Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ρανια αν εχεις ικα δικαιουσαι κ 9 μηνες ακομη απο τον οαεδ, θα πληρωνεσαι απο εκει, λιγο λιγοτερα απο τον μισθο σου. δεν χρειαζεται να πας 4 μηνων στην δουλεια! και φυσικα δεν μπορουν να σε διωξουν 2 χρονια μετα την γεννα!:rolleyes:

χαιρομαι που τα βρηκατε με τον αντρουλη σου, ολα τα ζευγαρια τα εχουν αυτα!:P

για να παρει αυτα απο τον οαεδ δεν πρεπει να πηγαινει ομως στη δουλεια, ετσι δεν ειναι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα !! καλημερα γιωτακι!!! τι κανετε???????

καλα ειμαστε, η μπουμπου κοιμαται κ εγω πινω λιγο καφεδακι κ θα ξεκινησω καμια δουλιτσα! ωραιο αυτο για το βαπτιστηρι, κ εμενα ειναι 2,5 χρονων, λες να το παρω κ εγω?:rolleyes:

α! ξεχασα να σας πω καλοριζικα τα δωματιακια σας! αναστασακι κ ρανακι!!!

με το καλο να τα γεμισετε με τα ζουζουνια σας!!!

τι κανεις εσυ?

για να παρει αυτα απο τον οαεδ δεν πρεπει να πηγαινει ομως στη δουλεια, ετσι δεν ειναι??

την παιρνει μετα την αδεια λοχειας, και μετα ξαναπαει στην δουλεια κανονικα, δηλαδη συνολο θα κατσει κοντα στον 1 χρονο!

καλα ειμαστε, η μπουμπου κοιμαται κ εγω πινω λιγο καφεδακι κ θα ξεκινησω καμια δουλιτσα! ωραιο αυτο για το βαπτιστηρι, κ εμενα ειναι 2,5 χρονων, λες να το παρω κ εγω?:rolleyes:

α! ξεχασα να σας πω καλοριζικα τα δωματιακια σας! αναστασακι κ ρανακι!!!

με το καλο να τα γεμισετε με τα ζουζουνια σας!!!

τι κανεις εσυ?

σε ευχαριστουμε πολυ!! το πηρε μια φιλη για το παιδι της και της αρεσε πολυ!! αυτη η προσφορα χωρις εξοδα αποστολης ισχυει μεχρι 7/01 αν δεν κανω λάθος!!

αυτη τη στιγμη ειναι με το λαπτοπ στην κουζινα, μαγειρεψα σπανακορυζο και περιμενω να το σβησω.. κατα τα αλλα τα ιδια!! στην αναμονη ειμαι να μπω στο μηνα μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιωτακι!!!!:D

την παιρνει μετα την αδεια λοχειας, και μετα ξαναπαει στην δουλεια κανονικα, δηλαδη συνολο θα κατσει κοντα στον 1 χρονο!

για αυτο σου λεω δεν το δεχοντε πολλοι.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστουμε πολυ!! το πηρε μια φιλη για το παιδι της και της αρεσε πολυ!! αυτη η προσφορα χωρις εξοδα αποστολης ισχυει μεχρι 7/01 αν δεν κανω λάθος!!

αυτη τη στιγμη ειναι με το λαπτοπ στην κουζινα, μαγειρεψα σπανακορυζο και περιμενω να το σβησω.. κατα τα αλλα τα ιδια!! στην αναμονη ειμαι να μπω στο μηνα μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιωτακι!!!!:D

για αυτο σου λεω δεν το δεχοντε πολλοι.....

αντε με το καλο να μπεις στο μηνα σου! θα εχουμε νεες αφιξεις!!!

και εγω μαγειρευω, και θελω να κανω και κατι δουλιτσες κ βαριεμαι!!!!!!!!

ο εργοδοτης αν το δεχτει? δεν εχει και επιλογη! ειναι απο τον νομο, δεν μπορει να κανει κατι! και ουτε να εκβιασει με απολυση, γιατι τις μαμαδες τις προστατευει ο νομος, δεν μπορει να διωξει 2 χρονια μετα τον τοκετο.

