Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ε και εσυ καθε μωρακι ειναι διαφορετικο!! μια χαρα βαρος πηρε!!!!:P

ξερεις τι, πετρωνει η κοιλια αλλα την ψιλαφιζω και ειναι ολοκληρη σκληρη! και βλέπω και ενα καροουμπαλο πολλες φορες στα δεξια!!!:rolleyes:

πόσα γιοτοπαρ παιρνεις εσυ μαρακι???

εσυ εισαι ησυχη ομως γιατι εκανες και τις ενεσεις... εμενα δεν μου τις ανεφερε καν...:rolleyes::rolleyes:

Το καρουμπαλάκι είναι το νινί σου βρε..

Εγώ περνω μισό ανα εξάωρο αλλα μερικές φορές δεν μου περναει ο πόνος και μετραω λεπτό λεπτό να περασουν οι ώρες για να ξαναπάρω..

Μην σε αγχώνει που δεν έκανες τις ενέσεις αν χρειαστεί θα σου πει να τις κάνεις έστς και τελευταια στιγμή, μην μου στεναχωριεσαι βρε..:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το καρουμπαλάκι είναι το νινί σου βρε..

Εγώ περνω μισό ανα εξάωρο αλλα μερικές φορές δεν μου περναει ο πόνος και μετραω λεπτό λεπτό να περασουν οι ώρες για να ξαναπάρω..

Μην σε αγχώνει που δεν έκανες τις ενέσεις αν χρειαστεί θα σου πει να τις κάνεις έστς και τελευταια στιγμή, μην μου στεναχωριεσαι βρε..:P

αχ Μαρακι μου να σου πω την αληθεια το μεγαλο μου αγχος εχει φυγει!!!! πιστευω τωρα και να γεννηθει δεν θα εχει προβλημα!! 1192464lrz2y0w8ko.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ Μαρακι μου να σου πω την αληθεια το μεγαλο μου αγχος εχει φυγει!!!! πιστευω τωρα και να γεννηθει δεν θα εχει προβλημα!! 1192464lrz2y0w8ko.gif

Έτσι ακριβώς είναι Αναστασάκι μου, τώρα είναι ασφαλές όποτε και να αποφασισει να βγει ο μικρούλης..:P

Έτσι ακριβώς είναι Αναστασάκι μου, τώρα είναι ασφαλές όποτε και να αποφασισει να βγει ο μικρούλης..:P

αχχχχ μαρακι για πες κανενα νεο?? τελειωσες με τα πραγματα του μικρου??? εγω οχι ακομα κ εχω αγχωθει... Δευτερα πρωτα ο θεος να ειμαι καλα και θα παω να κοιταξω ξανα για ταπετσαρια και φωτιστικο και μετα μου μενει το χαλι που δεν το βιαζομαι... η ταπετσαρια ομως θελω να μπει και να ξεμοιρισει κιολας γιατι η κολλα που βαζουν εχει μια μυρωδια....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα τσούπρες!!!! Τι κάνετε; Αχ μωρέ Αναστασάκι μου υπομονή αγάπη μου, λίγες μερούλες μείνανε και μετά αφού μπεις στο μήνα σου όλα πιθανά! Μέρα με τη μέρα θα περιμένουμε γεννητούρια! Με το καλό μανάρι μου! Καταλαβαίνω είναι δύσκολο όσον αφορά τον ύπνο! Εγώ στον 7ο είμαι και δυσκολεύομαι! Βέβαια δεν έχω συσπάσεις αλλά έχω τη μέση που με δυσκολεύει πολύ! Πολύυυυυυυς πόνοοοοοοςς!!!! :-(:sad::-(:sad:

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

Διαφημίσεις

Άσχετο! Αλλά φτιάξατε βαλίτσα; Εγώ σκέφτομαι να την ετοιμάσω μετά τις γιορτές! Τι βάζουμε μέσα βρε κορίτσια;;;; Τα έχω πολύ ανακατεμένα στο μυαλό μου! Ξέρω περίπου αλλά να μην μου ξεφύγει τίποτα! Αφήστε που κάποια δεν τα έχω και πρέπει να τα αγοράσω!

