Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

σιγουρα! αρκει να ειναι καλα!! και θα ειναι! απλα απορω που σου ειπε μεχρι την 35η τα χαπια. εγω της ειπα για 36η και μου λεει θεωρητικα ειναι προωρο (οχι οτι θα υπαρχει προβλημα) να αφησουμε να παρει και 1 εβδομαδα μες στον 9ο...

Τι να πω ο κάθε γιατρός τα δικά του λέει..ότι ειναι πρόωρο είναι κάτω απο την 37η εβδομάδα το μωρό αλλα εμένα απο ότι κατάλαβα έχει ενα κόλλημα με τα κιλά τον ενδιαφέρει δηλαδή να μην μπει στην θερμοκοιτίδα απο κει και πέρα δεν τον ενδιαφέρει πότε θα γεννηθεί..

Έτσι κι αλλιως δεν το βλέπω να μου τα κόβει τώρα αλλα μια βδομάδα αργότερα χαχα..

Στόλισα ναι να τελειώνει κι αυτο μετά να μας δω πως θα ξεστολίσουμε Αναστασάκι χαχαχα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Ουφ εγώ είχα κατάληψη στον υπολογιστή από τον αντρούλη μου!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πως είστε; Μαράκι μου κοντεύεις κι εσύ; Με το καλό κοριτσάκι μου! Άντε τώρα έχουμε εσένα και το Αναστασάκι, μετά το Ρανιάκι και μετά εγώ;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused: Πω πωωωωω περνάει ο καιρός! Με το καλό όοοοολα τα κοριτσάκια να κρατήσουν τα μπεμπάκια τους αγκαλίτσα! Και να έχουν μία πολύ εύκολη γέννα! ;););););)

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Ουφ εγώ είχα κατάληψη στον υπολογιστή από τον αντρούλη μου!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πως είστε; Μαράκι μου κοντεύεις κι εσύ; Με το καλό κοριτσάκι μου! Άντε τώρα έχουμε εσένα και το Αναστασάκι, μετά το Ρανιάκι και μετά εγώ;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused: Πω πωωωωω περνάει ο καιρός! Με το καλό όοοοολα τα κοριτσάκια να κρατήσουν τα μπεμπάκια τους αγκαλίτσα! Και να έχουν μία πολύ εύκολη γέννα! ;););););)

Καλημέρα Ιωαννάκι μου..Κοντεύουμε όλες Ιωαννάκι μου με το καλό όλες να τα πάρουμε αγκαλίτσα γλυκιά μου...

Τι να πω ο κάθε γιατρός τα δικά του λέει..ότι ειναι πρόωρο είναι κάτω απο την 37η εβδομάδα το μωρό αλλα εμένα απο ότι κατάλαβα έχει ενα κόλλημα με τα κιλά τον ενδιαφέρει δηλαδή να μην μπει στην θερμοκοιτίδα απο κει και πέρα δεν τον ενδιαφέρει πότε θα γεννηθεί..

Έτσι κι αλλιως δεν το βλέπω να μου τα κόβει τώρα αλλα μια βδομάδα αργότερα χαχα..

Στόλισα ναι να τελειώνει κι αυτο μετά να μας δω πως θα ξεστολίσουμε Αναστασάκι χαχαχα..

ε ναι ο καθε γιατρος εχει τα δικα του.... ;) α εμενα μου το στολισε ο αδερφος μου με την κοπελα του! ε τοτε θα μπορουμε να τα ξεστολισουμε!!!;);)

καλημερα Ιωαννακι!!ναι κοντευουμε σιγα σιγα ολες!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Ιωαννάκι μου..Κοντεύουμε όλες Ιωαννάκι μου με το καλό όλες να τα πάρουμε αγκαλίτσα γλυκιά μου...