μπορει να το παρω κ εγω για την βαπτηστηρα μου, θα δουμε!

Διαφημίσεις

αντε με το καλο να μπεις στο μηνα σου! θα εχουμε νεες αφιξεις!!!

και εγω μαγειρευω, και θελω να κανω και κατι δουλιτσες κ βαριεμαι!!!!!!!!

ο εργοδοτης αν το δεχτει? δεν εχει και επιλογη! ειναι απο τον νομο, δεν μπορει να κανει κατι! και ουτε να εκβιασει με απολυση, γιατι τις μαμαδες τις προστατευει ο νομος, δεν μπορει να διωξει 2 χρονια μετα τον τοκετο.

μπορει να το παρω κ εγω για την βαπτηστηρα μου, θα δουμε!

ναι ομως πολλες κοπελες δεν θελουννα εχουν και προβληματα με το αφεντικο καταλαβες?? και οσο να πεις σκευτοντε και το μετα... αυτη ειναι η αληθεια....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα! Τι κάνετε; Αναστασάκι μου μετράς μέρες ε; Γιωτάκι μου εσύ πως είσαι; Η μπουμπού σου;

Αχ εγώ είμαι ξύπνια από τις 3.30 το πρωί, κατά τις 9 βγήκα να κάνω κάτι δουλίτσες με τον άντρα μου, γύρισα, έφτιαξα το φαγάκι μου και τσουπ.... ήρθα! :wink:;-):wink:;-)

Αααα δεν σας είπα, βρήκα και χαλάκι για το δωμάτιο του μπέμπη της Disney με τον Μίκυ και όοοοολη την παρέα από 150 ευρώ μόνο 60! Κλείνει ένα μαγαζί εδώ και τα δείνει κάτω από την μισή τιμή! Είναι και βαμβακερό οπότε μια χαρά! Τελειώσαμε και από αυτό! :P:p:p:p:p

Καλημέρα! Τι κάνετε; Αναστασάκι μου μετράς μέρες ε; Γιωτάκι μου εσύ πως είσαι; Η μπουμπού σου;

Αχ εγώ είμαι ξύπνια από τις 3.30 το πρωί, κατά τις 9 βγήκα να κάνω κάτι δουλίτσες με τον άντρα μου, γύρισα, έφτιαξα το φαγάκι μου και τσουπ.... ήρθα! :wink:;-):wink:;-)

Αααα δεν σας είπα, βρήκα και χαλάκι για το δωμάτιο του μπέμπη της Disney με τον Μίκυ και όοοοολη την παρέα από 150 ευρώ μόνο 60! Κλείνει ένα μαγαζί εδώ και τα δείνει κάτω από την μισή τιμή! Είναι και βαμβακερό οπότε μια χαρά! Τελειώσαμε και από αυτό! :P:p:p:p:p

καλημερα ιωαννακι! απο τις 3.30 γιατι??????? πο πο!! βρηκες χαλακι ε? μπραβο!! αυτα με τα σχεδια δεν ειναι βαμβακερα ! ειναι ακρυλικα το ξερω σιγουρα αυτο, εχω ρωτησει σε ολα τα μαγαζια!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ιωαννακι! απο τις 3.30 γιατι??????? πο πο!! βρηκες χαλακι ε? μπραβο!! αυτα με τα σχεδια δεν ειναι βαμβακερα ! ειναι ακρυλικα το ξερω σιγουρα αυτο, εχω ρωτησει σε ολα τα μαγαζια!!!

