Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααα τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

ο καιρος σημερα χειμονιατικος!

ηρθα στη μαμα μου με τα παιδακια μου..ο αδερφουλης μου φευγει σημερα για Γερμανια~για δευτερη φορα για ενα καλυτερο μελον!:(

Αναστασακι μου μεγια τα πραγματακια αγαπουλα μου..πως εισαι?ξεκηνησες βαλιτσουλα..τι καλαααα!;);)

Ματινουλι μου ετσι κ δεν βολεψε να τα πουμε μεσω καμερας,,αυριο που θα ειμαι σπιτι να τα πουμε ναι!ο μπεμπακος τι κανει..κοιμαται καλυτερα ε..οσο μεγαλωνει ειναι καλυτερα τα πραγματα σιγουρα..εγω Ματινακι μου στο μπαλκονι εβγαινα για απλωμα ρουχων κ ειχα μια χαρααααα:D:Dδυσκολες αυτες οι 40 μερες κλεισουρα..οι πρωτες μερες παλευονται αλα οι τελευταιες ειναι πολυ δυσκολες!κ μενα το παθαινει αυτο με το γαλα που λες..λενε οτι πρεπει να βγαζουμε λιγακι πριν το θηλασουμε να μειωθει λιγο η ροη γιατι αλιως πιτσιλαει κπνιγονται..κ μενα στην αρχη περισευε το γαλα αλα δεν το αποθηκευα γιατι ειχα πυρετο εκεινες τις μερες κ επινα παυσιπονα κ δεν επρεπ να το κρατησω..τωρα ομως οσο μεγαλωνει τρωει περισοτερο οποτε αδειαζει το στηθος οχι τελειως αλα δεν χρειαζεται να βγαλω τιποτα..αν κ τελευταιες μερες ειναι στηθος κ γευμα οποτε μεχρι το επομενο γευμα το ενα στηθος γινεται τουμπανο κ ποναει!πολα φιλακια να του δωσεις!:D

αα οσο για την εγκυμοσηνη αν σου πω οτι τελευται κ γω το σκεφτομαι..μου λειπει κ μενα πολυ..το θετικο τεστ..εε???η ανακοινωση..οι πρωτοι υπερηχοι!:D:D

Ιωαννακι μου πολυ στεναχωριεμαι που κλαις για ολα αυτα που ακους κ δεν σε αφηνουν να απολαυσεις την εγκυμοσηνη..θελω να σου πω οτι κ γω στην πρωτη μου εγκυμοσηνη ειχα πρειστει παρααα πολυυυυυ..ποδια χερια προσωπο κ ειχα ασχημινει..αλα τι να κανουμε αυτα ειναι της εγκυμοσηνης το μωρακι εχει σημασιαν να ειναι καλα..μην ακους κανεναν..σκεψου μονο οτι σε λιγο καιρο θα τον κρατας αγκαλια κ θα χασεις κ τα κιλακια σου κ δεν θα σε νοιαζει τιποτα..απολαυσε το τωρα γιατι πιστεψε με θα σου λειψει ολο αυτο!στη δευτερη εγκυμοσηνη δεν ειχα πρηξιματα καθε εγκυμοσηνη εχει τα δικα της!μην στεναχωριεσαι αγαπουλιτσα μ,ου ναι!κανε υπομονη κ προσπθησε να μην ακους τι σου λενε!αφου εχεις κ τον αντρουλησ ου κοντα τι αλο θελεις!εμενα ειναι πιο κρυος σιγα μου συμπαραστεκοταν θα νευριαζε που δινω σημασια σε κατι τετια..ενω εσενα σου μιλαει κ γλυκα χαζουλα:tongue:

Γιωτακι μου τι κανετεεεεεεε?>η μικρουλα ξεκηνησε τα γελακιααα..κ μενααα;):D:D:Dλιγες φορες αλα ηταν τελειο..με φωνουλα ε...αχ ειναι πολυ ωραιααααα!

