Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ τι ωραιααααααααααααααα....καλως να τους δεχτεις....

ουφφφφφφφφφ σε καταλαβαινω αναστασακι μου....αλλα και τι να κανεις ομως?

να σου πω.....αν φας λιγακι βρε παιδι μου....θα παθεις κατι?δε νομιζω.....αλλα δε θα μπορεις να σταματησεις μετα εεεε????:confused:

τι φαγητακι εχετε σημερα?

οχι δεν εχω προβλημα στο να σταματησω, αλλα αν φαω π.χ. ενα σοκολακι ΙΟΝ ξερεις τα μικρα το ζαχαρο μου ανεβαινει λες και εφαγα μιση τουρτα!!! ε τι να το κανεις ετσι!!!! υπομονη κανω!!

αχ δεν ξερω! κατι θα φερει η μαμα , μαλλον κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο, αλλα μπορει να κανω μια κοτοσουπα γιατι ο αντρας μου ηταν ψηλο χαλια το στομαχι του!:rolleyes:

εσυ????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

http://www.thilasmos.gr/egkimosini.htm

δε ξερω αν την εχεις διαβασει αυτη τη σελιδα...αν οχι ειναι πολυ καλη..

ναι! την εχω διαβασω! νομιζω το λενακι μας την εστειλε αν δεν κανω λαθος!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οχι δεν εχω προβλημα στο να σταματησω, αλλα αν φαω π.χ. ενα σοκολακι ΙΟΝ ξερεις τα μικρα το ζαχαρο μου ανεβαινει λες και εφαγα μιση τουρτα!!! ε τι να το κανεις ετσι!!!! υπομονη κανω!!

αχ δεν ξερω! κατι θα φερει η μαμα , μαλλον κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο, αλλα μπορει να κανω μια κοτοσουπα γιατι ο αντρας μου ηταν ψηλο χαλια το στομαχι του!:rolleyes:

εσυ????

μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.....ποποποποποπο.....απο τα καλυτερα μου μαζι με τυρακι φετα....ποοοοοοοοοοοοοο....

εγω εχω βγαλει μπουτια κοτοπουλο να τα κανω στο φουρνο με πατατουλες και λεω να κανω και τυροπυτακια τριγωνα.....:lol:

αχ αναστασακι μου κι εμενα εχει τη ταση ο οργανισμος να ανεβαζει ζαχαρο αλλα τρωω που και που γλυκακι....δε μπορω να κρατηθω!!!!;)

σε νιωθωωωωωωωωωωωωωω.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.....ποποποποποπο.....απο τα καλυτερα μου μαζι με τυρακι φετα....ποοοοοοοοοοοοοο....

εγω εχω βγαλει μπουτια κοτοπουλο να τα κανω στο φουρνο με πατατουλες και λεω να κανω και τυροπυτακια τριγωνα.....:lol:

αχ αναστασακι μου κι εμενα εχει τη ταση ο οργανισμος να ανεβαζει ζαχαρο αλλα τρωω που και που γλυκακι....δε μπορω να κρατηθω!!!!;)

σε νιωθωωωωωωωωωωωωωω.....

μμμμμμμμμ εμενα παλι μου αρεσουν οι πατατες στο φουρνο!!!!!!!!!!!!

που και αυτη απαγορευεται!!!!!!! :mad::x:x:x

καλα κανεις να φας!!!!:lol::lol::lol::lol: παω να βαλω ενα πλυντηριο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

μμμμμμμμμ εμενα παλι μου αρεσουν οι πατατες στο φουρνο!!!!!!!!!!!!

που και αυτη απαγορευεται!!!!!!! :mad::x:x:x

καλα κανεις να φας!!!!:lol::lol::lol::lol: παω να βαλω ενα πλυντηριο!

