Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 11 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Expand  

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μουυυυυυυυυυ!μου λειψατε σημερααα!

ηρθαμε στη μαμα..ειχεκ ωραια μερα σημερα κ ακομα εχει;):tongue:

τι κανετεεεε?

ΜΑτινακι μουυυυυ θα σε βρω αγαπουλα μου αυριο που θα ειμαι σπιτι κ αν βολεψει θα μηλισουμε κιολας το θελω πολυ!:D:Dτι κανει το ζουζουνι σου!ειχε πονακια χθες ε,,πολυ στεναχωριεμαι οταν σας ακουωω να λετε για τα πονακια γιατι βλεπω κ τον δικο μου οταν ποναει κ ειναι πολυ στεναχωρο.....χθες κ το δικο μου ζουζουνι μεχρι της 11μιση το βραδυ εκλαιγε..μακαρι να μην ειχαν κολικους γιατι να το παιρνανε αυτο!ειχες τυψεις ε Ματινακι μου..κ γω πολες φορες εχω..προσεχω αρκετα εως πολυ θα ελεγα τι τρωω..αυτη η πεινα ε..μετα απο καθε θηλασμοοοοο..ασεεεεεε..σαν λυκος~;)

Αναστασακι μουυυ τι κανεις?ο λαιμουδακος?περασε?λες αυτα τα εξωγκοματα να ειναι ποπουδακος!οσο για τα εσωρουχα κ τα φορμακια θελει οπως ειπε κ το Γιωτακι κανα 6 κοματια απο το καθενα ..εγω καθε μερα του αλαζω τα παντα..μετα το μπανιο!βαζω κ συχνα πληντυριο τα ρουχα του για να εχω..αλα να ξερεις μην παρεις καθολου 0..παρτα ολα απο 0-3 η 1-3 κ λιιγα 3-6 να δεις τι γρηγορα τα γεμιζουν/..ειδικα απο το ζαρα να εχεις τον νου σου οτι ειναι πιο μικρα..εμενα να φανταστεις ξεκηνησαμε με 3-6 κ πολυ γρηγορα ε[ειδη ειναι κ λιγο ψηλος φτασαμε το 6-9 του ειναι λιγο μακρυ κατω αλα κατα τα αλα το γεμισε το φορμακι!

Ιωαννακι μου τι κανεςι?κ του χρονου αγαπουλα μουυυυ!τι ωραια που στολισατε?

Χρυσανθακι μου αγαπουλα μου υποφερει η μικρουλα σου..αχ κ μενα χθες το βραδυ κ σεφτομαι οτι ισως να εφτιαγε η πορτοκαλοπιτα που εφαγα..αν κ λιγο αλα κ παλι!

Νατασακι μου τι κανεις?η γαρδενια μας πως ειναι?θελει ωρηλα ε!πολα φιλακαι να της δωσεις!

Γιωτακι μου πως ειστε..ησυχη η μικρη ε!αχ κ μεις γινομαστε 2 σε λιγες μερες..2 δεκεμρβη βασικα..μαακαρι να φυγουνε τελειως τα πονακια!

Ρανιουκακο μου μεγια ααααααααα!πολυ ομορφα ειναι ολα!;)

ελπιζω να μην ξεχασα καμια κλαει ο μικρος πειναει..παωωωω..φιλακιααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενη-25 είπε:
κοριτσακια μουυυυυυυυυυ!μου λειψατε σημερααα!

ηρθαμε στη μαμα..ειχεκ ωραια μερα σημερα κ ακομα εχει;):tongue:

τι κανετεεεε?