Καλημέρα τσούπρες!!!! Τι κάνετε; Αχ μωρέ Αναστασάκι μου υπομονή αγάπη μου, λίγες μερούλες μείνανε και μετά αφού μπεις στο μήνα σου όλα πιθανά! Μέρα με τη μέρα θα περιμένουμε γεννητούρια! Με το καλό μανάρι μου! Καταλαβαίνω είναι δύσκολο όσον αφορά τον ύπνο! Εγώ στον 7ο είμαι και δυσκολεύομαι! Βέβαια δεν έχω συσπάσεις αλλά έχω τη μέση που με δυσκολεύει πολύ! Πολύυυυυυυς πόνοοοοοοςς!!!! :-(:sad::-(:sad:

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

Άσχετο! Αλλά φτιάξατε βαλίτσα; Εγώ σκέφτομαι να την ετοιμάσω μετά τις γιορτές! Τι βάζουμε μέσα βρε κορίτσια;;;; Τα έχω πολύ ανακατεμένα στο μυαλό μου! Ξέρω περίπου αλλά να μην μου ξεφύγει τίποτα! Αφήστε που κάποια δεν τα έχω και πρέπει να τα αγοράσω!

καλημερα Ιωαννακι!!!! αχ υπομονη ναι!!! αντε να περασουν και αυτες οι μερες!!!! και εσυ υποφερεις με τη μεση ε?? και εμενα καποιες μερες με ποναει πολυ!!!! βαλιτσα ακομα δεν εχω ετοιμασει αλλα τα εχω περιπου στο μυαλο μου! εχω κανει ποσες λίστες!!! κατσε να ανεβασω καμια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Η βαλίτσα για το μαιευτήριο

Ετοιμάστε την βαλίτσα σας όταν «μπείτε στον μήνα σας» (4 εβδομάδες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού). Έχετε δίπλα σε αυτή ένα σημείωμα με πράγματα που θα μπουν την τελευταία στιγμή (οδοντόβουρτσα, αποσμητικό).

Κάποιες προτάσεις:

• Βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, κάρτα ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρίας
  • Ζεστές κάλτσες
  • Κοκαλάκι για τα μαλλιά σας
  • Βαζελίνη για την περίπτωση που νιώσετε ότι ξαιρένονται τα χείλη σας
  • Εάν θέλετε το Disc Man, ή το MP3 σας για να ακούτε μουσική όταν νιώσετε πως η ώρα δεν περνάει!
  • Φωτογραφική μηχανή με φωτοευαίσθητο φιλμ (για να αποφύγετε την χρήση του φλας)

• Σερβιέτες
  • Τσαντάκι με καλλυντικά (για περιποίηση και μπάνιο)
  • Πυζάμα/νυχτικιά κατάλληλη για θηλασμό
  • Επιθέματα στήθους
  • Εσώρουχα. Σουτιέν για θηλασμό και άνετα σλιπάκια
  • Ατζέντα με ημερολόγιο και με τους αριθμούς τηλεφώνων συγγενών και φίλων καθώς και στυλό
  • Χρήματα
  • Ρούχα που θα φορέσετε κατά την επιστροφή σας στο σπίτι (κατάλληλα θα είναι τα ρούχα που σας έκαναν όταν ήσασταν στον 5ο ή στον 6ο μήνα κύσης).Ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια.
  • Παντόφλες
  • Βιβλίο ή περιοδικά
  • Σνάκς

Για το μωρό

• 2 φορμάκια κατάλληλα για μωρά από 0-3 μηνών (νούμερο 54 ή 56)
  • 2 αλλαξιές εξόδου (ανάλογα την εποχή με μακρύ μανίκι ή κοντό)
  • Κάποιο πανοφώρι (επίσης ανάλογο της εποχής)
  • Καλτσάκια
  • Πάνες (το πιθανότερο είναι πως θα σας δώσουν στο μαιευτήριο)
  • 2 Πανάκια

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Η βαλίτσα για το μαιευτήριο

Ετοιμάστε την βαλίτσα σας όταν «μπείτε στον μήνα σας» (4 εβδομάδες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού). Έχετε δίπλα σε αυτή ένα σημείωμα με πράγματα που θα μπουν την τελευταία στιγμή (οδοντόβουρτσα, αποσμητικό).

