Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιααα αγαπουλεςςςς!:D:D

Αναστασακι μου καλα ψωνια!οπως ειπε κ το ποπακη να μην κουραστεις πολυ!;)

Ποπακη μουυυυ τι κανεις γλυκουλινα μου?μακαρι σημερα να ειναι μια χαλαρη μερα για σενα!παρασκευη...περνανε γρηγορα οι βδομαδες η μου φαινεται!:rolleyes:

ποπακη μου να σε ρωτησω αν θυμασαι στην αρχη το μωρο κλωτσουσε πολυ χαμηλα στη κοιλια?οταν ειμαι ξαπλωμενη το αισθανομαι πολυ χαμηλα κατω κατω στη κοιλια εκει κλωτσαει λεω μηπως ειναι πολυ χαμηλα!την αλη βδομααδ παω στη γιατρο ανυπομονωωω!:D:D

καλημέρα λενάκι!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνεις???????? Ευχαριστώ!! Ιδέα σου είναι ιδέα σου! δεν περνάνε καθόλου εύκολα λενάκι!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιααα αγαπουλεςςςς!:D:D

Αναστασακι μου καλα ψωνια!οπως ειπε κ το ποπακη να μην κουραστεις πολυ!;)

Ποπακη μουυυυ τι κανεις γλυκουλινα μου?μακαρι σημερα να ειναι μια χαλαρη μερα για σενα!παρασκευη...περνανε γρηγορα οι βδομαδες η μου φαινεται!:rolleyes:

ποπακη μου να σε ρωτησω αν θυμασαι στην αρχη το μωρο κλωτσουσε πολυ χαμηλα στη κοιλια?οταν ειμαι ξαπλωμενη το αισθανομαι πολυ χαμηλα κατω κατω στη κοιλια εκει κλωτσαει λεω μηπως ειναι πολυ χαμηλα!την αλη βδομααδ παω στη γιατρο ανυπομονωωω!:D:D

καλημερα λενιω μου!!!!!!!πραγματι περνανε νερο οι εβδομαδες!!!!!;)ακομα και τωρα σχετικα χαμηλα την νοιωθω να κλωτσαει συνηθως!!!!!!μην ανησυχεις, το μωρουλινι σου κανει βολτες, οπου θελει κλωτσαει!!!!!!χιχιχιχιχι!!!!!!!την αλλη εβδομαδα πας ε?αντε τι καλα!!!!!!!!!!θα ξαναδεις τον μπεμπακο σου!!!!!!!!!!!

λενιω μου θελω τοσο πολυ να ασχοληθω με ψωνια της μπεμπας, ανυπομονω αλλα δεν θελω ακομα, να μπω στον 7ο καλυτερα!!!!!!τον αλλο μηνα με το καλο θα παμε για κρεβατακι και τα διαφορα!!!!!αχ.....εχω τοσο αγωνια!!!!!!να δω ποτε θα παω να κανω και την καμπυλη ζαχαρου, πρεπει να παρω μια μερα αδεια κι εδω γινεται χαμος!!!!!!!!!!!:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημέρα λενάκι!!!!!!!!!!!!!!! τι κάνεις???????? Ευχαριστώ!! Ιδέα σου είναι ιδέα σου! δεν περνάνε καθόλου εύκολα λενάκι!!!!!!!!!:P:p

καλημερα Αναστασακι μου~καλα ειμαι αγαπουλα μου!εδω με τισ αποριες μου κ γω!;);):tongue:

χαχαχαχχα ιδεα μου ειναι ε!αχ για σενα δεν περνανε γρηγορα.:(.πως γινεται αυτο ε!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα λενιω μου!!!!!!!πραγματι περνανε νερο οι εβδομαδες!!!!!;)ακομα και τωρα σχετικα χαμηλα την νοιωθω να κλωτσαει συνηθως!!!!!!μην ανησυχεις, το μωρουλινι σου κανει βολτες, οπου θελει κλωτσαει!!!!!!χιχιχιχιχι!!!!!!!την αλλη εβδομαδα πας ε?αντε τι καλα!!!!!!!!!!θα ξαναδεις τον μπεμπακο σου!!!!!!!!!!!

