Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλα γιωτακι μου! εσυ??? τι κανεις μανουλα?????

εχει χρονοκαθυστεριση το ιντερνετ και μου τα βγαζει αργα τα μηνυματα.

καλα ειμαι! ετοιμαζομαι για μασα, ερχεται και ο αντρας μου σε λιγο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια είναι πως επειδή έχω πολυκυστικές υπάρχει η πιθανότητα να ανεβάσω ζάχαρο από ένα σημείο και μετά! Γι'αυτό φωνάζει και ο γιατρός! Έφαγα ένα γλυκό έχθές κι έχω τύψεις! Τώρα που θα πάω μάλλον θα μου δώσει εξετάσεις και βλέπω την καμπύλη να έρχεται! Κι εσύ αγαπούλα μου με το καλό τώρα να ξαναπάς στη γιατρό σου!

σε ευχαριστω!!! καμπυλη δεν εκανες ακομα ε? ποτε θα κανεις? δεν σου ειπε?? εγω δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα την εκανα. νομιζω μολις μπηκα στον 7ο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δόξα το Θεό Γιωτάκι μου όλα καλά με τον μπεμπάκο μου! Όσον αφορά τα κιλά έχετε απόλυτο δίκιο αλλά όταν και οι άλλοι σε κάνουν χάλια η ψυχολογία δεν φτιάχνει!

να σκεφτεσαι το μωρο σου και τιποτα αλλο, και οι αλλοι να κοιτανε την δουλεια τους και να μην σε στεναχωρουν γιατι το μπεμπε καταλαβαινει και αν η μανουλα ειναι στεναχωρημενη, θα ειναι και το μπεμπε!

γιαυτο οι ολοι αλλοι μοκο!!!

Δόξα το Θεό Γιωτάκι μου όλα καλά με τον μπεμπάκο μου! Όσον αφορά τα κιλά έχετε απόλυτο δίκιο αλλά όταν και οι άλλοι σε κάνουν χάλια η ψυχολογία δεν φτιάχνει!

βρε ποιος τους χεζει τους αλλους!! αντε τωρα γιατι θα τα παρω!! αλλος τραβαει το ζορι, και αλλοι μιλανε!!!!!!!!

ειχα γραψει οτι η μπουμπου εχει αρχισει και τρωει 250 γρ γαλα, ολο ο μπιμπερο δηλαδη και λεει κουβεντουλες του στυλ απαααα λιαα! μπι λιου! αατττττττ και αλλα τετοια!

και για το μαιετηριο ληξιαρχικη πραξη γαμου ταυτοτητες και των δυο γονιων για να δηλωσετε το παιδι

αχ μωρεεε!!! αυτο μας ελεγε και το λενακι οτι κανει και αγκου!!!! θα ειναι τρελα ε?? φανταζομαι!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βρε ποιος τους χεζει τους αλλους!! αντε τωρα γιατι θα τα παρω!! αλλος τραβαει το ζορι, και αλλοι μιλανε!!!!!!!!

αχ μωρεεε!!! αυτο μας ελεγε και το λενακι οτι κανει και αγκου!!!! θα ειναι τρελα ε?? φανταζομαι!!!!!!!!!

τρελλα δεν λες τιποτα!!!

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω!!! καμπυλη δεν εκανες ακομα ε? ποτε θα κανεις? δεν σου ειπε?? εγω δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα την εκανα. νομιζω μολις μπηκα στον 7ο!!

Μέχρι τώρα κάθε φορά που έκανα εξετάσεις μου έλεγε πως αν βγει πάνω από 90 να κάνω την καμπύλη! Αλλά μέχρι στιγμής κάθε φορά που κάνω πέφτει το ζάχαρο! Στον 3ο ήταν 84 και στον 5ο που έκανα πάλι ήταν 81! Τώρα θα την κάνω σίγουρα! Δεν την γλιτώνω!

να σκεφτεσαι το μωρο σου και τιποτα αλλο, και οι αλλοι να κοιτανε την δουλεια τους και να μην σε στεναχωρουν γιατι το μπεμπε καταλαβαινει και αν η μανουλα ειναι στεναχωρημενη, θα ειναι και το μπεμπε!

