Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρανιακι μου θα στολισεις δεντρακι ε??? τελεια!!!! δεν εχεις και μαγειρεμα σημερα!! θα το απολαυσεις!!!!:D

εγω παλι εχω να μαγειρεψω... θα κανω τουρλου γιατι τα λαχανικα που εχω βλεπω να χαλανε αν το αφησω κι αλλο!

Μμμμμμμμμ νόστιμο Αναστασάκι μου! Εγώ μπριζολίτσες με βραστές πατάτες! Μπλιάχχχχχχχχ!!!! Δε θα γεννήσω; Θα κάνω αποχή από το κρέας για 6 μήνες! Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα! Με το ζόρι κρέας! Ουφφφφ!

Εγώ ξέρεις τι έλεγα εχτές στον άντρα μου; Τρελλαίνομαι όταν με κλωτσάει ο μπέμπης! Όταν θα γεννηθεί και θα τον πάρω αγκαλίτσα τι θα κάνω; Σκέφτομαι αυτή τη στιγμή και ανατριχιάζω! Θα κλαίω είναι το μόνο σίγουρο!

Σε καταλαβαίνω αγάπη μου! Εμένα η αδερφή μου έτσι! Βιάζεσαι! Μην κοιτάς ακόμη για καρότσι και για προίκα! Μην κάνεις ακόμη αυτό, μη το άλλο! Της λέω: Θα έρθεις να τα ετοιμάσεις εσύ; Όχι μου λέει με χαμόγελο! Ε τότε να με παρατήσεις της λέω κι εγώ! Αφού με τον αντρούλη μου μας ευχαριστεί να τα κάνουμε από τον 8ο από τότε θα τα ετοιμάσουμε! Την Παρασκευή θα πάω να κλείσω το καρότσι και την προίκα! Μετά τις γιορτές γκαζώνουμε για τις ετοιμασίες του δωματίου!

Καλό κουράγιο με την κουνιάδα και την πεθερά! Φιλάκιααα!!!

Δεν δίνουμε σε κανέναν σημασία κουκλίτσα μου και κάνουμε ότι ευχαριστεί εμάς και τα μπεμπάκια μας!:P

ελεος!!! τι ειναι αυτα που ακουω!!! ολοι τον 8ο ετοιμαζουμε το δωματιο και τον 9ο την βαλιτσα! μην ακουτε κανεναν!!!

μαρακι να το στησεις, οταν θα μπεις στον μηνα σου δεν θα μπορεις να κουνηθεις και φυσικα ανα πασα στιγμη γεννατε! εγω πηρα 1 εβδομαδα απο τον 9ο, καλα που τα ειχα ετοιμα!

να κανετε τον σταυρο σας και να λετε να εχετε καλη και ευκολη γεννα και να ειναι καλα τα μωρακια σας. ολα τα αλλα να τα γραψετε εκει που ξερετε!

Γιωτάκι μου ακριβώς ήδη ζορίζομαι τόσο πολύ να κάνω έστω και ένα βήμα και ακούω και του καθενός της βλακείες..Δεν δίνω σημασια σε κανέναν πλέον..

Τι κάνει η μπουμπού σου σας εχει πάρει τα μυαλά ???:P

Διαφημίσεις

Αχ αυτός ο ύπνος κοριτσάκια μου, πόσο σας νιώθω..

Τα ίδια τραβάω..Δεν φτάνει που σηκώνομαι 3-4 φορες την νύχτα, στριφογυρνάω και συνέχεια γιατι πιάνομαι (αστε που κάνω 5 λεπτά να αλλάξω πλευρό χαχα)..

Υπομονή θα κάνουμε:P

Καλημέρα!!!! Τι κάνεις Μαράκι μου; Πως πέρασες εχθές;

Καλημέρα κουκλίτσα μου..

Καλά είμαι δόξα το Θεό έτσι να περνάνε οι μέρες..

Πως να τα περασω η έρμη.. Αρμένικη ..... μου κάνανε απο τις 7 ήρθανε και φύγανε 12 και..

