Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

να πας Αναστασακι μου αν μπορεσεις θαβρεις σιγουρα τι να παρεις..;)εγω οσο τα βλεπω τωρα απο το σαιτ εχω ενθουσιαστει με πολα..κ τα αξεσουαρ κοιτα ειναι πολυ ομορφα!

Αναστασακι μου τελικα που θα γεννησεις στην βιοκλινικη?

αν θυμαμαι καλα εκει ειχε ςπει!εκει γεννησαν κ οι δυο συνηφαδες μου@;)

ναι εκει θα γεννησω!!! ποιες ηταν οι εντυπωσεις τους λενακι μου???

Αλικη μου πολυ χρησιμες οι πληροφοριες μου μας εδωσες!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οπως μπορω θελω να σας βοηθησω και να σας μεταφερω αυτα που εχω βιωσει. Γι αυτο ρωτατε οτι απορια εχετε. Για οτιδηποτε.

Αλικη μου πολυ σωστα τα λες!ειναι πολυ δυσκολος ο θηλασμος στην αρχη μετα τα πραγματα γινονται πιο ευκολα..κ γω επααθ μαστιτιδα μαι φορα κ επαιρνα κ αντιβιωση ..ξερω πως ποναει..ευχομαι να μην το ξαναπαθω κ μακαρι να μην το παθαιναμε αυτο!θελει χρονο υπομονη κ επιμονη οπως το ειπες!συμφωνω ειδικα στο τελςο αυτο που λες οτι γενικα ολοι εχουν κατι ναπουν..εγω στο πρωτο το ειχα παθει αυτο..ειχα ζαλιστει απο πεθερα..δεν καταφερα να θηλασω(μονο για λιγες μερες..λιγο πριν σαραντησω σταματησα) γιατι ο μικρος δεν επαιρνε καλα το στηθος προσπαθησα πολυ μεχρι που του εδινα απο μπιμπερο αυτο που εβγαζα κ ξενο κ επισης δεν εχωμεγαλες θηλε ς κ επαιρνα αυτες με την σιλικονη..σε αυτο ομως δεν χρειαστηκα..παρολο που οι θηλες μου ειναι μικρες αν παρει σωστα το στηθος το μωρο δεν υπαρχει προβλημα!αυτο καταφερνει κ τις βγαζει οσο χρειαζεται για να πιει το γαλα!

μαρεσε ετσι οπως το περιεγραψες στο τελςο το μωρο που πινει το γαλα κ σηκωνει το χχερακι του..κ μενα τελευται το σηκωνει κ του το κραταω,.ειναι τελεια αισθηση..

Αλικη μου πολυ καλα που θηλασες 7μιση μηνες..μακαρι ναμπορεσω κ γω τοσο πολυ..;)

εμενα καποια στιγμη που ειπε κοπελα η οποια θηλασε 14 μερες γιατι οπως μου ειπε δεν αντεχε ηταν κουραστικο, οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ο θηλασμος, ειναι ευκολο πραγμα.......οταν της ελεγα οτι δεν ξερω αν θα μπορω να παω επισκεψη γιατι εχω δυσκολιες με το θηλασμο.

Εμενα ο καθε θηλασμος κραταγε περιπου 1-1,5 ωρα. μετα τον κραταγα μιση ωρα να ρεφτει γιατι ειχε παλινδρομηση και μετα απο μια ωρα επρεπε να φαει παλι αφου ειχαν ηδη περασει 3 ωρες απο την εναρξη του τελευταιου γευματος. Για πες μου τωρα εσυ, που να πας ετσι? Και παραλληλα να εχει και τη μαστιτιδα, και κανε κομπρεσες και αποστειρωνε και τις θηλες κλπ.

ναι εκει θα γεννησω!!! ποιες ηταν οι εντυπωσεις τους λενακι μου???

Αλικη μου πολυ χρησιμες οι πληροφοριες μου μας εδωσες!!!!

