Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....

ειμαι δουλεια κι εχω μια βαρεμαρα αλλο πραγμα!!!!!!ουφφφφφφφφφ....

πως θα περασει η μερα?

νατασσακι παλι το αυτακι της γαρδενιας μας?γρηγορα στον ΩΡΛ.Ισως ειναι κρεατακια

και πρεπει να τα βγαλετε...ολα καλα θα πανε!!!!

γιωτακι και ανασασακι τι κανετε?το παληκαρακι μας και η μπουμπουκα μας?

καλημερα ρανιακι!!! χαζευω στο ιντερνετ... πολυ βαρεμαρα ..... :rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ Γιωτάκι από το μαιευτήριο με το καθισματάκι την πήρα..είναι το πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς και είναι από 0 από νεογγένητο δηλαδή!!!!Αυτό εδώ είχα εγώ!!!Ακριβώς αυτό μαζί με την βάση του!http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=603&cat=63&mCat=3&page=1

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ......ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩΩΩΩΩΩΩ ΟΥΥΥΥΥΥΥΟΥΥΥΥΥΥΥ ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

απο το ανατελλω πηραμε τα επιπλα, μενεις εκει κοντα? εμεις πετρουπολη

καλημερα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....

ειμαι δουλεια κι εχω μια βαρεμαρα αλλο πραγμα!!!!!!ουφφφφφφφφφ....

πως θα περασει η μερα?

νατασσακι παλι το αυτακι της γαρδενιας μας?γρηγορα στον ΩΡΛ.Ισως ειναι κρεατακια

και πρεπει να τα βγαλετε...ολα καλα θα πανε!!!!

γιωτακι και ανασασακι τι κανετε?το παληκαρακι μας και η μπουμπουκα μας?

αναστασακι και ρανακι τι κανετε?

εμεις μια χαρα, η μπουμπουκα μια χαρα ειναι στο ριλαξ και χαζευει!!!:tongue:

αναστασακι και ρανακι τι κανετε?

εμεις μια χαρα, η μπουμπουκα μια χαρα ειναι στο ριλαξ και χαζευει!!!:tongue:

καλα ειμαι Γιωτακι, εχει 2 μερες που νιωθω την κοιλια μου να γινεται πετρα πολυ συχνα.. χωρις να ποναει..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειμαι Γιωτακι, εχει 2 μερες που νιωθω την κοιλια μου να γινεται πετρα πολυ συχνα.. χωρις να ποναει..

πετρωνει η γυρναει το μωρο και ειναι κανας ποπουλης, γιατι εγω νομιζα οτι πετρωνε και μου ειπε ο γιατρος οτι ηταν ο ποπος της και οχι πετρωμα

Διαφημίσεις

πετρωνει η γυρναει το μωρο και ειναι κανας ποπουλης, γιατι εγω νομιζα οτι πετρωνε και μου ειπε ο γιατρος οτι ηταν ο ποπος της και οχι πετρωμα

δεν ξερω! καμια φορα φαινεται κιολας σαν εξόγκωμα απο τη μια πλευρα αλλα ειναι σκληρη και διπλα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν ξερω! καμια φορα φαινεται κιολας σαν εξόγκωμα απο τη μια πλευρα αλλα ειναι σκληρη και διπλα!!

το εξογκωμα ειναι σιγουρα το μωρο, διπλα μπορει να ειναι κανα ποδι:confused:

το εξογκωμα ειναι σιγουρα το μωρο, διπλα μπορει να ειναι κανα ποδι:confused:

λες??:rolleyes::rolleyes: σημερα που θα παρω τηλ στη γιατρο μου να τις πω για τα αποτελεσματα, σκευτομουν να της πω να παω να κανω κανενα καρδιοτοκογραφο... δεν εχω κανει ακομα...

