Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρα μου! Πως είσαι; Ο μπεμπάκος μας καλά είναι; Για την τράπεζα γάλακτος ξέρω πως το αποθηκεύεις στην κατάψυξη αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ειδικά δοχεία και πως το ξεπαγώνεις! Στα μικροκύματα απαγορεύεται και σε θερμοκρασία δωματίου πάλι δεν γίνεται γιατί δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί! Δηλαδή πότε θα πεινάσει το μωράκι για να το φάει; Πω πωωωωω τι προβληματισμοί είναι αυτοί πρωινιάτικα;

ο μπεμπακος δεν σταματαει!!! και οταν ξαπλωνω απο οποια μερια και αν γυρισω κουνιεται εκει κατω!! εχω την εντυπωση οτι τον πιεζω!!!!!!:confused:

οντως τι προβληματισμοι ειναι αυτοι πρωι πρωι??? ματινα ελα να μας τους λύσεις!! αντε!!!!:D

εσενα τι κανει ο μπεμπακος??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο μπεμπακος δεν σταματαει!!! και οταν ξαπλωνω απο οποια μερια και αν γυρισω κουνιεται εκει κατω!! εχω την εντυπωση οτι τον πιεζω!!!!!!:confused:

οντως τι προβληματισμοι ειναι αυτοι πρωι πρωι??? ματινα ελα να μας τους λύσεις!! αντε!!!!:D

εσενα τι κανει ο μπεμπακος??

Τα ίδια με σένα Αναστασάκι μου! Δεν σταματάει το μανάρι μου! Αυτό που λες το σκεφτόμουν εχθές το μεσημέρι! Από όποια πλευρά κι αν γυρίσω στο κρεβάτι τον αισθάνομαι πολύ έντονα και φοβάμαι μήπως τον πιέζω και του κάνω τίποτα! Μπορεί να είναι βλακεία αυτό που σκέφτομαι! Ο γιατρός μου είχε πει πως για να μην επιβαρύνω τη μέση μου να κοιμάμαι στο πλάι και πως το μωρό δεν παθαίνει τίποτα! Τι να πω;

Το απόγευμα θα πάω να κοιτάξω και για χαλάκι και αν δεν βρω θα πάρω από το ίντερνετ! Στο σάιτ που κοιτούσαμε προχθές βρήκα ένα πολύ καλό και χωρίς έξοδα αποστολής!

Εν τω μεταξύ έχω λίγες μέρες με πιάνει μια στεναχώρια και πολύ κλάμα λέμε! Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω ψυχοπλακώσει και τον άντρα μου! και τι δεν κάνει ο γλυκός μου να μην κλαίω αλλά τίποτα! Οι ορμόνες πρέπει να έχουν πάθει κοκομπλόκο!

Κοριτσακια μου συγνωμη για την καθυστερηση αλλα κανω δουλειες ταυτοχρονα...ο μπεμπακος κοιμαται αλλα κουνιεται και του φευγει η πιπιλα οποτε κλαιει και τρεχω να του την ξαναβαλω...ειναι η ωρα του να ξυπνησει τωρα για φαγητο...θα επιστρεψω σε λιγο για να σας απαντησω στα ερωτηματα σας...μη φυγετε ναι????

Τα ίδια με σένα Αναστασάκι μου! Δεν σταματάει το μανάρι μου! Αυτό που λες το σκεφτόμουν εχθές το μεσημέρι! Από όποια πλευρά κι αν γυρίσω στο κρεβάτι τον αισθάνομαι πολύ έντονα και φοβάμαι μήπως τον πιέζω και του κάνω τίποτα! Μπορεί να είναι βλακεία αυτό που σκέφτομαι! Ο γιατρός μου είχε πει πως για να μην επιβαρύνω τη μέση μου να κοιμάμαι στο πλάι και πως το μωρό δεν παθαίνει τίποτα! Τι να πω;

Το απόγευμα θα πάω να κοιτάξω και για χαλάκι και αν δεν βρω θα πάρω από το ίντερνετ! Στο σάιτ που κοιτούσαμε προχθές βρήκα ένα πολύ καλό και χωρίς έξοδα αποστολής!

Εν τω μεταξύ έχω λίγες μέρες με πιάνει μια στεναχώρια και πολύ κλάμα λέμε! Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Έχω ψυχοπλακώσει και τον άντρα μου! και τι δεν κάνει ο γλυκός μου να μην κλαίω αλλά τίποτα! Οι ορμόνες πρέπει να έχουν πάθει κοκομπλόκο!

