Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Ελένη μου! Τι κάνεις; Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και το μικρό σου! Κοριτσάκι απ'ότι βλέπω και στο τικεράκι σου! Πολύ ωραία! Με το καλό να περάσει ο καιρός και να το κρατήσεις αγκαλίτσα! Άντε γιατί πολλά αγόρια γεμίσαμε καλέ!!!

Κοριτσακι κατα 70% Ιωαννακι!! Με βλεπω να αλλαζω τικερακι οταν ξαναπαω στο γιατρο!! χεχε Οντως πολλα αγορακια μαζευτηκαν!:tongue::tongue:

Εσυ πώς τα πας;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι, μια χαρα... Εδω και 2- 3 μερες, που και που και οχι καθε μερα νιωθω χαμηλα στη μητρα στο κεντρο της κοιλια κατι σα πεταλουδιτσες!!!:P Εκει που καθομαι στο ασχετο και λιγο, δηλ. μια φορα τη μερα οχι παραπανω. Λετε να ειναι το μπεμπε; Δε μου μοιαζει για εντερικο βρε κοριτσια στο σημειο που το ενιωσα...:rolleyes: Το ξερω οτι ειναι νωρις αλλα εχω ακουσει και απο αλλες οτι στις 14-15-16 βδομαδες το αισθανθηκαν αυτο...:tongue:

Δεν είναι νωρίς! Κάπου εκεί το αισθάνθηκα κι εγώ! Ναι είναι το μωρό σου! Όταν το είχα πει στο γιατρό μου, μου είπε χωρίς καμία αμφιβολία πως είναι αυτό! Απόλαυσέ το από εδώ και πέρα! Είναι μαγικό το αυναίσθημα!

Κοριτσακι κατα 70% Ιωαννακι!! Με βλεπω να αλλαζω τικερακι οταν ξαναπαω στο γιατρο!! χεχε Οντως πολλα αγορακια μαζευτηκαν!:tongue::tongue:

Εσυ πώς τα πας;

Εγώ δόξα το Θεό Ελένη μου πολύ καλά! Εντάξει λίγο η μέση και οι καούρες που έχω αλλά τι να κάνουμε; Μακάρι όλη η δυσκολία μας να είναι αυτή! Το αγοράκι μου με κλωτσάει συνέχεια τώρα και είναι φορές που με πονάει λίγο αλλά η χαρά μου όταν το καταλαβαίνω δεν περιγράφεται! Κι εσύ τώρα που άρχισες να το αισθάνεσαι θα το δεις! Βδομάδα με εβδομάδα θα το αισθάνεσαι όλο και πιο έντονα! Θα θυμηθείς την κουβέντα μου! Θα κατουριέσαι και από τη χαρά σου αλλά και κυριολεκτικά! Χαχαχαχ!!!

Δεν είναι νωρίς! Κάπου εκεί το αισθάνθηκα κι εγώ! Ναι είναι το μωρό σου! Όταν το είχα πει στο γιατρό μου, μου είπε χωρίς καμία αμφιβολία πως είναι αυτό! Απόλαυσέ το από εδώ και πέρα! Είναι μαγικό το αυναίσθημα!

Αχ..απαπαπαπα!!!! Ετσι πιστευω κι εγω Ιωαννα μου!!! Αλλα αραια και που το αισθανομαι....Θα πικνωσει σιγα σιγα,ε;;; Αχ Θεουλη μου τι τελεια!!!!! Πολλα ακουμε μωρε και διαβαζουμε στο ιντερνετ και φοβαμαι!! Δεν εχω κανει ακομη και β επιπεδου και ολο σκεφτομαι μη συμβει κατι κακο.... Αλλα και ετσι δε γινεται. Καλα μου ειχε πει ο γιατρος μου να μη διαβαζω τερατα στο νετ και αγχωνομαι....:confused:

Εσυ Ιωαννακι εχεις καουρες,ε; Και μεση;; Υπομονη.... Ολες λιγο πολυ τα εχουν αυτα.... Εμετους ουτε εσυ ειχες;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εγώ δόξα το Θεό Ελένη μου πολύ καλά! Εντάξει λίγο η μέση και οι καούρες που έχω αλλά τι να κάνουμε; Μακάρι όλη η δυσκολία μας να είναι αυτή! Το αγοράκι μου με κλωτσάει συνέχεια τώρα και είναι φορές που με πονάει λίγο αλλά η χαρά μου όταν το καταλαβαίνω δεν περιγράφεται! Κι εσύ τώρα που άρχισες να το αισθάνεσαι θα το δεις! Βδομάδα με εβδομάδα θα το αισθάνεσαι όλο και πιο έντονα! Θα θυμηθείς την κουβέντα μου! Θα κατουριέσαι και από τη χαρά σου αλλά και κυριολεκτικά! Χαχαχαχ!!!

