Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!

εχτες πρωτη μερα στη δουλεια, λιγες ωρες το απογευμα, μπορω να πω οτι ξεσκασα, ειδα κ τους δικους μου, μια χαρα, ηταν κ η μπεμπα με τον αντρα μου κ ετσι δεν ειχα αγχος!

τι κανετε??????????????

ρανακι μην στεναχωριεσαι, φανταζομαι οτι ολες οι κοπελες εχουμε καποια αντιστοιχη ιστορια με την δικια σου, οσο καλοι κ αν ειναι οι αντρες μας, οσο κ αν μας αγαπανε, μερικες φορες απλα δεν μας καταλαβαινουν η μας αδικουν. κοιταξτε να τα βρειτε τωρα, ερχονται χριστουγεννα!

κοριτσακια τι αλλα?

α ξεχασα να σας πω η μπεμπα αρχισε τα γελια!!! αποθεωση!!!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

Γιωτουλα μου τι κανεις?? Ποσο καιρο εχουμε να μιλησουμε καλεεεεε????? Η μπουμπου μεγαλωσε ε??? Να της δωσεις πολλα ρουφηχτα φιλια στα μπουτακια της!!!!!

Αχ κι εγω περιμενω πως και πως να σαραντισουμε στις 20 του μηνα...μεχρι τα τζαμπο θα παμε και μου ερχεται να κανω παρτυ απο την χαρα μου! Η αληθεια ειναι οτι λογο εποχης αναγκαστικα δεν γινεται να βγουμε, αν ηταν καλοκαιρι σιγα μην καθομασταν σπιτι...τεσπα! Ερχονται ομως Χριστουγεννα και θα το καψουμε....:confused:...εννοω οτι θα παμε καμια βολτιτσα γυρω γυρω...χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παω κι εγω σιγα σιγα να δω τι κανει ο υιος μου!

Να πω χρονια πολλα στις Νικολετες και στους Νικολες!! Μεγαλη γιορτη σημερα, ας προσεχει ο Αγ.Νικολαος του ναυτικους μας!

Σας φιλω και θα τα πουμε συντομα!!!!!!

Εγω εξ'αρχης ηθελα να πηγαινουμε μαζι με τον αντρα μου να ψωνιζουμε για το μωρο...γενικοτερα ομως ειμαστε ετσι...τα περισσοτερα πραγματα τα κανουμε μαζι! Αλλα καποιες φορες ειναι μεγαλυτερη η αναγκη να ψωνισεις αμεσα καποια πραγματα οποτε δεν σε πολυνοιαζει αν θα πας μαζι με τον αντρα σου! Οπως εγω τελευταια στιγμη που πηγα με τον αδερφο μου τζαμπο να παρω φορμακια του μπεμπη για το νοσοκομειο...δεν γινεται να ειμαστε παντα μαζι σε ολα...

συμφωνω σε αυτο! και εμεις οταν μπορει λόγω δουλειας οτιδηποτε το κανουμε μαζι! αλλα σε αυτην την περιπτωση καλα που ειχα παει και τελειωσα γιατι οσο περνουσε ο καιρος ηταν πιο δυσκολα για μενα!

οσο για το βιβλιο δεν νομιζω να το βρω! και φιλες που ρωτησα ουτε καν το ηξεραν!! δεν πηραζει θα βολευτω με το cd!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τελικα αλλαξα την μπανιερα αλαξιερα γιατι δεν βολευε λόγο όγκου! και σήμερα μου εφεραν αλλο μπανιερο και χωρια αλαξιερα για το κρεβατι!!:D

μια χαρα ειναι τωρα!;)

ξεκινησα και την βαλίτσα! κατι λίγα μου εχουν μείνει!!

Ματινακι εγω ανυπομονω να τον δω live!!! χιχιιχιχιχιχιι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανετε τσούπρες??? εμεις πεταχτηκαμε και πηραμε δωρα για τα βαπτηστηρια του αντρα μου! για το δικο μου θα παω με την ησυχια μου:lol::lol::lol:

τι κανετε?? που είστε????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

συμφωνω σε αυτο! και εμεις οταν μπορει λόγω δουλειας οτιδηποτε το κανουμε μαζι! αλλα σε αυτην την περιπτωση καλα που ειχα παει και τελειωσα γιατι οσο περνουσε ο καιρος ηταν πιο δυσκολα για μενα!

οσο για το βιβλιο δεν νομιζω να το βρω! και φιλες που ρωτησα ουτε καν το ηξεραν!! δεν πηραζει θα βολευτω με το cd!!!