εγω τελικα θα παρω βαμβακερο χαλακι! και δεν θελω και μεγαλο γιατι στην ουσια θα το βαλω ετσι για να μην ειναι αστρωτο εχουμε ξυλο κατω;)

ετσι χωρις λόγο σε πιανει το κλαμα ε???? ε ειναι οι ορμονες που λενε! μ'αλλον εσενα σε εχουν επηρεασει περισσοτερο!! θα περασει που θα παει? λιγος καιρος εμεινε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου συγνωμη για την καθυστερηση αλλα κανω δουλειες ταυτοχρονα...ο μπεμπακος κοιμαται αλλα κουνιεται και του φευγει η πιπιλα οποτε κλαιει και τρεχω να του την ξαναβαλω...ειναι η ωρα του να ξυπνησει τωρα για φαγητο...θα επιστρεψω σε λιγο για να σας απαντησω στα ερωτηματα σας...μη φυγετε ναι????

ενταξει ματινακι μου! εγω παντως εδω προβλέπετε να ειμαι!

πηρα τηλ. μηπως θα κανουν σημερα μαθημα ανωδυνου εδω στην κλινικη, και μου ειπαν οχι. θα ξανα παρω αυριο τηλ. να δουμε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εγω τελικα θα παρω βαμβακερο χαλακι! και δεν θελω και μεγαλο γιατι στην ουσια θα το βαλω ετσι για να μην ειναι αστρωτο εχουμε ξυλο κατω;)

ετσι χωρις λόγο σε πιανει το κλαμα ε???? ε ειναι οι ορμονες που λενε! μ'αλλον εσενα σε εχουν επηρεασει περισσοτερο!! θα περασει που θα παει? λιγος καιρος εμεινε!!

Άστα να πάνε! Αν μου πούνε κάτι και για την εμφάνιση; Εκεί να δεις, δεν έχω σταματημό! Εχθές ήμουν στη μαμά μου και μου είπε η αδερφή μου ότι έχω πρηστεί αρκετά! Δεν το είπε με κακία φυσικά απλά θυμήθηκε πως ήταν και η ίδια στις εγκυμοσύνες της! Το είπε και άρχισα το κλάμα και πλάνταξα! Που θα πάει; Θα περάσει ο καιρός και θα τα πάρουμε αγκαλίτσα τα πλασματάκια μας!

Άστα να πάνε! Αν μου πούνε κάτι και για την εμφάνιση; Εκεί να δεις, δεν έχω σταματημό! Εχθές ήμουν στη μαμά μου και μου είπε η αδερφή μου ότι έχω πρηστεί αρκετά! Δεν το είπε με κακία φυσικά απλά θυμήθηκε πως ήταν και η ίδια στις εγκυμοσύνες της! Το είπε και άρχισα το κλάμα και πλάνταξα! Που θα πάει; Θα περάσει ο καιρός και θα τα πάρουμε αγκαλίτσα τα πλασματάκια μας!

ετσι όμως σίγουρα κάνεις κακό στο μωρακι σου????

εγω εχω σταματησει εδω και πολυ καιρο να σκευτομαι αρνητικα οπως πριν!!!

που σκευτομουν συνεχεια οτι εχω συσπασεις παρόλο που παιρνω χαπια, που ειμαι περιορισμενη σε ολα τα πραγματα, που δεν μπορω να κανω τιποτα μονη μου σπιτι, που οταν βγαινω εστω για να παω απεναντι αμεσως πετρωνει η κοιλια μου, που δεν μπορω να φαω οουτε γλυκα, ουτε κανονικο φαγητο γιατι ανεβαινει αμεσως το ζαχαρο, που παω να ξαπλωσω και δεν μπορω απο τις καουρες, και οταν δεν εχω καουρες εχω συσπασεις....... και παρόλα αυτα ειμαι και μονη μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εκανα ομως υπομονη και σκευτομουν μονοοοο το μωρακι μου!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ετσι όμως σίγουρα κάνεις κακό στο μωρακι σου????

εγω εχω σταματησει εδω και πολυ καιρο να σκευτομαι αρνητικα οπως πριν!!!

