Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

εγω χαλια παλι το βραδυ! νυσταζω πολυ!!! δεν μπορω ναα βολευτω καθόλουυυυυ!!!!! γυριζω πλευρο και μετα απο λίγο πετρωνει η κοιλια... ξαναγυριζω το ιδιο παλι και ενδιαμεσα καθε φορα παω για τσιτσα!:rolleyes:

εχθες που πηγα στη διαβητολογο μου ειπε περισσοτερη προσοχη γιατι ειχα καποια ανεβασμενα... και πως απο εδω και περα θα ανεβαινει το ζαχαρο απο μονο του (ολα αυτα εξαιτιας μιας ορμονης που παραγει ο πλακουντας και πρεπει να παραγει ο οργανισμος μας ινσουλινη την οποια εγω δεν εχω τοσο πολυ.....)τελος παντων....

μετα περασα απο τη γυναικολογο μου που ειναι διπλα μου μια που κατεβηκα να δειξω και τις εξετασεις και τις ειπα για τα πετρωματα που ειναι πιο συχνα, και μου ειπε να κανω ενα καρδιοτογραφο, εκανα και οντως εδειξε μια δραστηριοτητα η μητρα... μου ειπε να συνεχισω να χαπια και αν χρειαστει να τα παιρνω και λίγο νωριτερα...

λίγες μέρες εμειναν! ας περασουν και αυτες να μπω τουλάχιστον στον μήνα μου!!:( (σας ζάλισα πρωι πρωι!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααααααααααααα!!!!!Τί μου κάνετε?

Κοιμόσαστε φαντάζομαι!!!!

Λοιπόν Αναστασάκι μπες στον μήνα σου...Λενάκι άσε τον μπόμπιρα στην γιαγιά ή στον daddy και θα βρεθούμε όπως και δήποτε για καφεδάκι!!!!!!Εννοείται εγώ θα έχω την λατρεία μου κι εσύ Λενιώ το μεγάλο αντράκι σου!!!!!Τί λέτε????

και εγω θέλωωωωω!!!!!!!!!!!! καλημέραααααααα!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματινάκι μου δεν σε έχω ξεχάσει απλά τα μεσημέρια που είσαι μέσα skype δεν μπορώ να σε πάρω γιατί βάζω την μικρή να ξαπλώσει κι άπαξ και με ακούσει να μιλάω σηκώνεται...δεν κοιμάται που δεν κοιμάται θέλω τουλάχιστον να χαλαρώνει στο κρεβάτι της και δεν θέλω να την ξεσηκώνω!!!!Κάποια στιγμή την είχα μαζί μου και σε έψαξα αλλά δεν απάντησες οπότε μάλλον δεν ήσουνα μέσα!!!

Τες πα!!!Τί κάνει το μανάρι σου???Να μου τον φιλήσεις απαλά απαλά!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημερα φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

εγω χαλια παλι το βραδυ! νυσταζω πολυ!!! δεν μπορω ναα βολευτω καθόλουυυυυ!!!!! γυριζω πλευρο και μετα απο λίγο πετρωνει η κοιλια... ξαναγυριζω το ιδιο παλι και ενδιαμεσα καθε φορα παω για τσιτσα!:rolleyes:

εχθες που πηγα στη διαβητολογο μου ειπε περισσοτερη προσοχη γιατι ειχα καποια ανεβασμενα... και πως απο εδω και περα θα ανεβαινει το ζαχαρο απο μονο του (ολα αυτα εξαιτιας μιας ορμονης που παραγει ο πλακουντας και πρεπει να παραγει ο οργανισμος μας ινσουλινη την οποια εγω δεν εχω τοσο πολυ.....)τελος παντων....

μετα περασα απο τη γυναικολογο μου που ειναι διπλα μου μια που κατεβηκα να δειξω και τις εξετασεις και τις ειπα για τα πετρωματα που ειναι πιο συχνα, και μου ειπε να κανω ενα καρδιοτογραφο, εκανα και οντως εδειξε μια δραστηριοτητα η μητρα... μου ειπε να συνεχισω να χαπια και αν χρειαστει να τα παιρνω και λίγο νωριτερα...

λίγες μέρες εμειναν! ας περασουν και αυτες να μπω τουλάχιστον στον μήνα μου!!:( (σας ζάλισα πρωι πρωι!!)

Μην ανησυχείς αναστασάκι μου λίγο έμεινε..να κάνεις ότι σου είπε η γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά!Εξάλλου μια χαρά ανάπτυξη έχει το μπουμπούκι σου!Ενέσεις για τα πνευμονάκια έκανες???:rolleyes:Μην σε πιάνει άγχος τώρα στο τέλος!!Να είσαι ήρεμη για να γεννήσεις και πιο εύκολα!!!!