πολυ ευχαρηστημενες κ οι δυο Αναστασακι μου..σαν βασιλισσες τις ειχαν..πολυ καλη συμπεριφορα απεναντι τους!ολα καλα τα βρηκαν ..εγω εκανα την πρωτη αποξεση εκει~

πιστευω κ σενα θα σου αρεσει κ αφου θα εχεις κ τη γιατρο σου ολα καλα θα πανε~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πολυ ευχαρηστημενες κ οι δυο Αναστασακι μου..σαν βασιλισσες τις ειχαν..πολυ καλη συμπεριφορα απεναντι τους!ολα καλα τα βρηκαν ..εγω εκανα την πρωτη αποξεση εκει~

πιστευω κ σενα θα σου αρεσει κ αφου θα εχεις κ τη γιατρο σου ολα καλα θα πανε~;)

μακαρι λενακι μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Α!!! Κάτι άλλο.

Την τρίτη μέρα μετά την γέννα κατεβαινει το πολυ γαλα και τουμπανο το στηθος!!! Τι Παμελα μου λες τωρα....

Εγω ειχα cup B πριν μεινω εγκυος και το στηθος μου ηταν κανονικο. Την τριτη μερα μετα την γεννα χωρις υπερβολη ο καθε μαστος ηταν σαν πεπονι...!!!!!

Επισης την 3η μερα μετα την γεννα πεφτουν αποτομα οι ορμονες...

Οσες κοπελες εχουν γεννησει και το εζησαν ξερουν τι εννοω..

Ξεκινανε τοτε τις περισσοτερες φορες τα επιλοχεια. Εγω μετ ην αλλη κοπελα στο θαλαμο κλαιγαμε και γελαγαμε συνεχεια χωρις λογω. Και ερχοντουσαν οι μαιες και κλαμα εμεις. Και να της λεω δεν ξερω γιατι κλαιω αλλα δεν μπορω να μην κλαιω.......

Αλήθεια εσείς που γεννησατε σας έπιασε αυτο?

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι? η γιατρος μου ειπε οτι ειναι χαμηλα το μωρο, (οχι με ανησυχια ομως) και ο γιατρος που μου εκανε το doppler το ιδιο...

ομως η γιατρος μου ακομα δεν μου εχει δει τον τραχηλο.........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αν ηταν κατι ανησυχητικο δεν θα τον κοιτουσε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Α!!! Κάτι άλλο.

Την τρίτη μέρα μετά την γέννα κατεβαινει το πολυ γαλα και τουμπανο το στηθος!!! Τι Παμελα μου λες τωρα....

Εγω ειχα cup B πριν μεινω εγκυος και το στηθος μου ηταν κανονικο. Την τριτη μερα μετα την γεννα χωρις υπερβολη ο καθε μαστος ηταν σαν πεπονι...!!!!!

Ξεκινανε τοτε τις περισσοτερες φορες τα επιλοχεια. Εγω μετ ην αλλη κοπελα στο θαλαμο κλαιγαμε και γελαγαμε συνεχεια χωρις λογω. Και ερχοντουσαν οι μαιες και κλαμα εμεις. Και να της λεω δεν ξερω γιατι κλαιω αλλα δεν μπορω να μην κλαιω.......

ναι ε?? και εγω ειχα παραγγειλει ενα σουτιεν θηλασμου απο το ιντερνετ και μου φανηκε μεγαλο... τοτε μπορει και να μου κανει:rolleyes::rolleyes: αχ αυτε οι ορμονες!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Α!!! Κάτι άλλο.

ναι ετσι γινεται Αλικη μου την τριτη μερα κατεβαινει το γαλα την δευτερη ειχα κατι σταγονιτσες ..πραγματικα σαν πεπονια κ πονος πολυσ!

κ γω το επαθα αυτο..την 4 μερα το πρωι εκλαιγα μονη μου μεσα στο δωματιο..εκεινο μονο..μετα ημουν πολυ καλα!κ γενικα οταν βγηκα ειχα τελεια ψυχολογια..μετα ο πυρετος με εριξε πολυ!στον μεγαλο μου ειχα χαλαι ψυχολογιααα..σε αυτο καμια σχεση στην αρχη μετα λιγο με εριξε αλα κ παλι ολα καλα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι? η γιατρος μου ειπε οτι ειναι χαμηλα το μωρο, (οχι με ανησυχια ομως) και ο γιατρος που μου εκανε το doppler το ιδιο...