αχχχχ κοριτσια!!!!!!!!!! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

436227peh2tec0ns.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχχχχ κοριτσια!!!!!!!!!! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

436227peh2tec0ns.gif

Σε καταλαβαίνω Αναστασάκι μου! Εγώ στον 7ο είμαι και ανυπομονώ φαντάζομαι εσείς που είστε πολύ πιο κοντά στο όνειρο! Θα το φαντάζεστε όλη την ώρα! Κι εγώ είναι στιγμές που σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή μας με τον μπέμπη στο σπίτι! Που θα τον έχω αγκαλίτσα, θα τον ταϊζω, θα τον κάνω μπανάκι.......ααααχχχχ πραγματικά δεν βλέπω την ώρα!

Σε καταλαβαίνω Αναστασάκι μου! Εγώ στον 7ο είμαι και ανυπομονώ φαντάζομαι εσείς που είστε πολύ πιο κοντά στο όνειρο! Θα το φαντάζεστε όλη την ώρα! Κι εγώ είναι στιγμές που σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή μας με τον μπέμπη στο σπίτι! Που θα τον έχω αγκαλίτσα, θα τον ταϊζω, θα τον κάνω μπανάκι.......ααααχχχχ πραγματικά δεν βλέπω την ώρα!

και εγω όλα αυτα ονειρευομαι Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!!! να ειναι γερα ολα τα μωρακια του κοσμου!! ωρες ωρες με πιανει μια φοβια για το αγνωστο του τοκετου αλλα την ξεπερναω!

να ρωτησω, εσεις σκευτεστε να εχετε και τον αντρα σας μεσα???

εγω θα τον εχω, και αυτος θελει πολυ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω όλα αυτα ονειρευομαι Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!!! να ειναι γερα ολα τα μωρακια του κοσμου!! ωρες ωρες με πιανει μια φοβια για το αγνωστο του τοκετου αλλα την ξεπερναω!

Εννοείται αγαπούλα μου! Το θέλει σαν τρελλός αλλά κι εγώ! Έχει ήδη πει το γιατρό πως όπως και να γεννήσω θέλει να είναι μέσα! Ακόμη και με καισαρική να τύχει θα τον αφήσει! Θέλει να κόψει το λώρο και γενικά θέλει να τα κάνει όοοολα! Αλλά κι εγώ αισθάνομαι πως θα μου δίνει κουράγιο!

Όσον αφορά τη φοβία του τοκετού πιστεύω Αναστασάκι μου πως πάνω κάτω όλες την έχουμε! Κι εμένα έρχονται στιγμές που το σκέφτομαι και με πιάνει ένας πανικός αλλά μετά επικρατεί η ψυχραιμία και η λογική και λέω τόσες γυναίκες τα καταφέρανε εγώ δεν θα τα καταφέρω;;;; Άλλωστε το σώμα μας είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό το μεγαλείο! Και με άλλες κοπέλες που έχω μιλήσει εκείνη τη στιγμή το μόνο που τις ένοιαζε ήταν να γεννηθεί το μωράκι τους και να είναι γερό! Νομίζω πως εκείνη τη στιγμή ο φόβος όσος και αν είναι θα παραμεριστεί και θα σκεφτόμαστε τα μωράκια μας!

Εννοείται αγαπούλα μου! Το θέλει σαν τρελλός αλλά κι εγώ! Έχει ήδη πει το γιατρό πως όπως και να γεννήσω θέλει να είναι μέσα! Ακόμη και με καισαρική να τύχει θα τον αφήσει! Θέλει να κόψει το λώρο και γενικά θέλει να τα κάνει όοοολα! Αλλά κι εγώ αισθάνομαι πως θα μου δίνει κουράγιο!