αντε πηγαινε......εγω χθες σιδερωσα 5 πλυντηρια.....μου εφυγε ο πατοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....και ημουν και καθιστη!!!!!:-(

αααααααααααα καλα...δεν σου ειπα και το νεο του μηνα.....χαχααχαχχα

σημερα ο αντρουλης μου θα φτιαξει την υγρασια στο παιδικο....

αχχααχαχαχαχχααχαχαχαχα:lol:

Καλημέραααααα!!!! Τι κάνετε φιλεναδίτσες μου;;;; Έχουμε κέφια όλες βλέπω και πολύ μου αρέσει αυτό! Εγώ έχω τρελλή χαρά που ψωνίσαμε για το μπεμπάκο μας εχθές! Καλά ο άντρας μου δεν περιγράφεται!

Αναστασάκι μου περάσατε ωραία εχθές; Μπράβο κοριτσάκι μου! Το έχουμε ανάγκη άλλωστε! Μεγειά και το χαλάκι σας! Αχ τι ωραία όλα μπαινουν σε σειρά! Φατσούλα δεν είδαμε γιατό το καμάρι μου γυρνούσε όλη την ώρα! Το ψάχναμε μέσα στην κοιλιά καλέ!

Ρανιάκι μου όμορφο το ίδιο φαγάκι φτιάχνουμε σήμερα; Η μπιζουδένια χορεύει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς; Μάλλον επειδή ο μπαμπάς της φτιάχνει την υγρασια στο δωμάτιο!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Χιχιχιχιχιχιχι!!!!

Πάντως είναι καταπληκτικό το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωράκια μας! Πήρε μισό κιλό σε 20 μέρες; Λέω στο γιατρό είναι φυσιολογικό αυτό; Και μου είπε πως επειδή παίρνω κιλά και παίρνει και ο μπάμπης μάλλον θα με βάλει με πρόκληση στα μέσα του 9ου! Δεν είναι σίγουρος λέει ακόμη βλέποντας και κάνοντας αλλά είναι μία πιθανότητα!

Καλημέραααααα!!!! Τι κάνετε φιλεναδίτσες μου;;;; Έχουμε κέφια όλες βλέπω και πολύ μου αρέσει αυτό! Εγώ έχω τρελλή χαρά που ψωνίσαμε για το μπεμπάκο μας εχθές! Καλά ο άντρας μου δεν περιγράφεται!

Αναστασάκι μου περάσατε ωραία εχθές; Μπράβο κοριτσάκι μου! Το έχουμε ανάγκη άλλωστε! Μεγειά και το χαλάκι σας! Αχ τι ωραία όλα μπαινουν σε σειρά! Φατσούλα δεν είδαμε γιατό το καμάρι μου γυρνούσε όλη την ώρα! Το ψάχναμε μέσα στην κοιλιά καλέ!

Ρανιάκι μου όμορφο το ίδιο φαγάκι φτιάχνουμε σήμερα; Η μπιζουδένια χορεύει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς; Μάλλον επειδή ο μπαμπάς της φτιάχνει την υγρασια στο δωμάτιο!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Χιχιχιχιχιχιχι!!!!

Πάντως είναι καταπληκτικό το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωράκια μας! Πήρε μισό κιλό σε 20 μέρες; Λέω στο γιατρό είναι φυσιολογικό αυτό; Και μου είπε πως επειδή παίρνω κιλά και παίρνει και ο μπάμπης μάλλον θα με βάλει με πρόκληση στα μέσα του 9ου! Δεν είναι σίγουρος λέει ακόμη βλέποντας και κάνοντας αλλά είναι μία πιθανότητα!

ιωαννακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοο...καλημερουδια...αχ ναι ειμαστε καλυτερα ολες μας...

το λενιω μας να ειναι καλα αραγε????ΛΕΝΙΩ ΜΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΥΠΟΛΥ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....