ομως η γιατρος μου ακομα δεν μου εχει δει τον τραχηλο.........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αν ηταν κατι ανησυχητικο δεν θα τον κοιτουσε????

μην ανυσηχεις Αναστασακι μου.. κ μενα ηταν χαμηλα το μωρο κ δεν με εξεταζε απο κατω στο τελος..σιγουρα αν θα ηταν οριακα τα πραγματα θα σε κοιτουσε..ολα καλα ειναι μην ανχωνεσαθ ((((((((((((((((((((())))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

μην ανυσηχεις Αναστασακι μου.. κ μενα ηταν χαμηλα το μωρο κ δεν με εξεταζε απο κατω στο τελος..σιγουρα αν θα ηταν οριακα τα πραγματα θα σε κοιτουσε..ολα καλα ειναι μην ανχωνεσαθ ((((((((((((((((((((())))))))))))))))));)

και εγω ετσι λεω, αλλα παλι προσεχω!;)

κοριτσια εμενα το στηθος δεν εχει μεγαλωσει πολυ.. πολυ λιγο.. λετε μετα που γεννησω να μεγαλωσει καθολου? αφου το βλεπω και λεω ειναι πολυ μικρα για να εχουν και γαλα:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειχα αποθηεκευμενη αυτη τη σελιδα στους σελιοδεικτες κ καταλαθος μπηκα εκει τωρα..ειπα να σας την δειξω δεν θυμαμαι αν την ειχαμε ξαναβαλει κ αν μου την δειξατε εσεις:rolleyes:;)

http://www.welcomebabyhome.com/pregnancy_calender/download_pregnancy_calendar2.htm?gclid=CJj5_OXmpqsCFUW9zAodgXn3zQ

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εντομεταξυ σας ετυχε να βουλωνει καθολου η μυτη??? εχει ποσες μερες που ειναι βουλωμενο μονο το αριστερο ρουθουνι! παραξενο πραγμα! και ετσι δεν μπορω να παρω καλη αναπνοη οταν κοιμαμαι, και εχω ανοιχτο το στομα και ετσι στεγνωνει ο λαιμος και μετα εχω αλλα.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια εμενα το στηθος δεν εχει μεγαλωσει πολυ.. πολυ λιγο.. λετε μετα που γεννησω να μεγαλωσει καθολου? αφου το βλεπω και λεω ειναι πολυ μικρα για να εχουν και γαλα:rolleyes::rolleyes:

δεν πειραζει αγαπουλα μου..οσο μικρο κ να ειναι οταν με το καλο γεννησεις κ κατεβει το γαλα θα γεμισουν μια χαρα!;);)

κοριτσακια μου παωω..ξυπνησε ο μεγαλος κ ο μικρος σημερα εχει κανει ρεκορ υπνου κ ττωρα σαν να ξυπναει..παω..φιλακια πολλαααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μην ανησυχεις που ειναι χαμηλα το μωρο. αν ηταν κατι θα στο ελεγε ο γιατρος. θα γεννησεις ευκολα θα δεις.

εμενα το στηθος δεν μεαλωσε καθολου κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και οταν πηγα για σουτιεν θηλασμου ειπα η ξανθια: αφου δεν μεγαλωσε τοσο καιρο τωρα θα μεγαλωσει. Οταν κατεβηκε το γαλα το πλαινο του σουτιεν ηταν στη μεση του μαστου!!!! και εστειλα τον αντρα μου και εξηγησε στις κοπελες τι εχει γινει και απο cup B μου εφερε cup C και δύο νούμερα μεγαλύτερο!!!

Και οσο μικρο και να ειναι γαλα θα εχεις!!!

Πρεπει το σουτιεν να σου ειναι μια χαρα αλλιως μπορει να εχεις και προβληματα μετα με το γαλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...