Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

παω να ταισω και επανερχομαι!!!

Γεια σου γιωτουλα και μπεμπουλα τι κανετε????

Κι εγω συνεχεια ταϊζω...θρεφταρι εχει γινει ο μπεμπης χαχχαχα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου γιωτουλα και μπεμπουλα τι κανετε????

Κι εγω συνεχεια ταϊζω...θρεφταρι εχει γινει ο μπεμπης χαχχαχα!!!!

αχ μωρε!! να του φιλησεις ποπουδακο απο μενα ναι???????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου...τι κανετε???εγω γυρισα απο δουλεια και φτιαχνω τα μακαρονακια με τον κιμα!!!!

ο γοφος μου οσο παει και χειροτερευει...μαλλον ειναι χειροτερα και απο τον καιρο!!!!υπομονη....τι να κανουμε?ολα για τα μπεμπακια μας!!!!

με τον αντρα μου λιγο καλυτερα απο χθες....θα δουμε!!!!!

σημερα πηγα και στο ικα για το επιδομα λοχειας!!!!16 δεκεμβρη σταματαω να χτυπαω καρτα στη δουλεια οποτε θα παω εκεινη τη μερα παλι στο ικα για να τελειωνω...για να δουμε θα τα παρω τα λεφτακια μου??????

γιωτακι,αναστασακι,λενιω,ποπακι,νατασσακι,χρυσανθουλα,ματινακι και γιωτακι...σας φιλω γλυκααααααααααααααααααααααααααααααα.......

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλησπερα κοριτσακια μου...τι κανετε???εγω γυρισα απο δουλεια και φτιαχνω τα μακαρονακια με τον κιμα!!!!

ο γοφος μου οσο παει και χειροτερευει...μαλλον ειναι χειροτερα και απο τον καιρο!!!!υπομονη....τι να κανουμε?ολα για τα μπεμπακια μας!!!!

με τον αντρα μου λιγο καλυτερα απο χθες....θα δουμε!!!!!

σημερα πηγα και στο ικα για το επιδομα λοχειας!!!!16 δεκεμβρη σταματαω να χτυπαω καρτα στη δουλεια οποτε θα παω εκεινη τη μερα παλι στο ικα για να τελειωνω...για να δουμε θα τα παρω τα λεφτακια μου??????

γιωτακι,αναστασακι,λενιω,ποπακι,νατασσακι,χρυσανθουλα,ματινακι και γιωτακι...σας φιλω γλυκααααααααααααααααααααααααααααααα.......

γεια σου ρανιακι μου! καλυτερα με τον αντρα σου ε??? μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!! ο γοφος τα ιδια ε????? ουφφφφ!!!! ποτε θα ησυχασουμε??? δηλαδη σταματας απο τη δουλεια?????

γιατι να μην τα παρεις τα λεφτα????? εγω τα κατεθεσα 24/11 και 15/12 θα ειναι στην τραπεζα!!:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου ρανιακι μου! καλυτερα με τον αντρα σου ε??? μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!! ο γοφος τα ιδια ε????? ουφφφφ!!!! ποτε θα ησυχασουμε??? δηλαδη σταματας απο τη δουλεια?????

γιατι να μην τα παρεις τα λεφτα????? εγω τα κατεθεσα 24/11 και 15/12 θα ειναι στην τραπεζα!!:lol::lol:

δε θα σταματησω απο τη δουλεια...θα πηγαινω μεχρι μεσα γεναρη,πρωτα ο θεος κι αν ειμαι καλα με τον γοφο μου, για να μπορεσω να παρω την αδεια ολη μετα μαζεμενη....μην αφησω το ζουζουνακι μου λεχουδακι στη πεθερα και στη μαμα...να παει τουλαχιστον 4 μηνων....:wink:

ακουω πολλα μωρε για τα λεφτα....οτι αργουν πολυ να μπουν στη τραπεζα με ολα αυτα που γινονται....ξερω γω...τι να πω?

ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο...

ετσι σου ειπαν ε?μακαρι να εχουν δικιο...

εσυ πως εισαι αναστασακι μου?

Διαφημίσεις

δε θα σταματησω απο τη δουλεια...θα πηγαινω μεχρι μεσα γεναρη,πρωτα ο θεος κι αν ειμαι καλα με τον γοφο μου, για να μπορεσω να παρω την αδεια ολη μετα μαζεμενη....μην αφησω το ζουζουνακι μου λεχουδακι στη πεθερα και στη μαμα...να παει τουλαχιστον 4 μηνων....:wink:

ακουω πολλα μωρε για τα λεφτα....οτι αργουν πολυ να μπουν στη τραπεζα με ολα αυτα που γινονται....ξερω γω...τι να πω?

ελπιζω να μην γινει κατι τετοιο...

ετσι σου ειπαν ε?μακαρι να εχουν δικιο...

εσυ πως εισαι αναστασακι μου?

ααααααααααααααααααααα....