αυτο μετα κιλα και την πρροκληση που λες το σκεφτομουν κι εγω....σκεφτομουν να του πω αν δεν ειμαι καλα με τον γοφο μου και ταλαιπωρουμε να με βαλει με προκληση....βεβαια δεν μου εχει πει τιποτα μονος του αλλα θα του το πω εγω...προτιμω βεβαια να ερθει μονη της η μπιζουδενια μου!!!χιχιχιχιχιχιχι:lol:

ιωαννακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοο...καλημερουδια...αχ ναι ειμαστε καλυτερα ολες μας...

το λενιω μας να ειναι καλα αραγε????ΛΕΝΙΩ ΜΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΥΠΟΛΥ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....

αυτο μετα κιλα και την πρροκληση που λες το σκεφτομουν κι εγω....σκεφτομουν να του πω αν δεν ειμαι καλα με τον γοφο μου και ταλαιπωρουμε να με βαλει με προκληση....βεβαια δεν μου εχει πει τιποτα μονος του αλλα θα του το πω εγω...προτιμω βεβαια να ερθει μονη της η μπιζουδενια μου!!!χιχιχιχιχιχιχι:lol:

Κι εγώ το προτιμώ αλλά όλα θα εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες! Σε 10 μέρες θα κάνω και την καμπύλη να δούμε που βρισκόμαστε! Αχ Ράνια μου εχθές το βράδυ σε θυμήθηκα και έκλαιγα από τον πόνο! Ο γοφός μου με πέθανε! Κουράστηκα μάλλον όλη μέρα εχθές στα μαγαζιά και όταν έκατσα λίγο στο σπίτι μετά δεν μπορούσα να σηκωθώ! Έχω και σίδερο αρκετό αλλά καθιστή και μέχρι εκεί που μπορέσω!

κοριτσακια μου πολυ πρόκληση ακουω!!!! και εγω την τριτη που εχω ραντεβού θα το συζητητησουμε με τη γιατρο μου!!!!

ρανιακι καλο το νεο!!!!!!!!!! αντε να τελειωνει και αυτο!!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημεραα φιλεναδιτσες μουυυυυ!

συγκηνηθηκα πολυ με το ενδιαφερον σας!

χθες το βραδυ κατσαμε κ μηλισαμε με τον αντρα μου..τα βαλαμε ολα κατω κ ειπαμε να κανουμε κ ου δυο προσπαθεια να καλυτερεψουμε την κατασταση..ολα αυτα εγιναν εξαιτιας του οικονομικου που εχουμε στριμωχτει πολυ κ αυτος ολο αυτο το ανχος το βγαζει σε νευρα κ ξεσπαει πανω μου κ επισης με τις λαθος συμβουλες που ακουει απο τον αδερφο του!ξερετε τι..οτι αυτος ειναι ο αντρας του σπιτιου αυτος κανει κουμαντο κ διαφορα τετια δικτατορικα..ελεος!αλα χθες του τα ειπα μαζεμενα..την επομενη φορα που θα ανακατευτει καπιος στον γαμο μας με τετιο τροπο δεν θα εχουμε καλη συνεχεια..ειμαστε καπως τωρα αλα βλεπω μια αλλαγη απο την πλευρα του!ηταν ο χειροτερος μας καυγας γιατι ακουστηκαν λογια βαρια κ απο τις δυο πλευερς κ ακομα δεν μου φευγουν απο το μυαλο αν κ χθες μου τα διορθωσε αλα κ παλι θελω τον χρονο μου!δεν εχω φτασει ποτε τοσο κοντα στο σημειο να φυγω απο το σπιτι κιομως εκεινη τη μερα θα το εκανα..με πληγωσε παρα πολυ..αλα δινω ακομα μια ευκαιρια στον γαμο μου λογω των παιδιων μας..δεν ειμαι παρορμητικος ανθρωπος κ σκεφτομαι πολυ πριν παρω καπια αποφαση κ ειδικα για κατι τοσο σοβαρο!ευχομαι να αλλαξουν καπια πραγματα ..θα κανω κ γω προσπαθει ακ θελω να δω κ απο αυτον!