αααααααααα ξεχασα να σας γραψω για τα αποτελεσματα! τα περισοοτερα ηταν οκ! τα λευκα και ερυθρα παλι ανεβασμενα αλλα την προηγουμενη φορα μου ειχε πει ειναι φυυσιολογικο.... να δουμε! Α! και το σιδηρο ανεβηκε! :D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι κάνετε; Καλό μήνα να έχουμε, καλές γιορτές με υγεία και πάνω απ'όλα να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας! Εντός κι εκτός κοιλίτσας!;);););)

Αναστασάκι μου γλυκό τι κάνεις; Πετρώνει η κοιλίτσα; Είναι σύσπαση ή μήπως ο μπεμπάκος; Μεγαλώνει το παιδί μας και δεν έχει χώρο εκεί μέσα! Περιμένει κι αυτός να βγει να δει τη μανουλίτσα του! :P:p:p:p

Νατασάκι μου περαστικά σας μωρέ! Κρίμα η ψυχούλα με το αυτάκι της! Πολύς πόνος το ξέρω!

Γιωτάκι μου η μπέμπα μας τι κάνει; Χαρούλες στη μαμά;

Αααχχ εγώ στόλισα το δέντρο εχθές το βραδάκι με τα ανηψάκια μου και σήμερα πρέπει να συμμαζέψω όλο το χαμό που δημιουργήθηκε! Μετά από 4 συνεχόμενα βράδυα κοιμήθηκα σερί, δεν ξύπνησα καθόλου και καθόλου καούρες! Να ηρεμήσω λίγες μέρες τουλάχιστον! Ξέρω πως δεν θα τις γλιτώσω!

Τα άλλα κοριτσάκια που είστε καλέ;;;;

λες??:rolleyes::rolleyes: σημερα που θα παρω τηλ στη γιατρο μου να τις πω για τα αποτελεσματα, σκευτομουν να της πω να παω να κανω κανενα καρδιοτοκογραφο... δεν εχω κανει ακομα...

αααααααααα ξεχασα να σας γραψω για τα αποτελεσματα! τα περισοοτερα ηταν οκ! τα λευκα και ερυθρα παλι ανεβασμενα αλλα την προηγουμενη φορα μου ειχε πει ειναι φυυσιολογικο.... να δουμε! Α! και το σιδηρο ανεβηκε! :D

καρδιοτοκογραφο απο οτι θυμαμαι απο την 33η η 34η εβδομαδα κανουνε.

μια χαρα οι εξετασεις σου.

ιωαννακι τι κανει το μπεμπε σου????? αντε και του χρονου να στολισεις με το μπεμπε σου! καλες γιορτες!!!

το κοριτσακι μου μια χαρα μολις την εβαλα για υπνο, κοιμοταν στο ριλαξ!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου! καλημερα σε ολες!διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω...τα νεακια σας τα ειδα δεν προλαβαινω τωρα να αναφερθω ξεχωριστα...σας σκεφτομαι και μου λειπετε αλλα η μοπουμπου μου εχει πονακια και θελει συνεχειααγγαλιτσα και δεν κοιματε καλα...ουτε πολυ..και ολογκρινιαζει και συχνα κλαει τοοοοοοοσο!στεναχωριεμαι οταν κλαιει ετσιτοσο πολυ!θα ερθουν και καλυτερες μερες που θα παει!σας φιλω ολες!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

κοριτσακια μου! καλημερα σε ολες!διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω...τα νεακια σας τα ειδα δεν προλαβαινω τωρα να αναφερθω ξεχωριστα...σας σκεφτομαι και μου λειπετε αλλα η μοπουμπου μου εχει πονακια και θελει συνεχειααγγαλιτσα και δεν κοιματε καλα...ουτε πολυ..και ολογκρινιαζει και συχνα κλαει τοοοοοοοσο!στεναχωριεμαι οταν κλαιει ετσιτοσο πολυ!θα ερθουν και καλυτερες μερες που θα παει!σας φιλω ολες!

χρυσανθακι μου καλό! υπομονη κοριτσακι μου! ολες μας θα τα περασουμε αυτα!!!! σε φιλω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χρυσανθακι καλημερα, και εμεις τα περασαμε αυτα, μολις εκλεισε το 2ο μηνα ηταν λες και εξαφανιστηκαν! υπομονη ενα μηνακι θα κανεις και θα δεις που θα περασουν και δεν θα το πιστευεις, εμας κοιμαται ολο το βραδυ, απο τις 10 μεχρι της 7-8 το πρωι!!!

υπομονη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...