γιαυτο οι ολοι αλλοι μοκο!!!

Δίκιο έχεις Γιωτάκι μου! Πολύ εύκολα μιλάνε οι άλλοι κι ας έχουνε περάσει τα ίδια!

Μέχρι τώρα κάθε φορά που έκανα εξετάσεις μου έλεγε πως αν βγει πάνω από 90 να κάνω την καμπύλη! Αλλά μέχρι στιγμής κάθε φορά που κάνω πέφτει το ζάχαρο! Στον 3ο ήταν 84 και στον 5ο που έκανα πάλι ήταν 81! Τώρα θα την κάνω σίγουρα! Δεν την γλιτώνω!

εμενα καθε μηνα ηταν κατω απο 80 αλλα την καμπλη την εκανα:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα καθε μηνα ηταν κατω απο 80 αλλα την καμπλη την εκανα:rolleyes:

Κι εγώ θα την κάνω σίγουρα τις επόμενες εβδομάδες Αναστασάκι μου! Κι ο γιατρός αυτό μου είπε! Ας βγαίνει χαμηλό το ζάχαρο, την καμπύλη σίγουρα θα την κάνω στον 7ο! Οπότε πριν τα Χριστούγεννα μάλλον θα χτυπήσω μία! Χαχαχχα!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα την κάνω σίγουρα τις επόμενες εβδομάδες Αναστασάκι μου! Κι ο γιατρός αυτό μου είπε! Ας βγαίνει χαμηλό το ζάχαρο, την καμπύλη σίγουρα θα την κάνω στον 7ο! Οπότε πριν τα Χριστούγεννα μάλλον θα χτυπήσω μία! Χαχαχχα!!!

αντε με το καλο να γινει και αυτο!! να φευγουν ενα ενα!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτακι αν θυμαμαι καλα ακριβως 36 εβδομαδων δεν γεννησες???

ειχε καποιο θεμα με τα πνευμονια?? επειδη αλλα λεει ο ενας και αλλα ο αλλος...

ναι 36 +4 γεννησα και κανενα προβλημα, δεν ειναι υποχρεωτικη η ενεση κορτιζονης, μονο οταν εχει ενδειξεις ο γιατρος οτι χρειαζεται η οταν υπαρχει περιπτωση τοκετου πριν την 33 εδομαδα, ουτε καμπυλη εκανα, κοιταγαμε το ζαχαρο καθε μηνα και αν εκρινε ο γιατρος θα την εκανα,αλλα ηταν πολυ χαμηλο οποτε οκ

ναι 36 +4 γεννησα και κανενα προβλημα, δεν ειναι υποχρεωτικη η ενεση κορτιζονης, μονο οταν εχει ενδειξεις ο γιατρος οτι χρειαζεται η οταν υπαρχει περιπτωση τοκετου πριν την 33 εδομαδα, ουτε καμπυλη εκανα, κοιταγαμε το ζαχαρο καθε μηνα και αν εκρινε ο γιατρος θα την εκανα,αλλα ηταν πολυ χαμηλο οποτε οκ

αα μια χαρα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Επιτέλους μπήκα..Υποτίθεται έκανα το pc και πάλι πρόβλημα έχει..

Ιωαννάκι τι κάνεις κουκλίτσα μου το μπεμπάκι μας???

Γιωτάκι η μπουμπού σου μεγάλωσε πολύ ε?? Σας έχει πάρει τα μυαλά κοριτσάκι μου αχ τι υπέροχο συναισθημα!!!

Επιτέλους μπήκα..Υποτίθεται έκανα το pc και πάλι πρόβλημα έχει..

Ιωαννάκι τι κάνεις κουκλίτσα μου το μπεμπάκι μας???

Γιωτάκι η μπουμπού σου μεγάλωσε πολύ ε?? Σας έχει πάρει τα μυαλά κοριτσάκι μου αχ τι υπέροχο συναισθημα!!!

καλως την!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...