Ιωαννακι μου καλο μεγαλωσε ο μπεμπης καρδουλα μου!δοξα το θεο που ολα ειναι καλα!μεγια κ το καροτσακι σας..πολυ καλη ευκαιρια!πολα χαδακια να του κανεις!

Αναστασακι μου τι κανεις?αχ ποσο σε καταλαβινω για τα γλυκα..τελυταια εχω γινει πολυ γλυκατζου!αλα αφου πρεπει να προσεχεις για το καλο του μωρου καλα κανεις..αξιζει η θυσια;):tongue:μεγια το χαλακι!;)τι ωραια μερα που ειχες χθες..γεματη!;)

Ρανιουκακο μουυ αγαπουλα μου τι κανεις?το ποδι σου?παλι δεν εκλεισες ματι ε..αχ απο δω κ περα ετσι θα ειναι τι να κανεις!καλα λενε στην αρχη της εγκυμοσηνης κοιμησου τωρα που μπορεις..γιατι μετα στα τελη της εγκυμοσηνης κ με το που γεννηθει το μωρακι τελος!ειχες ξεχχασει τι παει να πει σεξ ???τωρα θα ξεχασεις κ τι παει να πει υπνος???:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα

Ματινακι μουυυυ ..σε πεθυμησααααα..ο μικρουλης τι κανει?πολα φιλακια να του δωσεις του γλυκουλη!

Γιωτακι μου ολα καλα?η μικρουλα μας?το πιο ησυχο μωρακι του καφε;);)

Ποπακι μουυυυυυ..μου ελειψες..μπες να μας πεις νεα σου!

μωλης ξυπνησε ο μικρος μου..κ ισα που προλαβα να τελειωσω τις δουλειες μου κ ειπα να κατσω λιγο!εμ πολα θελεις μανουλα:tongue::tongue:παω αγαπουλε ςμου!

σας αγαπω πολυυυυυυυ~

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερααααααα........τι κανετε κοριτσακια μου? Τα γλυκα μπεμπακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας τι κανουν??? Μεγαλωνουν βλεπω γρηγορα....

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ακομα δεν κλεισαμε μηνα και ηδη καποια ρουχαλακια εσωρουχακια και φορμακια δεν μας κουμπωνουν πλεον! Ταχυτατη η αναπτυξη του! Οποτε κοριτσακια κι εσεις που θα κανετε πιο τσουπωτα μπεμπακια μην παρετε το 0 νουμερο! Εγω του φορεσα απο την αρχη για 3 μηνων και τωρα παμε για αυτα που ειναι για 6 μηνων!

Πριν λιγο συγχιστηκα λιγακι....με πηρε μια γειτονισσα τηλ. να με ρωτησει ποτε μπορει να ερθει να μας ευχηθει για τον μπεμπη και να μας δωσει το δωρο του....οταν της ειπα να σαραντισουμε πρωτα αλλαξε η διαθεση της και ο τονος της φωνης της και οταν το καταλαβα αυτο της ειπα οτι κανονικα κατα τον Γεναρη μας ειπε η παιδιατρος! Αχαχχα....μετα ειπε επειδη δεν ξερω αν θα ειμαι καλα μεχρι τοτε, μπορει να αρρωστησω, οταν δω τον αντρα σου θα του δωσω το δωρο! Οτι να'ναι! Αν την πειραξε τι να κανουμε??? Οχτακοσιων χρονων ειναι, εδω δεν εχουν ερθει οι φιλοι μας ακομα που ειναι νεοι ανθρωποι...αλλα μου αρεσει που παρεξηγουνται κιολας!Η συνυφαδα μου δεν εχει ερθει σπιτι ακομα γιατι εχει μικρα παιδια και μου το ειχε πει απο την αρχη!Μονο στην κλινικη ηρθε να μας δει και τωρα παλι τα Χριστουγεννα! Που στο κατω κατω ειμαστε οικογενεια...ακου απαιτηση η κυρα γειτονισσα.....τεσπα!