Πολυ στενοχωριεμαι ειλικρινα που δεν μπορεις να βρεις τα βιβλια! Ειναι τοσο καλα και κατατοπιστικα!Να κοταξω εγω εδω οταν μπορεσω μπας και το βρω και να σας ενημερωσω? Βεβαια μετα τις 20 του μηνα που σαραντιζουμε θα ξερω ναι?

τελικα αλλαξα την μπανιερα αλαξιερα γιατι δεν βολευε λόγο όγκου! και σήμερα μου εφεραν αλλο μπανιερο και χωρια αλαξιερα για το κρεβατι!!:D

μια χαρα ειναι τωρα!;)

ξεκινησα και την βαλίτσα! κατι λίγα μου εχουν μείνει!!Ματινακι εγω ανυπομονω να τον δω live!!! χιχιιχιχιχιχιι

Μεγεια μεγεια κοριτσακι μου! Αντε τελειωνεις και την βαλιτσα...μια χαρα μπραβο...σχεδον ετοιμη η μανουλα!!!!!

τι κανετε τσούπρες??? εμεις πεταχτηκαμε και πηραμε δωρα για τα βαπτηστηρια του αντρα μου! για το δικο μου θα παω με την ησυχια μου:lol::lol::lol:

τι κανετε?? που είστε????????

Μπηκα για λιγο να σας πω ενα γεια γιατι σε λιγο θα βαλω να φαω μιας και κοιμαται ο μπεμπακος τωρα...ο αντρας μου ειναι επιφυλακη λογω δεκεμβριανωνκαι μαλλον θα αργησει να ερθει!

Πω πω εχουμε και εμεις ψωνια για τις βαπτιστηρες μας....και τι τους παιρνουν??? Μεγαλο προβλημα αυτα τα δωρα....τεσπα!

Πολυ στενοχωριεμαι ειλικρινα που δεν μπορεις να βρεις τα βιβλια! Ειναι τοσο καλα και κατατοπιστικα!Να κοταξω εγω εδω οταν μπορεσω μπας και το βρω και να σας ενημερωσω? Βεβαια μετα τις 20 του μηνα που σαραντιζουμε θα ξερω ναι?

Μεγεια μεγεια κοριτσακι μου! Αντε τελειωνεις και την βαλιτσα...μια χαρα μπραβο...σχεδον ετοιμη η μανουλα!!!!!

Μπηκα για λιγο να σας πω ενα γεια γιατι σε λιγο θα βαλω να φαω μιας και κοιμαται ο μπεμπακος τωρα...ο αντρας μου ειναι επιφυλακη λογω δεκεμβριανωνκαι μαλλον θα αργησει να ερθει!

Πω πω εχουμε και εμεις ψωνια για τις βαπτιστηρες μας....και τι τους παιρνουν??? Μεγαλο προβλημα αυτα τα δωρα....τεσπα!

αχ ματινακι μου αν μπορεσεις να τα βρεις θα σου ειμαι υπόχρεη!!!!! αλλα απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχουν με τιποτα!!!! θα βγεις εσυ με την ησυχια σου σε λίγες μερες και θα πας βόλτα στην αγορα με τον μπεμπούλη!!! τι καλά!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες!!!! Εμενα τι θα με κερασετε που δεν επιτρεπεται καφεϊνη στον θηλασμο????

Αχ τι επαθα τι επαθα παλι σημερα....τουμπανο το ζιζι! Μιλαμε ποοοολυ γαλα! Σε λιγο θα προμηθευω και την δελτα της γειτονιας μου...χιχιχιχι!

Τελικα αποφασισα να το βγαζω με θηλαστρο και να το αποθηκευω...θα κανω τραπεζα γαλακτος δεν γινεται διαφορετικα,ειναι κριμα να το πεταω με τις μαλαξεις,τουλαχιστον να το πιει ο μπεμπης σε ωρα αναγκης οπως π.χ αν πιασω δουλεια ή αν χρειαστει να τον κρατησει καποιος αλλος γενικοτερα!

Το βραδυ κοιμηθηκαμε αρκετα μιας και αρχιζει ο μπεμπακος να φτιαχνει το προγραμμα του! Νιωθω πιο ξεκουραστη σημερα και το πιο σημαντικο? ΛΟΥΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα....ναι επιτελους τα μαλλια μουβρηκαν την ζωντανια τους...βεβαια δεν προλαβα να τελειωσω γιατι ο μπεμπης εκλαιγε σπαραχτικα,οποτε εριξα ενα ξεβγαλμα οπως οπως και βγηκα για να τον ταϊσω! Μετα τα στεγνωσα ευτυχως και επεσα ξερη για υπνο!!!!