που σκευτομουν συνεχεια οτι εχω συσπασεις παρόλο που παιρνω χαπια, που ειμαι περιορισμενη σε ολα τα πραγματα, που δεν μπορω να κανω τιποτα μονη μου σπιτι, που οταν βγαινω εστω για να παω απεναντι αμεσως πετρωνει η κοιλια μου, που δεν μπορω να φαω οουτε γλυκα, ουτε κανονικο φαγητο γιατι ανεβαινει αμεσως το ζαχαρο, που παω να ξαπλωσω και δεν μπορω απο τις καουρες, και οταν δεν εχω καουρες εχω συσπασεις....... και παρόλα αυτα ειμαι και μονη μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εκανα ομως υπομονη και σκευτομουν μονοοοο το μωρακι μου!!!!

Δίκιο έχεις αλλά την ψυχολογία μας έχω την εντύπωση πως δεν μπορούμε να την κουμαντάρουμε! Ενώ αισθάνομαι ευτυχισμένη που περιμένω το μωράκι μου, που είναι υγιές, που έχω τον αντρούλη μου και είμαστε πολύ καλά παρόλα αυτά είναι στιγμές μέσα στη μέρα που βάζω τα κλάματα χωρίς λόγο! Ένας πολύ σημαντικός λόγος που με κάνει και σταματάω είναι το μωρό! Φοβάμαι αυτό που λες κι εσύ! Μην πάθει τίποτα από το κλάμα μου!

Δίκιο έχεις αλλά την ψυχολογία μας έχω την εντύπωση πως δεν μπορούμε να την κουμαντάρουμε! Ενώ αισθάνομαι ευτυχισμένη που περιμένω το μωράκι μου, που είναι υγιές, που έχω τον αντρούλη μου και είμαστε πολύ καλά παρόλα αυτά είναι στιγμές μέσα στη μέρα που βάζω τα κλάματα χωρίς λόγο! Ένας πολύ σημαντικός λόγος που με κάνει και σταματάω είναι το μωρό! Φοβάμαι αυτό που λες κι εσύ! Μην πάθει τίποτα από το κλάμα μου!

τι να πω! αβυσσος!! χιχιιχιχιιχιχι:tongue::tongue::tongue: πότε εχεις ραντεβου ειπαμε??? εγω την τριτη!!! θα την ρωτησω ποτε υπολογιζει να γεννησω!!!!!:D:D θα εχουν περασει 15 μερες απο το doppler που εκανα και θελω να δω ποσο βαρος πηρε!!!! και αυτο θα παιξει ρολο για το ποσο θα γεννησω!! :lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι να πω! αβυσσος!! χιχιιχιχιιχιχι:tongue::tongue::tongue: πότε εχεις ραντεβου ειπαμε??? εγω την τριτη!!! θα την ρωτησω ποτε υπολογιζει να γεννησω!!!!!:D:D θα εχουν περασει 15 μερες απο το doppler που εκανα και θελω να δω ποσο βαρος πηρε!!!! και αυτο θα παιξει ρολο για το ποσο θα γεννησω!! :lol::lol:

Α ναι; Δηλαδή δεν θα σε αφήσει να έρθει φυσιολογικά ο τοκετός; Θέλω να πω θα σε βάλει μέσα να σου κάνει πρόκληση; Θα εξαρτηθεί από το βάρος ε; Λογικό! Κι εγώ την Παρασκευή το απόγευμα έχω ραντεβού και θέλω να δω πόσο βάρος πήρε! Λογικά το κιλό πρέπει να το περάσαμε! Θέλω να τον ρωτήσω και για περπάτημα!

Διαφημίσεις

Α ναι; Δηλαδή δεν θα σε αφήσει να έρθει φυσιολογικά ο τοκετός; Θέλω να πω θα σε βάλει μέσα να σου κάνει πρόκληση; Θα εξαρτηθεί από το βάρος ε; Λογικό! Κι εγώ την Παρασκευή το απόγευμα έχω ραντεβού και θέλω να δω πόσο βάρος πήρε! Λογικά το κιλό πρέπει να το περάσαμε! Θέλω να τον ρωτήσω και για περπάτημα!

σιγουρα θα αφησει καποιο περιθωριο χωρις τα χαπια, αλλα θα βαλουμε και οριο!! ναι με προκληση!εγω πιστευω τα 2,5 κιλα να τα φτασαμε!:D:D:D

με το καλο να πας και εσυ την παρασκευη!!! τι ανυπομονησια ειναι αυτη θεε μου!!! εγω σχεδον τελειωσα και τη βαλίτσα!!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααα τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

ο καιρος σημερα χειμονιατικος!

