Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Μαρακι η μαια στα μαθηματα που πηγα, μας ειπε πως επιτρεπουν τον σηζυγο να ειναι διπλα στην γυναικα και απλα να της δινει κουραγιο. απο εκει που ειναι δεν βλέπει κατι (αν εννουσες αυτο..):rolleyes:

Ααααα δεν βλέπει χαχαχα..Αυτό εννοούσα Αναστασάκι μου ακριβώς αυτο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχ μην ανησυχεις δεν θα βλεπει!! χιχιχιιχι

και αυτο που μας ειπε η μαια ειναι πως δεν αφηνουν να βλεπει γι'αυτον ακριβως τον λόγο, οτι μπορει δηλαδη να επηρεασει τη μετεπητα σεξουαλικη ζωη του ζευγαριου....

αντε πηγαινε! εγω εδω θα ειμαι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοιλιτσες και μανουλες!!

Τι κανετε?? Εμεις καλα. Συγνωμη που δεν μπαινω πιο νωρις αυτες τις μερες αλλα εχω πολυ δουλεια και το βραδυ κοιμαμαι ξημερωματα. Σημερα κοιμηθηκα 4...!!! Οποτε κομματια μετα η δικια σου!!

Τι κανουν τα μωρακια εντος και εκτος κοιλιτσας???

Καλε εχουμε νεο μελος στην παρεα μας????

Αλικη καλως ηρθες! Δεν μπαινω πολυ συχνα λογω του νεογεννητου μωρου μου...και δεν ειχα δει οτι εχουμε νεο μελος!!!!! Απ'οτι βλεπω στο τικερακι σου εχεις 9 μηνων παιδακι ε??? Να σου ζησει κοριτσακι μου!!!

Παω να ετοιμασω τραπεζι σιγα σιγα....θα τα πουμε ελπιζω αργοτερα!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!!![/size][/font]

Καλώς σας βρήκα!! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!! εδω ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!!! καναμε την εξεταση και μετα πηγαμε για φαγητο!![/b][/color][/size][/font]

ολα τελεια!!!!!!!!!! δοξα το θεό!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ καλα μας ειπε!!!! και το βαρος 2230γρ.!!!! μου ειπε πως ειναι χαμηλα και με πιεζει στην κυστη (αυτο που μου ειπε και η γιατρος μου) και μου ειπε απ'οτι βλέπει θα εχω ευκολη γεννα και πιο νωρις από την ΠΗΤ!! :D για να δουμε!!!![/b][/color][/size][/font]

Μια χαρα το μπεμπακι σου !!! Μια χαρα!! Ναι να γεννησεις εύκολα, στο ευχομαι!!

Καλά έκανες! Κι εγώ θέλω τόοοοσο πολύ να περάσει αυτός ο μήνας και να μπω με το καλό στον 8ο να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά! Λίγο το δωμάτιο του μπέμπη, πλυσίματα, σιδερώματα, να ετοιμάσω βαλίτσα για το μαιευτήριο κλπ!!!! Δεν βλέπω την ώρα! Ωστόσο ο μπέμπης όταν κλωτσάει κάποιες φορές με πονάει αλλά μου αρέσει τόοοσο πολύ! Την Παρασκευή θα στολίσω και το δεντράκι μου! Θα έρθουν τα ανηψάκια να βοηθήσουν! Πόσο ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή!

Κουκλίτσα να τα ετοιμασεις τα πράγματα σου και την βαλίτσα. Εγω 33η εβδομάδα ήμουν έτοιμη (βεβαια φοβομουν και για προωρο). Και τα ρουχα του και η βαλιτσα. Και μαλιστα ειχα βαλει ενα χαρτακι απο πάνω για να ξερω τι πρεπει να παρω μαζί μου απο βιβλιαρια κλπ. Οτι θελετε για την λιστα του μαιευτηριου μου λετε. Επισης να παρετε ολες την purelan της medela. Ειναι για τις θηλες για το θηλασμο. Ειναι παρα πολυ καλη κρεμα και καταπραιντικη. Κανει 10 ευρω περιπου. Να την εχετε μαζι σας στο μαιευτηριο. Επισης πρεπει να εχετε ολε μαζι σας προσφατη ληξιαρχικη πραξη γαμου (για οσες ειναι παντρεμενες).