Αναστασακι μου καλοριζικα τα πραγματακια του μπεμπακου! Τερκενλης ε? Φτου σου...εκεινο το γεμιστο τσουρεκι ακομα το περιμενω...γκαστρωμενη ημουν και γεννησα και ακομα τιποτα...χιχιχιχιχ!!!!!!

Καλε Ρανια σου ειπα καλοριζικη η κουνια της μπιζουδενιας??? Οχι ε??? ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ, ΚΑΛΕΣ ΞΑΠΛΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι μου πονουσες κι εσυ στον γοφο? Τι εχει γινει ρε κοριτσια? Υπομονη ομως λιγο εμεινε...το φαγατε το βοδι κι εμεινε η ουρα!!!!!

Εσεις τι μου κανετε? Ωραια διαθεση εχουμε σημερα πολυ μου αρεσει!!!! Λενιω μπες καλε να φτιαξει και η δικη σου!!!! Η τρελοπαρεα σε περιμενει!!!!

Ωραια μερα εχει σημερα....παω να απλωσω ενα πλυντηριο και επανερχομαι!!!!

χθες το βραδυ κατσαμε κ μηλισαμε με τον αντρα μου..τα βαλαμε ολα κατω κ ειπαμε να κανουμε κ ου δυο προσπαθεια να καλυτερεψουμε την κατασταση..ολα αυτα εγιναν εξαιτιας του οικονομικου που εχουμε στριμωχτει πολυ κ αυτος ολο αυτο το ανχος το βγαζει σε νευρα κ ξεσπαει πανω μου κ επισης με τις λαθος συμβουλες που ακουει απο τον αδερφο του!ξερετε τι..οτι αυτος ειναι ο αντρας του σπιτιου αυτος κανει κουμαντο κ διαφορα τετια δικτατορικα..ελεος!αλα χθες του τα ειπα μαζεμενα..την επομενη φορα που θα ανακατευτει καπιος στον γαμο μας με τετιο τροπο δεν θα εχουμε καλη συνεχεια..ειμαστε καπως τωρα αλα βλεπω μια αλλαγη απο την πλευρα του!ηταν ο χειροτερος μας καυγας γιατι ακουστηκαν λογια βαρια κ απο τις δυο πλευερς κ ακομα δεν μου φευγουν απο το μυαλο αν κ χθες μου τα διορθωσε αλα κ παλι θελω τον χρονο μου!δεν εχω φτασει ποτε τοσο κοντα στο σημειο να φυγω απο το σπιτι κιομως εκεινη τη μερα θα το εκανα..με πληγωσε παρα πολυ..αλα δινω ακομα μια ευκαιρια στον γαμο μου λογω των παιδιων μας..δεν ειμαι παρορμητικος ανθρωπος κ σκεφτομαι πολυ πριν παρω καπια αποφαση κ ειδικα για κατι τοσο σοβαρο!ευχομαι να αλλαξουν καπια πραγματα ..θα κανω κ γω προσπαθει ακ θελω να δω κ απο αυτον!

Ματινακι μουυυυ ..σε πεθυμησααααα..ο μικρουλης τι κανει?πολα φιλακια να του δωσεις του γλυκουλη!

σας αγαπω πολυυυυυυυ~

Λενιω μουυυυυυ????? Τι κανεις κοριτσαρα μου????? Τα αντρακια σου τα ομορφα τι κανουν?????

Χαιρομαι που συζητησατε με τον αντρα σου και τα βρηκατε! Εχεις απολυτο δικιο ομως που εκανες καβγα, δεν επιτρεπεται να αφηνουμε τριτους να μας βομβαρδιζουν με τετοια...κομμενα αυτα,ο καθενας κουμαντο στο σπιτι του!

Αυτο το οικονομικο ομως ειναι δραμα...και ο δικος μου αντρας ειναι αγχωμενος πολυ με τα λεφτα αλλα προσπαθω να τον πεισω οτι ολα θα πανε καλα....αχ...γ@μημενα λεφτα....πως γιναμε ετσι ρε γ@μωτο????