λενιω μου θελω τοσο πολυ να ασχοληθω με ψωνια της μπεμπας, ανυπομονω αλλα δεν θελω ακομα, να μπω στον 7ο καλυτερα!!!!!!τον αλλο μηνα με το καλο θα παμε για κρεβατακι και τα διαφορα!!!!!αχ.....εχω τοσο αγωνια!!!!!!να δω ποτε θα παω να κανω και την καμπυλη ζαχαρου, πρεπει να παρω μια μερα αδεια κι εδω γινεται χαμος!!!!!!!!!!!:(

τώρα ποπάκι μου σε ποιον μήνα είσαι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κ συ χαμηλα την νιωθεις ε ποπακη μου..ενταξει τοτε!απο βδομαδα παω στη γιατρο κ την μεθεπομενη βδομαδα λογικα ειναι η β' επιπεδου !αντε να περασει κ αυτο!

λες να μην μπορεσουν να σου δωσουν μια μερα αδεια να πας να την κανεις!τι σπαστικο που παφτει ολο το βαρος πανω σου κ δνε μπορεις ουτε καν να λειψεις ανετα!:rolleyes:

αχ τι ωραια που ειναι τα ψωνια του μωρου!αντε με το καλο ποπακη μου να ετοιμασετε το δωματιο της πριγκηπισας!θα το βαψετε η το εχεις ετοιμο?;)

πωπωωω τι ωραια ολα ροζ φουξια πως μαρεσουν!ειδικα τα ροζ ρουχαλακια τους!για τα κοριτσακια φυσικα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κ συ χαμηλα την νιωθεις ε ποπακη μου..ενταξει τοτε!απο βδομαδα παω στη γιατρο κ την μεθεπομενη βδομαδα λογικα ειναι η β' επιπεδου !αντε να περασει κ αυτο!

λες να μην μπορεσουν να σου δωσουν μια μερα αδεια να πας να την κανεις!τι σπαστικο που παφτει ολο το βαρος πανω σου κ δνε μπορεις ουτε καν να λειψεις ανετα!:rolleyes:

αχ τι ωραια που ειναι τα ψωνια του μωρου!αντε με το καλο ποπακη μου να ετοιμασετε το δωματιο της πριγκηπισας!θα το βαψετε η το εχεις ετοιμο?;)

πωπωωω τι ωραια ολα ροζ φουξια πως μαρεσουν!ειδικα τα ροζ ρουχαλακια τους!για τα κοριτσακια φυσικα!:tongue:

αχ αγορομάνα μου εσυ!!!!! κορίτσια ζηλεύω!! και εγώ θέλω να ετοιμάσω το παιδικό δωματιάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τώρα ποπάκι μου σε ποιον μήνα είσαι?

στον 6ο μηνα ειμαι!!!!!αρχες βεβαια!!!!!!;)

ασε να δω μεσα στην εβδομαδα πρεπει να παρω μια μερα αδεια!!!!!:(

ωραια τα ψωνια, δεν λες τιποτα!!!!!το δωματιο το εχω βαμμενο πρασσινο, ο αντρας μου θελει να το βαψουμε αλλα εγω λεω να συνδιασω το πρασσινο του τοιχου με ροζ λεπτομεριες, θα δουμε....:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ αγορομάνα μου εσυ!!!!! κορίτσια ζηλεύω!! και εγώ θέλω να ετοιμάσω το παιδικό δωματιάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

να δεις για ποτε θα περασει και για σενα ο καιρος και θα φτιαξεις το δωματιακι του μωρου!!!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

