Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααααα!!!!!! Να 'μαι παλι!!!!! Ευτυχως που βρηκα λιγο χρονο...τι κανετε????????

Ιωαννακι μου οντως λογω του οτι ειμαι μονη μου δεν προλαβαινω...αν εχεις βοηθεια καθημερινα δεν μενεις αλουστη...παλι καλα που προλαβαινω καθε βραδυ και κανω ενα γρηγορο ντουζακι γιατι σκουλικια θα ειχα πιασει διαφορετικα! Πως και πως περιμενω αυριο την πεθερα και τον πεθερο μου να ερθουν, θα στολισουμε και το δεντρο επι την ευκαιρια γιατι αλλιως ουτε δεντρο δεν θα στολιζαμε...Θα βγαλω φωτο και θα τις ανεβασω εδω να τις δειτε, αν μπορεσω βεβαια γιατι πηγα να ανεβασω τον μπεμπη και ολο αποτυχια μου ελεγε...τεσπα!

Αναστασακι μου καλο....κουραστηκες με το ζαχαρο ε? Υπομονη καρδουλα μου λιγο εμεινε! Παντως μην ανησυχεις, στο μωρακι σου δε κανεις κακο. Ετσι κι αλλιως ειναι παθηση της εγκυμοσυνης δεν το προκαλεις εσυ...εκτος κι αν κατσεις και φας εναν κουβα σοκολατα! Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! Ειμαστε κουκλακια ζωγραφιστα...χιχιχιχι!!!!! Γερα να ειναι τα παιδακια μας και την ομορφια μακαρι να την εχει η ψυχη τους!

Πριν καποιες μερες που σας διαβαζα στα πεταχτα, αν δεν κανω λαθος καποια με ρωτησε κατι αλλα δεν θυμαμαι τι για να απαντησω! Εχω μνημη χρυσοψαρου μη με παρεξηγειτε! Παντως τωρα βλεπω οτι μπορω καποιες στιγμες να μπαινω...οποτε ξαναρωτηστε με για να το δω...αποκλειεται να γυρισω πισω τοσες σελιδες να ψαξω...κατι για τον θηλασμο ηταν νομιζω και με ρωτησε η Χρυσανθη αν δεν κανω λαθος!

Αυτα...τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου...στη δουλεια ειμαι....

χθες τελικα ηρθε μονο η συρταριερα και η κουνια μαλλον αυριο θα ερθει!!!!!κατι εγινε λαθος!!!τεσπα...ειναι πολυ ομορφο...αλλα οταν το ζεις μονη σου οσο ωραιο και να ειναι σου αφηνει μια πικρα!!!!

με ολα αυτα σημερα ειδα οτι μπηκα στον 8ο......μεγαλωνει η μπιζουδενια μου!!!!!!

ματινακι μου,αναστασακι μου,ιωαννακι μου μακια πολλαααααααααααααααααααα....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημερααααααααααααααα!!!!!! Να 'μαι παλι!!!!! Ευτυχως που βρηκα λιγο χρονο...τι κανετε????????

Ιωαννακι μου οντως λογω του οτι ειμαι μονη μου δεν προλαβαινω...αν εχεις βοηθεια καθημερινα δεν μενεις αλουστη...παλι καλα που προλαβαινω καθε βραδυ και κανω ενα γρηγορο ντουζακι γιατι σκουλικια θα ειχα πιασει διαφορετικα! Πως και πως περιμενω αυριο την πεθερα και τον πεθερο μου να ερθουν, θα στολισουμε και το δεντρο επι την ευκαιρια γιατι αλλιως ουτε δεντρο δεν θα στολιζαμε...Θα βγαλω φωτο και θα τις ανεβασω εδω να τις δειτε, αν μπορεσω βεβαια γιατι πηγα να ανεβασω τον μπεμπη και ολο αποτυχια μου ελεγε...τεσπα!

Αναστασακι μου καλο....κουραστηκες με το ζαχαρο ε? Υπομονη καρδουλα μου λιγο εμεινε! Παντως μην ανησυχεις, στο μωρακι σου δε κανεις κακο. Ετσι κι αλλιως ειναι παθηση της εγκυμοσυνης δεν το προκαλεις εσυ...εκτος κι αν κατσεις και φας εναν κουβα σοκολατα! Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! Ειμαστε κουκλακια ζωγραφιστα...χιχιχιχι!!!!! Γερα να ειναι τα παιδακια μας και την ομορφια μακαρι να την εχει η ψυχη τους!

