Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!Αναστασακι!Ιωαννακι καλημερα!οι αλλες μανουλιτσες κοιμουνται?εγω εχω την μπουμπου στο ριλαξ διπλα μου και τωρα θα παω να κανω καμοια δουλιτσα !ειπα να πω ομως μια καλημερα πρωτα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιααααααααααα!τι κανετε αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!

εγω χαθηκα ε!κ γω καπως ειμαι βρε κοριτσια..βασικα νιωθω πολυ κουραση κ απο προχθες με χει πιασει η μεση μου..σημερα ειμαι καλυτερα..

ο μικρουλης μου κοιμαται κ ο μεγαλος μου εδω διπλα μου;)

τι κανετεεε..σας διαβαζω καθημερινα αλα δεν εχω κουραγιο να γραψω ισα ισα μπαινω σας διαβαζω κ βγαινω!

πολα φιλακια σε ολεςςςςςςςς!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε?

αυτος ο ατιμος ο αναδρομος ερμης φταιει για ολα!!!!!!

σημερα ερχονατι τα επιπλα της μπουμπους μου και μου εχει φτιαξει η διαθεση καπως!!!

θα τα πουμε πιο μετα γιατι τωρα ειμαι δουλεια...

μακιααααααααααααααααααααααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε?

αυτος ο ατιμος ο αναδρομος ερμης φταιει για ολα!!!!!!

σημερα ερχονατι τα επιπλα της μπουμπους μου και μου εχει φτιαξει η διαθεση καπως!!!

θα τα πουμε πιο μετα γιατι τωρα ειμαι δουλεια...

μακιααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ρανιουκο μουυυυυυ αγαπουλα μου λεσ να φταει ο ερμησ..:tongue:

τι καλα σημερα α εισαι πολυ χαρουμενη με τα επιπλακια τησ μκρης!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

πολα χαδακια στην πριγκιπισσα σου:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ρανιουκο μουυυυυυ αγαπουλα μου λεσ να φταει ο ερμησ..:tongue:

τι καλα σημερα α εισαι πολυ χαρουμενη με τα επιπλακια τησ μκρης!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

πολα χαδακια στην πριγκιπισσα σου:D[/b][/color]

Λενάκι μου τι κάνεις; Τα ζουζουνάκια σου; Παρατήρησα πως όλες μας είμαστε κάπως τις τελευαταίες μέρες! Κι εσύ; Εγώ πάντως παρατήρησα πως έχω αρχίσει και βαραίνω επικίνδυνα! Πρήστηκαν πολύ τα πόδια μου και τα χέρια μου! Δηλαδή και μόνο από την εικόνα που βλέπω στον καθέφτη απελπίζομαι! Και όλοι όσοι με βλέπουν λένε το πόσο έχω αλλάξει! Ότι έγινα άσχημη και άγρια και το πόσο πάχυνα! Ξέρω να μη δίνω σημασία αλλά όταν το λένε σχεδόν όλοι γίνομαι κουρέλι! Έχω και τον άντρα μου που νευριάζει με όλους! Τους βρίζει κανονικά! Δεν μπορώ να πω κάνει ότι μπορεί κι αυτός να με ανεβάσει αλλά...... τζίφος!!!

Ρανιακι μου αντε με το καλο!!! θα σου αλλαξει σιγουρα η διαθεση μόλις τα δεις!!!:P κοριτσια διαλεξα ταπετσαρια αν και φενεται καλα εδω.... ειναι σε παλ χρωμματα και ουδετερη , τα επιπλα μας ειναι λευκα!

376545_302115536475136_100000300756180_980952_1738750494_n.jpg

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρανιακι μου αντε με το καλο!!! θα σου αλλαξει σιγουρα η διαθεση μόλις τα δεις!!!:P κοριτσια διαλεξα ταπετσαρια αν και φενεται καλα εδω.... ειναι σε παλ χρωμματα και ουδετερη , τα επιπλα μας ειναι λευκα!