Υπομονη τι αλλο να κανουμε???? Εγω εχω παραμυθιαστει οτι κατα το καλοκαιρακι θα βρω δουλεια και θα φτιαξουν λιγο τα οικονομικα μας...που θα την βρω? Ολο απολυσεις γινονται...τεσπα ας ειμαστε αισιοδοξοι και πανω απ'ολα να εχουμε υγεια!!!!!

Σε φιλω καρδουλα μου και να ξερεις οτι σε αγαπαμε παρα πολυ!!!!!!

(((((((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Φιλακια ρουφηχτα στα αντρακια σου!!!!!!!!

Καλε που πηγατε ολες? Τωρα που μπορω εγω να μιλησω χαθηκατε????

Σε λιγο θα ξυπνησει και θα πρεπει να τον θηλασω...που ειστε?????????

Θελω να αλλαξω και τα τικερακια μου αλλα που χρονος να το ψαξω????

Ελπιζω το βραδακι να μπορεσω....

Παω να βαλω κι αλλο πλυντηριο και μετα σιδερωμα....αντε βγαινω αφου δεν ειναι καμια εδω....

Φιλακια πολλα σε σας και τα μπεμπακια σας αλλα και στις κοιλιτσες σας πολλα χαδακια!!!!!

Ιωαννακι μου καλο μεγαλωσε ο μπεμπης καρδουλα μου!δοξα το θεο που ολα ειναι καλα!μεγια κ το καροτσακι σας..πολυ καλη ευκαιρια!πολα χαδακια να του κανεις!

Αναστασακι μου τι κανεις?αχ ποσο σε καταλαβινω για τα γλυκα..τελυταια εχω γινει πολυ γλυκατζου!αλα αφου πρεπει να προσεχεις για το καλο του μωρου καλα κανεις..αξιζει η θυσια;):tongue:μεγια το χαλακι!;)τι ωραια μερα που ειχες χθες..γεματη!;)

Ρανιουκακο μουυ αγαπουλα μου τι κανεις?το ποδι σου?παλι δεν εκλεισες ματι ε..αχ απο δω κ περα ετσι θα ειναι τι να κανεις!καλα λενε στην αρχη της εγκυμοσηνης κοιμησου τωρα που μπορεις..γιατι μετα στα τελη της εγκυμοσηνης κ με το που γεννηθει το μωρακι τελος!ειχες ξεχχασει τι παει να πει σεξ ???τωρα θα ξεχασεις κ τι παει να πει υπνος???:tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα

Γιωτακι μου ολα καλα?η μικρουλα μας?το πιο ησυχο μωρακι του καφε;);)

Ποπακι μουυυυυυ..μου ελειψες..μπες να μας πεις νεα σου!

μωλης ξυπνησε ο μικρος μου..κ ισα που προλαβα να τελειωσω τις δουλειες μου κ ειπα να κατσω λιγο!εμ πολα θελεις μανουλα:tongue::tongue:παω αγαπουλε ςμου!

σας αγαπω πολυυυυυυυ~

αχχχχχχχχχ ζουζουνιτσα μου γλυκειαααααααααααααα.....σε καταλαβαινω!!!!

εκανες το πιο σωστο πραγμα...τα βαλατε κατω και τα κουβεντιασατε!!!ακου εκει να δεις ρε φιλε μου...δεν εχουν σπιτια να πανε να ασχοληθουν?σα δε ντρεπονται λεω εγω...αι στο καλο...τα εχω παρει τωρα!!!!!:mad:

εσυ απτοητη ομως κοριτσακι μου ναι?ολα καλα θα πανε....ο αντρουλης σου σ'αγαπαει και αυτο δεν αλλαζει!!!!

μακια πολλααααααααααααααααααααααα...κι εμεις σ'αγαπαμε πολυυυυυυυ:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...