Χαχαχαχαχχχ..!!! Κυριολεκτικα ηδη τρεχω συχνα-πυκνα για τσισα....:tongue::tongue::tongue: Φανταζομαι και με τις κλωτσιτσες.....:P:p:p Να δουμε και η κοιλια ποτε θα δειξει εγκυου! Για την ωρα κατι λιγο εχει φουσκωσει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αχ..απαπαπαπα!!!! Ετσι πιστευω κι εγω Ιωαννα μου!!! Αλλα αραια και που το αισθανομαι....Θα πικνωσει σιγα σιγα,ε;;; Αχ Θεουλη μου τι τελεια!!!!! Πολλα ακουμε μωρε και διαβαζουμε στο ιντερνετ και φοβαμαι!! Δεν εχω κανει ακομη και β επιπεδου και ολο σκεφτομαι μη συμβει κατι κακο.... Αλλα και ετσι δε γινεται. Καλα μου ειχε πει ο γιατρος μου να μη διαβαζω τερατα στο νετ και αγχωνομαι....:confused:

Εσυ Ιωαννακι εχεις καουρες,ε; Και μεση;; Υπομονη.... Ολες λιγο πολυ τα εχουν αυτα.... Εμετους ουτε εσυ ειχες;

Να μη διαβάζεις στο ίντερνετ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Πάρτο σαν συμβουλή! κι εγώ διάβαζα και είχα γίνει για ένα διάστημα χάλια! Τον γιατρό σου θα ακούς! Αυτός σε παρακολουθεί και έχει μία πλήρη εικόνα της εγκυμοσύνης σου! Όσον αφορά την β' επιπέδου μην αγχώνεσαι βρε! Όλα καλά θα πάνε! Όλες είχαμε το άγχος μας και είναι λογικό αλλά στο λέω πως όλα καλά θα πάνε! Εμετούς και διάφορα τέτοια δεν είχα! Η μόνη δυσκολία αν θες είναι τώρα με τη μέση και τις καούρες αλλά δεν το σκέφτομαι και πολύ! Με κλωτσάει τόσο ο μπέμπης που πραγματικά δεν με νοιάζει τίποτα! Το πλασματάκι μου να είναι καλά!

Χαχαχαχαχχχ..!!! Κυριολεκτικα ηδη τρεχω συχνα-πυκνα για τσισα....:tongue::tongue::tongue: Φανταζομαι και με τις κλωτσιτσες.....:P:p:p Να δουμε και η κοιλια ποτε θα δειξει εγκυου! Για την ωρα κατι λιγο εχει φουσκωσει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ από τον 5ο φάνηκα καλά καλά πως ήμουν έγκυος! Αλλά από εκεί και μετά δεν την προλαβαίνω την κοιλιά! Προχθές βγήκα για δουλειές στα μαγαζιά και με βρήκε μία κοπέλα και με ρώτησε αν έχω δίδυμα! Φαντάσου κοιλιά! Την καμαρώνω όμως και μου αρέσει πολύ!

Να μη διαβάζεις στο ίντερνετ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Πάρτο σαν συμβουλή! κι εγώ διάβαζα και είχα γίνει για ένα διάστημα χάλια! Τον γιατρό σου θα ακούς! Αυτός σε παρακολουθεί και έχει μία πλήρη εικόνα της εγκυμοσύνης σου! Όσον αφορά την β' επιπέδου μην αγχώνεσαι βρε! Όλα καλά θα πάνε! Όλες είχαμε το άγχος μας και είναι λογικό αλλά στο λέω πως όλα καλά θα πάνε! Εμετούς και διάφορα τέτοια δεν είχα! Η μόνη δυσκολία αν θες είναι τώρα με τη μέση και τις καούρες αλλά δεν το σκέφτομαι και πολύ! Με κλωτσάει τόσο ο μπέμπης που πραγματικά δεν με νοιάζει τίποτα! Το πλασματάκι μου να είναι καλά!

Εχεις δικιο ετσι ειναι με το παλιοιντερνετ!! Τιποτα δε ξαναβλεπω! Κ εσυ διαβαζες,ε;;; Μας τρωει η περιεργεια πια!!!:confused:

Για τις κακουρες δεν μπορεις να παιρνεις κατι να σε ανακουφιζει;; Απαγορευεται,ε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εγώ από τον 5ο φάνηκα καλά καλά πως ήμουν έγκυος! Αλλά από εκεί και μετά δεν την προλαβαίνω την κοιλιά! Προχθές βγήκα για δουλειές στα μαγαζιά και με βρήκε μία κοπέλα και με ρώτησε αν έχω δίδυμα! Φαντάσου κοιλιά! Την καμαρώνω όμως και μου αρέσει πολύ!

Α, απο τον πεμπτο,ε; Εχω ακομη δηλαδη... Ελα,ρεσυ! Τοση κοιλαρα;; Ναι κι εσυ πες, τριδυμα περιμενω! χαχα Κ εχεις ακομη μελλον για φουσκωμα ως τον ενατο...:P;)

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αγαπούλα μου τι κάνεις;;;;;; Ο ξανθός πρίγκηπας τι κάνει; Θέλει συνέχεια τα ζιζάκια της μανούλας του; Αχ Ματινάκι μου από τη μέρα που γέννησες σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή με το μωρό στο σπίτι όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό! Όσο το σκέφτομαι τόσο ανυπομονώ!

