Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτέλους μπήκα..Υποτίθεται έκανα το pc και πάλι πρόβλημα έχει..

Ιωαννάκι τι κάνεις κουκλίτσα μου το μπεμπάκι μας???

Γιωτάκι η μπουμπού σου μεγάλωσε πολύ ε?? Σας έχει πάρει τα μυαλά κοριτσάκι μου αχ τι υπέροχο συναισθημα!!!

γεια σου μαρακι! πως πας εσυ? μεγαλωνει το νινακι σου ε? ενας μηνας εμεινε, αντε και θα το εχεις αγκαλια!

Επιτέλους μπήκα..Υποτίθεται έκανα το pc και πάλι πρόβλημα έχει..

Ιωαννάκι τι κάνεις κουκλίτσα μου το μπεμπάκι μας???

Γιωτάκι η μπουμπού σου μεγάλωσε πολύ ε?? Σας έχει πάρει τα μυαλά κοριτσάκι μου αχ τι υπέροχο συναισθημα!!!

Τι κάνεις Μαράκι μου; Μπαίνεις κι εσύ σιγά σιγά στην τελική ευθεία; Με το καλό να γεννήσεις το μπεμπάκι σου! Εμένα σήμερα είναι τεμπελάκος! Δεν τον καταλαβαίνω και προσπαθώ να μην αγχώνομαι!

Τι κάνεις Μαράκι μου; Μπαίνεις κι εσύ σιγά σιγά στην τελική ευθεία; Με το καλό να γεννήσεις το μπεμπάκι σου! Εμένα σήμερα είναι τεμπελάκος! Δεν τον καταλαβαίνω και προσπαθώ να μην αγχώνομαι!

ιωαννα σκουντα τον λιγο και θα κουνηθει, ετσι εκανα εγω, αν δεν την ακουγα η ετρωγα γλυκο, αλλα το σκουντιγμα ειναι πιο αμεσο

Διαφημίσεις

Να σας πω κι εγώ με την σειρά μου για την βαλιτσούλα σας!

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , ληξιαρχική πράξη γάμου και πραξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνων και Α.Τ για να δηλώσει ο μπαμπάς το μωρουλίνι στο μαιευτήριο. Αυτα βγαίνουν στα ΚΕΠ κοι ισχυουν για 6 μήνες.

Για το μωρό

-1 ζιπούνι

-1 φορμάκι

-ζακετάκι

-σεντονάκι και μία κουβερτούλα

-καλτσάκια

-βαμβακερό σκουφάκι

-ότι μέσο έχεις για να το μεταφέρεις αλλά αυτό μπορεί να το φέρει ο άνδρας σας την τελευταία μέρα.

Για εσάς

Νυχτικά που ανοίγουν μπροστά, ώστε να μπορείτε να θηλάζετε το μωρό σας άνετα.

Σουτιέν θηλασμού.

Μια ρόμπα

Παντόφλες

Πετσέτες(σώματος-προσώπου)

Επιθέματα στήθους.

Σερβιέτες.

Ρούχα και παπούτσια για να βγείτε από το μαιευτήριο.

Εσώρουχα:όλοι λένε για εσώρουχα μίας χρήσης αλλά κορίτσια δεν είναι καθόλου βολικά...εγώ είχα πάρει από τα mothercare βρακάκια βαμβακερά εγκυμοσύνης και με βολέψανε πάρα πολύ..είναι μεγάλα χωράει η σερβιέτα άνετα και έχουνε πολύ καλή πιότητα και εφαρμογή!Είχα πάρει 8 μαζί μου και τα 3 τα επέστρεψα αφόρετα!

Νεσεσέρ

Σαμπουάν και Αφρόλουτρο(υποαλλεργικό)

Σαπούνι(αντισηπτικο)

Οδοντόκρεμα

Οδοντόβουρτσα

Σφουγγάρι

Σεσουάρ για τα μαλλιά

Μαντηλάκια αντισηπτικά για τον μπαμπά και εσάς πριν πιάσετε το μπεμπάκι

Αυτά κοριτσάκια μου...όλα τα άλλα τα παρέχουνε στα μαιευτήρια τα ιδιωτικά!Όσον αφορά τις θηλές εμένα μου έφερναν πριν τον θηλασμό επιθέματα με ένα ποτήρι χαμομήλι έκανα μια επάλειψη στην θηλή και μετά θήλαζα!Μην βάλετε άλλα αντισηπτικά ..δεν υπάρχει καλύτερο αντισηπτικό και πιο φυσικό από το χαμομήλι!