Αλικακι[/color] μακαρι να μπορουσα να σου στειλω την πορτοκαλοπιτα ειναι της αργυρως μπαρμπαριγου..ειλικρινα φτιαξτε την ειναι πανευκολη κ πεντανοστιμη..σας το εγγυομαι..μισο να βαλω κτην συνταγη..δεν εμεινε κομματι χθες..την εφτιαξα στη μαμα κ εφυγε ολη..βεβαια εκαν κ μικρο ταψι αλα ξετρελαθηκαν..ειναι η δευτερη φορα που τη φτιαχνω..κ με παγωτο το καλοκαιρι συνοδευεται τελειααααα!

αχ θα την κανω. Μου τρεχουν τα σαλια!!!

Όσον αφορά τη φοβία του τοκετού πιστεύω Αναστασάκι μου πως πάνω κάτω όλες την έχουμε! Κι εμένα έρχονται στιγμές που το σκέφτομαι και με πιάνει ένας πανικός αλλά μετά επικρατεί η ψυχραιμία και η λογική και λέω τόσες γυναίκες τα καταφέρανε εγώ δεν θα τα καταφέρω;;;; Άλλωστε το σώμα μας είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό το μεγαλείο! Και με άλλες κοπέλες που έχω μιλήσει εκείνη τη στιγμή το μόνο που τις ένοιαζε ήταν να γεννηθεί το μωράκι τους και να είναι γερό! Νομίζω πως εκείνη τη στιγμή ο φόβος όσος και αν είναι θα παραμεριστεί και θα σκεφτόμαστε τα μωράκια μας!

Κουκλες μην φοβασται τον τοκετο. Και σας το λεω εγω που ειχα επιπλοκη. Οταν μπηκα μεσα ειπα τελεια γενναω!! Απο την αρχη δεν φοβομουν. Το σωμα μας και η φυση ξερει καλα!!

Μαρακι η μαια στα μαθηματα που πηγα, μας ειπε πως επιτρεπουν τον σηζυγο να ειναι διπλα στην γυναικα και απλα να της δινει κουραγιο. απο εκει που ειναι δεν βλέπει κατι (αν εννουσες αυτο..):rolleyes:

Ο συζηγος ειναι διπλα στο κεφαλι σου. Και καθε φορα που σου βαζει χερι ο γιατρος (θα γινει πολλες φορες εκεινη τη μερα) τον βγαζουν εξω. Οποτε μη φοβαστε!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!τι κανετε?αναστασακι μια χαρα το μπεμπακι σου, καλως να μας ερθει λοιπον κι ας ειναι και πιο νωρις ή και στην ωρα του, εκεινο ξερει!!!!ματινακι πολυ ζιζακιας ο ξανθομπουμπουκος σου!!!!!!!!ρανιακο μου, καλο μου κοριτσακι, δωσε φιλια στην μπιζουδενια σου!!!!!!!!λενιω μου με τους πριγκηπες σου!!!!!!!!!!!!!ιωαννακι μου καλο, σμουατς!!!!!μαρακι μου κοντευεις ματακια μου γλυκα, με το καλο!!!!!!!!!!αλικακι μου πολυ κουραζεσαι μωλε!!!!!!

σημερα η μπεμπου ολο κοιμαται, πραγμα σπανιο!!!!:rolleyes:εχτες μια χαρα το επιασε το μπιμπερο τελικα, ειχα βγαλει 70 ml στο ενα μπιμπερο και 60 στο αλλο, τα ηπιε και τα δυο και ηθελε κι αλλο, την εβαλα και στο στηθος!!!!!αυτο ειναι με τον θηλασμο, δεν ξερουμε ποσα ml τρωει και αρα πως να υπολογιζω ποσο να της εχω στο μπουκαλι?:rolleyes:ουφ.........σημερα ομως δεν τρωει πολυ....:(το βραδυ ειχαμε μαχη με τον υπνο παλι, την κοιμιζα, την εβαζα στο κρεβατι και το ματι γαριδα και κλαμα, αντε παλι απο την αρχη και παλι τα ιδια, εεεεε στο τελος την πηρα διπλα μου και κοιμηθηκε μεχρι τις 6 ακουνητη.....αχ τι να την κανω αυτη την μπεμπου, να της φαω τα μαγουλακια, μπορω?:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

το βραδυ ειχαμε μαχη με τον υπνο παλι, την κοιμιζα, την εβαζα στο κρεβατι και το ματι γαριδα και κλαμα, αντε παλι απο την αρχη και παλι τα ιδια, εεεεε στο τελος την πηρα διπλα μου και κοιμηθηκε μεχρι τις 6 ακουνητη.....αχ τι να την κανω αυτη την μπεμπου, να της φαω τα μαγουλακια, μπορω?:tongue:

