Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα! καλες γιορτες ευχομαι να εχουμε ολοι anastasaki_melisaki περαστικα σου ευχομαι εισαι κ εγκυουλα!!!! οσο για το επιθεμα που ρωτησες πριν να απαντησω κ εγω μεχρι τουλαχιστον 5 μηνων θα πρεπει να βαζεις σχεδον καθε μερα ειδικα στις εξοδους γιατι εκει αν ειναι κ καλος καιρος κ θα φορας μπλουζα το γαλα θα το διαπερναει κ θα τρεχεις να κρυφτεις καπου ,,,,ποσες φορες το ειχα παθει αυτο κ σε κοιτανε λεσ κ εκανες κατι τερλο... :lol: αλλα δεν πειραζει μανουλες ειμαστε τι να κανουμε! κανουμε ομως πολυ καλο στα μικρα μας με το θηλασμο.

Καλημέρα Μαρίνα! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εγώ είμαι η Ιωάννα και είμαι έγκυος 7 μηνών και περιμένω αγοράκι! Εσύ;; Πες μας τα νέα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερααααα!!!! Τι κανετε????

Ταϊσα τον μικρο και ηρθα για λιγο να σας διαβασω...

Αναστασακι μου περαστικουλια...το θαλασσινο νερο εμενα μου εκανε παντα καλο...οποτε και να εβαζα δεν χρειαζοταν να το ξαναχρησιμοποιησω, περναγε το μπουκωμα με την πρωτη!

Ο μπεμπης συνεχεια κουνιεται...παω κι ερχομαι!

Αγαπούλα μου τι κάνεις;;;;;; Ο ξανθός πρίγκηπας τι κάνει; Θέλει συνέχεια τα ζιζάκια της μανούλας του; Αχ Ματινάκι μου από τη μέρα που γέννησες σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή με το μωρό στο σπίτι όταν έρθει εκείνη η ώρα με το καλό! Όσο το σκέφτομαι τόσο ανυπομονώ!

Αλήθεια βρε Ματινάκι σε βοήθησε τελικά όσον αφορά το θηλασμό το βιβλίο που είχες αγοράσει; Μίλησα τις προάλλες με 2 φίλες μου που γέννησαν με 20 μέρες διαφορά και μου είπανε πως είναι απίστευτα δύσκολο! Τρομοκρατήθηκα να σου πω την αλήθεια! Από τότε παρακαλάω να μου δώσει ο Θεός δύναμη και κουράγιο να μπορέσω να ανταπεξέλθω!

Καλημερα κι απο μενα κοριτσακια! Ολες μια χαρουλα βλεπω,ε;;

Αναστασακι θα περασει το κρυωματακι...υπομονη!!!

Ιωαννακι, ολα καλα;

Μαρινακι, γεια σου! Ειμαι η Ελενη.

Ματινακι αγκαζε με τον παιδαρο;;;;;;:P:P:p

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεε?

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυ τι κανεις?ο μπεμπακος?κ γω μηλουσα τωρα στο skype με μια φιλη.. πως να σε βρω?

Αναστασακι μου ταλαιπωρεισαι ακομα καρδουλα μου..καλα δεν υπαρχειο πιο ενοχλητικο απο βουλωμενη μυτη στον υπνο!καλα αποτελεσματα να εχεις?

Ιωαννακι μου πως εισαι σημερα?η μεση?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα! καλες γιορτες ευχομαι να εχουμε ολοι anastasaki_melisaki περαστικα σου ευχομαι εισαι κ εγκυουλα!!!! οσο για το επιθεμα που ρωτησες πριν να απαντησω κ εγω μεχρι τουλαχιστον 5 μηνων θα πρεπει να βαζεις σχεδον καθε μερα ειδικα στις εξοδους γιατι εκει αν ειναι κ καλος καιρος κ θα φορας μπλουζα το γαλα θα το διαπερναει κ θα τρεχεις να κρυφτεις καπου ,,,,ποσες φορες το ειχα παθει αυτο κ σε κοιτανε λεσ κ εκανες κατι τερλο... :lol: αλλα δεν πειραζει μανουλες ειμαστε τι να κανουμε! κανουμε ομως πολυ καλο στα μικρα μας με το θηλασμο.

καλημερα Μαρινα!καλως μας ηρθες!ειμαι η Ελενη κ εχω δυο παιδακια!εσυ?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι, ολα καλα;

καλημερα Ελενη!τι κανεις?πως εισαι?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, Λενακι!!! Μανα με τους 2 σου γιους!! :P Πώς τα περνετα σπιτι με 2 μπομπηρες;; Χαμος;;

καλα ειμαστε Ελενη μου~οχι ηρεμα ειμαστε προς το παρον..:tongue:ο μεγαλος με βοηθαει πολυ..;);)

αχ ξυπνησε ο μικρος..παωω..φιλακιαααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι, ολα καλα;

Καλημέρα Ελένη μου! Τι κάνεις; Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και το μικρό σου! Κοριτσάκι απ'ότι βλέπω και στο τικεράκι σου! Πολύ ωραία! Με το καλό να περάσει ο καιρός και να το κρατήσεις αγκαλίτσα! Άντε γιατί πολλά αγόρια γεμίσαμε καλέ!!!

καλημερα Ελενη!τι κανεις?πως εισαι?;)

Καλα ειμαι, μια χαρα... Εδω και 2- 3 μερες, που και που και οχι καθε μερα νιωθω χαμηλα στη μητρα στο κεντρο της κοιλια κατι σα πεταλουδιτσες!!!:P Εκει που καθομαι στο ασχετο και λιγο, δηλ. μια φορα τη μερα οχι παραπανω. Λετε να ειναι το μπεμπε; Δε μου μοιαζει για εντερικο βρε κοριτσια στο σημειο που το ενιωσα...:rolleyes: Το ξερω οτι ειναι νωρις αλλα εχω ακουσει και απο αλλες οτι στις 14-15-16 βδομαδες το αισθανθηκαν αυτο...:tongue:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλα ειμαστε Ελενη μου~οχι ηρεμα ειμαστε προς το παρον..:tongue:ο μεγαλος με βοηθαει πολυ..;);)

αχ ξυπνησε ο μικρος..παωω..φιλακιαααααααα

Τι κάνεις κοριτσάρα μου;;; Τα όμορφά σου αγοράκια τι κάνουν; Εγώ ακόμη με τη μέση υποφέρω αλλά και με καούρες! Όλο το βράδυ ήμουν ξύπνια και με πήρε ο ύπνος κατά τις 6 παρά όταν έφυγε και ο αντρούλης μου! Μόνο υπομονή μπορώ να κάνω τίποτε άλλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...