφακι μεσω φβ..εχετε πολα φιλακια !

λενιω μουουουουυουου....καλα ειναι η μπιζουδενια μου...

και ογοφος μου δε με ποναει αυτες τις μερες...μαακρι να μη με ξαναπιασει!!!!

μακια πολλα στα πατουσακια σας....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφφφφφφφφ....κοιταω τα τικερακια μας και δεν το πιστευω αναστασακι μου....φτασαμε στη τελικη ευθεια...

χθες το βραδυ της ξεχωριζα τα ρουχαλακια της για να τα βαλω για πλυσιμο οταν θα φυγω απο δουλεια....πολυ συγκινουμαι!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ουφφφφφφφφ....κοιταω τα τικερακια μας και δεν το πιστευω αναστασακι μου....φτασαμε στη τελικη ευθεια...

χθες το βραδυ της ξεχωριζα τα ρουχαλακια της για να τα βαλω για πλυσιμο οταν θα φυγω απο δουλεια....πολυ συγκινουμαι!!!!!

οντως ρανιακι μου απιστευτο μου φαινεται και εμενα!! να δεις οταν θα αρχισεις να πλενεις!!!! θα σου φαινεται πολυ παραξενο!!!!:D:D:D αλλα τοσοοοοοοοοοοοοο ομορφο!!!!!!!!!

φιλακια πολλα φιλεναδα! καλη ξεκουραση!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ιωαννακι μου....πως ειστε?

ο πατερουλης σου ολο ταλαιπωρειται ο καημενος....ευτυχως ειναι καλα!!!!

πως ειναι ο μπεμπουλινος μας?

Ρανιάκι μου τι κάνεις; Ναι μωρέ ο μπαμπάκας ταλαιπωρείται πολύ τώρα τελευταία! Δεν πειράζει αρκεί που είναι καλά! Ο μπεμπάκος μου είναι πολύ καλά! Μου χώνει κάτι δυνατές κάποιες φορές και τρελλαίνομαι! Εσένα η μπιζουδένια σου τι κάνει; Πότε πας γιατρό τώρα;

καλημερα φιλλεναδίτσες!!! τι κανετε??????????

σημερα θα δω τον μπεμπάκο μου!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και με το καλό βρε να το δεις! Λες να δεις φατσούλα σήμερα; Εμένα πάντως την τελευταία φορά που μου έκανε τη χάρη ήταν στη β' επιπέδου! Μετά τέλος!

Καλημέρα και με το καλό βρε να το δεις! Λες να δεις φατσούλα σήμερα; Εμένα πάντως την τελευταία φορά που μου έκανε τη χάρη ήταν στη β' επιπέδου! Μετά τέλος!

καλημερα Ιωαννακι!!! μακαρι αλλα δεν το νομιζω! εγω δεν θυμαμαι να ειδαμε ποτε φατσουλα! λίιιιιιγοοοοο στην αυχενικη... φαντασου! μάλλον απο κοντα θα τον δούμε!!!

πως εισαι σημερα? τι θα μαγειρεψεις? εγω θα κανω κοτοσουπίτσα!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννακι!!! μακαρι αλλα δεν το νομιζω! εγω δεν θυμαμαι να ειδαμε ποτε φατσουλα! λίιιιιιγοοοοο στην αυχενικη... φαντασου! μάλλον απο κοντα θα τον δούμε!!!

πως εισαι σημερα? τι θα μαγειρεψεις? εγω θα κανω κοτοσουπίτσα!:D

Ε ναι ετοιμάζεται για τη μεγάλη έκπληξη! Εγώ σήμερα μαγειρεύω τσιπουρίτσες στο φούρνο και θα κάνω και μια σαλατάρα να φάω! Έχω πολύ καιρό να φάω ψαράκια και τρελλαίνομαι! Κοτόσουπα; Μου αρέσει πάρα πολύ! Γενικά οι σούπες μου αρέσουν πάρα πολύ! Ωστόσο το έχω ρίξει και στο περπάτημα! Νιώθω πως ξεμουδιάζω! Θα βγω στα μαγαζιά να κοιτάξω στο βιβλιοπωλείο για βιβλίο σχετικά με το θηλασμό και να περάσω να πάρω και κάτι ψιλοπραγματάκια!

Ααααα αν έχεις Prenatal κοντά σου τα σουτιέν θηλασμού τα έχει πολύ φτηνά! Πήρα την Παρασκευή 2 με 20% έκπτωση με την κάρτα Prenatal! Μόνο 32ευρώ! Μια χαρά είναι! Σε μαγαζιά με εσώρουχα δεν έβρισκα κάτω από 40 ευρώ!

Διαφημίσεις

Ε ναι ετοιμάζεται για τη μεγάλη έκπληξη! Εγώ σήμερα μαγειρεύω τσιπουρίτσες στο φούρνο και θα κάνω και μια σαλατάρα να φάω! Έχω πολύ καιρό να φάω ψαράκια και τρελλαίνομαι! Κοτόσουπα; Μου αρέσει πάρα πολύ! Γενικά οι σούπες μου αρέσουν πάρα πολύ! Ωστόσο το έχω ρίξει και στο περπάτημα! Νιώθω πως ξεμουδιάζω! Θα βγω στα μαγαζιά να κοιτάξω στο βιβλιοπωλείο για βιβλίο σχετικά με το θηλασμό και να περάσω να πάρω και κάτι ψιλοπραγματάκια!

Ααααα αν έχεις Prenatal κοντά σου τα σουτιέν θηλασμού τα έχει πολύ φτηνά! Πήρα την Παρασκευή 2 με 20% έκπτωση με την κάρτα Prenatal! Μόνο 32ευρώ! Μια χαρά είναι! Σε μαγαζιά με εσώρουχα δεν έβρισκα κάτω από 40 ευρώ!

τελεια! θα κανεις εξόρμηση στην αγορά λοιπόν!!!!

προς το παρον εχω 2 σουτιεν, διαφορετικά μεταξυ τους, θα δω πως μου ειναι και μετα θα παρω και αλλο...:rolleyes: αντε να ερθει η κυριακη να ξεμουδιασω και εγω!! θελω να πάω για ψώνια!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που εισαι ?? εφυγες??

Επανήλθα Αναστασάκι μου! Πήγα στην τουαλέτα και με έπιασε μία ζαλάδα άλλο πράγμα! Είναι η 2η φορά που με πιάνει τόσο έντονα και ανησύχησα! Μάλλον κάτι θα παίζει με τον αιματοκρίτη, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο! Σε μία εβδομάδα θα πάω για εξετάσεις! Να μην με πάρουν και τα Χριστούγεννα!

Επανήλθα Αναστασάκι μου! Πήγα στην τουαλέτα και με έπιασε μία ζαλάδα άλλο πράγμα! Είναι η 2η φορά που με πιάνει τόσο έντονα και ανησύχησα! Μάλλον κάτι θα παίζει με τον αιματοκρίτη, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο! Σε μία εβδομάδα θα πάω για εξετάσεις! Να μην με πάρουν και τα Χριστούγεννα!

δεν μπορεις να πας πιο νωρις? ποσο ειχες τελευταια φορα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν μπορεις να πας πιο νωρις? ποσο ειχες τελευταια φορα?

Είχα 37 αλλά έλεγα να μην πάω πολύ νωρίς! Θα του πάω τις εξετάσεις στις 29 Δεκέμβρη και έλεγα να κάνω γύρω στις 20 του μηνός γιατί έχω και την καμπύλη! Αλλά μάλλον θα κάνω αύριο τις εξετάσεις αίματος και ούρων και την καμπύλη από βδομάδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...