Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ελεος!!! τι ειναι αυτα που ακουω!!! ολοι τον 8ο ετοιμαζουμε το δωματιο και τον 9ο την βαλιτσα! μην ακουτε κανεναν!!!

μαρακι να το στησεις, οταν θα μπεις στον μηνα σου δεν θα μπορεις να κουνηθεις και φυσικα ανα πασα στιγμη γεννατε! εγω πηρα 1 εβδομαδα απο τον 9ο, καλα που τα ειχα ετοιμα!

να κανετε τον σταυρο σας και να λετε να εχετε καλη και ευκολη γεννα και να ειναι καλα τα μωρακια σας. ολα τα αλλα να τα γραψετε εκει που ξερετε!

έχεις δίκιο!! και να πεις οτι ειναι σε κανενα μικρο μηνα!! στον 9ο μπαινει σε λίγες μερες!! ελεος!!!!! δηλαδη τι να πω και εγω που ηταν εδω τα πραγματα ολα απο 6,5 μηνων!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!!! τι κανετε????????? εγω σημερα κοιμηθηκα καλυτερα απο εχθες αλλά παλι χαλια μπορω να πω!:(

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι κάνεις; Πάλι δεν κοιμήθηκες καλά μωρέ; Υπομονή που θα πάει; Θα περάσει ο καιρός! Κι εγώ για να πω την αλήθεια ξυπνούσα από καούρες όλο το βράδυ αλλά με ξαναέπαιρνε ο ύπνος!

καλημερα κοριτσαρες μου.....τι κανετε?

πηγα σουπερμαρκετ και θα μου τα φερουν σε λιγο!!!!

ουτε εγω κοιμαμαι καλα...ολο στριφογυρναω για να βολευτω....

παω να κανω καφεδακι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Ιωαννακι μου μαλλον ετσι θα με παει!!!! τι να κανουμε?? υπομονη τι αλλο?? χιιχιχιιχιχ

Ρανιακι αντε κανε το καφεδακι σου! και εγω μόλις το εφτιαξα!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδια κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!τι κανετε?

αναστασακι, ιωαννακι, ρανιακι, μαρακι, γιωτακι, λενακι, χρυσανθακι, νατασσακι,ματινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!!!!!

αχ εχετε μπει στην τελικη ευθεια κοριτσακια μου και ο υπνος ολο και θα δυσκολευει!!!!!!!!!!!υπομονη, σε λιγο ερχονται τα μπεμπουλινια σας!!!!!!!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε!!!!!εχτες καναμε το 2ο εμβολιο, ολα καλα, κλαψαμε λιγο αλλα δεν μασαμε εμεις!!!!!!!εγω επαθα ωτιτιδα, οπως το λουλουδακι της νατασσουλας μας, και αναγκαστικα πηρα αντιβιωση, ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε το οκ αλλα εγω φοβαμαι λιγακι γιατι περναει στο γαλα!!!τι να κανουμε ομως!!!!!εχτες η μπεμπου ετρωγε ανα 1,5 με 2 ωρες....ανησυχω μηπως χρειαζεται συμπληρωμα:(θα το παρακολουθω!!!!ειναι και αυτη η παλιοδουλεια γμτ.....το γαλα που βγαζω με το θηλαστρο δεν της φτανει και μαλλον θα αναγκαστω να της δωσω ξενο, να μου πειτε σιγαααα πως κανεις ετσι?φοβαμαι μηπως της πεφτει βαρυ που εχει συνηθισει το μητρικο που ειναι πιο ελαφρυ!!!εχω απο την γεννηση της στο ντουλαπι το almiron 1 για τυχον το χρειαζομουν!!!!τα κοριτσακια που δινουν γαλατακι τι μαρκα ειναι??

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχχχχχ....τελειος ο γαλλικουκουλης μου.....

πηρα και τσουρεκι γεμιστο με σοκολατα κοριτσια!!!!δεν αντεξα στο πειρασμο!!!!

τι ωραια σημερα δεν εχω μαγειρεμα...εκανα χθες τα σουτζουκακια μου για να ειμαι ξεκουραστη σημερα για να στολισω το δεντρακι μου!!!!!!μονη μου βεβαια...αλλα τι να κανεις?????