Ρανιουκο μου τι κανεις?ηρθε η κουνια/..αχ γιατι να ειναι ετσι οι αντρες αναισθητοι!κ μενα ειναι!ουφφφφ!τουλαχιστον στην εγκυμοσηνη ας βαλουν τον εγωισμο τους κατω κ να δειξουν λιγη τρυφεροτητα!ευχομαι να μην σε στεναχωρει αλο ο αντρας σου κ να ειστε ηδη πολυ καλα μεταξυ σας..σιγουρα τωρα κ οι ορμονες ειναι που σε κανουν ετσι!;)πολα χαδακια στην μπιζουδενια σου;)

εγω κοριτσια θελω να ρωτησω κατι στα κοριτσακια που σαραντησανε κ που θηλαζουν..που λετε λιγο μετα απο τις 40 μερες μου τελειωσε το αιμα κ καθαρησα..40 μερες ειχα αιμα κ μετα οι επομενες μερε ςπου δεν θυμαμαι ακριβως ποσες ηταν ισως να ηταν κ 10 (αρκετα μου κρατησε η λοχεια)ειχα λερωματα μεχρι που καθαρησα κ απο κει!μετα καναμε μια φορα με τον αντρα μου προσεχαμε..κ μετα απο κανα 2 βδομαδες δεν θυμαμαι ακριβως ειχα πονους σαν περιοδο κ ειχα λιγο κοκκινο κ μετα καφε για λιγες μερες κ τελος..λετε να μου ηρθε περιοδος!το κακο ειναι οτι τωρα δεν καταλαβαινω κ πολα αφου θηλαζω κ λενε οτι μπορει να καθυστερησει η περιοδος!την αλη βδομαδα θα παω στη γυναικολογο να με δει..το αργησα κ αυτο κακως φυσικα!δεν υπονοωω εγκυμοσηνη προσεχαμε κ δεν γινεται κιολας γιατι ειμαι με καισαρικη απλα θελω να μαθω εσεις καθαρησατε αμεεσως..μετα αποτο τοσο καιρο οπως 2 βδομαδες ειχατε ξανα λερωματα:confused::confused:αυταα!θα παω να με δει κ η γιατρος κ βλεπουμε..ισως να ηταν κ περιοδος τι να πω..στην πρωτη μου γεννα μετα που καθαρησα απο τη λοχεια μου ηρθε αμεσως περιοδος αλα θυμαμαι ηταν κανονικη με αιμα!:rolleyes:ισως αυτη τη φορα να ειναι διαφορετικα:rolleyes:

παω αγαπουλες μου..μου λειπετε πολυυυυυυ..μπαινω σας διαβαζω αλα ειμαι καπως κ δεν γραφω!

πολα χαδακια στα μπεμπακια που ειναι μεσα στις κοιλιτσες κ πολα φιλακια στα μωρακια που ειναι απεξω;)

*(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Αχ Λενάκι μου και σε είχα στο μυαλό μου σήμερα! Αυτό που λες το έπαθε και η αδερφή μου στο δεύτερο παιδάκι! Φαντάζομαι πως είναι φυσιολογικό! Βέβαια ο γιατρός ξέρει καλύτερα αλλά το είχε και η αδερφή μου! Μάλιστα φοβότανε για εγκυμοσύνη και δεν προσέχανε καθόλου εκείνη την περιόδο! Ευτυχώς όμως δεν ήταν (από καισαρική και τα 2 παιδάκια της)!

Όσο για τα ψυχολογικά μου Λενάκι μου θέλω να πιστεύω πως είναι της εγκυμοσύνης και να μην μου μείνει κανένα κουσούρι μετά! Χαχαχαχαχ!!!

Τα παιδάκια σου τι κάνουνε; Ο αδερφούλης σου φεύγει; Ελπίζω να τα βρει όλα καλά! Πολύς κόσμος και εμένα η αδερφή μου προς το καλοκαίρι την κάνουνε για Ελβετία! Τι να πεις; Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.bonprix.gr/bg/offer.htm?cat=1.10.360.4.63.1.&pr=58970&fnk=916583&f=/91/6/916583_328.jpg

κοριτσια δειτε αυτο το μπουφαν δεν ειναι πολυ ωραιαο το ειδα απο δω μεσα ..την διαφιμηζει αυτη τη σελιδα!;)

μου αρεσει πολυ το λευκο..;)

http://www.bonprix.gr/bg/offer.htm?cat=1.10.360.3.52.1.&pr=60835

κ αυτο πολυ ομορφοοοοο!