376545_302115536475136_100000300756180_980952_1738750494_n.jpg

Μεγειά σας Αναστασάκι μου! Με το καλό να τα χαρείτε μαζί με τον μπεμπάκο σας!

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω Ιωαννακι μου! κοιταω για χαλι στο ιντερνετ και μου αρεσε αυτο

123_2976_01_4e3a6c7d2a3a3.jpg

Πολύ ωραίο και σου ταιριάζει και με την ταπετσαρία! Σε ποιά διεύθυνση κοιτάς;

Πολύ ωραίο και σου ταιριάζει και με την ταπετσαρία! Σε ποιά διεύθυνση κοιτάς;

σε αυτην

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=83&flypage=flypage.tpl&product_id=4750&option=com_virtuemart&Itemid=126

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Kαλησπερα καλες μου φιλεναδιτσες! Τι μου κανετε?????

Βρηκα λιγο χρονο να μπω να σας πω ενα γεια! Μου λειπετε παρα πολυ και συνεχεια σας σκεφτομαι αλλα δυστυχως δεν εχω χρονο σχεδον καθολου! Αν το πιστευετε εχω να λουσω μαλλια τουλαχιστον μια εβδομαδα...που να βρω χρονο να τα στεγνωσω μετα? Αυριο το μεσημερι ομως που θα ερθει νωρις απο την δουλεια ο αντρουλης μου επιτελους θα λουστω...ναι ναι πιστεψτε το ουτε χρονος για να λουστω...εδω λεμε ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω....αφηστε τα!!!! Να μεγαλωσει λιγακι ακομα το μπεμπακι μου και μετα δεν θα εχω τοσο τρεξιμο...ο πρωτος μηνας ειναι ετσι μετα στρωνει η κατασταση!

Καποια ρωτησε για σουτιεν θηλασμου αν δεν κανω λαθος το Ιωαννακι...εγω πηρα σουτιεν στο mothercare σετ των 2 τεμαχιων 39,90. Καλη τιμη αν σκεφτουμε οτι το ενα μπορει να κανει πανω απο 40 ευρω! Εγω τα πηρα σε μαυρο και ασπρο αλλα μου αρεσαν κατι εμπριμε σε ροζφουξ αποχρωσεις με λουλουδακια αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου! Και αυτα που πηρα ειναι πολυ ωραια απλα εχω την εντυπωση οτι τα εμπριμε ειναι πιο ανοιχτα μπροστα και μπορεις να φορεσεις ενα πιο ανοιχτο ντεκολτε! Τα επομενα 2 που θα παρω θα ειναι απο το la redoute.Εχει προσφορα 2 τεμαχια 28,90...αν ισχυει ακομα δηλαδη η προσφορα, αν και γενικοτερα εχει φθηνα!

Οσο για το βιβλιο της Πατσουρου η κουμπαρα μου για να το βρει πηγε και το παρηγγειλε σε βιβλιοπωλειο...για ρωτηστε να δειτε αν μπορουν να σας το φερουν!

Ρανια μου με το καλο να ερθουν τα επιπλακια της μπιζουδενιας σας! Αντε κοντευετε κι εσεις ρε κοριτσακια μου!!!! Τι καλα...γεμισαμε μπεμπακια!!!!

Αυτα παω να ξαπλωσω γιατι θα ξυπνησει ο μπεμπης σε καμια ωρα να φαει και θα κοιμαμαι ορθια!!!

Σας φιλω γλυκα και να ξερετε οτι σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

goodnight-scraps38.gif

Kαλησπερα καλες μου φιλεναδιτσες! Τι μου κανετε?????

