Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ καλη κυριακη!

φαγαμε στις 7 και θα ξεκινησω ομορφιες σε λιγο, δεν ξανακοιμηθηκα.

εχτες πηγαμε βολτα κ για καφε κ ηταν τελεια! σημερα θα παμε σε ενα φιλικο ζευγαρι, το μεγαλο τους ειναι 2 κ το μικρο τους γεννησαμε την ιδια μερα στο ιδιο νοσοκομειο με τον ιδιο γιατρο!

φιλακια

καλημερα γιωτακι μου....

να εχετε μια πολυ καλη μερα...να περασετε τελεια!!!

φιλακιααααααααα

εμενα υπνος δε μου κολαει με τιποτα πια.....ψυχολογια σκατα,η μεση και ο γοφος μου επισης σκατα.....κι ετσι ξυπνησα....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσια!

Γιωτακι μου καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!

ρανιακι!!! τι εχεις ρε αγαπη και εισαι χαλια ψυχολογικα?? σκεψου την μπιζουδενια οσυ!! οσο για τον γοφο οταν ημουν στις εβδομαδες ειχα το ιδιο προβλημα πολυ εντονα! τωρα παλι αλλα ετσι και ετσι! απλα δεν μπορω πολυ ωρα να κοιμαμαι απο το ιδιο πλευρο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πως είστε σήμερα; Αναστασάκι μου καλά είσαι;

Ράνια μου κι εσύ σκατά; Κι εγώ! Χάλια ψυχολογία ρε παιδί μου! Δεν μορώ να το καταλάβω αυτό! Ενώ είμαι τόσο ευτυχισμένη που σε 2 μήνες θα έχω το παιδάκι μου στην αγκαλίτσα μου από την άλλη αισθάνομαι χάλια! Δεν ξέρω τιο φταίει! Ίσως βλέπω και τον εαυτό μου τόσο πολύ αλλαγμένο! Έχω πρηστεί σε χέρια και πόδια και αυτό δεν με βοηθάει καθόλου!:(:(:(:(

Καλημέρα! Πως είστε σήμερα; Αναστασάκι μου καλά είσαι;

Ράνια μου κι εσύ σκατά; Κι εγώ! Χάλια ψυχολογία ρε παιδί μου! Δεν μορώ να το καταλάβω αυτό! Ενώ είμαι τόσο ευτυχισμένη που σε 2 μήνες θα έχω το παιδάκι μου στην αγκαλίτσα μου από την άλλη αισθάνομαι χάλια! Δεν ξέρω τιο φταίει! Ίσως βλέπω και τον εαυτό μου τόσο πολύ αλλαγμένο! Έχω πρηστεί σε χέρια και πόδια και αυτό δεν με βοηθάει καθόλου!:(:(:(:(

καλημερα Ιωαννακι!!! ναι! σήμερα καλυτερα κοιμηθηκα δόξα το θεό!!!!!!!!!!!!

πιστευω πως ειναι οι ορμονες κοριτσια!! και εγω εχθες που καθομουν με τον αντρα μου λες και οτι ελεγε με πειραζε και ηθελα να κλαψω!! δεν το καταλαβαινω!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ιωαννακι!!! ναι! σήμερα καλυτερα κοιμηθηκα δόξα το θεό!!!!!!!!!!!!

πιστευω πως ειναι οι ορμονες κοριτσια!! και εγω εχθες που καθομουν με τον αντρα μου λες και οτι ελεγε με πειραζε και ηθελα να κλαψω!! δεν το καταλαβαινω!!!:rolleyes::rolleyes:

Όντως πρέπει να είναι οι ορμόνες που έχουν τρελλαθεί! Δεν ξέρω που αλλού να το αποδώσω! Σε καταλαβαίνω! Κι εγώ είναι φορές που ότι και να μου πούνε με ενοχλεί τόσο πολύ και το παίρνω στραβά! Δεν μπορώ να πω ο αντρούλης μου με καταλαβαίνει πολύ αλλά εγώ από την πλευρά μου δεν αισθάνομαι καλά! Ουφφφφ τι να πεις;;;; Υπομονή κουκλίτσα μου θα κάνουμε!

καλημερα κοριτσακια μου....

ειμαι χαλια γιατι ειναι χαλια ακομα η κατασταση με τον αντρα μου....απλα νιωθω μονη μου σε ολο αυτο...οσο και να προσπαθω!!!

αχ βρε ρανιακι! δεν μιλατε? του κρατας μουτρα?? μακαρι να τελειωσει αυτο συντομα!! και εγω οταν μαλωνουμε δεν ειμαι καθολου καλα.. θελω να τα βρουμε γρηγορα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ειμαι χαλια γιατι ειναι χαλια ακομα η κατασταση με τον αντρα μου....απλα νιωθω μονη μου σε ολο αυτο...οσο και να προσπαθω!!!

Αχ μωρέ κοριτσάκι μου μη στεναχωριέσαι για χαζομάρες! Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά εγώ από την πλευρά μου σου λέω πως είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι (άντρες - γυναίκες)! Διαφορετική ψυχολογία και σίγουρα όσον αφορά την εγκυμοσύνη δεν δείχνουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς! Μην στεναχωρείς την μπιζουδένια μας! Κρίμα είναι! Όλα τα νιώθουν τα άτιμα από την κοιλιά!

Ρανιουκο μου!!!!!!!κΑΛΗΜΕΡΑ!Ειδα το μηνυμακαι ειπα να μιλησω μαζι σου πριν πω την γενικη καλημερα!;) θα σου στειλω πμ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερα χρυσανθακι!!!!!!!! σε αφησε η μπεμπε-μπουμπου να μπεις στον ιντερνετ??? χιχιιχιχιιιχιχ

Αχ!για λιγο ηταν!και τωρα ισως για λιγο ακομα...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...