Κάποιες προτάσεις:

• Βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, κάρτα ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρίας
  • Ζεστές κάλτσες
  • Κοκαλάκι για τα μαλλιά σας
  • Βαζελίνη για την περίπτωση που νιώσετε ότι ξαιρένονται τα χείλη σας
  • Εάν θέλετε το Disc Man, ή το MP3 σας για να ακούτε μουσική όταν νιώσετε πως η ώρα δεν περνάει!
  • Φωτογραφική μηχανή με φωτοευαίσθητο φιλμ (για να αποφύγετε την χρήση του φλας)

• Σερβιέτες
  • Τσαντάκι με καλλυντικά (για περιποίηση και μπάνιο)
  • Πυζάμα/νυχτικιά κατάλληλη για θηλασμό
  • Επιθέματα στήθους
  • Εσώρουχα. Σουτιέν για θηλασμό και άνετα σλιπάκια
  • Ατζέντα με ημερολόγιο και με τους αριθμούς τηλεφώνων συγγενών και φίλων καθώς και στυλό
  • Χρήματα
  • Ρούχα που θα φορέσετε κατά την επιστροφή σας στο σπίτι (κατάλληλα θα είναι τα ρούχα που σας έκαναν όταν ήσασταν στον 5ο ή στον 6ο μήνα κύσης).Ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια.
  • Παντόφλες
  • Βιβλίο ή περιοδικά
  • Σνάκς

Για το μωρό

• 2 φορμάκια κατάλληλα για μωρά από 0-3 μηνών (νούμερο 54 ή 56)
  • 2 αλλαξιές εξόδου (ανάλογα την εποχή με μακρύ μανίκι ή κοντό)
  • Κάποιο πανοφώρι (επίσης ανάλογο της εποχής)
  • Καλτσάκια
  • Πάνες (το πιθανότερο είναι πως θα σας δώσουν στο μαιευτήριο)
  • 2 Πανάκια

Ευχαριστώ!!! Η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα Αναστασάκι μου δεν τα είχα σκεφτεί καθόλου! Θα την αντιγράψω γιατί μετά τις γιορτές θα ετοιμάζω σιγά σιγά! Αχ πόσο θέλω να περάσουν οι μέρες!!!

Ευχαριστώ!!! Η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα Αναστασάκι μου δεν τα είχα σκεφτεί καθόλου! Θα την αντιγράψω γιατί μετά τις γιορτές θα ετοιμάζω σιγά σιγά! Αχ πόσο θέλω να περάσουν οι μέρες!!!

αχ και δεν εισαι η μονη!!!!! και εγω εχθες που πηγα γιατρο πηγα απο διπλα και πηρα πυτζαμες, ενα σοουτιεν (στυλ αθλητικο που ξεκουμπωνει απο μπροστα) και βρακακια πηρα και σον μπεμπουλη 2 εσωρουχακια ακομη , πιο μεγαλα, και καλτσακια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ και δεν εισαι η μονη!!!!! και εγω εχθες που πηγα γιατρο πηγα απο διπλα και πηρα πυτζαμες, ενα σοουτιεν (στυλ αθλητικο που ξεκουμπωνει απο μπροστα) και βρακακια πηρα και σον μπεμπουλη 2 εσωρουχακια ακομη , πιο μεγαλα, και καλτσακια!

Μεγειά σας! Κι εγώ σε μία εβδομάδα έχω πάλι γιατρό και θα βγω στα μαγαζιά μετά να κάνω τα ψώνια μου! Θα κλείσουμε και την προίκα του μπέμπη και το καρότσι! Αχχχχ τι χαρά είναι αυτή!

Μεγειά σας! Κι εγώ σε μία εβδομάδα έχω πάλι γιατρό και θα βγω στα μαγαζιά μετά να κάνω τα ψώνια μου! Θα κλείσουμε και την προίκα του μπέμπη και το καρότσι! Αχχχχ τι χαρά είναι αυτή!

σε ευχαριστω πολύ Ιωαννακι!!! τέλεια!!! πότε ακριβως εχεις ραντεβού???????

μαρακι??? εισαι εδω???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου αν κ μεσημεριασε πια!

