Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Αναστασάκι! Καλά αποτελέσματα κουκλίτσα μου να έχεις! Αχχχ χάλια εε;;; Για το βούλωμα της μύτης επειδή το έχω από την αρσχή της εγκυμοσύνης εγώ, ονομάζεται ρινίτιδα της εγκυμοσύνης! Μην ανυσυχήσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό! Βέβαια μπορεί να είναιι και συναχάκι!

Θα πας για ταπετσαρία; Μακάρι να βρεις! Ο μικρούλης μας θέλει έτοιμο το δωματιάκι του όταν θα μας έρθει! Να ντυθείς καλά ναι;;;

καλημερα Ιωαννακι!!! σε ευχαριστω! ετσι λεω, περιμενω τον φιλο μου να ερθει να παμε παρεα, εδω διπλα ειναι το μαγαζι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να και μια φρεσκια φρεσκια κοιλιτσα!!!!(κοιλουμπααΑ)

374655_299151253438231_100000300756180_972905_427863813_n.jpg

Αγάπη μου γλυκιάαααααα τι καλή που είσαι! Φτου σου κοπελάρα μου!

Εγώ εν τω μεταξύ δεν μπορώ να βάλω φωτό! Έκανα αυτό που μου είπες και τζίφος, τίποτα!

Διαφημίσεις

Αγάπη μου γλυκιάαααααα τι καλή που είσαι! Φτου σου κοπελάρα μου!

Εγώ εν τω μεταξύ δεν μπορώ να βάλω φωτό! Έκανα αυτό που μου είπες και τζίφος, τίποτα!

χαχαχαχαχα μεγαλωσε η κοιλουμπα ε????

τι εκανες και δεν μπορεσες??? μονο αντιγραφη την κανεις απο το φεις και επικοληση μετα εδω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχα μεγαλωσε η κοιλουμπα ε????

τι εκανες και δεν μπορεσες??? μονο αντιγραφη την κανεις απο το φεις και επικοληση μετα εδω!

Δεν μου παίρνει την εικόνα σαν μέγεθος προφανώς! θα το ξαναπροσπαθήσω!

κου κου κου κου αγαπουλες μουουουουουυοουυ...

πηγα γιατρο και πριν λιγο γυρισα....

η μπιζουδενια θρεφταριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....1860 κιλα χαχαχαχαχχαχχα......το μονο που μου ειπε και αγχωθηκα λιγο ειναι οτι εχω πολυ αμνιακο υγρο και οφειλεται λεει στην καταναλωση πολλων υδατανθρακων....απο το φαι δηλαδη.....φοβαται ο γιατρος μην μου σπασουν τα νερα και τρεχουμε....αλλα μαλλον μου το ειπε για να προσεχω γιατι δεν τον ειδα να φρικαρει στο προσωπο!!!!

και ερωτωωωωωωωωωωωωωω.....πρεπει να μεινω νηστικια τελικα?????τι να πω πια μ'αυτα τα κιλα???????ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μ'ακους που τραβας τα ιδια??????

τεσπα....η μπουμπου μου ειναι μια χαρα....τωρα παμε στις 15/12 για ντοπλερ....

εσεις τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?

ησυχια σημερα στο καφε μας εεε????

ματινακι μου,λενιω μου,ποπακι μου,ιωαννακι μου,ανατσασακι μου,χρυσαθουλα μου,μαρακι μου ,πεταλουδιτσα,αλικακι...μακια πολλααααααααααααααααααααααααααα.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κου κου κου κου αγαπουλες μουουουουουυοουυ...

πηγα γιατρο και πριν λιγο γυρισα....

η μπιζουδενια θρεφταριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....1860 κιλα χαχαχαχαχχαχχα......το μονο που μου ειπε και αγχωθηκα λιγο ειναι οτι εχω πολυ αμνιακο υγρο και οφειλεται λεει στην καταναλωση πολλων υδατανθρακων....απο το φαι δηλαδη.....φοβαται ο γιατρος μην μου σπασουν τα νερα και τρεχουμε....αλλα μαλλον μου το ειπε για να προσεχω γιατι δεν τον ειδα να φρικαρει στο προσωπο!!!!

και ερωτωωωωωωωωωωωωωω.....πρεπει να μεινω νηστικια τελικα?????τι να πω πια μ'αυτα τα κιλα???????ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μ'ακους που τραβας τα ιδια??????

τεσπα....η μπουμπου μου ειναι μια χαρα....τωρα παμε στις 15/12 για ντοπλερ....

εσεις τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα?

ησυχια σημερα στο καφε μας εεε????

ματινακι μου,λενιω μου,ποπακι μου,ιωαννακι μου,ανατσασακι μου,χρυσαθουλα μου,μαρακι μου ,πεταλουδιτσα,αλικακι...μακια πολλααααααααααααααααααααααααααα.....

ΑΧΟΥΥΥΥ μεγαλωσε η μπιζουδενια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p με το καλο και το ντοπλερ ρανιακι!!!! αυτο με το αμνιακο ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ΑΧΟΥΥΥΥ μεγαλωσε η μπιζουδενια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p με το καλο και το ντοπλερ ρανιακι!!!! αυτο με το αμνιακο ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!

