Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

http://www.pennieshops.gr/el/ΛΕΥΚΑ-ΕΙΔΗ/Ριχτάρια/Σετ-Ριχτάρια-Salamanca-2-Fuchsia/-p-821

σου αρεσει αυτο το ριχταρι?

ειναι σετ 3 κομματιων ...για τον γωνιακο καναπε μου...τα εχουμε λιωσει αυτα που εχω

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι τελειαααααααααααααα...βρε θηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!ευχαριστω....

καλε θα τη παραγγειλωωωωωω....χααχαχχαχαχααχχ:lol:

χαχχαχαχχαχαχα!!! νομιζω πως ειναι και η τιμη καλη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

http://www.pennieshops.gr/el/ΛΕΥΚΑ-ΕΙΔΗ/Ριχτάρια/Σετ-Ριχτάρια-Salamanca-2-Fuchsia/-p-821

σου αρεσει αυτο το ριχταρι?

ειναι σετ 3 κομματιων ...για τον γωνιακο καναπε μου...τα εχουμε λιωσει αυτα που εχω

ωραια ειναι!! τι χρωμμα ειναι ο καναπες???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειναι καφε δερματινος με μπεζ-γκρι μαξιλαρια και διαφορα διακοσμητικα μαξιλαρια εκρου,καφε και μπεζ-γκρι....

ναι!!! ταιριαζει!! εχει και το ροζ-φουξ και θα κανει ωραια αντιθεση πιστευω!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ρανιακι?????? το στολισες?????????? 28796xf3z4sbjdh.gif

χαχααχαχαχαχαχχ....τα ιδια χρωματα εχει το δεντρακι μου...λευκο με μπορντοκοκκινο.....και πολλα κρυσταλλακια!!!!

τελειωσα και ειναι πανεμορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

αχ και του χρονου να ειμαστε καλα με τα μπεμπακια μας αγκαλια....

ασε που θα γινεται πολεμος του χρονου...θα τραβανε τις μπαλες και ολα τα στολιδια κι εμεις θα νευριαζουμε ....χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι.....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

χαχααχαχαχαχαχχ....τα ιδια χρωματα εχει το δεντρακι μου...λευκο με μπορντοκοκκινο.....και πολλα κρυσταλλακια!!!!

τελειωσα και ειναι πανεμορφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

αχ και του χρονου να ειμαστε καλα με τα μπεμπακια μας αγκαλια....

ασε που θα γινεται πολεμος του χρονου...θα τραβανε τις μπαλες και ολα τα στολιδια κι εμεις θα νευριαζουμε ....χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι.....:lol:

και του χρονου με υγεια και με τα παιδακια μας!!!!!!! και ας τραβανε και τα στολιδια!!! χιχιχιιχιχιιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Ράνια μου στόλισες;;;;; Και του χρόνου κοριτσάρα μου με τη μπιζουδένια να ανακατεύει!:P:p:p:p:p:p

Αναστασάκι μου γλυκό εσύ τι κάνεις; Είσαι καλά; Ουφφφ βρε κορίτσια σουτιέν θηλασμού από που θα πάρετε; Σκέφτομαι να κοιτάξω και στο ίντρνετ γιατί στα μαγαζιά εδώ αλλά και στη Λάρισα κάτω από 60 ευρώ δεν βρήκα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Ράνια μου στόλισες;;;;; Και του χρόνου κοριτσάρα μου με τη μπιζουδένια να ανακατεύει!:P:p:p:p:p:p

Αναστασάκι μου γλυκό εσύ τι κάνεις; Είσαι καλά; Ουφφφ βρε κορίτσια σουτιέν θηλασμού από που θα πάρετε; Σκέφτομαι να κοιτάξω και στο ίντρνετ γιατί στα μαγαζιά εδώ αλλά και στη Λάρισα κάτω από 60 ευρώ δεν βρήκα! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω πηρα απο το ιντερνετ της Triumph και απο εδω πηρα ενα τις μινερβα αθλητικο που ανοιγει απο μπροστα..

κοριτσια δειτε τι βρηκα... http://pediatros-thes.gr/for-parents/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae/%cf%83%cf%86%ce%b7%ce%bd%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%bf-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%83/

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Είναι αλήθεια πως οι κίνδυνοι είναι πολλοί! Θέλει πολλή προσοχή πάντως!

Είναι αλήθεια πως οι κίνδυνοι είναι πολλοί! Θέλει πολλή προσοχή πάντως!

εγω εχω παρει υποσφηνακι, μπορει να το χρησιμοποιω μονο τη μερα και μονο αν ειμαι να το βλεπω..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάρες μου με πετάει συνέχεια έξω σήμερα και έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Καληνύχτα και θα τα πούμε το πρωί με τον καφεδάκο μας! Ελπίζω δηλαδή!!!:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...