Υ.Γ. Στην Γενική κλινική της Θεσσαλονίκης γέννησα!

Επίσης δεν είχα μαζί μου κινητό τηλέφωνο γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω το μωράκι μου με ακτινοβολία!Μιλούσα από το τηλέφωνο του δωματίου!(ήμουνα σε μονόκλινο)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Να σας πω κι εγώ με την σειρά μου για την βαλιτσούλα σας!

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , ληξιαρχική πράξη γάμου και πραξη προσδιορισμού επωνύμου τέκνων και Α.Τ για να δηλώσει ο μπαμπάς το μωρουλίνι στο μαιευτήριο. Αυτα βγαίνουν στα ΚΕΠ κοι ισχυουν για 6 μήνες.

Για το μωρό

-1 ζιπούνι

-1 φορμάκι

-ζακετάκι

-σεντονάκι και μία κουβερτούλα

-καλτσάκια

-βαμβακερό σκουφάκι

-ότι μέσο έχεις για να το μεταφέρεις αλλά αυτό μπορεί να το φέρει ο άνδρας σας την τελευταία μέρα.

Για εσάς

Νυχτικά που ανοίγουν μπροστά, ώστε να μπορείτε να θηλάζετε το μωρό σας άνετα.

Σουτιέν θηλασμού.

Μια ρόμπα

Παντόφλες

Πετσέτες(σώματος-προσώπου)

Επιθέματα στήθους.

Σερβιέτες.

Ρούχα και παπούτσια για να βγείτε από το μαιευτήριο.

Εσώρουχα:όλοι λένε για εσώρουχα μίας χρήσης αλλά κορίτσια δεν είναι καθόλου βολικά...εγώ είχα πάρει από τα mothercare βρακάκια βαμβακερά εγκυμοσύνης και με βολέψανε πάρα πολύ..είναι μεγάλα χωράει η σερβιέτα άνετα και έχουνε πολύ καλή πιότητα και εφαρμογή!Είχα πάρει 8 μαζί μου και τα 3 τα επέστρεψα αφόρετα!

Νεσεσέρ

Σαμπουάν και Αφρόλουτρο(υποαλλεργικό)

Σαπούνι(αντισηπτικο)

Οδοντόκρεμα

Οδοντόβουρτσα

Σφουγγάρι

Σεσουάρ για τα μαλλιά

Μαντηλάκια αντισηπτικά για τον μπαμπά και εσάς πριν πιάσετε το μπεμπάκι

Αυτά κοριτσάκια μου...όλα τα άλλα τα παρέχουνε στα μαιευτήρια τα ιδιωτικά!Όσον αφορά τις θηλές εμένα μου έφερναν πριν τον θηλασμό επιθέματα με ένα ποτήρι χαμομήλι έκανα μια επάλειψη στην θηλή και μετά θήλαζα!Μην βάλετε άλλα αντισηπτικά ..δεν υπάρχει καλύτερο αντισηπτικό και πιο φυσικό από το χαμομήλι!

Υ.Γ. Στην Γενική κλινική της Θεσσαλονίκης γέννησα!

Επίσης δεν είχα μαζί μου κινητό τηλέφωνο γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω το μωράκι μου με ακτινοβολία!Μιλούσα από το τηλέφωνο του δωματίου!(ήμουνα σε μονόκλινο)

σε ευχαριστούμε πολύ Νατασσακι!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου..

Ιωαννάκι μου, κάθε μέρα δεν είναι το ίδιο δραστήρια αλλα μην σε ανησυχεί, σκουντα το λίγο και θα αρχίσει να σε κλωτσαει κι εγώ έτσι έκανα και μόλις με κλωτσούσε του έλεγα και τώρα νάνι, ειδικά αν ήταν βράδυ και δεν το αισθανόμουνα για πολύ ωρα χιχι..:P

κορίτσια παο αφρολουτρο σαμπουαν και τα λοιπα δεν εχω παρει τιποτα! τι μου προτεινεται???

αναστασακι jonsson tip to toe εχω παρει σαμπουαν και αφρολουτρο μαζι για 0+

καλο ειναι μια χαρα.

παμε για αλλαγμα και μαμ!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...