δοκιμασε κατι με τον υπνο. την εχεις σε κουνακι στο δωματιο σου υποθετω σωστα? αφου την ταισεις κλπ για το βραδυ, βαλτην στο κουνακι και αν κλαει γυρισε την ανασκελα ή χαιδευε την και μην φυγεις απο εκει μεχρι να ηρεμισει. μας το εκανε αυτο και εμας. εγω ειχα φρικαρει γιατι θηλαζα και ελεγα οτι πειναει μιας και δεν ηξερα ποσο τρωει. μια μαια λοιπον μας ειχε πει η οποια ειχε σπουδασει και εξω, οτι αν σας κλαιει εντονα γυριστε το ανασκελα. το θυμηθηκε λοιπον ο αντρας μου βεβαια εγω του φωναζα οτι δεν κανει ανασκελα κλπ, τον γυρισε ανασκελα, αρχισε να κουναει το λικνο και τον χαιδευε. μετα απο λιγο σταματαγε ο μικρος. οταν κοιμοταν τον ξαναγυριζαμε πλαι. αλλα το ανασκελα το ειχα παρατηρησει και αλλη φορα οτι σταματαγε το κλαμα. μετα βεβαια τον ξαναγυρναγα. η τι εκανα εγω? εφερνα το λικνο κοντα στο κρεβατι μου και του επιανα το χερακι για να νιωθει οτι δεν ειναι μονος του. μετα απο λιγο σταματαγε παλι.

το αλλο: μηπως εχει κολικους? υπαρχει ενα φυτικο σιροπακι το cripe water το οποιο βοηθα στους κολικους. μη ξεχνας οτι οι κολικοι κατα κυριο λογω ειναι βραδυ

τωρα το αν πειναει αφου θηλαζεις θα εχεις την ανασφαλεια για το αν χορτασε. δοκιμασε να την βαλεις στο στηθος οταν σου κλαιει για να δεις αν πειναει. το κακο με το θηλασμο ειναι αυτο...δεν ξερεις ποσο τρωει...

γεια σας κοριτσακια μου!!!!!!!!!τι κανετε?αναστασακι μια χαρα το μπεμπακι σου, καλως να μας ερθει λοιπον κι ας ειναι και πιο νωρις ή και στην ωρα του, εκεινο ξερει!!!!ματινακι πολυ ζιζακιας ο ξανθομπουμπουκος σου!!!!!!!!ρανιακο μου, καλο μου κοριτσακι, δωσε φιλια στην μπιζουδενια σου!!!!!!!!λενιω μου με τους πριγκηπες σου!!!!!!!!!!!!!ιωαννακι μου καλο, σμουατς!!!!!μαρακι μου κοντευεις ματακια μου γλυκα, με το καλο!!!!!!!!!!αλικακι μου πολυ κουραζεσαι μωλε!!!!!!

σημερα η μπεμπου ολο κοιμαται, πραγμα σπανιο!!!!:rolleyes:εχτες μια χαρα το επιασε το μπιμπερο τελικα, ειχα βγαλει 70 ml στο ενα μπιμπερο και 60 στο αλλο, τα ηπιε και τα δυο και ηθελε κι αλλο, την εβαλα και στο στηθος!!!!!αυτο ειναι με τον θηλασμο, δεν ξερουμε ποσα ml τρωει και αρα πως να υπολογιζω ποσο να της εχω στο μπουκαλι?:rolleyes:ουφ.........σημερα ομως δεν τρωει πολυ....:(το βραδυ ειχαμε μαχη με τον υπνο παλι, την κοιμιζα, την εβαζα στο κρεβατι και το ματι γαριδα και κλαμα, αντε παλι απο την αρχη και παλι τα ιδια, εεεεε στο τελος την πηρα διπλα μου και κοιμηθηκε μεχρι τις 6 ακουνητη.....αχ τι να την κανω αυτη την μπεμπου, να της φαω τα μαγουλακια, μπορω?:tongue:

τι κανεις ποπακι μουυυυυ~;);)αχ αυτη η μπεμπουλα σου..το ματι γαριδα εε..χαχα πολυ γελασα..κ μενα το κανει μερικες φορες το ματι γαριδακ το χαμογελο μεχρι τα αυται μεσα στα σκοταδια..λεω τι γελας βρε πονηρε..αχ αχ κ γω θελω να τον φαωωωωωω!;):tongue::tongue:

ξυπνησε ο σκατουλης μου..ο μεγαλος κοιμαται κ εβλεπα μαι συνταγη για μελομακαρονα στη μενεγακη κ μπηκα στη σελιδα της να την γραψω ισα ισα προλαβα..παω στον αγωνα κ παλι!:tongue:

ποπακι μου ευσ στολισες?θυμασαι περσι στολιζαμε κ βαζαμε φωτο..χωρης κοιλιτσες..ενω φετος εγω με δυο παιδακι κ σεις με τα μωρακια σας..κριμα παντως που δεν μπορουμε να βαζουμε φωτο εδω..εγω παντως ακοαμ να τα καταφερω οτι εχω βαλει απο παλια αυτα μονο!:(:(

παω..φιλακιαααααααααααααααααα:D

α ποπακι μου ηθελα να σε ρωτησω..εχεις πολυ γαλα κ απο τα δυο στηθη..εμενα το ενα παντα ειναι πιο γεματο αποα το αλο..αν δεν κανω λαθος ετσι ειναι αλα δεν ειμαι κ σιγουρη!

το πηρε το μπιμπερο παντως η μικρη ε..παλι καλα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ θα την κανω. Μου τρεχουν τα σαλια!!!

να την κανεις αλικακι θα με θυμηθεις?

πολα φιλακια στο ζουζουνι σου!

σε ευχαριστω!! και εσυ στο δικο σου. αν εχω δυσκολια με το γλυκο θα σου πω οκ??

Διαφημίσεις

δοκιμασε κατι με τον υπνο. την εχεις σε κουνακι στο δωματιο σου υποθετω σωστα? αφου την ταισεις κλπ για το βραδυ, βαλτην στο κουνακι και αν κλαει γυρισε την ανασκελα ή χαιδευε την και μην φυγεις απο εκει μεχρι να ηρεμισει. μας το εκανε αυτο και εμας. εγω ειχα φρικαρει γιατι θηλαζα και ελεγα οτι πειναει μιας και δεν ηξερα ποσο τρωει. μια μαια λοιπον μας ειχε πει η οποια ειχε σπουδασει και εξω, οτι αν σας κλαιει εντονα γυριστε το ανασκελα. το θυμηθηκε λοιπον ο αντρας μου βεβαια εγω του φωναζα οτι δεν κανει ανασκελα κλπ, τον γυρισε ανασκελα, αρχισε να κουναει το λικνο και τον χαιδευε. μετα απο λιγο σταματαγε ο μικρος. οταν κοιμοταν τον ξαναγυριζαμε πλαι. αλλα το ανασκελα το ειχα παρατηρησει και αλλη φορα οτι σταματαγε το κλαμα. μετα βεβαια τον ξαναγυρναγα. η τι εκανα εγω? εφερνα το λικνο κοντα στο κρεβατι μου και του επιανα το χερακι για να νιωθει οτι δεν ειναι μονος του. μετα απο λιγο σταματαγε παλι.

το αλλο: μηπως εχει κολικους? υπαρχει ενα φυτικο σιροπακι το cripe water το οποιο βοηθα στους κολικους. μη ξεχνας οτι οι κολικοι κατα κυριο λογω ειναι βραδυ

τωρα το αν πειναει αφου θηλαζεις θα εχεις την ανασφαλεια για το αν χορτασε. δοκιμασε να την βαλεις στο στηθος οταν σου κλαιει για να δεις αν πειναει. το κακο με το θηλασμο ειναι αυτο...δεν ξερεις ποσο τρωει...

αλικακι μου ποσο χρησιμα ειναι αυτα που λες γλυκουλα μου, σε ευχαριστω πολυ!!!!!την εχω στην κουνια της, στο δωματιο της και εγω κοιμαμαι σε κρεβατι που εχω πιο διπλα, δεν την φτανω βεβαια για να της πιασω το χερακι.....αλλα δεν ηρεμει με τιποτα, νευριαζει που την αφηνω στο κρεβατι γιατι βολευεται μαλλον στα χερια που την κοιμιζω!!!!!κολικους δεν δειχνει να εχει, αλλα σαν υπερενταση μαλλον...μπρουμητα νευριαζει, ανασκελα βολευεται πολυ!!!!το αλλο παλι, οταν κλαιει πολυ, με τιποτα δεν τρωει, την βαζω στο στηθος και δεν ηρεμει, αφου την κανω βολτες στα χερια ή την κοιμισω μετα τρωει μονο, αλλα γενικα δεν εχω καταλαβει τα σημαδια της πεινας της, τα σημαδια υπνου τα καταλαβαινω, τριβει ματακια και κοιταει τα χερακια της προσπαθοντας να νανουριστει αλλα ματαια....χαχαχα....