και εγω θέλωωωωω!!!!!!!!!!!! καλημέραααααααα!!!!!!!!!!!:P

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς αναστασάκι μου λίγο έμεινε..να κάνεις ότι σου είπε η γιατρός σου και όλα θα πάνε καλά!Εξάλλου μια χαρά ανάπτυξη έχει το μπουμπούκι σου!Ενέσεις για τα πνευμονάκια έκανες???:rolleyes:

οχι δεν εχω κανει!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οχι δεν εχω κανει!:(

Θα σου κάνει τί σου είπε????:rolleyes:

Θα σου κάνει τί σου είπε????:rolleyes:

οχι δεν μου ειπε τιποτα για ενεσεις .... σε 11 μερες μπαινω στον μηνα μου.. (συμφωνα με τον υπερυχο, το συζητησαμε εχθες με τη γιατρο) υπαρχει και θεμα με το ζαχαρο... νομιζω πως παιζει ρολο..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

που ειστε βρε κοριτσια????????????

Καλημερα!!:P:p:p Καλο μηνα και καλο χειμωνα!

Τι λεει Αναστασακι;;;; Τελικη ευθεια; Αντε ενα κουραγιο κανε και μην ανησυχεις για το ζαχαρο τωρα που εφτασες ως εδω μια χαρα!!! Καλε σε 11 μερες μπαινεις στον μηνα σου;;; Πωπωπω κι αλλα γεννητουρια κοντοζιγωνουν!!!!! Ολεε!!!:P

Εγω καλα, τα ιδια... Ειμαι σε περιεργη φαση γιατι δεν εχω πλεον σχεδον καθολου συμπτωματα οπως ανακατοσουρα κ τετοια και ακομη δεν κλωτσαει για να το καταλαβω και φοβαμαι για το τι γινεται!!!:(

keeps-me-warm.gif

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!:P:p:p Καλο μηνα και καλο χειμωνα!

Τι λεει Αναστασακι;;;; Τελικη ευθεια; Αντε ενα κουραγιο κανε και μην ανησυχεις για το ζαχαρο τωρα που εφτασες ως εδω μια χαρα!!! Καλε σε 11 μερες μπαινεις στον μηνα σου;;; Πωπωπω κι αλλα γεννητουρια κοντοζιγωνουν!!!!! Ολεε!!!:P

Εγω καλα, τα ιδια... Ειμαι σε περιεργη φαση γιατι δεν εχω πλεον σχεδον καθολου συμπτωματα οπως ανακατοσουρα κ τετοια και ακομη δεν κλωτσαει για να το καταλαβω και φοβαμαι για το τι γινεται!!!:(

keeps-me-warm.gif

σε ευχαριστω Ελένη!!! ε αν το υπολογισω με την ΠΗΤ της γιατρου μου σε 16 μερες μπαινω στο μηνα μου!:D και εσυ μην ανησυχεις που δεν εχεις ανακατοσουρες!!! οχι δεν ειχα καμια μεσα στην εγκυμοσυνη αλλα απ'οτι βλέπεις εχω όλα τα αλλα....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε εσεις και τα μπεμπάκια τα όμορφα???

Αναστασάκι κουκλίτσα μου μην σε αγχώνουνε οι συσπάσεις απο δω και πέρα θα είναι πιο έντονες εξάλλου όπου να ναι μπαίνεις στον μήνα σου οπότε ο μπέμπης είναι μια χαρούλα, μην στεναχωριέσαι άδικα..

Πήρε θέση κιολας οπότε ακου που σου λέω μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι καθόλου!!!!

Εγώ εχτές πήγα στον γιατρό και απο την ώρα που έφυγα είμαι μέσα στα νεύρα, στο άγχος και στην στεναχώρια..Ακόμα δεν πήρε θέση το δικό μου το μπεμπόνι και πολύ φοβάμαι οτι δεν το έχει και σκοπό, μου είπε αν δεν πάρει σε 15 μέρες μάλλον για καισαρική..Γενικά όμως κορίτσια εχτές δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη απο τον γιατρό μου, είχε 3 γέννες και δεν μου έδωσε και πολύ προσοχή με ξεπέταξε και δεν μου έλυσε καμια απορία ίσα ισα μου δημιούργησε περισσότερες..

Το μικρό μου είναι 2 κιλά, εμένα μικρός μου φαίνεται αλλα αυτος δεν μου το μετράει καλά απο ότι κατάλαβα, πάντα μου κόβει γραμμάρια ίσως γιατί θέλει να είναι μέσα 100% τι να πω..

Εν ολίγης αυτα τα δικά μου, μην σας πρίζω άλλο..

Τα φιλάκια μου στα μπεμπόνια σας σμουατςςςςςςςςςςςςςς:P

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε εσεις και τα μπεμπάκια τα όμορφα???