αυτο με τον λωρο το εχω ξανα ακουσει αλλα δεν ξερω αν θα το κανει ο αντρουλης μου! μου φτανει που θα ειναι μεσα και θα μου δινει κουραγιο!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Όσον αφορά τη φοβία του τοκετού πιστεύω Αναστασάκι μου πως πάνω κάτω όλες την έχουμε! Κι εμένα έρχονται στιγμές που το σκέφτομαι και με πιάνει ένας πανικός αλλά μετά επικρατεί η ψυχραιμία και η λογική και λέω τόσες γυναίκες τα καταφέρανε εγώ δεν θα τα καταφέρω;;;; Άλλωστε το σώμα μας είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό το μεγαλείο! Και με άλλες κοπέλες που έχω μιλήσει εκείνη τη στιγμή το μόνο που τις ένοιαζε ήταν να γεννηθεί το μωράκι τους και να είναι γερό! Νομίζω πως εκείνη τη στιγμή ο φόβος όσος και αν είναι θα παραμεριστεί και θα σκεφτόμαστε τα μωράκια μας!

και εγω αυτο πιστευω!!!ουφφφφ!!! τι θα κανεις σημερα Ιωαννακι?? τι εχει το προγραμμα???

Μαρακι??????????? εφυγες??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω αυτο πιστευω!!!ουφφφφ!!! τι θα κανεις σημερα Ιωαννακι?? τι εχει το προγραμμα???

Μαρακι??????????? εφυγες??????????

Σήμερα θα πάω το απόγευμα στην αδερφούλα μου να δω τα ανηψάκια μου γιατί ο μεγάλος ήταν λίγο αδιάθετος και τώρα που είναι καλά θα πάω να τον ζουζουνίσω λίγο! Αύριο το απόγευμα θα έρθουν αυτοί να με βοηθήσουν να στολίσουμε! Πόσο χαίρομαι θα μυρίσει Χριστούγεννα εδώ μέσα! Εν τω μεταξύ έχω μία πείνα τώρα άλλο πράγμα! Σε καμία ώρα θα έρθει ο αντρούλης μου να φάμε! Κοτόσουπα έφτιαξα σήμερα, εσύ τι καλό φαγάκι έχεις;

Σήμερα θα πάω το απόγευμα στην αδερφούλα μου να δω τα ανηψάκια μου γιατί ο μεγάλος ήταν λίγο αδιάθετος και τώρα που είναι καλά θα πάω να τον ζουζουνίσω λίγο! Αύριο το απόγευμα θα έρθουν αυτοί να με βοηθήσουν να στολίσουμε! Πόσο χαίρομαι θα μυρίσει Χριστούγεννα εδώ μέσα! Εν τω μεταξύ έχω μία πείνα τώρα άλλο πράγμα! Σε καμία ώρα θα έρθει ο αντρούλης μου να φάμε! Κοτόσουπα έφτιαξα σήμερα, εσύ τι καλό φαγάκι έχεις;

α ωραια! θα πας βολτιτσα!!!! και εγω κοτοσουπα εχω απο προχθες. αλλα θα τη φαω!!! πεινασα κιολας!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Συγνώμη κοριτσάκια μου που έφυγα απότομα, αλλα ήρθε η μανούλα μου και τακτοποιήσαμε κάτι λεπτομέριες..

Κι εμένα ο καλός μου θέλει να είναι μέσα αλλα να σας πω την αλήθεια εγώ φοβάμαι να σας πω τι???χιχι

Μήπως τρομάξει με το θέαμα και μετά δεν θα θέλει να με πλησιάσει για κάποιο διάστημα..:rolleyes: χαζομάρα λέτε?

Συγνώμη κοριτσάκια μου που έφυγα απότομα, αλλα ήρθε η μανούλα μου και τακτοποιήσαμε κάτι λεπτομέριες..

Κι εμένα ο καλός μου θέλει να είναι μέσα αλλα να σας πω την αλήθεια εγώ φοβάμαι να σας πω τι???χιχι

Μήπως τρομάξει με το θέαμα και μετά δεν θα θέλει να με πλησιάσει για κάποιο διάστημα..:rolleyes: χαζομάρα λέτε?

Μαρακι η μαια στα μαθηματα που πηγα, μας ειπε πως επιτρεπουν τον σηζυγο να ειναι διπλα στην γυναικα και απλα να της δινει κουραγιο. απο εκει που ειναι δεν βλέπει κατι (αν εννουσες αυτο..):rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...