Αλήθεια βρε Ματινάκι σε βοήθησε τελικά όσον αφορά το θηλασμό το βιβλίο που είχες αγοράσει; Μίλησα τις προάλλες με 2 φίλες μου που γέννησαν με 20 μέρες διαφορά και μου είπανε πως είναι απίστευτα δύσκολο! Τρομοκρατήθηκα να σου πω την αλήθεια! Από τότε παρακαλάω να μου δώσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο να μπορέσω να ανταπεξέλθω!

Καλημερα Ιωαννακι μου! Τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης???

Ειναι πανευκολο οταν θες πολυ να το κανεις! Με βοηθησε πολυ το βιβλιο της Πατσουρου! Το μυστικο ειναι να μην του δωσουν καθολου ξενο γαλα απο την αρχη και να τον βαζεις στο στηθος πυκνα συχνα ειδικα τις πρωτες 2 μερες για να σου κατεβασει το γαλα...μην αγχωνεσαι καθολου...ολα θα πανε καλα αρκει να εισαι χαλαρη!!!!

Δωσε πολλα χαδακια στον παιδαρο.....

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο ετσι ειναι με το παλιοιντερνετ!! Τιποτα δε ξαναβλεπω! Κ εσυ διαβαζες,ε;;; Μας τρωει η περιεργεια πια!!!:confused:

Για τις κακουρες δεν μπορεις να παιρνεις κατι να σε ανακουφιζει;; Απαγορευεται,ε;

Μόνο σόδα για τις καούρες αλλά δεν μου κάνει και πολλά! Βάζω 2 μεγάλα μαξιλάρια στο κρεβάτι να με κρατάνε σε όρθια στάση και έτσι με παίρνει ο ύπνος! Από εδώ και πέρα μου είπανε πως θα τα έχω αυτά! Δε βαριέσαι, τα μωράκια μας να είναι καλά και εμείς είμαστε φτιαγμένες να αντέχουμε! Σήμερα μάλλον θα στολίσω το δεντράκι μου μαζί με τα ανηψάκια μου! Αχ του χρόνου θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα! Δεν είναι μαγικό;;;

Kοριτσακια μου συγνωμη που καθυστερησα να απαντησω αλλα μιλουσα με το αναστασακι στο skype....παω να θηλασω τον μπεμπη να τσιμπησω και κατι και επανερχομαι να τα πουμε!!!!!

Λενιω μου εχεις πμ...

Καλημερα Ιωαννακι μου! Τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης???

Ειναι πανευκολο οταν θες πολυ να το κανεις! Με βοηθησε πολυ το βιβλιο της Πατσουρου! Το μυστικο ειναι να μην του δωσουν καθολου ξενο γαλα απο την αρχη και να τον βαζεις στο στηθος πυκνα συχνα ειδικα τις πρωτες 2 μερες για να σου κατεβασει το γαλα...μην αγχωνεσαι καθολου...ολα θα πανε καλα αρκει να εισαι χαλαρη!!!!

Δωσε πολλα χαδακια στον παιδαρο.....

Αυτό λέω βρε Ματινάκι μου! Θέλω τόοοοοσο πολύ να θηλάσω και έχω και την απόλυτη στήριξη του γιατρού μου σε αυτό! Όταν του ζήτησα αποκλειστικό θηλασμό στο μαιευτήριο μου είπε: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! Άλλωστε έχω και τον χρόνο και την διάθεση να το κάνω! Ο μπεμπάκος μου είναι πολύ καλά μωρέ! Δίνει το παρόν συνέχεια τώρα! Κι εσύ να του δώσεις πολλά ρουφηχτά φιλάκια του μπέμπη σου!

Μόνο σόδα για τις καούρες αλλά δεν μου κάνει και πολλά! Βάζω 2 μεγάλα μαξιλάρια στο κρεβάτι να με κρατάνε σε όρθια στάση και έτσι με παίρνει ο ύπνος! Από εδώ και πέρα μου είπανε πως θα τα έχω αυτά! Δε βαριέσαι, τα μωράκια μας να είναι καλά και εμείς είμαστε φτιαγμένες να αντέχουμε! Σήμερα μάλλον θα στολίσω το δεντράκι μου μαζί με τα ανηψάκια μου! Αχ του χρόνου θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα! Δεν είναι μαγικό;;;

Μονο μαγικο;;;; Ονειρεμενοο!!!!! Αχ, Παναγιτσα μου δωσε να πανε ολα κατευχην για ολες τις μελλουσες μανουλες!!:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Μονο μαγικο;;;; Ονειρεμενοο!!!!! Αχ, Παναγιτσα μου δωσε να πανε ολα κατευχην για ολες τις μελλουσες μανουλες!!:D

Θα σας αφήσω για λίγο πάω να βάλω το φαγάκι μου και επανέρχομαι! Χαδάκια στις κοιλίτσες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...