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Έτσι μάλιστα συμφωνώ..χαχα

Ε ναι!! μονο ετσι!!!!;)

Αλικη μου σε ευχαριστω πολύ! και εγω εχω ακουσει οτι η purelan ειναι πολυ καλη! εχω κατι δειγματακια!

ποπακι μου της μαθαινεις και το μπουκαλι σιγα σιγα ε??? καλα κανεις! αφου θα ξεκινησεις και τη δουλεια!!! να της φας τα μαγουλακια!!! χιχιχιχιχιιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανεις ποπακι μουυυυυ~;);)αχ αυτη η μπεμπουλα σου..το ματι γαριδα εε..χαχα πολυ γελασα..κ μενα το κανει μερικες φορες το ματι γαριδακ το χαμογελο μεχρι τα αυται μεσα στα σκοταδια..λεω τι γελας βρε πονηρε..αχ αχ κ γω θελω να τον φαωωωωωω!;):tongue::tongue:

ξυπνησε ο σκατουλης μου..ο μεγαλος κοιμαται κ εβλεπα μαι συνταγη για μελομακαρονα στη μενεγακη κ μπηκα στη σελιδα της να την γραψω ισα ισα προλαβα..παω στον αγωνα κ παλι!:tongue:

ποπακι μου ευσ στολισες?θυμασαι περσι στολιζαμε κ βαζαμε φωτο..χωρης κοιλιτσες..ενω φετος εγω με δυο παιδακι κ σεις με τα μωρακια σας..κριμα παντως που δεν μπορουμε να βαζουμε φωτο εδω..εγω παντως ακοαμ να τα καταφερω οτι εχω βαλει απο παλια αυτα μονο!:(:(

παω..φιλακιαααααααααααααααααα:D

α ποπακι μου ηθελα να σε ρωτησω..εχεις πολυ γαλα κ απο τα δυο στηθη..εμενα το ενα παντα ειναι πιο γεματο αποα το αλο..αν δεν κανω λαθος ετσι ειναι αλα δεν ειμαι κ σιγουρη!

το πηρε το μπιμπερο παντως η μικρη ε..παλι καλα!

λενακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν στολισα ακομα, μαλλον το σ/κ, αχ τι ωραια που βαζαμε φωτο περσυ ε?φετος με τα παιδακια μας αγκαλιτσα, δοξα τον Θεο!!!!!!!!!!!!

πραγματι λενιω, το ενα στηθος συνηθως ειναι πιο γεματο αλλα αν καμια φορα πινει και απο τα 2 καλα, δεν ειναι κανενα γεματο!το βραδυ αν δεν εχει πιει καλα, τα ξημερωματα ειναι και τα 2 τουμπανο!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

σε ευχαριστω!! και εσυ στο δικο σου. αν εχω δυσκολια με το γλυκο θα σου πω οκ??

θα τα δωσω;);)

ναι να μου ππεις οτι απορια εχεις!;)

παρτε κ τη συνταγη για τα μελομακαρονα..μηηπως κ την χρειαστειτε εγω λεω να την δοκιμασω στις γιορτες~οσο να ναι αλιως ειναι να τα φτιαχνεις μονη σου!:tongue:

http://www.alphatv.gr/Microsites/Eleni/Kouzina/%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%9F.aspx

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ε ναι!! μονο ετσι!!!!;)

Αλικη μου σε ευχαριστω πολύ! και εγω εχω ακουσει οτι η purelan ειναι πολυ καλη! εχω κατι δειγματακια!

ποπακι μου της μαθαινεις και το μπουκαλι σιγα σιγα ε??? καλα κανεις! αφου θα ξεκινησεις και τη δουλεια!!! να της φας τα μαγουλακια!!! χιχιχιχιχιιχιχι

αναστασακι μου!!!!!!!εγω βαζω την LANSINOH, καλη κι αυτη, βοηθαει απιστευτα και απολυτως απαραιτητη για το μαιευτηριο, οπως λεει και το αλικακι!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...