Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε καλά; Απ'ότι διαβάζω είστε και μπράβο σας! Εγώ δεν πέρασα και το καλύτερο Σαβ/κο της ζωής μου αλλά θα περάσει κι αυτό που θα πάει; Τράκαρε ο μπαμπάς μου με το αυτοκίνητο ευτυχώς όμως δεν χτύπησε και κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με πικράνανε αρκετά! Ευτυχώς έχω τον αντρούλη μου και το παιδάκι μας! Είναι 2 πολύ σημαντικοί λόγοι να χαμογελάω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Είστε καλά; Απ'ότι διαβάζω είστε και μπράβο σας! Εγώ δεν πέρασα και το καλύτερο Σαβ/κο της ζωής μου αλλά θα περάσει κι αυτό που θα πάει; Τράκαρε ο μπαμπάς μου με το αυτοκίνητο ευτυχώς όμως δεν χτύπησε και κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με πικράνανε αρκετά! Ευτυχώς έχω τον αντρούλη μου και το παιδάκι μας! Είναι 2 πολύ σημαντικοί λόγοι να χαμογελάω!

καλημερα Ιωαννακι μου!!!!!!!1 περαστικα σας βρε κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!

ειναι καλα ο πατερας σου?????? αυτο εχει σημασια!!!! μου φαινεται πως τελικα πρεπει να ξεχωρισουμε ποιοι ειναι δικοι μας ανθρωποι και ποιοι οχι!!!!!!! να χαμογελας καρδουλα μου γιατι μεσα σου εχεις το πιο ομορφο θαυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννακι μου!!!!!!!1 περαστικα σας βρε κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!

ειναι καλα ο πατερας σου?????? αυτο εχει σημασια!!!! μου φαινεται πως τελικα πρεπει να ξεχωρισουμε ποιοι ειναι δικοι μας ανθρωποι και ποιοι οχι!!!!!!! να χαμογελας καρδουλα μου γιατι μεσα σου εχεις το πιο ομορφο θαυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ Αναστασάκι μου! Ευτυχώς είναι καλά ο μπαμπάς μου! Τα σίδερα γίνονται!

Εσύ;;;; Πως πέρασες το Σαβ/κο; Ο μπέμπης μας τι κάνει;

Ευχαριστώ πάρα πολύ Αναστασάκι μου! Ευτυχώς είναι καλά ο μπαμπάς μου! Τα σίδερα γίνονται!

Εσύ;;;; Πως πέρασες το Σαβ/κο; Ο μπέμπης μας τι κάνει;

ετσι ειναι φιλεναδα!!!! εμενα το σαββατο ο αντρας μου ηταν με γαστραντεριτιδα μαλλον, (ειχε τα συμπτωματα ) και δεν ηρθε εδω, εμεινε στη μαμα του, αλλα εχθες δοξα το θεο ηταν μια χαρα και ηρθε σπιτακι μας!! φοβηθηκε μην κολλησω! ειδα και τους δικους μου το σαββατο ομως! ωραια ηταν!

αχχχχχχχχ αυριο στις 17.00 εχω γιατρό!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ετσι ειναι φιλεναδα!!!! εμενα το σαββατο ο αντρας μου ηταν με γαστραντεριτιδα μαλλον, (ειχε τα συμπτωματα ) και δεν ηρθε εδω, εμεινε στη μαμα του, αλλα εχθες δοξα το θεο ηταν μια χαρα και ηρθε σπιτακι μας!! φοβηθηκε μην κολλησω! ειδα και τους δικους μου το σαββατο ομως! ωραια ηταν!

αχχχχχχχχ αυριο στις 17.00 εχω γιατρό!!!!!

Έτσι πρέπει να μας προσέχουν κυρίως τώρα που η γραμμή του τέρματος αρχίζει να φαίνεται! Με το καλό να πας στη γιατρό σου να δεις το πλασματάκι σου! Εγώ στις 29 τώρα και νιώθω πως δεν περνάει ο καιρός με τίποτα! Μπαίνεις και στο μήνα σου σε λίγες μέρες; Αχ τι καλά! Δεν έχεις αγωνία;

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσεςςςςςς!

τι κανετεεεεε?

Ιωαννακι μου περαστικα στον μπαμπακα σου!