ηρθε και η κουνιααααααααααα....μολις...τωρα μου τη στηνουν!!!!!!

χιχιχιχι

τελειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p πως αισθανεσαι???? εγω απο τη χαρα μου πετουσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στανταρ θα μπουν τα λεφτα στο χαρτι που θα παρεις απο το ικα γραφει ακριβως το ποσο και την ημερομηνια που θα μπουν!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω ρανια μου οσο περνανε οι μερες ολο και πιο αβολα ειμαι! με ποναει και η μεσουλα μου!!! δεν βολευομαι και στον υπνο και οι καουρες αλλο πραμα!!!!!!! κατα τα αλλα καλα!!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τελειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p πως αισθανεσαι???? εγω απο τη χαρα μου πετουσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στανταρ θα μπουν τα λεφτα στο χαρτι που θα παρεις απο το ικα γραφει ακριβως το ποσο και την ημερομηνια που θα μπουν!!!

τωρα που ειμαστε καλυτερα με τον αντρα μου πεταω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....χχιχιχιχιχιχιχιχι......:lol:

αχ μακαρι αναστασακι μου να τα παρουμε....εγω θα κανω τα χαρτια στις 16 δεκεμβρη αρα λογικα θα τα παρω αρχες γεναρη μαλλον εεε???

γιατι ακουσα οτι κανουν πληρωμες καθε 1η και 15η του μηνα..

κι εγω οσο περναει ο καιρος ολο και πιο αβολα ειμαι....ειδικα στον υπνο...υπομονη αγαπουλα μου....τι να κανουμε?????

θα ειναι και θρεφταρια τα μπεμπουλινια μας!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Διαφημίσεις

τωρα που ειμαστε καλυτερα με τον αντρα μου πεταω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....χχιχιχιχιχιχιχιχι......:lol:

αχ μακαρι αναστασακι μου να τα παρουμε....εγω θα κανω τα χαρτια στις 16 δεκεμβρη αρα λογικα θα τα παρω αρχες γεναρη μαλλον εεε???

γιατι ακουσα οτι κανουν πληρωμες καθε 1η και 15η του μηνα..

κι εγω οσο περναει ο καιρος ολο και πιο αβολα ειμαι....ειδικα στον υπνο...υπομονη αγαπουλα μου....τι να κανουμε?????

θα ειναι και θρεφταρια τα μπεμπουλινια μας!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

αχ χαιρομαι πολυ που ειστε καλα!!!!:P:p:p:p

ναι θα τα παρουμε μην αγχωνεσαι!!!!;);) το τελειωσαν το κρεβατακι??? πως εδειξε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχχχχχχχ...ετοιμη η κουνια

μολις το ατοιμασω το δωματιακι της μπιζουδενιας θα το βαλω φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....

εχω συγκινηθει παρα πολυ....

ααααααααααα μολις σου το ρωτησα!!!!!!!!!! αντε με το καλο αγαπουλα μου να ερθει η μπιζουδενια και να δωσει αυτη χρωμμα στο δωματιο!!!!

εγω δεν βλεπω να τελειωνει τελειως το δικο μου! μαλλον θα το σθνεχισω μαζι με τον μπεμπη!!! χιιχχιιιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααααααααααα μολις σου το ρωτησα!!!!!!!!!! αντε με το καλο αγαπουλα μου να ερθει η μπιζουδενια και να δωσει αυτη χρωμμα στο δωματιο!!!!

εγω δεν βλεπω να τελειωνει τελειως το δικο μου! μαλλον θα το σθνεχισω μαζι με τον μπεμπη!!! χιιχχιιιχ

ευχαριστω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......επισης κουκλαρα μου....θα βαλω τα κλαματα!!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφφ.....

κι εμεις αναστασακι μου εχουμε ακομα να φτιαξουμε την υγρασια και το παντζουρι....αν φιλοτιμηθει ο αντρας μου δηλαδη....ειπε το σκ θα φτιαξει την υγρασια.....χλωμο το βλεπω....χαχααχαχαχαχαχαχα....:lol:

τι εχεις ακομα να φτιαξεις στο παιδικο?

ευχαριστω τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......επισης κουκλαρα μου....θα βαλω τα κλαματα!!!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφφ.....

κι εμεις αναστασακι μου εχουμε ακομα να φτιαξουμε την υγρασια και το παντζουρι....αν φιλοτιμηθει ο αντρας μου δηλαδη....ειπε το σκ θα φτιαξει την υγρασια.....χλωμο το βλεπω....χαχααχαχαχαχαχαχα....:lol:

τι εχεις ακομα να φτιαξεις στο παιδικο?

σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!

περιμενω την ταπετσαρια σε καμια 10 μερες.. φωτιστικο δεν βρισκω ουτε χαλι! χιχιιχιχι τα υπολοιπα διακοσμητικα κτλ. σιγα σιγα!!!! δεν πηραζει!!!;)

θα σου το κανει αφου το ειπε!!! να το δεις!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...