Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

τι κανεις ποπακι μουυυυυ~;);)αχ αυτη η μπεμπουλα σου..το ματι γαριδα εε..χαχα πολυ γελασα..κ μενα το κανει μερικες φορες το ματι γαριδακ το χαμογελο μεχρι τα αυται μεσα στα σκοταδια..λεω τι γελας βρε πονηρε..αχ αχ κ γω θελω να τον φαωωωωωω!;):tongue::tongue:

ξυπνησε ο σκατουλης μου..ο μεγαλος κοιμαται κ εβλεπα μαι συνταγη για μελομακαρονα στη μενεγακη κ μπηκα στη σελιδα της να την γραψω ισα ισα προλαβα..παω στον αγωνα κ παλι!:tongue:

ποπακι μου ευσ στολισες?θυμασαι περσι στολιζαμε κ βαζαμε φωτο..χωρης κοιλιτσες..ενω φετος εγω με δυο παιδακι κ σεις με τα μωρακια σας..κριμα παντως που δεν μπορουμε να βαζουμε φωτο εδω..εγω παντως ακοαμ να τα καταφερω οτι εχω βαλει απο παλια αυτα μονο!:(:(

παω..φιλακιαααααααααααααααααα:D

α ποπακι μου ηθελα να σε ρωτησω..εχεις πολυ γαλα κ απο τα δυο στηθη..εμενα το ενα παντα ειναι πιο γεματο αποα το αλο..αν δεν κανω λαθος ετσι ειναι αλα δεν ειμαι κ σιγουρη!

το πηρε το μπιμπερο παντως η μικρη ε..παλι καλα!

λενακι απο το facebook μπορεις να κανεις αντιγραφη τις φωτο και μετα επικοληση εδω! εγω εχω κανει αλλο ψευτικο fb και ανεβαζω εκει φωτο , δεν τις δημοσιευω και τις παιρνω απο εκει! και ετσι δεν τις βλεπουν αλλοι!;););)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν στολισα ακομα, μαλλον το σ/κ, αχ τι ωραια που βαζαμε φωτο περσυ ε?φετος με τα παιδακια μας αγκαλιτσα, δοξα τον Θεο!!!!!!!!!!!!

πραγματι λενιω, το ενα στηθος συνηθως ειναι πιο γεματο αλλα αν καμια φορα πινει και απο τα 2 καλα, δεν ειναι κανενα γεματο!το βραδυ αν δεν εχει πιει καλα, τα ξημερωματα ειναι και τα 2 τουμπανο!!!

το σ/κ ε!τι καλαααα!κ γω δεν θα κρατηθω θα στολισω νωρητερα φετος..;)

τωρα το εψαξα λιγακι ποπακι μου μιας κ τελικα δεν ξυπνησε ο μικρος μονο λιγη γκρινια εκανε..κ αλες κοπελες το εχουν..μαλον ετσι ειναι..κ προσπαθω να τον βαζω πιο πολυ απο κεινο που δεν γεμιζει τοσο αλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα..το ενα ειναι τουμπανο το αλο ετσι κ ετσι!ολο το βραδυ κ μεχρι το απογευμα γεμιζουν πολυ καλα απο το απογευμα κ μετα μεχρι να κοιμηθουμε ειναι πιο μαλακα γιατι πινει κ πιο συχνα κ αδειαζουν..τελειως δεν ειδα να αδειαζει κανενα..παντα αν πιεσω ολο κ κατι θα βγαλει..:rolleyes:μακαρι να μπορεσω να θηαλσω μεχι 6 μηνων τουλαχιστον..δεν ξερω αλα νιωθω οτι αν τυχον σταματησω να θηλαζω θα παθω καταθλιψη που δεν θα μπορω πια να εχω αυτη την επαφη κ το δεσιμο με το μωρο..οταν ειχα πυρετο στις αρχες κ επινα κ τα παυσιπονα ειχα στεναχωρεθει τοσο πολυ πιστευα οτι θα μου πουν οτι δεν θα μπορω να θηλασω κ με πιαναε τα κλαματα!παντως θελει πολυ ξεκουραση κ ηρεμια για να κανεις καλη παραγωγη γαλακτος!το διαβασα~προσπαθω αλα δυσκολο!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

θα τα δωσω;);)