Πριν καποιες μερες που σας διαβαζα στα πεταχτα, αν δεν κανω λαθος καποια με ρωτησε κατι αλλα δεν θυμαμαι τι για να απαντησω! Εχω μνημη χρυσοψαρου μη με παρεξηγειτε! Παντως τωρα βλεπω οτι μπορω καποιες στιγμες να μπαινω...οποτε ξαναρωτηστε με για να το δω...αποκλειεται να γυρισω πισω τοσες σελιδες να ψαξω...κατι για τον θηλασμο ηταν νομιζω και με ρωτησε η Χρυσανθη αν δεν κανω λαθος!

Αυτα...τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν?????

πάντως ματινακι μου το βιβλιο της πατσουρου εγω προσωπικα δεν μπορεσα να το βρω! ο αντρας μου πηρε τηλ. εναν που εχει βιβλιοπωλειο εδω ειναι φιλοι, πηρε εκεινος τηλ στις εκδοσεις και του ειπαν πως δεν υπαρχει.... και πως αν θελει θα του το δωσει σε μορφη PDF σε cd για τον υπολογιστη. και λεω και αυτο καλο ειναι;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χθες τελικα ηρθε μονο η συρταριερα και η κουνια μαλλον αυριο θα ερθει!!!!!κατι εγινε λαθος!!!τεσπα...ειναι πολυ ομορφο...αλλα οταν το ζεις μονη σου οσο ωραιο και να ειναι σου αφηνει μια πικρα!!!!

με ολα αυτα σημερα ειδα οτι μπηκα στον 8ο......μεγαλωνει η μπιζουδενια μου!!!!!!

καλημερα Ρανιακι!!!!!!!!!! μπηκες στον 8ο ε?????????????????:P:p:p μπραβοοοοοοοοοοοο

μην λες βλακειες δεν το ζεις μονη σου! απλα το εχουμε αναλυσει το θεμα με τους αντρες!! και εγω ολα τα ψωνια μονη μου τα εκανα μην νομιζεις!! αν περιμενα να παμε μαζι ακομα θα πηγαιναμε!!!! φιλακια πολλααααααααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Ρανια μου και μπεμπουλα! Τι κανετε????

Δεν θελω να σε ακουω ετσι...δεν περνας τιποτα μονη σου ετσι ειναι οι αντρες! Και γω που ειμαι απο το πρωι μονη μου με τον μπεμπη ασχετα αν ο αντρας μου δουλευει, οταν ερχεται εχει στο μυαλο του ποτε θα παει για υπνο αντι να κατσει μιση ωρα με τον μπεμπη να παω να ρημαδολουστω που λεει ο λογος! Με ρωταει βεβαια αν τον χρειαζομαι κατι αλλα τι να λεει αυτο? Δεν βλεπει το χαλι μου???? Τεσπα! Μην συγχιζεσαι εμεις οι γυναικες τα περναμε ολα οποτε μην δινεις σημασια!!!!!!

Μπηκες αισιως στον 8ο! Αντε τιποτα δεν εμεινε...ερχεται η μπιζουδενια σου!!!!!!!

Φιλακια πολλα κια καλη συνεχεια στην δουλεια!!!!!!

Διαφημίσεις

πάντως ματινακι μου το βιβλιο της πατσουρου εγω προσωπικα δεν μπορεσα να το βρω! ο αντρας μου πηρε τηλ. εναν που εχει βιβλιοπωλειο εδω ειναι φιλοι, πηρε εκεινος τηλ στις εκδοσεις και του ειπαν πως δεν υπαρχει.... και πως αν θελει θα του το δωσει σε μορφη PDF σε cd για τον υπολογιστη. και λεω και αυτο καλο ειναι;)

Και η κουμπαρα μου προπερσι εκανε αμαν και πως να το βρει και τελικα το παρηγγειλε σε βιβλιοπωλειο Παπασωτηριου! Μονο αυτος μπορεσε να της το βρει....τωρα τι να πω? Σε οποια μορφη και να το βρεις καλο ειναι...