Αναστασάκι κουκλίτσα μου μην σε αγχώνουνε οι συσπάσεις απο δω και πέρα θα είναι πιο έντονες εξάλλου όπου να ναι μπαίνεις στον μήνα σου οπότε ο μπέμπης είναι μια χαρούλα, μην στεναχωριέσαι άδικα..

Πήρε θέση κιολας οπότε ακου που σου λέω μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι καθόλου!!!!

Εγώ εχτές πήγα στον γιατρό και απο την ώρα που έφυγα είμαι μέσα στα νεύρα, στο άγχος και στην στεναχώρια..Ακόμα δεν πήρε θέση το δικό μου το μπεμπόνι και πολύ φοβάμαι οτι δεν το έχει και σκοπό, μου είπε αν δεν πάρει σε 15 μέρες μάλλον για καισαρική..Γενικά όμως κορίτσια εχτές δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη απο τον γιατρό μου, είχε 3 γέννες και δεν μου έδωσε και πολύ προσοχή με ξεπέταξε και δεν μου έλυσε καμια απορία ίσα ισα μου δημιούργησε περισσότερες..

Το μικρό μου είναι 2 κιλά, εμένα μικρός μου φαίνεται αλλα αυτος δεν μου το μετράει καλά απο ότι κατάλαβα, πάντα μου κόβει γραμμάρια ίσως γιατί θέλει να είναι μέσα 100% τι να πω..

Εν ολίγης αυτα τα δικά μου, μην σας πρίζω άλλο..

Τα φιλάκια μου στα μπεμπόνια σας σμουατςςςςςςςςςςςςςς:P

μαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι ολα ν απανε καλα κοριτσαρα μου!!!!!!!!! κοντευεις!!!!!!!! οσο για μενα και τις συσπασεις ασε!!! εχουν σπασει τα νευρα μου!!! μακαρι να περασουν και αυτες οι μερες χωρις απρωοπτα!!!!!!!!!!!! απο την προηγουμενη φορα που πηγες δεν πηρε καθολου βαρος???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι ολα ν απανε καλα κοριτσαρα μου!!!!!!!!! κοντευεις!!!!!!!! οσο για μενα και τις συσπασεις ασε!!! εχουν σπασει τα νευρα μου!!! μακαρι να περασουν και αυτες οι μερες χωρις απρωοπτα!!!!!!!!!!!! απο την προηγουμενη φορα που πηγες δεν πηρε καθολου βαρος???

Όσο αγχώνεσαι πάντως να ξέρεις τόσο πιο πολλές συσπάσεις θα έχεις προσπάθησε να χαλάρώσεις και θα δείς όλα θα πάνε καλά..Κι εγώ έχω αγαπούλα συσπάσεις τι να κάνουμε υπομονή, τα νινια να ειναι καλά:P

Αααα όσο για το ότι πετρώνει πλέον να ξέρεις οτι μπερδεύεσαι δεν είναι πάντα πέτρωμα αλλα μαζέυεται ο μικρούλης σου επειδή μεγάλωσε κι εμένα συνέχεια το κάνει αυτό..

Πήρε βρε 400 γραμμάρια αλλα εγώ περίμενα να είναι πιο τσουπωτός διαβάζω και τα δικά σας και άλλα και ο δικός μου, μου φαίνεται μικροσκοπικούλης χαχα..

Όσο αγχώνεσαι πάντως να ξέρεις τόσο πιο πολλές συσπάσεις θα έχεις προσπάθησε να χαλάρώσεις και θα δείς όλα θα πάνε καλά..Κι εγώ έχω αγαπούλα συσπάσεις τι να κάνουμε υπομονή, τα νινια να ειναι καλά:P

Αααα όσο για το ότι πετρώνει πλέον να ξέρεις οτι μπερδεύεσαι δεν είναι πάντα πέτρωμα αλλα μαζέυεται ο μικρούλης σου επειδή μεγάλωσε κι εμένα συνέχεια το κάνει αυτό..

Πήρε βρε 400 γραμμάρια αλλα εγώ περίμενα να είναι πιο τσουπωτός διαβάζω και τα δικά σας και άλλα και ο δικός μου, μου φαίνεται μικροσκοπικούλης χαχα..

ε και εσυ καθε μωρακι ειναι διαφορετικο!! μια χαρα βαρος πηρε!!!!:P

ξερεις τι, πετρωνει η κοιλια αλλα την ψιλαφιζω και ειναι ολοκληρη σκληρη! και βλέπω και ενα καροουμπαλο πολλες φορες στα δεξια!!!:rolleyes:

πόσα γιοτοπαρ παιρνεις εσυ μαρακι???

εσυ εισαι ησυχη ομως γιατι εκανες και τις ενεσεις... εμενα δεν μου τις ανεφερε καν...:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...