ναι να μου ππεις οτι απορια εχεις!;)

παρτε κ τη συνταγη για τα μελομακαρονα..μηηπως κ την χρειαστειτε εγω λεω να την δοκιμασω στις γιορτες~οσο να ναι αλιως ειναι να τα φτιαχνεις μονη σου!:tongue:

http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Kouzina/%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%9F.aspx[/color][/b]

φετος δεν με βλεπω να φτιαχνω!! και το χειροτερο, ουτε και να τρωωωωω!!!!:(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι μου!!!!!!!εγω βαζω την LANSINOH, καλη κι αυτη, βοηθαει απιστευτα και απολυτως απαραιτητη για το μαιευτηριο, οπως λεει και το αλικακι!!!!!!
λενακι απο το facebook μπορεις να κανεις αντιγραφη τις φωτο και μετα επικοληση εδω! εγω εχω κανει αλλο ψευτικο fb και ανεβαζω εκει φωτο , δεν τις δημοσιευω και τις παιρνω απο εκει! και ετσι δεν τις βλεπουν αλλοι!;););)

αχ Αναστασακι μου καλο αυτο αλα θα ηθελα να μπορουσα να τις βαζω εδω στο προφιλ μου οπως παλια που καναμε αλμπουμ κ τα βαζαμε μεσα κ ηταν ολα στο προφιλ μας..γιατι ομως να εγινε αυτο..εγω να φανταστειετ δεν μπορω να αλαξω κ το αβαταρ μου..εχω καπιες αποθηκευεμενς φωτο απο παλια που τις ειχα βαλει στο αβαταρ μου κ τωρα δεν τις βαζει!πολυ σπαστικο!:(

αυτη τη κρεμουλα ακοαμ δνε τη χρειαστηκα..μαλον ο μικρος πιπιλαει σωστα ξερ γω..στο νοσοκομειο τις πρωτε ςμερε ςπου ξεκηνησ ανα θηλαζω ειχα πονο δεν μπορω να πω κ εκει σιγουρα χρειαζεται αυτη η κρεμα αλα εδω σπιτι μεχρι τωρα καλα παμε δεν με πονανε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

φετος δεν με βλεπω να φτιαχνω!! και το χειροτερο, ουτε και να τρωωωωω!!!!:(:(:(

αχ μωρε ξεχασα αναστασακι μου..μετριεσαι ακοαμα?ειναι υψηλο το ζαχαρο?

δεν πειραζει ομως λιγο εμεινε κ μωλης με το καλο γεννηθει ο μπεμπακος θα φας απολα~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

τωρα το εψαξα λιγακι ποπακι μου μιας κ τελικα δεν ξυπνησε ο μικρος μονο λιγη γκρινια εκανε..κ αλες κοπελες το εχουν..μαλον ετσι ειναι..κ προσπαθω να τον βαζω πιο πολυ απο κεινο που δεν γεμιζει τοσο αλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα..το ενα ειναι τουμπανο το αλο ετσι κ ετσι!ολο το βραδυ κ μεχρι το απογευμα γεμιζουν πολυ καλα απο το απογευμα κ μετα μεχρι να κοιμηθουμε ειναι πιο μαλακα γιατι πινει κ πιο συχνα κ αδειαζουν..τελειως δεν ειδα να αδειαζει κανενα..παντα αν πιεσω ολο κ κατι θα βγαλει..:rolleyes:μακαρι να μπορεσω να θηαλσω μεχι 6 μηνων τουλαχιστον..δεν ξερω αλα νιωθω οτι αν τυχον σταματησω να θηλαζω θα παθω καταθλιψη που δεν θα μπορω πια να εχω αυτη την επαφη κ το δεσιμο με το μωρο..οταν ειχα πυρετο στις αρχες κ επινα κ τα παυσιπονα ειχα στεναχωρεθει τοσο πολυ πιστευα οτι θα μου πουν οτι δεν θα μπορω να θηλασω κ με πιαναε τα κλαματα!παντως θελει πολυ ξεκουραση κ ηρεμια για να κανεις καλη παραγωγη γαλακτος!το διαβασα~προσπαθω αλα δυσκολο!:rolleyes:

αχ λενιω μου τι καλα που τα λες!!!!ετσι ειναι καρδουλα μου!!!!κι εγω εχω ολο το αγχος μηπως ξαφνικα δεν εχω αλλο γαλα να της δωσω!!!!!αχ οταν την βλεπω να παιζει στο στηθος και να κανει τα δικα της οταν πινει, λιωνω!!!!ειναι μια εμπειρια που δεν θα ξεχασω ποτε!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ λενιω μου τι καλα που τα λες!!!!ετσι ειναι καρδουλα μου!!!!κι εγω εχω ολο το αγχος μηπως ξαφνικα δεν εχω αλλο γαλα να της δωσω!!!!!αχ οταν την βλεπω να παιζει στο στηθος και να κανει τα δικα της οταν πινει, λιωνω!!!!ειναι μια εμπειρια που δεν θα ξεχασω ποτε!!!!!!!!

ετσι ακριβως!εγω τον μεγαλο μου τον θηλασα πολυ λιγο..ειχε γινει γενικα απο την αρχη λαθος..απο το νοσοκομειο που αμεσως τους δινουν ξενο κ μετα που παιρναμε το μωρο μας δινααν επαντα ενα μπουκαλι γαλα για να το ταισουμ.ενω σε υατο το νοσοκομειο ειναι υπερ του θηλασμου κ κανουν πολυ καλη δουλεια..κ μετα στο σπιτι δεν ημουν καλα ψυχολογικα ειχα κ η πεθερα πανω απο το κεφαλι μου καθε μερα που ερχοτν κ δεν ειχα καθολου ηρεμια κ δεν μπορεσα να θηλασω σωστα..ο μιρκος εκλαιγε στο στηθος λιγο πιπιλουσε κ μετα εκλαιγε κ δεν μου ειχε μεινει σαν μια ομορφη εμεπειρια μετα του το εδινα με το μπιμπερο οτι εββγαζα κ ξενο φυσικα κ ετσι κποηκε τογαλα στις 40 μερες!ενω με αυτο απο την αρχη λειτουργησαν ολα σωστα κ παρολες τι δυσκολιες που ειχαμε στην αρχη με τον πυρετο τωρα μου αρεσει πολυ...πραγματικα κ αυτη ειναι μια ομορφη εμεπειρια..οπως η εγκυμοσηνη..να ξερεις οτι εσυ το ταιζεις!απο σενα παιρνει την τροφη του..ειναι μαγικο οντως!πως τα δημιουργησε ετσι ο θεος κ εκτος του οτι ζουμε το θαυμα της εγκυμοσηνης κ της γεννας μετα μας εδωσεκ αυτη την ευλογια ναμπορουμε να τους δωσουμε οτι καλυτερο πο μας..το μητρικο γαλα που θα τους δωσεις τοσα καλα για μια ζωη!

οταν θηλαζει εμενα ο μικρουλης μου μαρεσει να τον κοιταω κ ειδκα το προφιλ του κ με τις φαβοριτες του..λεω αντρακος μικρος μωρε εχει κ φαβοριτες..σιγα σιγα χανουμε κ μαλακια..βλεπω λιγη φαλακριτσα..οσο παει ξανθαινει κ αυτος..γεννηθηκε πιο μελαχροινος τωρα οσο παει βγαινουν ξανθες τριχουλες!αχ ποπακι μου αυατα τα αγκου που κανουν..οσο περνανε οι μερες μου μηλαει ολο κ περιοστερο..κατι αγκου κ κατι γλυκους ηχους που βγαζει..πολυ μαρεσει μωλης ξεκηνησω να του μηλαω αρχηζει κ εχει κ ενα μεγαλο χαμογελο μεχρι τα αυτια!τρελενομαιλιαωνω εκεινη την ωρα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ μωρε ξεχασα αναστασακι μου..μετριεσαι ακοαμα?ειναι υψηλο το ζαχαρο?

δεν πειραζει ομως λιγο εμεινε κ μωλης με το καλο γεννηθει ο μπεμπακος θα φας απολα~;)

αχ ναι λενακι μου! πολυ μου εχουν λειψει! ελπιζω να μπορω να φαω! και να μην εχω προβλημα με το θηλασμο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ασχετο αλα ειχατε πει για τα Ζαρα μια μερα ..εχω παρει πολα πραγματα απο κει..δουλευει η συνηφαδα μου κ τις λεω τι θελω κ μου τα φερνει..εεχουν πολυ καλη πιοτητα κ ειναι κ οικονομικα..τα φορμακια που εχω παρει στον μικρο ειναι πολυ ομορφα κ καλα!αν πατε καμαι βολτα κ δειτε κ σχεδια θα σας αρεσουν..εχει πολυ ομορφα σχεδια κ για αγορια κ κοριτσια!