θελω να παρω ενα μπουφαν..δεν εχω ψωνησει ποττε απο ιντερνετ..δισταζω!

Ωραίοοοοο!!! Αχ πότε θα αρχίσω να ψωνίζω κι εγώ ρουχάκιααα!!!

http://www.bonprix.gr/bg/offer.htm?cat=1.10.360.4.63.1.&pr=58970&fnk=916583&f=/91/6/916583_328.jpg

κοριτσια δειτε αυτο το μπουφαν δεν ειναι πολυ ωραιαο το ειδα απο δω μεσα ..την διαφιμηζει αυτη τη σελιδα!;)

μου αρεσει πολυ το λευκο..;)

http://www.bonprix.gr/bg/offer.htm?cat=1.10.360.3.52.1.&pr=60835

κ αυτο πολυ ομορφοοοοο!

θελω να παρω ενα μπουφαν..δεν εχω ψωνησει ποττε απο ιντερνετ..δισταζω!

λενακι μου πολυ ομορφα!! τι φοβασαι για τα νουμερα?? εγω εχω ψωνισει πολλες φορες παντως απο το ιντερνετ! αλλα οχι μπουφαν..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχχχ τι καλά! Θεούλη μου πόσο ανυπομονώ να ξεκινήσω να φτιάχνω βαλίτσα! Το απόγευμα θα πάω για χαλάκι, την Παρασκευή για το καρότσι, την προίκα και όλα τα υπόλοιπα και μετά στα Τζάμπο για να ψωνίσουμε τα ανηψάκια αλλά και τον μπεμπούλη μας! Ε όλο και κάτι θα πάρω! Καλά έχθές η κοιλιά μου πήγαινε πέρα δώθε λες κι έκανε σεισμό! Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο άλλο πράγμα! Έρχονται στιγμές που νιώθω πραγματικά ευλογημένη γι' αυτό το μωράκι!

αχ τελεια!! πόσο μοου αρεσει να ακουω για ψωνια!!!!!!!!! με το καλοοοοοοοοο!!!!!!!!! οντως ειμαστε ευλογημενες Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ Λενάκι μου και σε είχα στο μυαλό μου σήμερα! Αυτό που λες το έπαθε και η αδερφή μου στο δεύτερο παιδάκι! Φαντάζομαι πως είναι φυσιολογικό! Βέβαια ο γιατρός ξέρει καλύτερα αλλά το είχε και η αδερφή μου! Μάλιστα φοβότανε για εγκυμοσύνη και δεν προσέχανε καθόλου εκείνη την περιόδο! Ευτυχώς όμως δεν ήταν (από καισαρική και τα 2 παιδάκια της)!

Όσο για τα ψυχολογικά μου Λενάκι μου θέλω να πιστεύω πως είναι της εγκυμοσύνης και να μην μου μείνει κανένα κουσούρι μετά! Χαχαχαχαχ!!!

Τα παιδάκια σου τι κάνουνε; Ο αδερφούλης σου φεύγει; Ελπίζω να τα βρει όλα καλά! Πολύς κόσμος και εμένα η αδερφή μου προς το καλοκαίρι την κάνουνε για Ελβετία! Τι να πεις; Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους!

καλημερα λενακι μου!!!! φευγει ο αδερφουλης σου ε???:( αν ειναι καλυτερα εκει καλως κανει!!!

αχ οποτε ακουω για τον θηλασμο σκευτομαι αν θα τα καταφερω και εγω να τα μαθω ολα αυτα!!!!

σε ευχαριστω πολυ λενακι μου καλα ειμαστε και εμεις! εχει εδω και λίγη ωρα παντως που με ποναει κατω απο τον αφαλο και γυρω απο αυτον! ιδιως οταν κουνιεται εντονα! φιλακια πολλα!!!!!!!

αληθεια Ιωαννακι μου..οποτε μαλον ειναι της εγκυμοσηνης ολα αυτα!κ μενα με ανχωσε λεω μπας κ ειναι εγκυμοσηνη αλα λεω τοσο γργηγορα δεν θα φαινοντουσαν τα σημαδια της συληψης:rolleyes:

θα εισαι πολυ καλυτερα Ιωαννακι μου θα το δεις@ολα καλα θα πανε!