αναστασακι, ιωαννακι, ρανιακι, μαρακι, γιωτακι, λενακι, χρυσανθακι, νατασσακι,ματινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!!!!!

αχ εχετε μπει στην τελικη ευθεια κοριτσακια μου και ο υπνος ολο και θα δυσκολευει!!!!!!!!!!!υπομονη, σε λιγο ερχονται τα μπεμπουλινια σας!!!!!!!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε!!!!!εχτες καναμε το 2ο εμβολιο, ολα καλα, κλαψαμε λιγο αλλα δεν μασαμε εμεις!!!!!!!εγω επαθα ωτιτιδα, οπως το λουλουδακι της νατασσουλας μας, και αναγκαστικα πηρα αντιβιωση, ρωτησα την παιδιατρο και μου ειπε το οκ αλλα εγω φοβαμαι λιγακι γιατι περναει στο γαλα!!!τι να κανουμε ομως!!!!!εχτες η μπεμπου ετρωγε ανα 1,5 με 2 ωρες....ανησυχω μηπως χρειαζεται συμπληρωμα:(θα το παρακολουθω!!!!ειναι και αυτη η παλιοδουλεια γμτ.....το γαλα που βγαζω με το θηλαστρο δεν της φτανει και μαλλον θα αναγκαστω να της δωσω ξενο, να μου πειτε σιγαααα πως κανεις ετσι?φοβαμαι μηπως της πεφτει βαρυ που εχει συνηθισει το μητρικο που ειναι πιο ελαφρυ!!!εχω απο την γεννηση της στο ντουλαπι το almiron 1 για τυχον το χρειαζομουν!!!!τα κοριτσακια που δινουν γαλατακι τι μαρκα ειναι??

καλημερα ποπακι μου γλυκο....παει και το 2ο εμβολιακι σας!!!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα μπεμπουλινια????ειναι τρομερο!!!!

αχ αυτη η δουλεια?κι εγω απο τωρα το σκεφτομαι τι θα κανω με τον θηλασμο.....ουφφφφφφφφφφφ.....αλλα τι να κανουμε στις μερες που ζουμε?:mad:

τι ωραια σημερα δεν εχω μαγειρεμα...εκανα χθες τα σουτζουκακια μου για να ειμαι ξεκουραστη σημερα για να στολισω το δεντρακι μου!!!!!!μονη μου βεβαια...αλλα τι να κανεις?????

Καλημέρα! Δώστου να καταλάβει! Βουρρρρρ στο τσουρέκι! Κι εγώ σήμερα μία σοκολατόπιτα θα τη χτυπήσω Ράνια μου! Δεν μπορώ άλλο να σκάω! Αμάν! Θα στολίσεις κιόλας σήμερα; Τέλεια!!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκια μου με υγεία πάνω απ'όλα!

Καλέ ξέχασα να σας πω! Εχθές το βράδυ με κλωτσούσε ο μπέμπης τόσο πολύ που κάποια στιγμή έκανε κάποιο εξώγκομα η κοιλιά και μάλλον ήταν πόδι, ή χέρι ή αγκώνας! Κάτι σκληρό πάντως!!!! Κι εγώ κι ο άντρας μου κοντέψαμε να κατουρηθούμε από τη χαρά!

Καλημέρα Ποπάκι μου! Αχ Παναγίτσα μου μεγαλώσατε! Λίγο κλάμα δικαιολογείται στο εμβόλιο! Άλλωστε πως θα δικαιολογήσει και την ύπαρξή της ως γυναίκα;;;;;; Όσο για το ξένο να μην αγχώνεσαι Ποπάκι μου! Από τη στιγμή που εσύ κάνεις ότι μπορείς για να θηλάσεις τη μικρούλα σου και για οποιονδήποτε λόγο δε χορταίνει δεν είναι κακό να της δώσεις ξένο σαν συμπλήρωμα! Όσο για το Almiron ξέρω πως είναι από τα καλύτερα γάλατα για βρέφη! Δοκίμασέ το και θα το δεις κι εσύ καλύτερα! Να μην αγχώνεσαι πάντως!!!

