Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπακη μου κ γω ελεγα οτι αν ηταν κοριτσακι τελιακ το μωρο ξερεις τι θα εκανα..ενα ομορφο λαχανοπρασινο :tongue::tongue:(ελπιζω να με καταλααβεσ..δικη μου εμπνευση χιιχιχ):tongue: με φουξια ..τελειοσ συνδυασμος!αυτο που θα κανεισ θα ειναι πολυ ομορφα..να βαλεισ πολα ροζ διακοσμητικα η κ καμια μπορντουρα!

θα βγει πολυ πριγκηπικο!;);)

εγω θα το αφησω για την ωρα πορτοκαλι με λεμονι οπως το ειχα!αγορακι περημενουμε μην βαλω κανα φουξ μεσα!:tongue:

καλα τα λες λενιω, ετσι θα κανω!!!!θα βαλω διαφορα ροζ και θα γινει ωραιο!!!!!!η κουνια μαλλον ασπρη την κοβω με ροζ προικουλα!!!!!!!!!

τελεια χρωματακια και το πορτοκαλι με το λεμονι!!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλα τα λες λενιω, ετσι θα κανω!!!!θα βαλω διαφορα ροζ και θα γινει ωραιο!!!!!!η κουνια μαλλον ασπρη την κοβω με ροζ προικουλα!!!!!!!!!

τελεια χρωματακια και το πορτοκαλι με το λεμονι!!!!!!!!!;)

ναι ποπακη μου θα γινει τελειο!!;);)αχ μαρεσει παρα πολυ η ασπρη κουνια!\θα ειναι πολυ ομορφο το κρεβατακι της!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σου ποπη μου!!!καλα ειμαι αναμενω και αγωνιω να ερθει η πεμπτη και να παω για την υστεροσκοπηση

την πεμπτη θα πας?με το καλο, ολα να πανε καλα!!!!!!!!τι καλα που κανεις και το ψαχνεις!!!!μπραβο σου, ευχομαι να τελειωσει εδω η ταλαιπωρια σου και να ερθει συντομα ενα μωρακι!!!!!!!!!!μακαρι!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

την πεμπτη θα πας?με το καλο, ολα να πανε καλα!!!!!!!!τι καλα που κανεις και το ψαχνεις!!!!μπραβο σου, ευχομαι να τελειωσει εδω η ταλαιπωρια σου και να ερθει συντομα ενα μωρακι!!!!!!!!!!μακαρι!!!!!!!!

ναι την πεμπτη η ωρα 8,00 το πρωι!!!!μακαρι να γινει το θαυμα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ???ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ!!ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΣΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΔΗ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

ναι την πεμπτη η ωρα 8,00 το πρωι!!!!μακαρι να γινει το θαυμα!!!

ΕΦΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ!ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

καλημερουδιααα αγαπουλεςςςς!:D:D

Αναστασακι μου καλα ψωνια!οπως ειπε κ το ποπακη να μην κουραστεις πολυ!;)

Ποπακη μουυυυ τι κανεις γλυκουλινα μου?μακαρι σημερα να ειναι μια χαλαρη μερα για σενα!παρασκευη...περνανε γρηγορα οι βδομαδες η μου φαινεται!:rolleyes:

ποπακη μου να σε ρωτησω αν θυμασαι στην αρχη το μωρο κλωτσουσε πολυ χαμηλα στη κοιλια?οταν ειμαι ξαπλωμενη το αισθανομαι πολυ χαμηλα κατω κατω στη κοιλια εκει κλωτσαει λεω μηπως ειναι πολυ χαμηλα!την αλη βδομααδ παω στη γιατρο ανυπομονωωω!:D:D

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ???ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ???ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΟΝΙ??ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!

φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

εφακη ευχομαι την πεμπτη ολα να ειναι σουπερ και γρηγορα να εισαι εγκυουλα!!

ελενακι μου , ποπακι μου τι κανουν τα μωρακια σας?κλωτσανε?;););) να τα κανετε ενα μεγαλο χαδακι!!!

αχ τι τελεια κουβεντα που ειχατε πριν για χρωματακια, κρεβατακια, παιχνιδακια!!!με το καλο:D:D:D:D

νατασακι μου καλο τι κανεις?πως εισαι?ευχομαι να ξεπεραστηκε το προβλημα που σε στεναχωρουσε και να εισαι πολυ πολυ καλα!!και ξανα κοντα μας γιατι μας ελειψες πολυ!!!το λουλουδακι σου καλα?να τις δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!

οι υπολοιπες εγκυουλες μας καλα?

σοφακι?ρανιακι?ιωαννακι?πως ειστε?

πολλες (((((((((((((((())))))))))))))))))))))), σε ολες τις φιλεναδιτσες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα....................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi...................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.sophaki1........................24/05/2011

16.nena1984......................26/05/2011

17.RANIA80.......................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

18.maril13.......................???????????????

ειπα να το φερω μπροστα γιατι ειναι πανεμορφο , γεματο εγκυουλες και χρωματα!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλησπερα κοριτσια!:D

αναστασακι συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη κ ευκολη εγκυμοσυνη κ γεννα!ειμαστε κ κοντα κοντα!

εφακη καλη επιτυχια στην υστεροσκοπηση να πανε ολα καλα!

νατασακι ελπιζω να εισαι καλα-η μικρουλα σ να κανει ζαβολιες να σε κανει να γελας!

μαρακι ευχομαι να εχει δικιο ο γιατρος να αργησε η συλληψη κ να πανε ολα καλα!

νενακι κ ιωαννακι εκανα κ γω σαλπιγγογραφια κ μετα δε ξαναειδα περιοδο!ημουν εγκυος!σας ευχομαι την ιδια τυχη!;)

χαιρετω ολα τα κοριτσακια ελενακι ποπακι σοφακι ρανιακι ματινακι:D

εμεις πηγαμε στο γιατρο ακουσαμε καρδουλα τικ τακ χτυπουσε:P κ μετα 3 μερες τρελαθηκα στις αναγουλες-ουφ! χαλια ημουν! ευτυχως σημερα συνηλθα κ πηγα κ εκανα τις εξετασεις που μ'ειχε γραψει κ ησυχασα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...