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/gr/el/zara-I2011/118270/%CE%9C%CE%99%CE%9D%CE%99%2B%280-9%2B%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D%29

εχω το πεμπτο στη σειρα..ειναι ενα ζεστο φλις φορμακι/.σε καθε εξοδο αυτο του βαζω κ μιακουβερτουλα σαν αρκουδακι γινεται..πολυ ζεστο ειναι!

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/gr/el/zara-I2011/118271/%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%91%CE%A1

λεω να του παρω το πεμπτο παλι στη σειρα..για τα χριστουγεννα να ειναι σαν μικρος γαιος βασιλακος!;):tongue:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-I2011/118271/441511/%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9C%CE%91%2B%CE%92%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%95%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%94%CE%99%CE%9F%2BXMAS αυτο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι ακριβως!εγω τον μεγαλο μου τον θηλασα πολυ λιγο..ειχε γινει γενικα απο την αρχη λαθος..απο το νοσοκομειο που αμεσως τους δινουν ξενο κ μετα που παιρναμε το μωρο μας δινααν επαντα ενα μπουκαλι γαλα για να το ταισουμ.ενω σε υατο το νοσοκομειο ειναι υπερ του θηλασμου κ κανουν πολυ καλη δουλεια..κ μετα στο σπιτι δεν ημουν καλα ψυχολογικα ειχα κ η πεθερα πανω απο το κεφαλι μου καθε μερα που ερχοτν κ δεν ειχα καθολου ηρεμια κ δεν μπορεσα να θηλασω σωστα..ο μιρκος εκλαιγε στο στηθος λιγο πιπιλουσε κ μετα εκλαιγε κ δεν μου ειχε μεινει σαν μια ομορφη εμεπειρια μετα του το εδινα με το μπιμπερο οτι εββγαζα κ ξενο φυσικα κ ετσι κποηκε τογαλα στις 40 μερες!ενω με αυτο απο την αρχη λειτουργησαν ολα σωστα κ παρολες τι δυσκολιες που ειχαμε στην αρχη με τον πυρετο τωρα μου αρεσει πολυ...πραγματικα κ αυτη ειναι μια ομορφη εμεπειρια..οπως η εγκυμοσηνη..να ξερεις οτι εσυ το ταιζεις!απο σενα παιρνει την τροφη του..ειναι μαγικο οντως!πως τα δημιουργησε ετσι ο θεος κ εκτος του οτι ζουμε το θαυμα της εγκυμοσηνης κ της γεννας μετα μας εδωσεκ αυτη την ευλογια ναμπορουμε να τους δωσουμε οτι καλυτερο πο μας..το μητρικο γαλα που θα τους δωσεις τοσα καλα για μια ζωη!

οταν θηλαζει εμενα ο μικρουλης μου μαρεσει να τον κοιταω κ ειδκα το προφιλ του κ με τις φαβοριτες του..λεω αντρακος μικρος μωρε εχει κ φαβοριτες..σιγα σιγα χανουμε κ μαλακια..βλεπω λιγη φαλακριτσα..οσο παει ξανθαινει κ αυτος..γεννηθηκε πιο μελαχροινος τωρα οσο παει βγαινουν ξανθες τριχουλες!αχ ποπακι μου αυατα τα αγκου που κανουν..οσο περνανε οι μερες μου μηλαει ολο κ περιοστερο..κατι αγκου κ κατι γλυκους ηχους που βγαζει..πολυ μαρεσει μωλης ξεκηνησω να του μηλαω αρχηζει κ εχει κ ενα μεγαλο χαμογελο μεχρι τα αυτια!τρελενομαιλιαωνω εκεινη την ωρα!:D:D