τωρα βρηκα χρονο..μπηκα στα πεταχτα το πρωι σας διαβασα αλα δεν μπορεσα να γραψω!ο μικρουλης μου κοιμαται..σημερα γιναμε δυο μηνων..μα ποσο γρηγορ απερναει ο καιρος!μακαρι απο δω κ περα να φυγουν τελειως οι κολικοι:(

εφτιαξα κ παλι κοτοσουπα κ μοσχομυριζει ανυπομονω να φαωω..;)εβαλα στον μεγαλο μου να δει ενα παιδικο αν κ τελευταια τον ελευθερο χρονο που εχω καθομαι μαζι του κ ασχολουμαστε με ζωγραφιες κ του μαθαινω λιγο λιγο το αλφαβητο!τους αριθμους κ τα χρωματα τα ξερουμε εδω κ πολυ καιρο..οταν εχει ορεξη αυτο κανουμε ..δεν τον πιεζω;)παντως ειναι σαν σφουγγαρια τα παιδακια αμεσως τα πιανει!;)..

κ σημερα ηλιολουστη η μερα εξω..απλωσα κ το πληντυριο κ τελος για σημερα..αυριο εχουμε τα γεννεθλια του ανηψιου μου κ θα ειναι η πρωτη φορα που θα φησω τον μικρουλη μου στη μαμα...θα παω για λιγο μωλης με παρει τηλεφωνο η μαμα σφαιρα πισω :tongue::Pαχ ο μικρουλης μου το πως μου μηλαει κοριτσια..τρελενομαι τον βαζω στο ρελαξ κ ξεκιναει..αν τον πλησιασω αρχιζει αγκου κ κατι αλα που δεν ξερω πως να τα περιγραψω αλα δεν στματαει..μου φαινεται πολυ μικρουλης για να το κανει αυτο..κ χαμογελαει συνεχεια..ποσο θα ηθελα να το δειτε αυτο..λιωνω λιωνωωω:D:D

Αναστασακι μου πηγες γιατρο χθες!θελει προσοχη κ παλι ε..αχ αγαπουλα μου ποσο σε κατααλβαινω για τις συσπασεις..εχεις αγανακτησει το ξερω..ειναι πολυ πολυ σπαστικες κ ουραστικες..αφου οταν αναπολω την εγκυμοσηνη ειναι το μονο πραγμα που δεν θελω να θυμαμαι..ευχομαι στην επομενη να μην εχεις..εγω μαλον ετσι θα ειμαι σε καθε εγκυμοσηνη..γιατι κ στη πρωτη ειχα:(μην ανχωνεσαι καθολου ομως το μονο σιγουρο ειναι οτι εισαι πολυ κοντα στο τελος της εγκυμοσηνης κ ολα θα πανε καλα μεχρι τελους..μην φοβασαι θα δεις που ολα καλα θα ειναι απλα λογικο ειναι που ανχωνεσαι κ νευριαζεις με ολο αυτο..σε καταλαβαινω απολυτα!

χαδακια στην ομορφη κοιλιτσα με τον γλυκουλη μπεμπακο σου;)

Ιωαννακι μου καλο πως εισαι..η μεσουλα ακομα ε!αχ υπομονη αγαπουλες μυο στο τελος ειναι ολα δυσκολα υπνος περπατημα καθισμα ολα!;)

πολα χαδακια στον μπεμπακο σου!;)

Νατασακι μου καλο πως εισια?η μικρουλα σου?καλυτερα?

αχ κ γω θα θελα πολυ να συναντηθουμε ολες μαζι..δεν ξερω αν μπορω τωρα γιατι δεν εχω δοκιμασει να του δωσω μπιμπερο αν ομως ξεκηνησω θα το κανονησουμε σιγουρα..το θελω πολυ!θα συναντηθουν επιτελους κ τα ζουζουνια μας!:D:Dθα ταιριαξουν πιστευω!;)

δεν πιστευω να ξεχασα καμια!παω τωρα αγαπουλες μου θα θελα να κατσω αλα πρεπει να ετοιμασω τραπεζι ναφαμε με τον μικρο κ μετα παει για νανακια!φιλακια πολλαααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

αχ καλε το Μαρακι μου ξεχασα..πως εισαι αγαπουλα μου..2 κιλακια ο μπεμπης ε!εσυ σιγουρα θα βολευτεις με τα 0..τα φορμακια ενοω..΄-)αχ μωρε θα ειναι μικρουλη το ζουζουνακι σου..κοντευεις Μαρακι μου καλο!πρεπει να βρουμε κ το πινακακι..εισαι η επομενη!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...