ΜΑτινακι μουυυυυ θα σε βρω αγαπουλα μου αυριο που θα ειμαι σπιτι κ αν βολεψει θα μηλισουμε κιολας το θελω πολυ!:D:Dτι κανει το ζουζουνι σου!ειχε πονακια χθες ε,,πολυ στεναχωριεμαι οταν σας ακουωω να λετε για τα πονακια γιατι βλεπω κ τον δικο μου οταν ποναει κ ειναι πολυ στεναχωρο.....χθες κ το δικο μου ζουζουνι μεχρι της 11μιση το βραδυ εκλαιγε..μακαρι να μην ειχαν κολικους γιατι να το παιρνανε αυτο!ειχες τυψεις ε Ματινακι μου..κ γω πολες φορες εχω..προσεχω αρκετα εως πολυ θα ελεγα τι τρωω..αυτη η πεινα ε..μετα απο καθε θηλασμοοοοο..ασεεεεεε..σαν λυκος~;)

Αναστασακι μουυυ τι κανεις?ο λαιμουδακος?περασε?λες αυτα τα εξωγκοματα να ειναι ποπουδακος!οσο για τα εσωρουχα κ τα φορμακια θελει οπως ειπε κ το Γιωτακι κανα 6 κοματια απο το καθενα ..εγω καθε μερα του αλαζω τα παντα..μετα το μπανιο!βαζω κ συχνα πληντυριο τα ρουχα του για να εχω..αλα να ξερεις μην παρεις καθολου 0..παρτα ολα απο 0-3 η 1-3 κ λιιγα 3-6 να δεις τι γρηγορα τα γεμιζουν/..ειδικα απο το ζαρα να εχεις τον νου σου οτι ειναι πιο μικρα..εμενα να φανταστεις ξεκηνησαμε με 3-6 κ πολυ γρηγορα ε[ειδη ειναι κ λιγο ψηλος φτασαμε το 6-9 του ειναι λιγο μακρυ κατω αλα κατα τα αλα το γεμισε το φορμακι!

Ιωαννακι μου τι κανεςι?κ του χρονου αγαπουλα μουυυυ!τι ωραια που στολισατε?

Χρυσανθακι μου αγαπουλα μου υποφερει η μικρουλα σου..αχ κ μενα χθες το βραδυ κ σεφτομαι οτι ισως να εφτιαγε η πορτοκαλοπιτα που εφαγα..αν κ λιγο αλα κ παλι!

Νατασακι μου τι κανεις?η γαρδενια μας πως ειναι?θελει ωρηλα ε!πολα φιλακαι να της δωσεις!

Γιωτακι μου πως ειστε..ησυχη η μικρη ε!αχ κ μεις γινομαστε 2 σε λιγες μερες..2 δεκεμρβη βασικα..μαακαρι να φυγουνε τελειως τα πονακια!

Ρανιουκακο μου μεγια ααααααααα!πολυ ομορφα ειναι ολα!;)

ελπιζω να μην ξεχασα καμια κλαει ο μικρος πειναει..παωωωω..φιλακιααααα;)

Λενακι μου καλυτερα ο λαιμος αλλα το βραδυ ειμαι μπουκωμενη και αστα......

μαλιστα καταλαβα! και εγω δεν εχω παρει πολλα σε 0 νουμερο.. για τον υπνο τι τα φορατε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

anastasaki_melisaki είπε:
Λενακι μου καλυτερα ο λαιμος αλλα το βραδυ ειμαι μπουκωμενη και αστα......

μαλιστα καταλαβα! και εγω δεν εχω παρει πολλα σε 0 νουμερο.. για τον υπνο τι τα φορατε????

εφαγε το ζουζουνι κ κοιμηθηκε τωρα!

Αναστασακι μου τωρα ειδα οτι ειχες καλα αποτελεσματα..μπραβο πολυ χαιρομαι!

για τον υπνο μετα το μπανιο που του κανω φοραει απο μεσα ενα κοντομανικο φανελακι που κουμπωνει απο κατω κ καλτσουλες με ενα φλισ φορμακι απο πανω!αυτα!κ ετσι ειναι κ την επομενη μερα εκτος κ αν λερωθει κ τον αλλαζω μεχρι να ξανακανουμε μπανακι κ παλι τα ιδια μετα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενη-25 είπε:
εφαγε το ζουζουνι κ κοιμηθηκε τωρα!

Αναστασακι μου τωρα ειδα οτι ειχες καλα αποτελεσματα..μπραβο πολυ χαιρομαι!

