Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ειχα αποθηεκευμενη αυτη τη σελιδα στους σελιοδεικτες κ καταλαθος μπηκα εκει τωρα..ειπα να σας την δειξω δεν θυμαμαι αν την ειχαμε ξαναβαλει κ αν μου την δειξατε εσεις:rolleyes:;)

http://www.welcomebabyhome.com/pregnancy_calender/download_pregnancy_calendar2.htm?gclid=CJj5_OXmpqsCFUW9zAodgXn3zQ

καλοοο!!! thanks!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην ανησυχεις που ειναι χαμηλα το μωρο. αν ηταν κατι θα στο ελεγε ο γιατρος. θα γεννησεις ευκολα θα δεις.

εμενα το στηθος δεν μεαλωσε καθολου κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και οταν πηγα για σουτιεν θηλασμου ειπα η ξανθια: αφου δεν μεγαλωσε τοσο καιρο τωρα θα μεγαλωσει. Οταν κατεβηκε το γαλα το πλαινο του σουτιεν ηταν στη μεση του μαστου!!!! και εστειλα τον αντρα μου και εξηγησε στις κοπελες τι εχει γινει και απο cup B μου εφερε cup C και δύο νούμερα μεγαλύτερο!!!

Και οσο μικρο και να ειναι γαλα θα εχεις!!!

Πρεπει το σουτιεν να σου ειναι μια χαρα αλλιως μπορει να εχεις και προβληματα μετα με το γαλα

αχ μακαρι αλικακι!!! και εγω μολις το ανοιξα μου φανηκε τεραστιο. ! επιθεματα χρησιμοποιουσες πανντα? μετα απο καθε θηλασμο?

φιλακια πολλα Λενιω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ μακαρι αλικακι!!! και εγω μολις το ανοιξα μου φανηκε τεραστιο. ! επιθεματα χρησιμοποιουσες πανντα? μετα απο καθε θηλασμο?

φιλακια πολλα Λενιω!!!!

ναι επιθεματα χρησιμοποιουσα παντα μετα απο καθε θηλασμο. καποιοι θα σου πουν να πλενεις το στηθος πριν απο καθε θηλασμο καποιοι αλλοι οχι. εγω δεν το επλενα. το σκουπιζα με το παλιο επιθεμα και εβαζα απο πανω το καθαρο. το γαλατακι που μενει κανει καλο και στις θηλες.

και παντα επιθεμα γιατι μποερι να εχεις διαρροη

εχω fb!! στειλε μου πμ με το ονομα σοθ να σε κανο αναζητηση γιατι εγω το εχω με το πραγματικο μου ονομα

ναι επιθεματα χρησιμοποιουσα παντα μετα απο καθε θηλασμο. καποιοι θα σου πουν να πλενεις το στηθος πριν απο καθε θηλασμο καποιοι αλλοι οχι. εγω δεν το επλενα. το σκουπιζα με το παλιο επιθεμα και εβαζα απο πανω το καθαρο. το γαλατακι που μενει κανει καλο και στις θηλες.

και παντα επιθεμα γιατι μποερι να εχεις διαρροη

εχω fb!! στειλε μου πμ με το ονομα σοθ να σε κανο αναζητηση γιατι εγω το εχω με το πραγματικο μου ονομα

σου εστειλα!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ποια εισαι απο ολες? Μου φερνει 4 - 5...

σου στελνω πμ με τα δικα μου στοιχεια να με βρεις εσυ

Διαφημίσεις

το βραδυ ειχα εναν υπνο χαλια!!!! βουλωνε συνεχεια η μυτη μου! και για να ανοιξει ηθελε να ειμαι ψηλα! εβαλα 3 μαξιλαρια αλλιως ξαπλωνα και εκλεινε! και ο λαιμος ξανα χαλια! ξερενεται το βραδυ!! πηρα απο το φαρμακειοκαι θαλασσινο νερο αλλα παλι τα ιδια!!!:(

κατα τις 12 περιμενω ενα φιλο να παμε παρεα να δουμε για ταπετσαρια! αν μου αρεσει κατι θα το κλεισω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα! καλες γιορτες ευχομαι να εχουμε ολοι anastasaki_melisaki περαστικα σου ευχομαι εισαι κ εγκυουλα!!!! οσο για το επιθεμα που ρωτησες πριν να απαντησω κ εγω μεχρι τουλαχιστον 5 μηνων θα πρεπει να βαζεις σχεδον καθε μερα ειδικα στις εξοδους γιατι εκει αν ειναι κ καλος καιρος κ θα φορας μπλουζα το γαλα θα το διαπερναει κ θα τρεχεις να κρυφτεις καπου ,,,,ποσες φορες το ειχα παθει αυτο κ σε κοιτανε λεσ κ εκανες κατι τερλο... :lol: αλλα δεν πειραζει μανουλες ειμαστε τι να κανουμε! κανουμε ομως πολυ καλο στα μικρα μας με το θηλασμο.

4iUZp2.png

καλημερα κοριτσια ειμαι καινουργια στην παρεα! καλες γιορτες ευχομαι να εχουμε ολοι anastasaki_melisaki περαστικα σου ευχομαι εισαι κ εγκυουλα!!!! οσο για το επιθεμα που ρωτησες πριν να απαντησω κ εγω μεχρι τουλαχιστον 5 μηνων θα πρεπει να βαζεις σχεδον καθε μερα ειδικα στις εξοδους γιατι εκει αν ειναι κ καλος καιρος κ θα φορας μπλουζα το γαλα θα το διαπερναει κ θα τρεχεις να κρυφτεις καπου ,,,,ποσες φορες το ειχα παθει αυτο κ σε κοιτανε λεσ κ εκανες κατι τερλο... :lol: αλλα δεν πειραζει μανουλες ειμαστε τι να κανουμε! κανουμε ομως πολυ καλο στα μικρα μας με το θηλασμο.

καλημερα μαρινα!και καλως ηρθες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα μαρινα!και καλως ηρθες!!

Καλημέρα Αναστασάκι! Καλά αποτελέσματα κουκλίτσα μου να έχεις! Αχχχ χάλια εε;;; Για το βούλωμα της μύτης επειδή το έχω από την αρσχή της εγκυμοσύνης εγώ, ονομάζεται ρινίτιδα της εγκυμοσύνης! Μην ανυσυχήσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό! Βέβαια μπορεί να είναιι και συναχάκι!

Θα πας για ταπετσαρία; Μακάρι να βρεις! Ο μικρούλης μας θέλει έτοιμο το δωματιάκι του όταν θα μας έρθει! Να ντυθείς καλά ναι;;;

Kαλημερααααα!!!! Τι κανετε????

Ταϊσα τον μικρο και ηρθα για λιγο να σας διαβασω...

Αναστασακι μου περαστικουλια...το θαλασσινο νερο εμενα μου εκανε παντα καλο...οποτε και να εβαζα δεν χρειαζοταν να το ξαναχρησιμοποιησω, περναγε το μπουκωμα με την πρωτη!

Ο μπεμπης συνεχεια κουνιεται...παω κι ερχομαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...