καλημερα Ρανιακι!!!!!!!!!! μπηκες στον 8ο ε?????????????????:P:p:p μπραβοοοοοοοοοοοο

μην λες βλακειες δεν το ζεις μονη σου! απλα το εχουμε αναλυσει το θεμα με τους αντρες!! και εγω ολα τα ψωνια μονη μου τα εκανα μην νομιζεις!! αν περιμενα να παμε μαζι ακομα θα πηγαιναμε!!!! φιλακια πολλααααααααααααααααααααααα

Οσο για τα ψωνια εγω ειχα αλλο θεμα...επειδη ειναι αγχωδης πολυ με το οικονομικο ο αντρας μου, δεν με αφηνε να πηγαινω για ψωνια μονη μου γιατι πιστευε οτι θα σηκωσω ολο το μαγαζι...χιχιχιχ!!!! Οχι μωρε, η αληθεια ειναι οτι ψωνισαμε μονο ρουχισμο για τον μπεμπη γιατι ολα τα υπολοιπα μας τα πηραν οι γονεις μας! Απο δω και περα που θα χρειαζομαστε καινουργια ρουχα και πανες συνεχεια, τωρα θα μας φανουν τα εξοδα!

Παντως οσο ξερουμε εμεις τι χρειαζομαστε για τα μωρα μας δεν το ξερει κανεις αλλος! Μερικες φορες οι αντρες μας σπανε και τα νευρα...του ελεγα απο την αρχη οτι θελω να παρω αλλαξιερα για το μπανιο ετσι ωστε οταν θα τον κανουμε μπανιο να μην τον πηγαινοφερνουμε στο δωματιο για να τον ντυσουμε γιατι θα πουντιαζει το μικρουλακι μας! Επεμενε οτι δεν χρειαζεται αφου στο δωματιο μας ειναι πιο ζεστα...οταν αρχισε ο μπεμπης να κατουραει μεχρι να του βαλουμε πανα και εκανε το παπλωμα μας μουσκεμα και ενω ειχα σελτε απο πανω, τοτε πηγε απο μονος του και πηρε αλλαξιερα...εμ οταν μιλουσα εγω με εγραφε...τεσπα!!!!! Αντρες παιδι μου αντρες!!!!!!!!!

ματινακι μου οντως οι αντρες στα ψωνια πολλες φορες μας σπανε τα νευρα περισσοτερο!!!!!!!!!!!! εμενα δεν εχει ωραριο ο δικος μου (αν ακαι δικη του δουλεια) παει το πρωι και ερχεται αργα.. οποτε δεν θα περιμενα!! αλλα να σου πω την αληθεια δεν με πειραξε καθολου!!! οταν θα μπορω να κανω τις βόλτες μου θα παμε και μαζι!!;)

οσο για το βιβλιο θα παρω ενα τηλ τωρα στο παπασωτηριου να ρωτησω και εκει!!! φιλακιααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

που ειστε κοριτσακια μου?? εγω μόλις εφαγα! εβρασα στηθος κοτοπουλο και μετα το εκανα στο αντικολητικο με λίγη μουσταρδα και λεμονακι! με μια σαλαταρα μαρουλι -ντοματινια με βαλσαμικο!!!!:tongue::tongue:

ηρθε το νεσεσερ που παρηγγειλα και μια τσαντα! πολυ τελειο!!

σε λίγο θα σηκωθω και θα ξεκινησω τη βαλίτσα!!;)

ρανιακι τελικα την ειχες παραγγηλει τη βαλιτσα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που ειστε κοριτσακια μου?? εγω μόλις εφαγα! εβρασα στηθος κοτοπουλο και μετα το εκανα στο αντικολητικο με λίγη μουσταρδα και λεμονακι! με μια σαλαταρα μαρουλι -ντοματινια με βαλσαμικο!!!!:tongue::tongue:

ρανιακι τελικα την ειχες παραγγηλει τη βαλιτσα?

γεια σας κοριτσακια!

εχτες πρωτη μερα στη δουλεια, λιγες ωρες το απογευμα, μπορω να πω οτι ξεσκασα, ειδα κ τους δικους μου, μια χαρα, ηταν κ η μπεμπα με τον αντρα μου κ ετσι δεν ειχα αγχος!