φυσικα κ εχεις δυο πολυ σημαντικους λογους για να εισαι ευτηχησμενη..ο αντρουλης σου κ το αγγελουδακι σου θα ειναι παντα διπλα σου για να στο υπενθημιζουν!;);)

Αναστασακι μου τι κανεις..αυριο θα δεις τον μπεμπακο σου τι καλαα!:D:D

εμεις χθες περασαμε ομορφα..ηταν γεματη η μερα..το βραδυ ειχαμε κ τηνς ξαδερφη μου με τον αντρα της κ το κοριτσακι τους κ κατσαμε καλα..ο μεγαλος μου χορτασε παρεουλα χθες!:tongue:

σημερα πολυ μουντος ο καιρος!κ εχω βαλει κ πληντυρια..ηδη απλωσα ενα κ εχω ακομα ενα..πως θα στεγνωσουν δεν ξερω!

ο μικρουλης μου κοιμαται!ο μεγαλος μου διπλα μου οπως παντα οταν καθομαι στονυ πολογιστη περημενει πως κ πως να αφησω το ποντικι για να το πιασει!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Έτσι πρέπει να μας προσέχουν κυρίως τώρα που η γραμμή του τέρματος αρχίζει να φαίνεται! Με το καλό να πας στη γιατρό σου να δεις το πλασματάκι σου! Εγώ στις 29 τώρα και νιώθω πως δεν περνάει ο καιρός με τίποτα! Μπαίνεις και στο μήνα σου σε λίγες μέρες; Αχ τι καλά! Δεν έχεις αγωνία;

την κυριακη μπαινω στον μηνα μου!!!! δεν το πιστευω!!! πως μετρουσα τις μερες και τωρα να εφτασε!!!! ανυπομονω πολυ Ιωαννακι μου!!! παρα πολυ!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανετεεεεε?

φυσικα κ εχεις δυο πολυ σημαντικους λογους για να εισαι ευτηχησμενη..ο αντρουλης σου κ το αγγελουδακι σου θα ειναι παντα διπλα σου για να στο υπενθημιζουν!;);)

εμεις χθες περασαμε ομορφα..ηταν γεματη η μερα..το βραδυ ειχαμε κ τηνς ξαδερφη μου με τον αντρα της κ το κοριτσακι τους κ κατσαμε καλα..ο μεγαλος μου χορτασε παρεουλα χθες!:tongue:

σημερα πολυ μουντος ο καιρος!κ εχω βαλει κ πληντυρια..ηδη απλωσα ενα κ εχω ακομα ενα..πως θα στεγνωσουν δεν ξερω!

ο μικρουλης μου κοιμαται!ο μεγαλος μου διπλα μου οπως παντα οταν καθομαι στονυ πολογιστη περημενει πως κ πως να αφησω το ποντικι για να το πιασει!:tongue::tongue:

καλημερα λενακι!!!!!!!!!!! ναι αυριο θα δω το αντρακι μου!!! χιχιιχιχιχιιχιχι:tongue::tongue:

τι καλα ειχατε παρεουλα ε???? μεσα δεν μπορεις να απλωσεις ρουχα? εγω τα βαζω διπλα στο καλοριφερ αυτα που δεν μπορω να τα βαλω σε στεγνωτηριο!

ο μικρουλης ετοιμος να πιασει το ποντικι εινια ο πονηρουλης ε????? :lol::lol:

εγω σε λίγο θα παρω τηλ. να δω αν θα κανουν σημερα εδω στην κλινικη κανενα μαθημα ανωδυνου!! ελεγα να παω τραπεζα αλλα λεω να παω μες στην εβδομαδα να δω αν μπηκαν και τα λεφτα απο το ικα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανετεεεεε?

Έτσι είναι Λενάκι μου! Κι εγώ χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Ελπίζω να μην ξαναστεναχωρεθείς έτσι!

Πάω γιατί έβαλα τα ρεβυθάκια μου και θέλουν ξάφρισμα! Γκρρρρρρ!!! Τα νεύρα μου! Θα μπω αργότερα! Φιλάκιααα!!!!

Έτσι είναι Λενάκι μου! Κι εγώ χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Ελπίζω να μην ξαναστεναχωρεθείς έτσι!