Ελβετια ε!αχ οπως το λες ολα καλ να πανε για ολους!

Αναστασακι μου θα τα καταφερεις μην ανχωνεσαι..ο πρωτος καιρος κακα τα ψεματα ειναι δυσκολος κ ειδικα αν κλαει πολυ το μωρο..ευχομαι κανενα μωρακι να μην ειχε κολικους!

σε ποναει το ζουζουνακι ε!αχ μωρεεεε!

παω αγαπουλες μου..φιλακιαααααα!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αληθεια Ιωαννακι μου..οποτε μαλον ειναι της εγκυμοσηνης ολα αυτα!κ μενα με ανχωσε λεω μπας κ ειναι εγκυμοσηνη αλα λεω τοσο γργηγορα δεν θα φαινοντουσαν τα σημαδια της συληψης:rolleyes:

θα εισαι πολυ καλυτερα Ιωαννακι μου θα το δεις@ολα καλα θα πανε!

Ελβετια ε!αχ οπως το λες ολα καλ να πανε για ολους!

Αναστασακι μου θα τα καταφερεις μην ανχωνεσαι..ο πρωτος καιρος κακα τα ψεματα ειναι δυσκολος κ ειδικα αν κλαει πολυ το μωρο..ευχομαι κανενα μωρακι να μην ειχε κολικους!

σε ποναει το ζουζουνακι ε!αχ μωρεεεε!

παω αγαπουλες μου..φιλακιαααααα!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

μακαρι!!!!:D ναι με ποναει πολυ!! δεν μπορω να σηκωθω να παω να μαγειρεψω λιγο!!! (ελπιζω δηλαδη να ειναι απο το μωρο!!!) μεγαλωσε πολυ φαινεται και δεν εχει χωρο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μακαρι!!!!:D ναι με ποναει πολυ!! δεν μπορω να σηκωθω να παω να μαγειρεψω λιγο!!! (ελπιζω δηλαδη να ειναι απο το μωρο!!!) μεγαλωσε πολυ φαινεται και δεν εχει χωρο!!!!

Αχ το καλό μου μωρέ δεν χωράει πια στην κοιλίτσα της μανούλας; Πότε είπαμε μπαίνεις στο μήνα σου;

Αχ το καλό μου μωρέ δεν χωράει πια στην κοιλίτσα της μανούλας; Πότε είπαμε μπαίνεις στο μήνα σου;

συμφωνα με τη γιατρο στης 18!!! συμφωνα με το doppler στις 13!!!! εγω λεω 18 για να ειμαι μεσα!! την αλλη κυριακη ειναι φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

συμφωνα με τη γιατρο στης 18!!! συμφωνα με το doppler στις 13!!!! εγω λεω 18 για να ειμαι μεσα!! την αλλη κυριακη ειναι φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσάκι μου με το καλό να μπεις στο μήνα σου και να έχεις μία εύκολη γέννα!

Θα σε αφήσω όμως για λίγο να πάω να κάνω τα μακαρονάκια μου! Θα τα πούμε αργότερα αν είσαι κι εσύ μέσα! Φιλάκιααα!!!

Αχ κοριτσάκι μου με το καλό να μπεις στο μήνα σου και να έχεις μία εύκολη γέννα!

Θα σε αφήσω όμως για λίγο να πάω να κάνω τα μακαρονάκια μου! Θα τα πούμε αργότερα αν είσαι κι εσύ μέσα! Φιλάκιααα!!!

σε ευχαριστω πολυ Ιωαννα μου! εγω ηθελα να κανω σπανακορυζο αλλα δεν μπορω με τιποτα να αντεξω ορθια ετσι οπως ποναω! και θα κανω τραχανα! φιλακια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ Ιωαννα μου! εγω ηθελα να κανω σπανακορυζο αλλα δεν μπορω με τιποτα να αντεξω ορθια ετσι οπως ποναω! και θα κανω τραχανα! φιλακια!

καλημερα κοριτσακια!

παω να ταισω και επανερχομαι!!!

