Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτακι πολυ κλαμα????? αχ το καημενουλη!!!!!!!!!!!!!

ρανιακι!!!!!!! μεγεια μεγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για πες!!! ποια πηρες???????????

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=24&the2id=69&theid=69&open1=24&open2=69&thepid=519&page=1

αναστασακι μου αυτα πηραμε οπως τα βλεπεις.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ειχα αποθηεκευμενη αυτη τη σελιδα στους σελιοδεικτες κ καταλαθος μπηκα εκει τωρα..ειπα να σας την δειξω δεν θυμαμαι αν την ειχαμε ξαναβαλει κ αν μου την δειξατε εσεις:rolleyes:;)

http://www.welcomebabyhome.com/pregnancy_calender/download_pregnancy_calendar2.htm?gclid=CJj5_OXmpqsCFUW9zAodgXn3zQ

ρε ελενακι τελειο! τι κανεις? τα μωρα σου???

ναι μωρε το παιδακι μου, πολυ κλαμα!

ναι ξεκιναω, ενταξει με τον μπαμπα της ειμαι ησυχη, με αλλους αν το κρατανε τωρα που ειναι μικρο αγχωνομαι γιαυτο και δεν την αφηνουμε, εχουμε παει για καφε και η μπουμπου μαζι! λιγες ωρες και λιγες μερες, θα ξεφευγω και λιγο,οχι οτι εχω πηξει αλλα δεν εχω ξανακατσει ποτε τοσο πολυ σπιτι και να βγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα και μου ειναι δυσκολο να μενω σπιτι συνεχεια, θα βλεπω και τους δικους μου πιο συχνα, το μαγαζι ειναι απεναντι απο το πατρικο μου.

εσυ τι κανεις?

καλα κανετε...κι εγω το ιδιο θα εκανα!!!!

καλα ειμαι κοριτσακι μου....σημερα πηγα στο γιατρο και ολα καλα...μονο αυτο με το αμνιακο υγρο με φοβισε λιγο για προωρο τοκετο αλλα δεν τον ειδα τον γιατρο τρομαγμενο!!

ολα καλαααααααααααααααααα.....:lol:

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=24&the2id=69&theid=69&open1=24&open2=69&thepid=519&page=1

αναστασακι μου αυτα πηραμε οπως τα βλεπεις.....

αχ ειναι τελεια ρανιακι μου!!! πω πω με το καλο να τα χαρει η μπιζουδενια!!!!!!! και με το καλο να ερθουν και τα επιπλακια!!!!:P

εγω πηγα για ταπετσαρια αλλα δεν εχω καταληξει.... θα δουμε:rolleyes:

να σας ρωτησω κατι, εμενα το κρεβατακι βολευει κοντα στο καλοριφερ,:rolleyes::rolleyes: τι λετε???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γιωτακι πολυ κλαμα????? αχ το καημενουλη!!!!!!!!!!!!!

ρανιακι!!!!!!! μεγεια μεγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για πες!!! ποια πηρες???????????

ναι μωρε!!!:-( καλε τι ωραια κοιλιτσα!

ρανακι και εγω αυτα εχω αλλα κοκκινο μαυρο οχι γκρι! ακριβως τα ιδια. μαρσιπο πηρα της chico 30€

καλα κανετε...κι εγω το ιδιο θα εκανα!!!!

καλα ειμαι κοριτσακι μου....σημερα πηγα στο γιατρο και ολα καλα...μονο αυτο με το αμνιακο υγρο με φοβισε λιγο για προωρο τοκετο αλλα δεν τον ειδα τον γιατρο τρομαγμενο!!

ολα καλαααααααααααααααααα.....:lol:

ναι ρε αν ηταν θα σου ελεγε για να εισαι ενημερη! :P

αχ ειναι τελεια ρανιακι μου!!! πω πω με το καλο να τα χαρει η μπιζουδενια!!!!!!! και με το καλο να ερθουν και τα επιπλακια!!!!:P

να σας ρωτησω κατι, εμενα το κρεβατακι βολευει κοντα στο καλοριφερ,:rolleyes::rolleyes: τι λετε???:rolleyes:

κοντα η διπλα? γιατι διπλα νομιζω δεν κανει τοση ζεστη

νομιζω δεν κανει κοντα σε καλοριφερ αγαπακι μου....:rolleyes:

Α!!! Κάτι άλλο.

Την τρίτη μέρα μετά την γέννα κατεβαινει το πολυ γαλα και τουμπανο το στηθος!!! Τι Παμελα μου λες τωρα....