γεια σας κοριτσακια!

αναστασακι τι ωραια κοιλιτσα ειναι αυτη!!! μου θυμισες τα δικα μου! εχω μια με μαγιο!!!

ρανακι μεγαλωσε το κοριτσασκι σου! μπραβο μπραβο! δεν προλαβα να σας διαβασω θα γραψω πρωτα και μετα!

εχτες λοιπον πηγαμε στην μαμα μου για φαγητο και μετα στην παιδιατρο που ειναι κοντα στο πατρικο μου. η μπουμπου μου πλανταξε στο κλαμα, μας ακουσε ολος ο γερακας τα βριλησια τα μελλισια και το μαρουσι μην σας πω!!! το λυπηθηκα το παιδακι μου! ειμαστε 5820 και 58 ποντους, μια χαρα λεει η κυρια που μας τρυπησε! δευτερα ξεκιναω δουλεια! θα πηγαινω λιγες ωρες το απογευμα μερα παρα μερα και την μπουμπου θα την εχει ο μπαμπας της!

εσεις τι κανετε???????????/ παω να διαβασω!!!

αχ δε ξερω αναστασακι μου...τωρα θα το ψαξω λιγο στο ιντερνετ!!!!

βρηκες ταπετσαρια?:lol:

σας ειπα που πηραμε χθες το καροτσι μας,το καθισματακι και το μαρσιπο μας??????εεεε????

και παρασκευη ερχονται και τα επιπλακια μας.....:lol:

γεια σας κοριτσακια!

αναστασακι τι ωραια κοιλιτσα ειναι αυτη!!! μου θυμισες τα δικα μου! εχω μια με μαγιο!!!

ρανακι μεγαλωσε το κοριτσασκι σου! μπραβο μπραβο! δεν προλαβα να σας διαβασω θα γραψω πρωτα και μετα!

εχτες λοιπον πηγαμε στην μαμα μου για φαγητο και μετα στην παιδιατρο που ειναι κοντα στο πατρικο μου. η μπουμπου μου πλανταξε στο κλαμα, μας ακουσε ολος ο γερακας τα βριλησια τα μελλισια και το μαρουσι μην σας πω!!! το λυπηθηκα το παιδακι μου! ειμαστε 5820 και 58 ποντους, μια χαρα λεει η κυρια που μας τρυπησε! δευτερα ξεκιναω δουλεια! θα πηγαινω λιγες ωρες το απογευμα μερα παρα μερα και την μπουμπου θα την εχει ο μπαμπας της!

εσεις τι κανετε???????????/ παω να διαβασω!!!

αχ γιωτακι μου αληθεια????το καημενακι μου μωρε!!!!!!

ξεκινας δουλιτσα εεε????νιωθεις ετοιμη που θα την αφησεις?αλλα ειναι λιγες ωριτσες!!!!

καλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα! καλες γιορτες ευχομαι να εχουμε ολοι anastasaki_melisaki περαστικα σου ευχομαι εισαι κ εγκυουλα!!!! οσο για το επιθεμα που ρωτησες πριν να απαντησω κ εγω μεχρι τουλαχιστον 5 μηνων θα πρεπει να βαζεις σχεδον καθε μερα ειδικα στις εξοδους γιατι εκει αν ειναι κ καλος καιρος κ θα φορας μπλουζα το γαλα θα το διαπερναει κ θα τρεχεις να κρυφτεις καπου ,,,,ποσες φορες το ειχα παθει αυτο κ σε κοιτανε λεσ κ εκανες κατι τερλο... :lol: αλλα δεν πειραζει μανουλες ειμαστε τι να κανουμε! κανουμε ομως πολυ καλο στα μικρα μας με το θηλασμο.

καλως ηρθες στην παρεα μας μαρινα! ειμαι η γιωτα και εχω μια μπουμπου 2,5 μηνων!

αχ γιωτακι μου αληθεια????το καημενακι μου μωρε!!!!!!

ξεκινας δουλιτσα εεε????νιωθεις ετοιμη που θα την αφησεις?αλλα ειναι λιγες ωριτσες!!!!

ναι μωρε το παιδακι μου, πολυ κλαμα!

ναι ξεκιναω, ενταξει με τον μπαμπα της ειμαι ησυχη, με αλλους αν το κρατανε τωρα που ειναι μικρο αγχωνομαι γιαυτο και δεν την αφηνουμε, εχουμε παει για καφε και η μπουμπου μαζι! λιγες ωρες και λιγες μερες, θα ξεφευγω και λιγο,οχι οτι εχω πηξει αλλα δεν εχω ξανακατσει ποτε τοσο πολυ σπιτι και να βγαινω 2-3 φορες την εβδομαδα και μου ειναι δυσκολο να μενω σπιτι συνεχεια, θα βλεπω και τους δικους μου πιο συχνα, το μαγαζι ειναι απεναντι απο το πατρικο μου.

εσυ τι κανεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...