να δεις για ποτε θα περασει και για σενα ο καιρος και θα φτιαξεις το δωματιακι του μωρου!!!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!:tongue:

με το καλό με το καλό παναγίτσα μου !!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχααχχα ναι αγορομανα!παντα πιστευα οτι θα εχω κοριτσακια γιατι απο μικρη αυτα μαρεσαν πιο πολυ αλα κ τα αγορακια εχουν την χαρη τους!γερα να ναι κ αν θελει ο θεος θα μου δωσει κ μια κορη!:tongue:

σε λιγο καιρο κ συ θα εχεις να κανεις ετοιμασιες αναστασακι μου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

στον 6ο μηνα ειμαι!!!!!αρχες βεβαια!!!!!!;)

ασε να δω μεσα στην εβδομαδα πρεπει να παρω μια μερα αδεια!!!!!:(

ωραια τα ψωνια, δεν λες τιποτα!!!!!το δωματιο το εχω βαμμενο πρασσινο, ο αντρας μου θελει να το βαψουμε αλλα εγω λεω να συνδιασω το πρασσινο του τοιχου με ροζ λεπτομεριες, θα δουμε....:rolleyes:

ποπακη μου κ γω ελεγα οτι αν ηταν κοριτσακι τελιακ το μωρο ξερεις τι θα εκανα..ενα ομορφο λαχανοπρασινο :tongue::tongue:(ελπιζω να με καταλααβεσ..δικη μου εμπνευση χιιχιχ):tongue: με φουξια ..τελειοσ συνδυασμος!αυτο που θα κανεισ θα ειναι πολυ ομορφα..να βαλεισ πολα ροζ διακοσμητικα η κ καμια μπορντουρα!

θα βγει πολυ πριγκηπικο!;);)

εγω θα το αφησω για την ωρα πορτοκαλι με λεμονι οπως το ειχα!αγορακι περημενουμε μην βαλω κανα φουξ μεσα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχααχχα ναι αγορομανα!παντα πιστευα οτι θα εχω κοριτσακια γιατι απο μικρη αυτα μαρεσαν πιο πολυ αλα κ τα αγορακια εχουν την χαρη τους!γερα να ναι κ αν θελει ο θεος θα μου δωσει κ μια κορη!:tongue:

σε λιγο καιρο κ συ θα εχεις να κανεις ετοιμασιες αναστασακι μου!;);)

ουουουουου έχω εγώ ακόμα καιρό!!! αλλά δεν νομίζω να περιμένω και τόσο πολύ όπως το ποπάκι! δεν έρω αν θα αντέξω!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπακη μου κ γω ελεγα οτι αν ηταν κοριτσακι τελιακ το μωρο ξερεις τι θα εκανα..ενα ομορφο λαχανοπρασινο :tongue::tongue:(ελπιζω να με καταλααβεσ..δικη μου εμπνευση χιιχιχ):tongue: με φουξια ..τελειοσ συνδυασμος!αυτο που θα κανεισ θα ειναι πολυ ομορφα..να βαλεισ πολα ροζ διακοσμητικα η κ καμια μπορντουρα!

θα βγει πολυ πριγκηπικο!;);)

εγω θα το αφησω για την ωρα πορτοκαλι με λεμονι οπως το ειχα!αγορακι περημενουμε μην βαλω κανα φουξ μεσα!:tongue:

αχ τι ωραία που ακούγονται όλα αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p πείτε κι άλλα πείτε κι άλλα!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουουουουου έχω εγώ ακόμα καιρό!!! αλλά δεν νομίζω να περιμένω και τόσο πολύ όπως το ποπάκι! δεν έρω αν θα αντέξω!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:
αχ τι ωραία που ακούγονται όλα αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p πείτε κι άλλα πείτε κι άλλα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχ ναι ειναι τελεια ολα αυταααα!

κ γω ειμαι τοσο ανυπομονηηη!:tongue:κ ενθουσιωδης!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...