Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ουφ θελω να κατεβω και στον μαναβη να ξεκινησω φαγητο και βαριεμαι!!!!!

και εγω μαζευω το σπιτι και επισεις βαριεμαι!!! τι θα φτιαξεις???

λεω για καμια μακαροναδα η τι αλλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

December.jpg

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε φιλεναδιτσες μου καλες!!!!! Ηρθε ο μηνας των Χριστουγεννων....γιουπι!!!!! Σε 19 μερες σαραντιζουμε κιολας...τελεια!!!!

Ο μπεμπακος το βραδυ ειχε γκρινιτσα γιατι η κακουργα η μανα του εφαγε μακαρονια με σκορδο και μαλλον τον πειραξε το σκορδο...συνεχεια εκανε κακα και ειχε αρκετα αερια! Ενιωσα πολυ ασχημα οταν συνειδητοποιησα τι συμβαινει...:-(, το μαναρακι μου δεν μπορουσε να κοιμηθει! Τον ειχα αγκαλιτσα ολη την νυχτα για να νιωθει ζεστασια και την μανουλα για να ηρεμει! Θελει πολυ προσοχη η διατροφη στον θηλασμο και γω ξεχαστηκα χθες τελειως...πεινουσα σαν λυκος και ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μου!

Εσεις τι μου κανετε κοριτσαρες μου?

και εγω μαζευω το σπιτι και επισεις βαριεμαι!!! τι θα φτιαξεις???

λεω για καμια μακαροναδα η τι αλλο?

μαλλον τουρλου! αχ θα θελα πολυ μακαρονια!!!:rolleyes::rolleyes:

Ματινακι!!! τι κανεις??? ξεχαστηκες ε????:rolleyes: αχχχχχ το καημενουλη! τωρα ειναι καλυτερα????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μαλλον τουρλου! αχ θα θελα πολυ μακαρονια!!!:rolleyes::rolleyes:

Ματινακι!!! τι κανεις??? ξεχαστηκες ε????:rolleyes: αχχχχχ το καημενουλη! τωρα ειναι καλυτερα????

Αχ Αναστασακι μου καλυτερα ειναι..κοιμαται ο μουργος! Κατα τις 10 και μιση ξυπνησαμε αφου ολο το βραδυ δεν κλεισαμε ματι..

Ο δικος σου ο μπεμπακος καλα???? Να μου τον χαιδεψεις πολυ!!!!!!

Αχ Αναστασακι μου καλυτερα ειναι..κοιμαται ο μουργος! Κατα τις 10 και μιση ξυπνησαμε αφου ολο το βραδυ δεν κλεισαμε ματι..

Ο δικος σου ο μπεμπακος καλα???? Να μου τον χαιδεψεις πολυ!!!!!!

καλα ειναι Ματινακι μου!! θα του δωσω!! πλέον οι κινησεις του ειναι σαν χελι!!! αλλα με τραβαει!!! και μετα από εντονη κινηση του πετρωνει ολη η κοιλια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι Ματινακι μου!! θα του δωσω!! πλέον οι κινησεις του ειναι σαν χελι!!! αλλα με τραβαει!!! και μετα από εντονη κινηση του πετρωνει ολη η κοιλια!

Εχει στριμωχτει τωρα...ολα φυσιολογικα ειναι ομως μην αγχωνεσαι ναι??? Εμενα τον τελευταιο μηνα σχεδον ολο, ηταν πετρωμενη η κοιλια για πανω απο ωρα καθε φορα...

Παω να θηλασω...τα λεμε μετα!!!!!

Φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Εχει στριμωχτει τωρα...ολα φυσιολογικα ειναι ομως μην αγχωνεσαι ναι??? Εμενα τον τελευταιο μηνα σχεδον ολο, ηταν πετρωμενη η κοιλια για πανω απο ωρα καθε φορα...

Παω να θηλασω...τα λεμε μετα!!!!!

Φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!

οκ!!! να του δωσεις πολλα χαδακια!!! φιλακιαααααααα!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

December.jpg

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε φιλεναδιτσες μου καλες!!!!! Ηρθε ο μηνας των Χριστουγεννων....γιουπι!!!!! Σε 19 μερες σαραντιζουμε κιολας...τελεια!!!!

Ο μπεμπακος το βραδυ ειχε γκρινιτσα γιατι η κακουργα η μανα του εφαγε μακαρονια με σκορδο και μαλλον τον πειραξε το σκορδο...συνεχεια εκανε κακα και ειχε αρκετα αερια! Ενιωσα πολυ ασχημα οταν συνειδητοποιησα τι συμβαινει...:-(, το μαναρακι μου δεν μπορουσε να κοιμηθει! Τον ειχα αγκαλιτσα ολη την νυχτα για να νιωθει ζεστασια και την μανουλα για να ηρεμει! Θελει πολυ προσοχη η διατροφη στον θηλασμο και γω ξεχαστηκα χθες τελειως...πεινουσα σαν λυκος και ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μου!

Εσεις τι μου κανετε κοριτσαρες μου?

γεια σου ματινακι! εμεις ετοιμαζομαστε για μεσημεριανο μαμ!

μεγαλωσε ο μπεμπησ!!!! ο καημενος εκλαιγε ε?

γεια σου ματινακι! εμεις ετοιμαζομαστε για μεσημεριανο μαμ!

μεγαλωσε ο μπεμπησ!!!! ο καημενος εκλαιγε ε?

αχ ρε γιωτακι! μακαρι να εχουμε και εμεις τοσο ησυχα νινακια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ρε γιωτακι! μακαρι να εχουμε και εμεις τοσο ησυχα νινακια!!

νομιζω οτι αν υπαρχει ηρεμια μες στο σπιτι, και του μιλας ηρεμα, οτι θα ειναι και ηρεμο, τωρα εχει να κανει και με το παιδι. εμενα εκλαιγε και ηταν ανησυχη ολο τον 2ο μηνα, μολις τον εκλεισε, πολυ ησυχο, δοξα το Θεο!

Διαφημίσεις

νομιζω οτι αν υπαρχει ηρεμια μες στο σπιτι, και του μιλας ηρεμα, οτι θα ειναι και ηρεμο, τωρα εχει να κανει και με το παιδι. εμενα εκλαιγε και ηταν ανησυχη ολο τον 2ο μηνα, μολις τον εκλεισε, πολυ ησυχο, δοξα το Θεο!

φτου φτου να μην τη ματοιασουμε!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να σε ρωτησω ρε γιωτακι, στις αρχες ποσα εσωρουχακια και φορμακια την ημερα λερωνατε??? για να ξερω αν ειμαι οκ!

ενα την ημερα φανελακι και μερα παρα μερα φορμακι, αλλα το θεμα ειναι αν προλαβαινεις να τα πλενεις. αν παρεις 12 φανελακια και 6 φορμακια εισαι μια χαρα + 6 καλτσακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...