ηρθα στη μαμα μου με τα παιδακια μου..ο αδερφουλης μου φευγει σημερα για Γερμανια~για δευτερη φορα για ενα καλυτερο μελον!:(

Αναστασακι μου μεγια τα πραγματακια αγαπουλα μου..πως εισαι?ξεκηνησες βαλιτσουλα..τι καλαααα!;);)

Ματινουλι μου ετσι κ δεν βολεψε να τα πουμε μεσω καμερας,,αυριο που θα ειμαι σπιτι να τα πουμε ναι!ο μπεμπακος τι κανει..κοιμαται καλυτερα ε..οσο μεγαλωνει ειναι καλυτερα τα πραγματα σιγουρα..εγω Ματινακι μου στο μπαλκονι εβγαινα για απλωμα ρουχων κ ειχα μια χαρααααα:D:Dδυσκολες αυτες οι 40 μερες κλεισουρα..οι πρωτες μερες παλευονται αλα οι τελευταιες ειναι πολυ δυσκολες!κ μενα το παθαινει αυτο με το γαλα που λες..λενε οτι πρεπει να βγαζουμε λιγακι πριν το θηλασουμε να μειωθει λιγο η ροη γιατι αλιως πιτσιλαει κπνιγονται..κ μενα στην αρχη περισευε το γαλα αλα δεν το αποθηκευα γιατι ειχα πυρετο εκεινες τις μερες κ επινα παυσιπονα κ δεν επρεπ να το κρατησω..τωρα ομως οσο μεγαλωνει τρωει περισοτερο οποτε αδειαζει το στηθος οχι τελειως αλα δεν χρειαζεται να βγαλω τιποτα..αν κ τελευταιες μερες ειναι στηθος κ γευμα οποτε μεχρι το επομενο γευμα το ενα στηθος γινεται τουμπανο κ ποναει!πολα φιλακια να του δωσεις!:D

αα οσο για την εγκυμοσηνη αν σου πω οτι τελευται κ γω το σκεφτομαι..μου λειπει κ μενα πολυ..το θετικο τεστ..εε???η ανακοινωση..οι πρωτοι υπερηχοι!:D:D

Ιωαννακι μου πολυ στεναχωριεμαι που κλαις για ολα αυτα που ακους κ δεν σε αφηνουν να απολαυσεις την εγκυμοσηνη..θελω να σου πω οτι κ γω στην πρωτη μου εγκυμοσηνη ειχα πρειστει παρααα πολυυυυυ..ποδια χερια προσωπο κ ειχα ασχημινει..αλα τι να κανουμε αυτα ειναι της εγκυμοσηνης το μωρακι εχει σημασιαν να ειναι καλα..μην ακους κανεναν..σκεψου μονο οτι σε λιγο καιρο θα τον κρατας αγκαλια κ θα χασεις κ τα κιλακια σου κ δεν θα σε νοιαζει τιποτα..απολαυσε το τωρα γιατι πιστεψε με θα σου λειψει ολο αυτο!στη δευτερη εγκυμοσηνη δεν ειχα πρηξιματα καθε εγκυμοσηνη εχει τα δικα της!μην στεναχωριεσαι αγαπουλιτσα μ,ου ναι!κανε υπομονη κ προσπθησε να μην ακους τι σου λενε!αφου εχεις κ τον αντρουλησ ου κοντα τι αλο θελεις!εμενα ειναι πιο κρυος σιγα μου συμπαραστεκοταν θα νευριαζε που δινω σημασια σε κατι τετια..ενω εσενα σου μιλαει κ γλυκα χαζουλα:tongue:

Γιωτακι μου τι κανετεεεεεεε?>η μικρουλα ξεκηνησε τα γελακιααα..κ μενααα;):D:D:Dλιγες φορες αλα ηταν τελειο..με φωνουλα ε...αχ ειναι πολυ ωραιααααα!

Ρανιουκο μου τι κανεις?ηρθε η κουνια/..αχ γιατι να ειναι ετσι οι αντρες αναισθητοι!κ μενα ειναι!ουφφφφ!τουλαχιστον στην εγκυμοσηνη ας βαλουν τον εγωισμο τους κατω κ να δειξουν λιγη τρυφεροτητα!ευχομαι να μην σε στεναχωρει αλο ο αντρας σου κ να ειστε ηδη πολυ καλα μεταξυ σας..σιγουρα τωρα κ οι ορμονες ειναι που σε κανουν ετσι!;)πολα χαδακια στην μπιζουδενια σου;)