Βρηκα λιγο χρονο να μπω να σας πω ενα γεια! Μου λειπετε παρα πολυ και συνεχεια σας σκεφτομαι αλλα δυστυχως δεν εχω χρονο σχεδον καθολου! Αν το πιστευετε εχω να λουσω μαλλια τουλαχιστον μια εβδομαδα...που να βρω χρονο να τα στεγνωσω μετα? Αυριο το μεσημερι ομως που θα ερθει νωρις απο την δουλεια ο αντρουλης μου επιτελους θα λουστω...ναι ναι πιστεψτε το ουτε χρονος για να λουστω...εδω λεμε ουτε τουαλετα δεν προλαβαινω....αφηστε τα!!!! Να μεγαλωσει λιγακι ακομα το μπεμπακι μου και μετα δεν θα εχω τοσο τρεξιμο...ο πρωτος μηνας ειναι ετσι μετα στρωνει η κατασταση!

Καποια ρωτησε για σουτιεν θηλασμου αν δεν κανω λαθος το Ιωαννακι...εγω πηρα σουτιεν στο mothercare σετ των 2 τεμαχιων 39,90. Καλη τιμη αν σκεφτουμε οτι το ενα μπορει να κανει πανω απο 40 ευρω! Εγω τα πηρα σε μαυρο και ασπρο αλλα μου αρεσαν κατι εμπριμε σε ροζφουξ αποχρωσεις με λουλουδακια αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου! Και αυτα που πηρα ειναι πολυ ωραια απλα εχω την εντυπωση οτι τα εμπριμε ειναι πιο ανοιχτα μπροστα και μπορεις να φορεσεις ενα πιο ανοιχτο ντεκολτε! Τα επομενα 2 που θα παρω θα ειναι απο το la redoute.Εχει προσφορα 2 τεμαχια 28,90...αν ισχυει ακομα δηλαδη η προσφορα, αν και γενικοτερα εχει φθηνα!

Οσο για το βιβλιο της Πατσουρου η κουμπαρα μου για να το βρει πηγε και το παρηγγειλε σε βιβλιοπωλειο...για ρωτηστε να δειτε αν μπορουν να σας το φερουν!

Ρανια μου με το καλο να ερθουν τα επιπλακια της μπιζουδενιας σας! Αντε κοντευετε κι εσεις ρε κοριτσακια μου!!!! Τι καλα...γεμισαμε μπεμπακια!!!!

Αυτα παω να ξαπλωσω γιατι θα ξυπνησει ο μπεμπης σε καμια ωρα να φαει και θα κοιμαμαι ορθια!!!

Σας φιλω γλυκα και να ξερετε οτι σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!

goodnight-scraps38.gif

Αχ κοριτσάκι μου δεν έχεις χρόνο ούτε για λούσιμο;;; Καταλαβαίνω κυρίως αν είσαι και μόνη σου! Όπως τα λες είναι θα στρώσει η κατάσταση! Υπομονή θέλει! Το βιβλίο της Πατσούρου κι εγώ θα το παραγγείλω σήμερα από ένα γνωστό μας που έχει βιβλιοπωλείο! Όσο για σουτιέν θηλασμού σκεφτόμουν να πάω στα Mothercare ή στα Prenatal εφόσον έχω και γιατρό την Παρασκευή να κοιτάξω! Η αλήθεια είναι πως σε μαγαζιά με εσώρουχα είναι πανάκριβα!

Αχ βρε Ματινάκι μου κι εμείς σε αγαπάμε πολύ! Να φιλήσεις το ξανθό σου το αγγελουδάκι!

καλημερα σας! τι κανετε ? εγω σημερα καλυτερα κοιμηθηκα! τωρα τρωω το φρουτακι μου και μετα καμια ωρα θα φαω ενα σαντουιτσακι με τυρι και μαρουλι!!!(το λατρευω!!!:tongue:)

Ματινακι μουυυυυυ!!!!!!! χαλαλι του!!!!!! ηδη περασε αρκετος καιρος!!!!! να μου τον φιλησεις!!!!! καλεεεεεεεεεεεεεεε σας ειπα??????????????? ενας κούκλος ειναι που τον ειδα στο skype!!!!!!!!!!!! πραγματικά!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...