Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φανταζεσαι?????????? το καλυτερο δωρο του κοσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι το ειδα το μωρακι στο μεγκα!!!!!! αχ πολυ αγχωνομαι για το πως θα το κανω μπανιο μεχρι να πεσει ο αφαλος!!!

καλημερα κοριτσακια!

ευχαριστω πολυ ολες σας για την συμπαρασταση!

καπως καλυτερα ειμαστε, αλλα εγω ακομα το κραταω, αφου απο την στεναχωρια μου εβγαλα ερπη κ δεν μπορω να φιλησω το μωρο! εκεινος μες την γλυκα, τι να πω..............

ιωαννακι περαστηκα στον μπαμπακα σου!

αναστασακι θα δεις το μπομπιρα σημερα? τι καλα!

ελενιτσα, ετσι να μεινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενη πεταλουδα κοριτσακι! μπραβο συγχαρητηρια! να ειναι γερο το κοριτσακι σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!

ευχαριστω πολυ ολες σας για την συμπαρασταση!

καπως καλυτερα ειμαστε, αλλα εγω ακομα το κραταω, αφου απο την στεναχωρια μου εβγαλα ερπη κ δεν μπορω να φιλησω το μωρο! εκεινος μες την γλυκα, τι να πω..............

ιωαννακι περαστηκα στον μπαμπακα σου!

αναστασακι θα δεις το μπομπιρα σημερα? τι καλα!

ελενιτσα, ετσι να μεινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενη πεταλουδα κοριτσακι! μπραβο συγχαρητηρια! να ειναι γερο το κοριτσακι σας!

καλημερα γιωτακι!!! αντε σιγα σιγα μιλα του και εσυ! πω για να βγαλεις και ερπη, φανταζομαι τα νευρα σου!!!!!

οχι δεν θα τον δω σημερα, αυριο εχουμε ραντεβου και ανυπομονω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα γιωτακι!!! αντε σιγα σιγα μιλα του και εσυ! πω για να βγαλεις και ερπη, φανταζομαι τα νευρα σου!!!!!

πιο πολυ στεναχωρεθηκα παρα θυμωσα! τελος παντων!!!!

αντε με το καλο να τον δεις!!:rolleyes:

αχχχχχχχχχχχχχχχχ....τι εγινε ρε κοριτσακια μου??????

γιωτακι μουουουυουουουου....μη στενοχωριεσαι....σε νιωθω.....τωρα ψιλοηρεμησαμε κι εμεις!!!!!τι να πω????τα ατομα ειναι απο αλλον πλανητη....

ηρεμησε κοριτσακι μου και ολα καλα θα πανε!!!!

δεν θα φυγει αυτος ο αναδρομος...

αστα να πανε ρανακι! τελος παντων τα ψιλοβρηκαμε, αλλα το κραταω ακομα!!! τωρα ειμαι θυμωμενη, εχτες ημουν στεναχωρημενη!

αν εχω κανει εγω μ@λ@κει@ δεν μιλαω καθολου, αλλα αν εχω δικιο, τα περνω πολυ! γιατι ειναι αδικος και νομιζει οτι εχει δικιο, και μετα, αφου γινει χαμος, μολις μου μιλησει, εγω πρεπει να κανω τουμπες! αμ δε!!! του μιλαω κανονικα αλλα δεν κανω και χαρουλες!

Διαφημίσεις

αν εχω κανει εγω μ@λ@κει@ δεν μιλαω καθολου, αλλα αν εχω δικιο, τα περνω πολυ! γιατι ειναι αδικος και νομιζει οτι εχει δικιο, και μετα, αφου γινει χαμος, μολις μου μιλησει, εγω πρεπει να κανω τουμπες! αμ δε!!! του μιλαω κανονικα αλλα δεν κανω και χαρουλες!

καλα κανεις.... να κραταμε κ τα προσχηματα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσουδια μου.....

τι κανετε?

εγω πριν λλιγο γυρισα και πειναω σαν λυκος...παω να φτιαξω σνιτσελακι με βραστα λαχανικα....

μμμμμμ καλο μαγειρεμα ρανιακι!!! ολο ωραια φαγητακια κανεις΅!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μμμμμμ καλο μαγειρεμα ρανιακι!!! ολο ωραια φαγητακια κανεις΅!!!!

πως εισαι αναστασακι μου????

αυριο εχεις γιατρουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη...θα δεις τον παιδαροοοοοοοοοοοοοοοο...λες τελευταια στιγμη να σας γυρισει μουριτσα?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

πως εισαι αναστασακι μου????

αυριο εχεις γιατρουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη...θα δεις τον παιδαροοοοοοοοοοοοοοοο...λες τελευταια στιγμη να σας γυρισει μουριτσα?

καλα ειμαι ρανιακι!!!! αχ ναι αυριο θα δω το γιαβρι μου!!!!

λες???? δεν νομιζω ετσ ιχαμηλα που ειναι κιολας... :rolleyes::rolleyes:

εσυ πως εισαι ????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχχχχχχχχχχ....το ευχαριστηθηκααααααααααααααα!!!!!

αντε να χωνεψω τωρα.....

καλα ειμαι....ο γοφος μου δε με ποναει καθολου αυτες τις μερες και χαιρομαι πολυ.....

αχχχχχχχχχχχχχ....το ευχαριστηθηκααααααααααααααα!!!!!

αντε να χωνεψω τωρα.....

καλα ειμαι....ο γοφος μου δε με ποναει καθολου αυτες τις μερες και χαιρομαι πολυ.....

καλη χωνεψη ρανιακι!!!! μπραβο τι καλα να μην σε ξανα πιασει!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστώ πάρα πολύ Αναστασάκι μου! Ευτυχώς είναι καλά ο μπαμπάς μου! Τα σίδερα γίνονται!

Εσύ;;;; Πως πέρασες το Σαβ/κο; Ο μπέμπης μας τι κάνει;

ιωαννακι μου....πως ειστε?

ο πατερουλης σου ολο ταλαιπωρειται ο καημενος....ευτυχως ειναι καλα!!!!

πως ειναι ο μπεμπουλινος μας?

ουφφφφφφφφφφφφ....τι να πω ρε γιωτακι μου?????

τουλαχιστον σου μιλησε...:confused:

το ρανακι και τα ματια σου ναι?????

ρανια δε θα τη βγαλετε ?καλα δε θυμαμαι????:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...