αχ τι ομορφα ειναι ολα αυτα ρε κοριτσια!!!! πραγματικα θαυμα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αλικακι μου ποσο χρησιμα ειναι αυτα που λες γλυκουλα μου, σε ευχαριστω πολυ!!!!!την εχω στην κουνια της, στο δωματιο της και εγω κοιμαμαι σε κρεβατι που εχω πιο διπλα, δεν την φτανω βεβαια για να της πιασω το χερακι.....αλλα δεν ηρεμει με τιποτα, νευριαζει που την αφηνω στο κρεβατι γιατι βολευεται μαλλον στα χερια που την κοιμιζω!!!!!κολικους δεν δειχνει να εχει, αλλα σαν υπερενταση μαλλον...μπρουμητα νευριαζει, ανασκελα βολευεται πολυ!!!!το αλλο παλι, οταν κλαιει πολυ, με τιποτα δεν τρωει, την βαζω στο στηθος και δεν ηρεμει, αφου την κανω βολτες στα χερια ή την κοιμισω μετα τρωει μονο, αλλα γενικα δεν εχω καταλαβει τα σημαδια της πεινας της, τα σημαδια υπνου τα καταλαβαινω, τριβει ματακια και κοιταει τα χερακια της προσπαθοντας να νανουριστει αλλα ματαια....χαχαχα....

οταν την βαζεις στο στηθος εχεις παρατηρησει αν κανει το κεφαλι της προς τα πισω? σα να σου σπρωχνει το στηθος? επισης την βαζεις στο στήθος τουλαχιστον δύο ώρες μετά από την αρχη του τελευταίου γευματος?

αναστασακι μου!!!!!!!εγω βαζω την LANSINOH, καλη κι αυτη, βοηθαει απιστευτα και απολυτως απαραιτητη για το μαιευτηριο, οπως λεει και το αλικακι!!!!!!

οντως ειναι απαραιτητη ειδικα στο μαιευτηριο.

Θελω να σας πω καποια πράγματα για το θηλασμο. Οσο μπορω να σας βοηθήσω. Εγω θήλασα περίπου 7 1/2 μήνες και επαθα 6 φορες μαστιτιδα. Ακομα και τωρα που μιλαμε εχω πετρωματα στο στηθος κάψιμο κλπ και το Σαββατο ειχα παει για υπέρηχο.

Το στηθος πρέπει να το αδειαζετε. Βέβαια οσο αδειαζει τοσο παραγει γαλα. Εγω ειχα προβλημα και με τους δύο μαστούς. Πιο πολυ με τον αριστερο. Ηταν συνεχεια τουμπανο. Παντα να ξεκινατε απο το πιο γεματο στηθος. Γιατι πιστεψτε με δεν θελετε να βιωσετε τι εστι μαστιτιδα και συμφορηση.

Βεβαια θα εχετε μεγαλυτερη παραγωγή από αυτο που θα αδειαζεται πιο συχνα. Αλλα απο το να εχετε αλλα, καλυτερα. Πολλοι λένε και απο τα δύο στήθη να ταιζετε ανα γεύμα. Εγω από οταν βγηκα απο το μαιευτηριο και μετα εδινα στηθος και γευμα. Ετσι αδειαζει καλα ο μαστος και πέρνει και ουσιες. Γιατι αν θυμαμαι καλα το πρωτο γαλα σε καθε ταισμα ειναι για να ξεδιψασει το μωρο και μετα είναι όλες οι ουσιες. Ετσι και εσεις δεν θα μπερδευεστε απο πιο μου εφαγε πιο λιγο κλπ. Οταν το εκανα αυτο και εδινα και απο τα δύο, τελικα στον επομενο θηλασμο ειχα θεμα.

Ειναι φυσιολογικο το στήθος να γεμιζει το βραδυ. Εμενα μου ελεγαν να ξυπναω και να κανω αντληση μεσα στην νυχτα, αλλα κοριτσια δεν το εκανα αυτο. Το πρωι εδινα απο το πιο γεματο και μετα τον 2ο θηλασμο ημουν καλυτερα. Αν ομως ενιωθα καποια στιγμη πονο, σηκωνομουν και εκανα αντληση γιατι πλεον καταλαβαινα οτι με παει κατευθειαν για φλεγμονη.