για τον υπνο μετα το μπανιο που του κανω φοραει απο μεσα ενα κοντομανικο φανελακι που κουμπωνει απο κατω κ καλτσουλες με ενα φλισ φορμακι απο πανω!αυτα!κ ετσι ειναι κ την επομενη μερα εκτος κ αν λερωθει κ τον αλλαζω μεχρι να ξανακανουμε μπανακι κ παλι τα ιδια μετα!;);)

α οκ!! νομιζα πως θελει εξτρα πυζαμακια! σημερα στις 17.00 εχω διαβητολογο και μετα θα περασω και απο τη γιατρο μου να δειξω τα αποτελεσματα μια που ειναι κοντα. και να της πω μηπως χρειαζεται να κανω κανενα καρδιοτοκογραφο..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

α οκ!! νομιζα πως θελει εξτρα πυζαμακια! σημερα στις 17.00 εχω διαβητολογο και μετα θα περασω και απο τη γιατρο μου να δειξω τα αποτελεσματα μια που ειναι κοντα. και να της πω μηπως χρειαζεται να κανω κανενα καρδιοτοκογραφο..:rolleyes:

αυτα που πηρα εγω απο το Ζαρα ειναι στην κατηγορια εσψρουχα-πυτζαμες!αλα εγω του τα φοραω κ εδω στη μαμα που ερχομαι..ειναι μικρουλης ακομα για ρουχαλακια ..θα ταλαιπωρειται μωρε!οποτε με αυατ τα φλις φορμακια μια χαρα ειναι πρωι βραδυ!;);)

να κοιτα εδω..εγω εχω αυτο κ μερικα αλα απο αυτη τη κατηγορια!;)

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-I2011/118268/386773/%CE%A1%CE%99%CE%93%CE%95%2B%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9C%CE%91%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%91%2B%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%9F

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

3973566250_2_1_2.jpg?timestamp=1322039553058

αχ ειναι τελεια!! αραγε εχει σ'αυτα τα zara???

η συνηφαδα μου δουλευει στο Ζαρα διπλα στο εμπορικο κ μου εχει φερει για τον μεγαλο μου οταν ηταν μικρος μια τετια μπλουζα με αυτο που λεει πανω..εσυ κεντρο δεν μενεις Αναστασακι μου..?λογικα θα το εχει~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενη-25 είπε:
η συνηφαδα μου δουλευει στο Ζαρα διπλα στο εμπορικο κ μου εχει φερει για τον μεγαλο μου οταν ηταν μικρος μια τετια μπλουζα με αυτο που λεει πανω..εσυ κεντρο δεν μενεις Αναστασακι μου..?λογικα θα το εχει~;)

ναι κεντρο μενω αλλα δεν βγαινω στην αγορα ακομα... σε 17 μερες μπαινω στο μηνα μου και μετα θα εξορμησω και εγω επιτελους!!!!!!!!!!!:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ναι κεντρο μενω αλλα δεν βγαινω στην αγορα ακομα... σε 17 μερες μπαινω στο μηνα μου και μετα θα εξορμησω και εγω επιτελους!!!!!!!!!!!:lol::lol:

λιγο εμεινε Αναστασακι μου ;);)

αχ αγαπουλα μου παω ξαναξυπνησε ο μικρουλης μου!φιλακια πολα κ πολα πολα χαδακια στον γλυκουλη μπεμπακο σου!;)

((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενη-25 είπε:
λιγο εμεινε Αναστασακι μου ;);)

αχ αγαπουλα μου παω ξαναξυπνησε ο μικρουλης μου!φιλακια πολα κ πολα πολα χαδακια στον γλυκουλη μπεμπακο σου!;)

((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ναι λίγο εμεινε λενακι μου!!!!! πηγαινε! και εγω μπαινω για μπανακι για να παω στη γιατρο! φιλακια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρααααααααααααααα!!!!!Τί μου κάνετε?

Κοιμόσαστε φαντάζομαι!!!!

Λοιπόν Αναστασάκι μπες στον μήνα σου...Λενάκι άσε τον μπόμπιρα στην γιαγιά ή στον daddy και θα βρεθούμε όπως και δήποτε για καφεδάκι!!!!!!Εννοείται εγώ θα έχω την λατρεία μου κι εσύ Λενιώ το μεγάλο αντράκι σου!!!!!Τί λέτε????

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...