τι κανετε??????????????

ρανακι μην στεναχωριεσαι, φανταζομαι οτι ολες οι κοπελες εχουμε καποια αντιστοιχη ιστορια με την δικια σου, οσο καλοι κ αν ειναι οι αντρες μας, οσο κ αν μας αγαπανε, μερικες φορες απλα δεν μας καταλαβαινουν η μας αδικουν. κοιταξτε να τα βρειτε τωρα, ερχονται χριστουγεννα!

κοριτσακια τι αλλα?

α ξεχασα να σας πω η μπεμπα αρχισε τα γελια!!! αποθεωση!!!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

ματινακι ο τομος β' τι εχει??? αν βρουμε το β' θα βοηθησει λες??

Τωρα ξαναμπηκα αναστασακι μου...δεν ειχα δει τι εγραψες!

Ο β'τομος εχει διαφορες συμβουλες για προβληματικες καταστασεις οπως π.χ θηλασμος μωρου με ικτερο, θηλασμος προωρου μωρου, αλλεργικου μωρου,αρρωστου μωρου, καταθλιψη και θηλασμος,η μητερα που εχεις κακοποιηθει,μαστιτιδα και αλλα τετοια...ειναι κι αυτο πολυ ενημερωτικο αλλα καλυτερα να ξεκινησετε με το πρωτο!Εγω εχω αρχισει να διαβασω καποια θεματα απο τον β'τομο οπως π.χ. οι μητερες που εχουν πολυ γαλα.Τις τελευταιες 2 μερες ο μπεμπης ενω τρωωει καταπινει πολυ εντονα και καποιες φορες βαζει τσιριδα την ωρα που πινει γαλα...η πατσουρου λοιπον λεει οτι αυτο συμβαινει γιατι εχει απο μονο του ροη το γαλα και πιθανον να πνιγει το μωρο και να μην το αφηνει να ευχαριστηθει το πιπιλισμα...οντως ο μπεμπης πνιγεται γιατι βηχει αποτομα και χυνεται αρκετο γαλα ενω τρωει....ειναι πολυ κατατοπιστικη....μακαρι να βρειτε και τους 2 τομους!

ματινακι μου οντως οι αντρες στα ψωνια πολλες φορες μας σπανε τα νευρα περισσοτερο!!!!!!!!!!!! εμενα δεν εχει ωραριο ο δικος μου (αν ακαι δικη του δουλεια) παει το πρωι και ερχεται αργα.. οποτε δεν θα περιμενα!! αλλα να σου πω την αληθεια δεν με πειραξε καθολου!!! οταν θα μπορω να κανω τις βόλτες μου θα παμε και μαζι!!;)

οσο για το βιβλιο θα παρω ενα τηλ τωρα στο παπασωτηριου να ρωτησω και εκει!!! φιλακιααααααα

Εγω εξ'αρχης ηθελα να πηγαινουμε μαζι με τον αντρα μου να ψωνιζουμε για το μωρο...γενικοτερα ομως ειμαστε ετσι...τα περισσοτερα πραγματα τα κανουμε μαζι! Αλλα καποιες φορες ειναι μεγαλυτερη η αναγκη να ψωνισεις αμεσα καποια πραγματα οποτε δεν σε πολυνοιαζει αν θα πας μαζι με τον αντρα σου! Οπως εγω τελευταια στιγμη που πηγα με τον αδερφο μου τζαμπο να παρω φορμακια του μπεμπη για το νοσοκομειο...δεν γινεται να ειμαστε παντα μαζι σε ολα...

Με γεια τα πραγματακια σου κοριτσακι μου! Καλα τελειωματα με την βαλιτσα...αχ τι μου θυμισες τωρα...και τι δεν θα εδινα να ξαναμεινω εγκυος!!!

Σκεφτομουν χθες ποσο μου εχει ληψει αυτη η ανυπομονησια πριν τους υπερηχους που θα εβλεπα το παιδακι μου! Μου εχουν ληψει ολα...αλλα τωρα ειναι καλυτερα που το βλεπω live!!!!! Καθε φαση παντως εχει τα καλα της!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...