Επίσης: οποιος σας πει ότι έστω και μια φορά αν δώσετε στο παιδί σας ξένο γαλα εχει αποτυχει ο θηλασμος ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ. Μονιο τυψεις θα νιωσετε και τιποτα παραπανω. Δηλαδη εγω που τις πρωτες μερες εδωσε περιπου 6-7 φορες γιατι δεν ηξερα αν τρωει απετυχα που θηλασα μετα αποκλειστικα 7 1/2 μηνες?

Ο θηλασμος λειτουργει με τον μηχανισμο προσφορα και ζήτηση. Οσο βαζεις το μωρο στο στηθος, τοσο ο οργανισμος παραγει. Ολες ειδικα τις πρωτες μερες λεμε: αχ δεν εχω γαλα και το μωρο πειναει κλπ. Εκει λοιπον την πατανε πολλες κοπελες και παραλιγο και εγω ( οι τυψεις με εσωσαν) και δίνουν ξενο. Και εφοσον το παιδι δεν μπαινει στο στηθος, δεν κατεβαινει γαλα. Και εκει ακους την φραση :Δεν ειχα γαλα. Αν το παιδι περνει βαρος (γιατι θα εχετε ζυγαρια στο σπιτι και θα το παρακολουθειτε καθε εβδομαδα) τοτε ειναι ολα μια χαρα. Εγω ελεγα δεν εχω γαλα και δεν τρωει και ο Μαριος επαιρνε 300 γραμ την εβδομαδα που το φυσιολογικο ηταν 150 γρ. Χρειαστηκε να περασουν αρκετες εβδομαδες για να πεισθω οτι το παιδι τρωει καλα. Οταν ποια το γαλα μου δεν του εφτανε το καταλαβα απο το βαρος οταν απο τον 4ο - 6ο μηνα μου πήρε 200 γρ που θα επρεπε να ειχε παρει 1 - 1,5 κιλο.

Η φυση ξερει. Πριν θηλασω ελεγα οτι ο θηλασμος ειναι ευκολος. Ομως για τις περισσοτερες γυναικες δεν ειναι . Θελει κοπο, υπομονη, επιμονη, εχει πονο και στο στηθος και στη μητρα γιατι με τον θηλασμο παραγεται ωκυτοκινη με την ουσια που εκρινει ο οργανισμος οταν γενναμε. Θελει προσπαθεια και για να εδραιωθει ο θηλασμος θελει περιπου 40 μερες. Μετα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα. Μην ακουσετε κανεναν. Να εχετε εμπιστοσυνη στο ενστικτο σας και στον εαυτο σας. Ολοι θα προσπαθησουν να σας αποτρεψουν για τον θηλασμο γιατι δυστηχως στην χωρα μας δεν υπαρχει η παιδεια. Εμενα η μανα μου μου ελεγε απο την αρχη να του δωσω ξενο. Και δεν ειναι ζωή αυτή που κανεις, και δεν μπορεις να πας πουθενα και θα μυριζεις μετα το καλοκαιρι και κατι τετοιες μ......ς. Ομως η μανα μου δεν με θηλασε!!!!

Ο θηλασμος ειναι ενα ομορφος προορισμος. Με πολλες φορτουνες στην αρχη αλλα τοση μαγεια στη συνεχεια. Οταν θα βλεπετε τα ματια του μωρου σας γεματα ικανοποιηση, οταν θα θηλαζετε και θα σας σηκωνει το χερακι του για να σας αγκαλιασει και για να το φιλησετε, οταν θα σταματαει να τρωει θα σας κοιταζει, θα σας χαλογελαει και μετα θα συνεχιζει και οταν θα νιωθετε ικανοποιηση που δινεται ζωή στο παιδί.

Αλλα αν και δεν καταφερετε να θηλασετε για τους λογους σας, ή γιατι δεν μπορειτε ή γιατι πρεπει να σταματησετε, μη σας πιανουν οι τυψεις γι αυτο. Εγω νιωθω ακομα τυψεις αλλα ξερω οτι εκανα οτι καλυτερο για τον μωρο μου. Τα μωρακια θελουν τη μαμα τους. Ειτε αυτη θηλαζει ειτε οχι. Και αυτο ειναι το πιο σημαντικο.