Καλημέρα γλυκιά μανούλα! Τι κάνεις; Λούστηκες κοριτσάρα μου;;;;; Τούμπανο το ζιζί;;;; Και είχα έναν προβληματισμό όσον αφορά το θήλαστρο! Έλεγα να μην πάρω αλλά αν έχω τόσο γάλα γιατί να πηγαίνει χαμένο; Κρίμα είναι! Πονάει;;;;

Άκουσα πως πονάει πολύ όταν το βγάζεις με θήλαστρο!

Kαλημερα γλυκεια μανουλα και μπεμπακο! Καλα ειμαστε, τρωμε καργα κανουμε κακα και νανι!!! Παλι καλα που δεν εχουμε κολικους...και στην αρχη που νομιζα οτι ειχε κολικους τελικα απλα σφιγγοταν για να κανει κακα! Το ζιζι αλλο πραγμα σας λεω..ουτε σιλικονατο να ηταν! Μακαρι να μεινει το πρηξιμο και οταν σταματησω τον θηλασμο...χααχαχχα!!!! Οσο για το θηλαστρο κι εγω ημουν της αποψης οτι δεν θελω να το χρησιμοποιησω γιατι ειχα ακουσει οτι κανει μαστιτιδες και ελαττωνει το γαλα...αν το θηλαστρο ειναι καλο ουτε ποναει ουτε κανει ζημεια! Εμενα μου το δανεισε η συνυφαδα μου, ειναι της madela και ειναι δοκιμασμενο οποτε θα τ χρησιμοποιησω γιατι ειναι κριμα τοσο γαλα να παει χαμενο! Οταν θα αντλησω θα σας πω τις εντυπωσεις!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!! αντε τυχερη!! επιτελους λουστηκες!!! χαχαχχαχα

ουτε ντεκαφεινε δεν επιτρεπεται???? και οσο για την τραπεζα γαλακτος τι κανεις δηλαδη? για ποσο καιρο μπορεις να το κρατησεις?? για πες!!!!!:D:D

καλημερα Ιωαννακι!

Δυστυχως αναστασακι μου ουτε ντεκαφεϊνε κανει να πινω...επειδη ειναι ντεκαφεϊνε δεν παει να πει οτι δεν εχει καθολου καφεϊνη, απλα εχει που λιγοτερο! Κοιτα μην πιεις στον θηλασμο επειδη ειναι ντεκαφεϊνε...δεν κανει!

Για την τραπεζα γαλακτος παιρνεις ειδικα σακουλακια απο φαρμακειο ή βρεφικα ειδη και οταν βγαζεις με το θηλαστρο γαλα το ριχνεις στα σακουλακια και το αποθηκευεις στην καταψυξη για 6 μηνες! Ετσι ξερω απο αλλες που εχουν γινει μανες πιο πιν απο μενα...αλλα εννοειται οτι θα συμβουλευτω και την Πατσουρου....

Καλημέρα κοριτσάρα μου! Πως είσαι; Ο μπεμπάκος μας καλά είναι; Για την τράπεζα γάλακτος ξέρω πως το αποθηκεύεις στην κατάψυξη αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ειδικά δοχεία και πως το ξεπαγώνεις! Στα μικροκύματα απαγορεύεται και σε θερμοκρασία δωματίου πάλι δεν γίνεται γιατί δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί! Δηλαδή πότε θα πεινάσει το μωράκι για να το φάει; Πω πωωωωω τι προβληματισμοί είναι αυτοί πρωινιάτικα;

Καλα ειμαστε καρδουλα μου και ο μπεμπακος μια χαρουλα! Αντε κοντευεις κι εσυ να παρεις τον δικο σου αγκαλια! Και μετα να δεις που θα ξανακλαψεις μονο απο τρελη ευτυχια....

Τωρα να σου πω την αληθεια μονο οταν το χρειαστεις το γαλα μεσα στην μερα ξερω πως το χρησιμοποιεις....το αποθηκευεις στο ψυγειο και το ζεσταινεις σε μπεν μαρι! Για την καταψυξη θα ενημερωθω απο Πατσουρου...

καλημερααααα τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

ο καιρος σημερα χειμονιατικος!