εγω κοριτσια θελω να ρωτησω κατι στα κοριτσακια που σαραντησανε κ που θηλαζουν..που λετε λιγο μετα απο τις 40 μερες μου τελειωσε το αιμα κ καθαρησα..40 μερες ειχα αιμα κ μετα οι επομενες μερε ςπου δεν θυμαμαι ακριβως ποσες ηταν ισως να ηταν κ 10 (αρκετα μου κρατησε η λοχεια)ειχα λερωματα μεχρι που καθαρησα κ απο κει!μετα καναμε μια φορα με τον αντρα μου προσεχαμε..κ μετα απο κανα 2 βδομαδες δεν θυμαμαι ακριβως ειχα πονους σαν περιοδο κ ειχα λιγο κοκκινο κ μετα καφε για λιγες μερες κ τελος..λετε να μου ηρθε περιοδος!το κακο ειναι οτι τωρα δεν καταλαβαινω κ πολα αφου θηλαζω κ λενε οτι μπορει να καθυστερησει η περιοδος!την αλη βδομαδα θα παω στη γυναικολογο να με δει..το αργησα κ αυτο κακως φυσικα!δεν υπονοωω εγκυμοσηνη προσεχαμε κ δεν γινεται κιολας γιατι ειμαι με καισαρικη απλα θελω να μαθω εσεις καθαρησατε αμεεσως..μετα αποτο τοσο καιρο οπως 2 βδομαδες ειχατε ξανα λερωματα:confused::confused:αυταα!θα παω να με δει κ η γιατρος κ βλεπουμε..ισως να ηταν κ περιοδος τι να πω..στην πρωτη μου γεννα μετα που καθαρησα απο τη λοχεια μου ηρθε αμεσως περιοδος αλα θυμαμαι ηταν κανονικη με αιμα!:rolleyes:ισως αυτη τη φορα να ειναι διαφορετικα:rolleyes:

παω αγαπουλες μου..μου λειπετε πολυυυυυυ..μπαινω σας διαβαζω αλα ειμαι καπως κ δεν γραφω!

πολα χαδακια στα μπεμπακια που ειναι μεσα στις κοιλιτσες κ πολα φιλακια στα μωρακια που ειναι απεξω;)

*(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σιγουρα θα αφησει καποιο περιθωριο χωρις τα χαπια, αλλα θα βαλουμε και οριο!! ναι με προκληση!εγω πιστευω τα 2,5 κιλα να τα φτασαμε!:D:D:D

με το καλο να πας και εσυ την παρασκευη!!! τι ανυπομονησια ειναι αυτη θεε μου!!! εγω σχεδον τελειωσα και τη βαλίτσα!!:lol:

Αχχχ τι καλά! Θεούλη μου πόσο ανυπομονώ να ξεκινήσω να φτιάχνω βαλίτσα! Το απόγευμα θα πάω για χαλάκι, την Παρασκευή για το καρότσι, την προίκα και όλα τα υπόλοιπα και μετά στα Τζάμπο για να ψωνίσουμε τα ανηψάκια αλλά και τον μπεμπούλη μας! Ε όλο και κάτι θα πάρω! Καλά έχθές η κοιλιά μου πήγαινε πέρα δώθε λες κι έκανε σεισμό! Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο άλλο πράγμα! Έρχονται στιγμές που νιώθω πραγματικά ευλογημένη γι' αυτό το μωράκι!

καλημερα λενακι μου!!!! φευγει ο αδερφουλης σου ε???:( αν ειναι καλυτερα εκει καλως κανει!!!

αχ οποτε ακουω για τον θηλασμο σκευτομαι αν θα τα καταφερω και εγω να τα μαθω ολα αυτα!!!!

σε ευχαριστω πολυ λενακι μου καλα ειμαστε και εμεις! εχει εδω και λίγη ωρα παντως που με ποναει κατω απο τον αφαλο και γυρω απο αυτον! ιδιως οταν κουνιεται εντονα! φιλακια πολλα!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

http://www.bonprix.gr/bg/offer.htm?cat=1.10.360.4.63.1.&pr=58970&fnk=916583&f=/91/6/916583_328.jpg

κοριτσια δειτε αυτο το μπουφαν δεν ειναι πολυ ωραιαο το ειδα απο δω μεσα ..την διαφιμηζει αυτη τη σελιδα!;)

μου αρεσει πολυ το λευκο..;)

http://www.bonprix.gr/bg/offer.htm?cat=1.10.360.3.52.1.&pr=60835

κ αυτο πολυ ομορφοοοοο!

θελω να παρω ενα μπουφαν..δεν εχω ψωνησει ποττε απο ιντερνετ..δισταζω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...