Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μαρακι μουουουουοουουυ....ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...

χαχαχααχαχαχαχαχαχ.....σε νιωθωωωωωωωωωωω....

μη στενιχωριεσαι με τον μπεμπακο σου.....θα μεγαλωσει και θα τρεχουν ολες απο πισω του...χιχιχιχιχιχιχι....θα δεις!!!!:lol:

Ρανακι μου γλυκό πονάει η πλατούλα σου κουκλίτσα μου?

Τι κάνει η κουκλάρα σου η τσουπωτή???Σμουατςςςςςςςςςςςςςς..

Υπομονή θα κάνω χρυσό μου όσο μπορέσω βέβαια έχω και πολλά νευρα δυο μέρες τώρα σε ποιον θα ξεσπάσω δεν ξέρω...χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναστασακι μου γλυκο προσπαθησε να κανεις υπομονη γιατι θα τις εχεις μαλλον μεχρι το τελος τις συσπασεις...μην αγχωνεσαι γλυκουλα μου!!!!!ολα καλα θα πανε...το καρυμπαλο ειναι σιγουρα ο μπεμπης...ετσι κανει κι εμενα η μπουμπου μου....συνηθως καθεται στη δεξια πλευρα...χιχιχιχιχιχι

ειναι απολαυση!!!!!:lol:

ναι και εμενα εκει!!!! οντως απολαυση ειναι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρανακι μου γλυκό πονάει η πλατούλα σου κουκλίτσα μου?

Τι κάνει η κουκλάρα σου η τσουπωτή???Σμουατςςςςςςςςςςςςςς..

Υπομονή θα κάνω χρυσό μου όσο μπορέσω βέβαια έχω και πολλά νευρα δυο μέρες τώρα σε ποιον θα ξεσπάσω δεν ξέρω...χαχα

και τι τους εχουμε τους αντρες καλε?????χαχαχααχαχχααχχα

εγω τον εχω και αχτι αυτη τη βδομαδα.....

καλα ειναι το παιδακι μου το γλυκο....σουλατσαρει στη κοιλιτσα....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

και τι τους εχουμε τους αντρες καλε?????χαχαχααχαχχααχχα

εγω τον εχω και αχτι αυτη τη βδομαδα.....

καλα ειναι το παιδακι μου το γλυκο....σουλατσαρει στη κοιλιτσα....:lol:

Μαζεύω Ρανάκι μου.. Περιμένω να έρθουν και η πεθερά μου, να με εκνευρίσουν, να φύγουνε και μετά να ξεσπάσω για όλα..

Χαχα

ιωαννακι μου σε νιωθω απιστευτα...εζω παρει 16 κιλα μεχρι στιγμης....μην ακους κανεναν...θα τα χασουμε μετα!!!!

κι εμενα μου τη λεει ο γιατρος συνεχεια...η πλατη ,ο γοφος και η μεση μου ειναι τελειως χαλια....με το ζορι παω στη δουλεια αλλα προσπαθω να φτασω μεχρι μεσα γεναρη και να σταματησω για να παρω την αδεια ολη μετα για ναμεινω με το μπεμπακι μου....αλλα λιγο χλωμο μου φαινεται!!!!!θα δουμε!!!!

μην στενοχωριεσαι καθολου!!!!!!!!!!!!!ναι?

Αγάπη μου πόσο σε νιώθω! Δε φοβάμαι αν θα τα χάσω μετά! Σίγουρα θα τα χάσω! Λίγο προσοχή λίγο ο θηλασμός θα τα καταφέρω! Το μπίρι μπίρι του γιατρού δεν αντέχω άλλο! Γκρίνια, μίρλα για τη γέννα και για ζάχαρο! Την Παρασκευή που θα πάω σίγουρα θα μαλώσω πάλι! Τι να πεις; Σουτζουκάκια εεεεε;;;;; Μιαμμμμμμ!!!!!

Μαζεύω Ρανάκι μου.. Περιμένω να έρθουν και η πεθερά μου, να με εκνευρίσουν, να φύγουνε και μετά να ξεσπάσω για όλα..

Χαχα

χαχαχαχαχα καλό και αυτο!!! τωρα το ειδα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Όπως τα λες Ιωαννάκι μου, το πόσο συμφωνώ μαζί σου δεν λέγεται..

Βιάζεσαι μου λένε..Μα είναι δυνατόν να περιμένω να γεννήσω?

Εντωμεταξύ ήταν να πάρω κι ενα λίκνο απο τον αδερφό μου για τις πρώτες μέρες να το έχω διπλα μου επειδή δεν χωράει το κρεβατάκι και η μαμα μου, μου έλεγε περιμένε και τελικά με έκανε έξαλλη και στο τέλος μου το στείλανε και απο το λέγε λέγε δεν το κατέβασα απο το αμάξι!!Τι να πεις ..

Σε τάραξε στις κλωτσίτσες ε?? Αχ το γιαβρί μου..

Σε καταλαβαίνω αγάπη μου! Εμένα η αδερφή μου έτσι! Βιάζεσαι! Μην κοιτάς ακόμη για καρότσι και για προίκα! Μην κάνεις ακόμη αυτό, μη το άλλο! Της λέω: Θα έρθεις να τα ετοιμάσεις εσύ; Όχι μου λέει με χαμόγελο! Ε τότε να με παρατήσεις της λέω κι εγώ! Αφού με τον αντρούλη μου μας ευχαριστεί να τα κάνουμε από τον 8ο από τότε θα τα ετοιμάσουμε! Την Παρασκευή θα πάω να κλείσω το καρότσι και την προίκα! Μετά τις γιορτές γκαζώνουμε για τις ετοιμασίες του δωματίου!

Καλό κουράγιο με την κουνιάδα και την πεθερά! Φιλάκιααα!!!

Σε καταλαβαίνω αγάπη μου! Εμένα η αδερφή μου έτσι! Βιάζεσαι! Μην κοιτάς ακόμη για καρότσι και για προίκα! Μην κάνεις ακόμη αυτό, μη το άλλο! Της λέω: Θα έρθεις να τα ετοιμάσεις εσύ; Όχι μου λέει με χαμόγελο! Ε τότε να με παρατήσεις της λέω κι εγώ! Αφού με τον αντρούλη μου μας ευχαριστεί να τα κάνουμε από τον 8ο από τότε θα τα ετοιμάσουμε! Την Παρασκευή θα πάω να κλείσω το καρότσι και την προίκα! Μετά τις γιορτές γκαζώνουμε για τις ετοιμασίες του δωματίου!

Καλό κουράγιο με την κουνιάδα και την πεθερά! Φιλάκιααα!!!

ελεος!!! τι ειναι αυτα που ακουω!!! ολοι τον 8ο ετοιμαζουμε το δωματιο και τον 9ο την βαλιτσα! μην ακουτε κανεναν!!!

μαρακι να το στησεις, οταν θα μπεις στον μηνα σου δεν θα μπορεις να κουνηθεις και φυσικα ανα πασα στιγμη γεννατε! εγω πηρα 1 εβδομαδα απο τον 9ο, καλα που τα ειχα ετοιμα!

να κανετε τον σταυρο σας και να λετε να εχετε καλη και ευκολη γεννα και να ειναι καλα τα μωρακια σας. ολα τα αλλα να τα γραψετε εκει που ξερετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...