ηρθα στη μαμα μου με τα παιδακια μου..ο αδερφουλης μου φευγει σημερα για Γερμανια~για δευτερη φορα για ενα καλυτερο μελον!:(

Ματινουλι μου ετσι κ δεν βολεψε να τα πουμε μεσω καμερας,,αυριο που θα ειμαι σπιτι να τα πουμε ναι!ο μπεμπακος τι κανει..κοιμαται καλυτερα ε..οσο μεγαλωνει ειναι καλυτερα τα πραγματα σιγουρα..εγω Ματινακι μου στο μπαλκονι εβγαινα για απλωμα ρουχων κ ειχα μια χαρααααα:D:Dδυσκολες αυτες οι 40 μερες κλεισουρα..οι πρωτες μερες παλευονται αλα οι τελευταιες ειναι πολυ δυσκολες!κ μενα το παθαινει αυτο με το γαλα που λες..λενε οτι πρεπει να βγαζουμε λιγακι πριν το θηλασουμε να μειωθει λιγο η ροη γιατι αλιως πιτσιλαει κπνιγονται..κ μενα στην αρχη περισευε το γαλα αλα δεν το αποθηκευα γιατι ειχα πυρετο εκεινες τις μερες κ επινα παυσιπονα κ δεν επρεπ να το κρατησω..τωρα ομως οσο μεγαλωνει τρωει περισοτερο οποτε αδειαζει το στηθος οχι τελειως αλα δεν χρειαζεται να βγαλω τιποτα..αν κ τελευταιες μερες ειναι στηθος κ γευμα οποτε μεχρι το επομενο γευμα το ενα στηθος γινεται τουμπανο κ ποναει!πολα φιλακια να του δωσεις!:D

αα οσο για την εγκυμοσηνη αν σου πω οτι τελευται κ γω το σκεφτομαι..μου λειπει κ μενα πολυ..το θετικο τεστ..εε???η ανακοινωση..οι πρωτοι υπερηχοι!:D:D

εγω κοριτσια θελω να ρωτησω κατι στα κοριτσακια που σαραντησανε κ που θηλαζουν..που λετε λιγο μετα απο τις 40 μερες μου τελειωσε το αιμα κ καθαρησα..40 μερες ειχα αιμα κ μετα οι επομενες μερε ςπου δεν θυμαμαι ακριβως ποσες ηταν ισως να ηταν κ 10 (αρκετα μου κρατησε η λοχεια)ειχα λερωματα μεχρι που καθαρησα κ απο κει!μετα καναμε μια φορα με τον αντρα μου προσεχαμε..κ μετα απο κανα 2 βδομαδες δεν θυμαμαι ακριβως ειχα πονους σαν περιοδο κ ειχα λιγο κοκκινο κ μετα καφε για λιγες μερες κ τελος..λετε να μου ηρθε περιοδος!το κακο ειναι οτι τωρα δεν καταλαβαινω κ πολα αφου θηλαζω κ λενε οτι μπορει να καθυστερησει η περιοδος!την αλη βδομαδα θα παω στη γυναικολογο να με δει..το αργησα κ αυτο κακως φυσικα!δεν υπονοωω εγκυμοσηνη προσεχαμε κ δεν γινεται κιολας γιατι ειμαι με καισαρικη απλα θελω να μαθω εσεις καθαρησατε αμεεσως..μετα αποτο τοσο καιρο οπως 2 βδομαδες ειχατε ξανα λερωματα:confused::confused:αυταα!θα παω να με δει κ η γιατρος κ βλεπουμε..ισως να ηταν κ περιοδος τι να πω..στην πρωτη μου γεννα μετα που καθαρησα απο τη λοχεια μου ηρθε αμεσως περιοδος αλα θυμαμαι ηταν κανονικη με αιμα!:rolleyes:ισως αυτη τη φορα να ειναι διαφορετικα:rolleyes:

παω αγαπουλες μου..μου λειπετε πολυυυυυυ..μπαινω σας διαβαζω αλα ειμαι καπως κ δεν γραφω!

πολα χαδακια στα μπεμπακια που ειναι μεσα στις κοιλιτσες κ πολα φιλακια στα μωρακια που ειναι απεξω;)

*(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Λενιω μουυυυυυυ????????? Που εισαι καμαρι μου??? Ελπιζω να μπορεσουμε να τα πουμε μεσω skype καποια στιγμη σημερα ή αυριο!