Εγω ειχα cup B πριν μεινω εγκυος και το στηθος μου ηταν κανονικο. Την τριτη μερα μετα την γεννα χωρις υπερβολη ο καθε μαστος ηταν σαν πεπονι...!!!!!

Επισης την 3η μερα μετα την γεννα πεφτουν αποτομα οι ορμονες...

Οσες κοπελες εχουν γεννησει και το εζησαν ξερουν τι εννοω..

Ξεκινανε τοτε τις περισσοτερες φορες τα επιλοχεια. Εγω μετ ην αλλη κοπελα στο θαλαμο κλαιγαμε και γελαγαμε συνεχεια χωρις λογω. Και ερχοντουσαν οι μαιες και κλαμα εμεις. Και να της λεω δεν ξερω γιατι κλαιω αλλα δεν μπορω να μην κλαιω.......

Αλήθεια εσείς που γεννησατε σας έπιασε αυτο?

γεια σου αλικακι!τι κανεις?

οχι δεν με ειχε πιασει αυτο, μονο τα ειχα παρει γιατι μου ειπε μια μαια του ιασω να κανω ζεστες κομπρεσες στο στηθος για να μην ποναει, και αυτο μου κατεβασε απειρο γαλα και ποναγα πιο πολυ! μετα τους εβαλε χερι ο γιατρος μου!

Διαφημίσεις

ναι μωρε!!!:-( καλε τι ωραια κοιλιτσα!

ρανακι και εγω αυτα εχω αλλα κοκκινο μαυρο οχι γκρι! ακριβως τα ιδια. μαρσιπο πηρα της chico 30€

αληθεια????σε βολεψαν ε?

μου φαινεται πολυ καλη ποιοτητα κι ας μην ειναι μαρκα!!!!

Θελω να σας πω καποια πράγματα για το θηλασμο. Οσο μπορω να σας βοηθήσω. Εγω θήλασα περίπου 7 1/2 μήνες και επαθα 6 φορες μαστιτιδα. Ακομα και τωρα που μιλαμε εχω πετρωματα στο στηθος κάψιμο κλπ και το Σαββατο ειχα παει για υπέρηχο.

Φιλακια

εχεις απολυτο δικιο, εγω θηλασα αποκληστικα μονο 30 μερες, αρχισε να τρωει συνεχεια, καθε 2-2,5 ωρες, μου αδειαζε τελειως το στηθος και ολο εκλαιγε, με αποτελεσμα να αναγκαστω να του δωσω και ξενο γαλα, μεσα σε 10 μερες μου κοπηκε, δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι, αλλα το παιδι εκλαιγε απο πεινα και εκλαιγα και εγω μαζι για 1 εβδομαδα,(τοσο αντεξα) μετα του εδωσα συμπληρωμα, και τελικα μου κοπηκε. α και το γαλα ειχε αραιωσει παρα πολυ, ηταν λευκο-διαφανο.

ελπιζω στο δευτερο να μου παει καλυτερα!

αληθεια????σε βολεψαν ε?

μου φαινεται πολυ καλη ποιοτητα κι ας μην ειναι μαρκα!!!!

ναι ρε, παρα πολυ! εμενα μου τα εδωσε ο αδελφος του αντρα μου, τα ειχε απο τα διδυμα. στο πορτ μπεμπε κοιματε, και το καθησματακι του αυτοκινητου το εχω και σαν ριλαξ, και αμα εχει γκρινια την κουναω κιολας!

εχεις απολυτο δικιο, εγω θηλασα αποκληστικα μονο 30 μερες, αρχισε να τρωει συνεχεια, καθε 2-2,5 ωρες, μου αδειαζε τελειως το στηθος και ολο εκλαιγε, με αποτελεσμα να αναγκαστω να του δωσω και ξενο γαλα, μεσα σε 10 μερες μου κοπηκε, δεν ξερω αν εκανα καλα η οχι, αλλα το παιδι εκλαιγε απο πεινα και εκλαιγα και εγω μαζι για 1 εβδομαδα,(τοσο αντεξα) μετα του εδωσα συμπληρωμα, και τελικα μου κοπηκε. α και το γαλα ειχε αραιωσει παρα πολυ, ηταν λευκο-διαφανο.

ελπιζω στο δευτερο να μου παει καλυτερα!

δε πειραζει κοριτσακι μου!!!!!!

στο δευτερο θα γνωριζεις καλυτερα...:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...