Τι να σου πω; Το καρτελάκι του που κρέμεται γράφει πως είναι βαμβακερό και αντιαλλεργικό! Αν γράφει ψέματα κι εγώ ανακρίβειες θα λέω! Δε βαριέσαι Αναστασάκι μου! Το βρήκα σε τόσο καλή τιμή που δεν θα έβρισκα άλλο! Άσε ξύπνησα για τουαλέτα στις 3.30 και μετά ο μπέμπης ξεκίνησε νακλωτσάει τόσο δυνατά που δεν σου κρύβω πως φοβήθηκα! Χτυπούσε από αριστερά και από δεξιά ταυτόχρονα οπότε άρχισα να ανησυχώ! Όταν το παιδάκι μου κάποια στιγμή ηρέμησε άρχισε να ροχαλίζει ο άντρας μου! Ε μετά πήγε 7 και σηκώθηκα να πιω το καφεδάκι μου και να κάνω καμιά δουλίτσα! Το μεσημέρι όμως θα ρίξω έναν ύπνο άλλο πράγμα! Εσένα ο μπεμπάκος σου τι κάνει;

γεια σου ιωαννακι! καλα ειμαι και εγω κ η μπουμπουκα!

με γεια το χαλακι σας!!! εγω εχω κουρτινες η φαρμα του μικυ!! ελεγα για χαλακι το ιδιο. σε ποια περιοχη μενεις? που ειναι το μαγαζι?

αναστασακι, πολλες φιλες μου το εχουν παρει το 9μηνο, και παρολο που τα αφεντικα γκρινιαζαν, δεν υπηρχε τελικως προβλημα

Διαφημίσεις

Τι να σου πω; Το καρτελάκι του που κρέμεται γράφει πως είναι βαμβακερό και αντιαλλεργικό! Αν γράφει ψέματα κι εγώ ανακρίβειες θα λέω! Δε βαριέσαι Αναστασάκι μου! Το βρήκα σε τόσο καλή τιμή που δεν θα έβρισκα άλλο! Άσε ξύπνησα για τουαλέτα στις 3.30 και μετά ο μπέμπης ξεκίνησε νακλωτσάει τόσο δυνατά που δεν σου κρύβω πως φοβήθηκα! Χτυπούσε από αριστερά και από δεξιά ταυτόχρονα οπότε άρχισα να ανησυχώ! Όταν το παιδάκι μου κάποια στιγμή ηρέμησε άρχισε να ροχαλίζει ο άντρας μου! Ε μετά πήγε 7 και σηκώθηκα να πιω το καφεδάκι μου και να κάνω καμιά δουλίτσα! Το μεσημέρι όμως θα ρίξω έναν ύπνο άλλο πράγμα! Εσένα ο μπεμπάκος σου τι κάνει;

κλωτσαγε το καμαρι σου ε? τελειο συναισθημα!!!! α τι ειναι κ αυτο με το ροχαλιτο!!! κ εγω ξυπνησα 4 για να σκεπασω την μπεμπα, και μετα με το ροχαλιτο δεν μπορουσα να κοιμηθω!!! τον σκουνταγα να γυρισει απο την αλλη!!!

γεια σου ιωαννακι! καλα ειμαι και εγω κ η μπουμπουκα!

με γεια το χαλακι σας!!! εγω εχω κουρτινες η φαρμα του μικυ!! ελεγα για χαλακι το ιδιο. σε ποια περιοχη μενεις? που ειναι το μαγαζι?

αναστασακι, πολλες φιλες μου το εχουν παρει το 9μηνο, και παρολο που τα αφεντικα γκρινιαζαν, δεν υπηρχε τελικως προβλημα

Μένω Φάρσαλα και το μαγαζί κλείνει λόγω κρίσης φυσικά! Κοιτούσα στο ίντερνετ αλλά άκουσα πως τα δίνει σε πολύ καλές τιμές και λέμε με τον άντρα μου πως δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα και πήγαμε! Αααχχχ έχω χαζέψει βρε Γιωτάκι! Σιγά σιγά μαζεύονται τα πράγματα για τον μπεμπάκο μας και συγκινούμαι πάρα πολύ!

τι να πω μπορει και να ναι ετσι! εχεις δικιο παντως! ευκαιρια ηταν!!!

πολυ κλωτσιδι ε????????:tongue::tongue::tongue: ασε και ο δικος μου μια απο τα ιδια!!!!!! τωρα εχω βρε και τα κουμπια του ξερω που θα πιασω και πως θα κουνηθει! αφου ο αντρας μου λεει αστο ησυχο το παιδι!!! χαχαχαχαχαχαχαχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...