Καλημέρα! Δώστου να καταλάβει! Βουρρρρρ στο τσουρέκι! Κι εγώ σήμερα μία σοκολατόπιτα θα τη χτυπήσω Ράνια μου! Δεν μπορώ άλλο να σκάω! Αμάν! Θα στολίσεις κιόλας σήμερα; Τέλεια!!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκια μου με υγεία πάνω απ'όλα!

Καλέ ξέχασα να σας πω! Εχθές το βράδυ με κλωτσούσε ο μπέμπης τόσο πολύ που κάποια στιγμή έκανε κάποιο εξώγκομα η κοιλιά και μάλλον ήταν πόδι, ή χέρι ή αγκώνας! Κάτι σκληρό πάντως!!!! Κι εγώ κι ο άντρας μου κοντέψαμε να κατουρηθούμε από τη χαρά!

αχ Ιωαννακι μου , μου φενεται θα τις ψαχνουμε αυτες τις στιγμες!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

φιλλεναδα παλει με κολαζεις!!!!!! δειξε ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ χααχχαχαχαχαχαχαχα

Ποπάκι!! κανατε κιολας και το 2ο εμβολιακι σας!!!! μεγαλωσε η κουκλιτσα!!!!!!!!! αυτο με τη δουλεια οντως ειναι δυσκολο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ποπακι μου γλυκο....παει και το 2ο εμβολιακι σας!!!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα μπεμπουλινια????ειναι τρομερο!!!!

αχ αυτη η δουλεια?κι εγω απο τωρα το σκεφτομαι τι θα κανω με τον θηλασμο.....ουφφφφφφφφφφφ.....αλλα τι να κανουμε στις μερες που ζουμε?:mad:

Καλημέρα Ποπάκι μου! Αχ Παναγίτσα μου μεγαλώσατε! Λίγο κλάμα δικαιολογείται στο εμβόλιο! Άλλωστε πως θα δικαιολογήσει και την ύπαρξή της ως γυναίκα;;;;;; Όσο για το ξένο να μην αγχώνεσαι Ποπάκι μου! Από τη στιγμή που εσύ κάνεις ότι μπορείς για να θηλάσεις τη μικρούλα σου και για οποιονδήποτε λόγο δε χορταίνει δεν είναι κακό να της δώσεις ξένο σαν συμπλήρωμα! Όσο για το Almiron ξέρω πως είναι από τα καλύτερα γάλατα για βρέφη! Δοκίμασέ το και θα το δεις κι εσύ καλύτερα! Να μην αγχώνεσαι πάντως!!!

καλα μου κοριτσουδια!!!!!!!!!εχει παντως πολυ αγχος ο θηλασμος νομιζω!!!!!!αντε κι εσεις σε λιγακι θα μιλατε για τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!!αχ ξυπνησε, να δω αν πειναει παλι στις 2 ωρες, εφαγε στις 8:30.....καλο το almiron ιωαννακι ε?βεβαια ειναι και στο παιδι, η δοκιμη θα μας πεισει!!!!!θα τα πουμε πιο μετα ζουζουνες μου!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ποπακι και για το ΝΑΝ εχω ακουσει καλα λογια.. αλλα προσωπικα δεν ξερω!:tongue:

καλημερα αναστασακι μου!!!!!

αμαν παλι ανοιγει το στοματακι της!!!!!!θα πειναει η μπεμπου μου!!!!!!!:rolleyes:παω να δω!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

πήγαινε μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια εχθες ξερετε τι σκευτομουν??? οταν θα τον ακουσω να μου λεει για πρωτη φορα ΜΑΜΑ τι θα κανω??? αχ θα τον χρειαστω τον ζουρλομανδια!!!!!:lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιακι μου θα στολισεις δεντρακι ε??? τελεια!!!! δεν εχεις και μαγειρεμα σημερα!! θα το απολαυσεις!!!!:D

εγω παλι εχω να μαγειρεψω... θα κανω τουρλου γιατι τα λαχανικα που εχω βλεπω να χαλανε αν το αφησω κι αλλο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...