Πάω γιατί έβαλα τα ρεβυθάκια μου και θέλουν ξάφρισμα! Γκρρρρρρ!!! Τα νεύρα μου! Θα μπω αργότερα! Φιλάκιααα!!!!

καλημερα λενακι!!!!!!!!!!! ναι αυριο θα δω το αντρακι μου!!! χιχιιχιχιχιιχιχι:tongue::tongue:

τι καλα ειχατε παρεουλα ε???? μεσα δεν μπορεις να απλωσεις ρουχα? εγω τα βαζω διπλα στο καλοριφερ αυτα που δεν μπορω να τα βαλω σε στεγνωτηριο!

ο μικρουλης ετοιμος να πιασει το ποντικι εινια ο πονηρουλης ε????? :lol::lol:

εγω σε λίγο θα παρω τηλ. να δω αν θα κανουν σημερα εδω στην κλινικη κανενα μαθημα ανωδυνου!! ελεγα να παω τραπεζα αλλα λεω να παω μες στην εβδομαδα να δω αν μπηκαν και τα λεφτα απο το ικα!

Ευχαρηστω πολυ Ιωαννακι μου!ευχομαι κ γω να μεινουμε ετσι κ να μην αλλαξει κ παλι κατι!προσ το παρον ειμαστε καλα!

ρεβυθια εε!αχ πολυ μαρεσουν!αλα δεν κανει να φαω..κ στον μεγαλο μου αρεσουν πολυ θα κανω κ γω μια απο αυτες τις μερες!

Αναστασακι μου μπραβο σου παντως που πηγαινεις στα μαθηματα..θα δεις ποσο πιο σιγουρη θα νιωσεις!

εγω λιγα λιγα τα φαιρνω μεσα μετα κ τα στεγνωνω στο καλοριφερ..τι καλα το καλοκαιρι ολα σταιγνωνουν μπαμ μπαμ αλα δνε πειραζει μαρεσει πολυ ο χειμωνς..το πιστευετ οτι σε δυο βδομαδες ερχονται χριστουγεννα..εγω τελικα το σαββατο θα στολισω..ξυπνησε ο μικρος παωωωωωωω...φιλακιααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαρηστω πολυ Ιωαννακι μου!ευχομαι κ γω να μεινουμε ετσι κ να μην αλλαξει κ παλι κατι!προσ το παρον ειμαστε καλα!

ρεβυθια εε!αχ πολυ μαρεσουν!αλα δεν κανει να φαω..κ στον μεγαλο μου αρεσουν πολυ θα κανω κ γω μια απο αυτες τις μερες!

Αναστασακι μου μπραβο σου παντως που πηγαινεις στα μαθηματα..θα δεις ποσο πιο σιγουρη θα νιωσεις!

εγω λιγα λιγα τα φαιρνω μεσα μετα κ τα στεγνωνω στο καλοριφερ..τι καλα το καλοκαιρι ολα σταιγνωνουν μπαμ μπαμ αλα δνε πειραζει μαρεσει πολυ ο χειμωνς..το πιστευετ οτι σε δυο βδομαδες ερχονται χριστουγεννα..εγω τελικα το σαββατο θα στολισω..ξυπνησε ο μικρος παωωωωωωω...φιλακιααααααααα

αντε με το καλο να στολισετε!!!!!!!!!!!!! ναι ερχοντε χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!! για να δουμε ο μικρουλης μου ποτε θα μας κανει την εκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

φιλιααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αντε με το καλο να στολισετε!!!!!!!!!!!!! ναι ερχοντε χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!!! για να δουμε ο μικρουλης μου ποτε θα μας κανει την εκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

φιλιααααααααααααα

Φαντάζεσαι να σου κάνει την έκπληξη την Πρωτοχρονιά;;;; Τέλειο; Όποτε και να έρθει με το καλό!

Φαντάζεσαι να σου κάνει την έκπληξη την Πρωτοχρονιά;;;; Τέλειο; Όποτε και να έρθει με το καλό!

φανταζεσαι?????????? το καλυτερο δωρο του κοσμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι το ειδα το μωρακι στο μεγκα!!!!!! αχ πολυ αγχωνομαι για το πως θα το κανω μπανιο μεχρι να πεσει ο αφαλος!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...