Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αααα να το ξερουμε!! ανυπομονω να παωωωω!!! :tongue::tongue::tongue:

Με το καλό κουκλίτσα μου να δεις τον παλικαρο σου..

Δεν είναι τέλεια τώρα που τον βλέπεις πιο συχνά απο μια φορά το μήνα???:P

Βρε κορίτσια προσωπάκι βλέπετε όταν πάτε στον γιατρό? Εγώ μόνο στην β- επιπέδου είδα απο τότε μου κρύβεται πάντα:rolleyes:

Με το καλό κουκλίτσα μου να δεις τον παλικαρο σου..

Δεν είναι τέλεια τώρα που τον βλέπεις πιο συχνά απο μια φορά το μήνα???:P

Βρε κορίτσια προσωπάκι βλέπετε όταν πάτε στον γιατρό? Εγώ μόνο στην β- επιπέδου είδα απο τότε μου κρύβεται πάντα:rolleyes:

και εσυ μαρακι μου!!! εγω δεν πηγαινα ποτε ανα μηνα! παντα κατι γινοταν και πηγαινα πιο νωρις!:tongue: εμεις ακομα και εκει δεν ειναι προσωπακι καθαρα, και απο τοτε μας κρυβεται!!!! η γιατρος λεει αυτο το προσωπακι θα ειναι εκπληξη!!!!! εσενα μαρακι εχει παρει θεση??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δυστυχώς εμένα δεν έχει πάρει ακόμα θέση και έχω στεναχωρεθεί πολύ γιατί μου είπε ο γιατρός οτι αν δεν πάρει μέχρι την επόμενη φορα που θα πάω δύσκολα τα πράγματα..:( Είναι και υπερκινητικός και εκεί στηρίζω τις τελευταίες μου ελπίδες..Θα δείξει..

Βεβαια γερό να είναι και δεν με νοιάζει αλλα θέλω τόσο πολύ να γεννήσω φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο (αν αντέξω) αλλα ότι αποφασίσει ο Θεός..;)

Δυστυχώς εμένα δεν έχει πάρει ακόμα θέση και έχω στεναχωρεθεί πολύ γιατί μου είπε ο γιατρός οτι αν δεν πάρει μέχρι την επόμενη φορα που θα πάω δύσκολα τα πράγματα..:( Είναι και υπερκινητικός και εκεί στηρίζω τις τελευταίες μου ελπίδες..Θα δείξει..

Βεβαια γερό να είναι και δεν με νοιάζει αλλα θέλω τόσο πολύ να γεννήσω φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο (αν αντέξω) αλλα ότι αποφασίσει ο Θεός..;)

ουφφφ το εβαλα να ψηνεται το φαγητο!

μαρακι ευχομαι να γυρισει ο ζωηρούλης σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφφφ το εβαλα να ψηνεται το φαγητο!

μαρακι ευχομαι να γυρισει ο ζωηρούλης σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τουρλού είπες 'οτι έφτιαξες?? Νόστιμο..

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, τι να πω απο τώρα μας κάνουνε ότι θέλουνε..:tongue:

Απότι θυμάμαι ο δικός σου οχι μόνο έχει πάρει θέση αλλα είναι και χαμηλά σωστά??? Κοντοζυγώνει το νινί...:P

Διαφημίσεις

Τουρλού είπες 'οτι έφτιαξες?? Νόστιμο..

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, τι να πω απο τώρα μας κάνουνε ότι θέλουνε..:tongue:

Απότι θυμάμαι ο δικός σου οχι μόνο έχει πάρει θέση αλλα είναι και χαμηλά σωστά??? Κοντοζυγώνει το νινί...:P

ναι οτυρλου! και εμενα μου αρεσει! εχω περιεργια να δω ποσο θα δειξει η μετρηση μετα που θα φαω!:rolleyes:

αχ ναι εμενα ειναι και χαμηλα... μαλλον απο τις συσπασεις,.. ο βιαστηκουλης μου!!!:D:D

15 και σημερα!! (για να μπω στο μηνα μου!!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι οτυρλου! και εμενα μου αρεσει! εχω περιεργια να δω ποσο θα δειξει η μετρηση μετα που θα φαω!:rolleyes:

αχ ναι εμενα ειναι και χαμηλα... μαλλον απο τις συσπασεις,.. ο βιαστηκουλης μου!!!:D:D

15 και σημερα!! (για να μπω στο μηνα μου!!!)

Μην αγχώνεσαι όλα χρειάζοντε στην εγκυμοσύνη εξάλλου το νινι μια χαρά είναι και τώρα που πλησιάζεις στο μήνα σου ποιος σε πιάνει χιχι..

Θα τον πάρεις και πιο γρηγορα στην αγκαλίτσα σου βρε..

Αναστασάκι θα σε αφήσω ήρθε η μανούλα μου, θα μπω αργοτερα φιλάκια σε όλες σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μην αγχώνεσαι όλα χρειάζοντε στην εγκυμοσύνη εξάλλου το νινι μια χαρά είναι και τώρα που πλησιάζεις στο μήνα σου ποιος σε πιάνει χιχι..

Θα τον πάρεις και πιο γρηγορα στην αγκαλίτσα σου βρε..

Αναστασάκι θα σε αφήσω ήρθε η μανούλα μου, θα μπω αργοτερα φιλάκια σε όλες σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ναι νωριτερα!!! :P:p φιλακια μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...