Και κατι τελευταιο (σας κουρασα)

Εγω ειχα εισεχουσες θηλες και μικρες. Μου ελεγαν α δεν θα θηλασεις και αν βαλεις θηλες σιλικονης δεν προκειτε να τα καταφερεις (και μαλιστα δικος μου ανθρωπος μου το ελεγε αυτο) κλπ. Μια χαρα θηλασα κοριτσια με ψευδοθηλες!! Οποτε αν καμια εχει το ιδιο θεμα να προμηθευτει τετοιες θηλες και να εχει μαζί της. Υπαρχουν σε πολλα μεγεθη.

Φιλακια

ασχετο αλα ειχατε πει για τα Ζαρα μια μερα ..εχω παρει πολα πραγματα απο κει..δουλευει η συνηφαδα μου κ τις λεω τι θελω κ μου τα φερνει..εεχουν πολυ καλη πιοτητα κ ειναι κ οικονομικα..τα φορμακια που εχω παρει στον μικρο ειναι πολυ ομορφα κ καλα!αν πατε καμαι βολτα κ δειτε κ σχεδια θα σας αρεσουν..εχει πολυ ομορφα σχεδια κ για αγορια κ κοριτσια!

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/gr/el/zara-I2011/118270/%CE%9C%CE%99%CE%9D%CE%99%2B%280-9%2B%CE%9C%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D%29

εχω το πεμπτο στη σειρα..ειναι ενα ζεστο φλις φορμακι/.σε καθε εξοδο αυτο του βαζω κ μιακουβερτουλα σαν αρκουδακι γινεται..πολυ ζεστο ειναι!

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/gr/el/zara-I2011/118271/%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%91%CE%A1

λεω να του παρω το πεμπτο παλι στη σειρα..για τα χριστουγεννα να ειναι σαν μικρος γαιος βασιλακος!;):tongue:

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/gr/el/zara-I2011/118271/441511/%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%9C%CE%91%2B%CE%92%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A4%CE%95%2B%CE%9C%CE%95%2B%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%94%CE%99%CE%9F%2BXMAS αυτο!

αχ τελεια λενακι! θα παω σιγουρα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αλικη μου πολυ σωστα τα λες!ειναι πολυ δυσκολος ο θηλασμος στην αρχη μετα τα πραγματα γινονται πιο ευκολα..κ γω επααθ μαστιτιδα μαι φορα κ επαιρνα κ αντιβιωση ..ξερω πως ποναει..ευχομαι να μην το ξαναπαθω κ μακαρι να μην το παθαιναμε αυτο!θελει χρονο υπομονη κ επιμονη οπως το ειπες!συμφωνω ειδικα στο τελςο αυτο που λες οτι γενικα ολοι εχουν κατι ναπουν..εγω στο πρωτο το ειχα παθει αυτο..ειχα ζαλιστει απο πεθερα..δεν καταφερα να θηλασω(μονο για λιγες μερες..λιγο πριν σαραντησω σταματησα) γιατι ο μικρος δεν επαιρνε καλα το στηθος προσπαθησα πολυ μεχρι που του εδινα απο μπιμπερο αυτο που εβγαζα κ ξενο κ επισης δεν εχωμεγαλες θηλε ς κ επαιρνα αυτες με την σιλικονη..σε αυτο ομως δεν χρειαστηκα..παρολο που οι θηλες μου ειναι μικρες αν παρει σωστα το στηθος το μωρο δεν υπαρχει προβλημα!αυτο καταφερνει κ τις βγαζει οσο χρειαζεται για να πιει το γαλα!

μαρεσε ετσι οπως το περιεγραψες στο τελςο το μωρο που πινει το γαλα κ σηκωνει το χχερακι του..κ μενα τελευται το σηκωνει κ του το κραταω,.ειναι τελεια αισθηση..

Αλικη μου πολυ καλα που θηλασες 7μιση μηνες..μακαρι ναμπορεσω κ γω τοσο πολυ..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ τελεια λενακι! θα παω σιγουρα!!!!

να πας Αναστασακι μου αν μπορεσεις θαβρεις σιγουρα τι να παρεις..;)εγω οσο τα βλεπω τωρα απο το σαιτ εχω ενθουσιαστει με πολα..κ τα αξεσουαρ κοιτα ειναι πολυ ομορφα!

Αναστασακι μου τελικα που θα γεννησεις στην βιοκλινικη?

αν θυμαμαι καλα εκει ειχε ςπει!εκει γεννησαν κ οι δυο συνηφαδες μου@;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...