Αυτα απο μενα...εσεις τι νεα?

Καλε την Μαρινα εγω την εχω γνωρισει? Την εχω καλοσωρισει???? Δεν θυμαμαι καθολου!!! Εν παση περιπτωση Μαρινα καλως ηρθες στην παρεα μας....και αν σε εχω ξανακαλοσωρισει δεν πειραζει...το αλτσχαϊμερ ας ειναι καλα...χιχχιχιχιχι!!!!!

Καλημερα τσουπρες!!!! Εμενα τι θα με κερασετε που δεν επιτρεπεται καφεϊνη στον θηλασμο????

Αχ τι επαθα τι επαθα παλι σημερα....τουμπανο το ζιζι! Μιλαμε ποοοολυ γαλα! Σε λιγο θα προμηθευω και την δελτα της γειτονιας μου...χιχιχιχι!

Τελικα αποφασισα να το βγαζω με θηλαστρο και να το αποθηκευω...θα κανω τραπεζα γαλακτος δεν γινεται διαφορετικα,ειναι κριμα να το πεταω με τις μαλαξεις,τουλαχιστον να το πιει ο μπεμπης σε ωρα αναγκης οπως π.χ αν πιασω δουλεια ή αν χρειαστει να τον κρατησει καποιος αλλος γενικοτερα!

Το βραδυ κοιμηθηκαμε αρκετα μιας και αρχιζει ο μπεμπακος να φτιαχνει το προγραμμα του! Νιωθω πιο ξεκουραστη σημερα και το πιο σημαντικο? ΛΟΥΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα....ναι επιτελους τα μαλλια μουβρηκαν την ζωντανια τους...βεβαια δεν προλαβα να τελειωσω γιατι ο μπεμπης εκλαιγε σπαραχτικα,οποτε εριξα ενα ξεβγαλμα οπως οπως και βγηκα για να τον ταϊσω! Μετα τα στεγνωσα ευτυχως και επεσα ξερη για υπνο!!!!

Καλε την Μαρινα εγω την εχω γνωρισει? Την εχω καλοσωρισει???? Δεν θυμαμαι καθολου!!! Εν παση περιπτωση Μαρινα καλως ηρθες στην παρεα μας....και αν σε εχω ξανακαλοσωρισει δεν πειραζει...το αλτσχαϊμερ ας ειναι καλα...χιχχιχιχιχι!!!!!

Καλημέρα γλυκιά μανούλα! Τι κάνεις; Λούστηκες κοριτσάρα μου;;;;; Τούμπανο το ζιζί;;;; Και είχα έναν προβληματισμό όσον αφορά το θήλαστρο! Έλεγα να μην πάρω αλλά αν έχω τόσο γάλα γιατί να πηγαίνει χαμένο; Κρίμα είναι! Πονάει;;;;

Άκουσα πως πονάει πολύ όταν το βγάζεις με θήλαστρο!

καλημερα!!!!!!!!!! αντε τυχερη!! επιτελους λουστηκες!!! χαχαχχαχα

ουτε ντεκαφεινε δεν επιτρεπεται???? και οσο για την τραπεζα γαλακτος τι κανεις δηλαδη? για ποσο καιρο μπορεις να το κρατησεις?? για πες!!!!!:D:D

καλημερα Ιωαννακι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα!!!!!!!!!! αντε τυχερη!! επιτελους λουστηκες!!! χαχαχχαχα

ουτε ντεκαφεινε δεν επιτρεπεται???? και οσο για την τραπεζα γαλακτος τι κανεις δηλαδη? για ποσο καιρο μπορεις να το κρατησεις?? για πες!!!!!:D:D

καλημερα Ιωαννακι!

Καλημέρα κοριτσάρα μου! Πως είσαι; Ο μπεμπάκος μας καλά είναι; Για την τράπεζα γάλακτος ξέρω πως το αποθηκεύεις στην κατάψυξη αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ειδικά δοχεία και πως το ξεπαγώνεις! Στα μικροκύματα απαγορεύεται και σε θερμοκρασία δωματίου πάλι δεν γίνεται γιατί δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί! Δηλαδή πότε θα πεινάσει το μωράκι για να το φάει; Πω πωωωωω τι προβληματισμοί είναι αυτοί πρωινιάτικα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...