Καλο ταξιδι για τον αδερφουλη σου..δυστυχως η Ελλαδα τρωει τα παιδια της οποτε μην στενοχωριεσαι, θα περναει πολυ καλυτερα εκει! Να ειναι καλα και ας ειναι μακρυα! Και μενα ο δικος μου μπαρκαρει σε λιγο καιρο για 6-7 μηνες...αλλα το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα!

Οσο για το αιμα κι εγω εχω ελαχιστο που και που ακομα! Απλα μου εκανε εντυπωση που ο γιατρος μου ειπε οτι θα με δει μετα απο 2μιση περιπου μηνες! Ντραπηκα να τον ρωτησω αν μεχρι τοτε μπορω να ερθω σε επαφη...δεν νομιζω ομως να μην κανει! Τεσπα...η περιοδος θα αργησει να ερθει Λενιω μου αν θηλαζεις! Της κουμπαρας μου της ηρθε μετα απο 10 μηνες...και παλι δεν ειχε στανταρ περιοδο καθε μηνα μετα...μπορει να της ερχοταν καθε 2 μηνες την μια φορα και καθε μηνα την αλλη.Τεσπα, ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος ομως οποτε δεν ξερουμε τι θα γινει σε μας!

Να μου φιλησεις τα αντρακια σου ναι?

Kαλημερα γλυκεια μανουλα και μπεμπακο! Καλα ειμαστε, τρωμε καργα κανουμε κακα και νανι!!! Παλι καλα που δεν εχουμε κολικους...και στην αρχη που νομιζα οτι ειχε κολικους τελικα απλα σφιγγοταν για να κανει κακα! Το ζιζι αλλο πραγμα σας λεω..ουτε σιλικονατο να ηταν! Μακαρι να μεινει το πρηξιμο και οταν σταματησω τον θηλασμο...χααχαχχα!!!! Οσο για το θηλαστρο κι εγω ημουν της αποψης οτι δεν θελω να το χρησιμοποιησω γιατι ειχα ακουσει οτι κανει μαστιτιδες και ελαττωνει το γαλα...αν το θηλαστρο ειναι καλο ουτε ποναει ουτε κανει ζημεια! Εμενα μου το δανεισε η συνυφαδα μου, ειναι της madela και ειναι δοκιμασμενο οποτε θα τ χρησιμοποιησω γιατι ειναι κριμα τοσο γαλα να παει χαμενο! Οταν θα αντλησω θα σας πω τις εντυπωσεις!!!!!

Δυστυχως αναστασακι μου ουτε ντεκαφεϊνε κανει να πινω...επειδη ειναι ντεκαφεϊνε δεν παει να πει οτι δεν εχει καθολου καφεϊνη, απλα εχει που λιγοτερο! Κοιτα μην πιεις στον θηλασμο επειδη ειναι ντεκαφεϊνε...δεν κανει!

Για την τραπεζα γαλακτος παιρνεις ειδικα σακουλακια απο φαρμακειο ή βρεφικα ειδη και οταν βγαζεις με το θηλαστρο γαλα το ριχνεις στα σακουλακια και το αποθηκευεις στην καταψυξη για 6 μηνες! Ετσι ξερω απο αλλες που εχουν γινει μανες πιο πιν απο μενα...αλλα εννοειται οτι θα συμβουλευτω και την Πατσουρου....

Καλα ειμαστε καρδουλα μου και ο μπεμπακος μια χαρουλα! Αντε κοντευεις κι εσυ να παρεις τον δικο σου αγκαλια! Και μετα να δεις που θα ξανακλαψεις μονο απο τρελη ευτυχια....

Τωρα να σου πω την αληθεια μονο οταν το χρειαστεις το γαλα μεσα στην μερα ξερω πως το χρησιμοποιεις....το αποθηκευεις στο ψυγειο και το ζεσταινεις σε μπεν μαρι! Για την καταψυξη θα ενημερωθω απο Πατσουρου...

αχ ματινακι τι καλα!! πολυ χαιρομαι που τα πατε καλα με τον μπεμπακο! φτου φτου!!!! και εγω της madela πηρα θηλαστρο. αντε να μας πεις εντυπωσεις! και μόλις ενημερωθεις απο πατσουρου για το γαλα μπες να γραψεις ναι?????

τι αλλο???? αχ πες μας!!!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...