Αλλα έριξα έναν υπνο εχτές λες και είχα πάρει υπνωτικά με τις χουφτες χαχα

Ιωαννακι μου εγω παλι δεν τρωω κρεας... πολυυυυ σπανια....

οταν τα παρουμε αγκαλια πρωτα ο θεός θα πλανταξουμε στο κλαμα!!!!!! μονο που το λεω ανατριχιαζωωωωω!!

καλημερα ΜΑρακι!!! αχ αυτος ο υπνος!!! και οταν ερθει το μωρακι παλι δεν θα τον εχουμε??? ποτε θα κοιμηθουμε αραγε σαν ανθρωποι?????:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ αυτός ο ύπνος κοριτσάκια μου, πόσο σας νιώθω..

Τα ίδια τραβάω..Δεν φτάνει που σηκώνομαι 3-4 φορες την νύχτα, στριφογυρνάω και συνέχεια γιατι πιάνομαι (αστε που κάνω 5 λεπτά να αλλάξω πλευρό χαχα)..

Υπομονή θα κάνουμε:P

χαχαχααχαχαχα...καλημερα μαρακι μου....

μια απο τα ιδια....χιχιχχιχιιχχι....

γερανο θα θελουμε σε λιγο!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

οταν τα παρουμε αγκαλια πρωτα ο θεός θα πλανταξουμε στο κλαμα!!!!!! μονο που το λεω ανατριχιαζωωωωω!!

καλημερα ΜΑρακι!!! αχ αυτος ο υπνος!!! και οταν ερθει το μωρακι παλι δεν θα τον εχουμε??? ποτε θα κοιμηθουμε αραγε σαν ανθρωποι?????:rolleyes::rolleyes:

ρε κοριτσια το τι κρεας θελω να τρωω, ειναι αλλο πραγμα.....καθε μερα αν ετρωγα δε θα ειχα προβλημα!!!!χιχιχιιχχιιχ

γι'αυτο ο αιματοκριτης ειναι 36.....

αχχχχχχχχχχχχχχ......τον υπνο για τα επομενο χρονο τον ξεχναμε μαλλον εεε???ποποποποποποποπο....

αλλα δε πειραζει....πιστευω και αυπνες να ειμαστε μολις θα μα σκαει ενα χαμογελο και θα λεει αγκου θα ειμαστε σαν να εχουμε κοιμηθει αιωνες.....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ρε κοριτσια το τι κρεας θελω να τρωω, ειναι αλλο πραγμα.....καθε μερα αν ετρωγα δε θα ειχα προβλημα!!!!χιχιχιιχχιιχ

γι'αυτο ο αιματοκριτης ειναι 36.....

αχχχχχχχχχχχχχχ......τον υπνο για τα επομενο χρονο τον ξεχναμε μαλλον εεε???ποποποποποποποπο....

αλλα δε πειραζει....πιστευω και αυπνες να ειμαστε μολις θα μα σκαει ενα χαμογελο και θα λεει αγκου θα ειμαστε σαν να εχουμε κοιμηθει αιωνες.....:lol:

αυτο ειναι σιγουρο ρανιακι μου!!!!!:lol::lol::lol: εγω θα πλυνω σημερα κατι καλτσακια σκουφακια γαντακια στο χερι να τελειωνουν και αυτα!!:D

σηκωνομαι να κοψω τ αλαχανικα μου! εδω θα μαι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κουκλίτσα μου..

Καλά είμαι δόξα το Θεό έτσι να περνάνε οι μέρες..

Πως να τα περασω η έρμη.. Αρμένικη ..... μου κάνανε απο τις 7 ήρθανε και φύγανε 12 και..

Αλλα έριξα έναν υπνο εχτές λες και είχα πάρει υπνωτικά με τις χουφτες χαχα

Χαχαχαχαχχα τρελλή! Μετά από 5 ώρες λογικό να πέσεις ξερή!

Αναστασάκι μου γλυκο κι εγώ την έχω αυτη την απορία..

Ας τα πάρουμε στην αγκαλίτσα μας να είναι γερά κι ας κάνουμε να κοιμηθούμε και χρονια!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...