Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσια κατι που ηθελα να σημειωσω γαι την πορτοκαλοπιτα το φυλο το ριχνουμε μεσα στο μιγμα κομματιασμενο οπως να ναι..παιρνουμε το φυλο κρουστας λιγο λιγο κ το κοματιαζουμε με τα χερια μας μεσα στο υγρο μιγμα...επειδη δνε το γραφει στη συνταγη τωρα το ειδα επα να σας το πω μην ξεχασω!;);)

http://demideli.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

Ρανιουκοοοοοοοοοο κ Μαρακι καλημερα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...δεν προλαβαινωωωωω...φιλακιαααααααααααααααααα~

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενάκι μου τρέχεις και δεν φτάνεις ε???

Αχ μανουλίτσα σου έχουνε πάρει τα μυαλά τα καμάρια σου..

Πολλά φιλάκια καρδούλα μου στα πριγκιπάκια σου(((())))))))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποιος είπε οτι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη υπόθεση χαχα..Καλα Αναστασάκι δόξα το Θεό, οι πόνοι καλά κρατούν αλλα υπομονή..Την Πέμπτη που θα πάω θα δούμε τι θα μου πει..

Πλησιάζουμε καλε!!!!

Αναστασάκι τσουπουτό μπεμπε θα βγάλεις μπράβο κουκλίτσα μου μακάρι να έχεις πολύ εύκολη γέννα όπως και όλα τα κοριτσάκια..:P

εχεις συσπασεις? αντε με το καλο να πατε στον γιατρο!!! καθε ποτε σε βλεπει τωρα?????? δεν μπαινεις και συχνα να μαθαινουμε νεα σου!!!!!

μακαρι ολες να γεννησουμε ευκολα!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εχεις συσπασεις? αντε με το καλο να πατε στον γιατρο!!! καθε ποτε σε βλεπει τωρα?????? δεν μπαινεις και συχνα να μαθαινουμε νεα σου!!!!!

μακαρι ολες να γεννησουμε ευκολα!!!!!!!!!

Έχω αρκετες να είναι καλά τα χάπια..Μου είπε κάθε 15 μέρες να πηγαίνω απο δω και πέρα..

Δεν μπαινω σχεδόν καθόλου γιατί είχα τις δουλείες..Τι βαψίματα τι πλυσίματα, τι σιδέρωμα και δυστυχώς όλα μόνοι μας τα κάναμε..Δεν βαριεσαι τελειώσανε όλα και άρχισα να ετοιμάζω το δωματιάκι του, περιμένω και το κρεβατάκι με την αλαξιέρα και θα είναι κομπλέ..

Θα το βγάλω φωτο κι αν μπορέσω θα σας το ανεβάσω να σας το δείξω όλη μέρα εκει μέσα είμαι και το κοιτάω χαχα..

Εσύ ξεκίνησες Αναστασάκι να ετοιμάζεις την βαλιτσούλα σου??

Εγώ όχι ακομα με βλέπω να πηγαίνω χωρίς βαλίτσα χαχα..

Κοριτσάκια θέλω να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί..

Τώρα κανονικά εμείς πρέπει να έχουμε γαλατάκι δηλαδή αυτό το πύαρ πως το λένε δεν ξέρω κιολας:rolleyes: Εγώ δεν έχω τίποτα καμια διαροή

Έχω αρκετες να είναι καλά τα χάπια..Μου είπε κάθε 15 μέρες να πηγαίνω απο δω και πέρα..

Δεν μπαινω σχεδόν καθόλου γιατί είχα τις δουλείες..Τι βαψίματα τι πλυσίματα, τι σιδέρωμα και δυστυχώς όλα μόνοι μας τα κάναμε..Δεν βαριεσαι τελειώσανε όλα και άρχισα να ετοιμάζω το δωματιάκι του, περιμένω και το κρεβατάκι με την αλαξιέρα και θα είναι κομπλέ..

Θα το βγάλω φωτο κι αν μπορέσω θα σας το ανεβάσω να σας το δείξω όλη μέρα εκει μέσα είμαι και το κοιτάω χαχα..

Τώρα κανονικά εμείς πρέπει να έχουμε γαλατάκι δηλαδή αυτό το πύαρ πως το λένε δεν ξέρω κιολας:rolleyes: Εγώ δεν έχω τίποτα καμια διαροή

αυτο για τα χαπια ξανα πες το!!!! θαυματουργα ειναι! εμενα μου τα σταματαει στις 37 εβδομαδες.

αχ τελειωσατε με το δωματιακι του ε????? με το καλο να ερθουν και τα επιπλακια σας!!! ολα μονη σας ε??? τελος καλο ολα καλα που λενε!!!

την βαλιτσα την εχω στο παιδικο και εχω βαλει μεσα ενα νυχτικακι που εχει και ρομπιτσα,παντοφλες και επιθεμετα, σιγα σιγα θελω να την τελειωσω ομως!

και εγω δεν εχω δει καμια διαροη απο το στηθος μαρακι!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το δωματιακι το διακοσμησατε?? εμενα αυτο μου εμεινε.. απο εβδομαδα λεω να το τελειωσω. θελω να καταληξω στους τοιχους για να παρω αναλογως χαλακι και φωτιστικο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Λενάκι μου τρέχεις και δεν φτάνεις ε???

Αχ μανουλίτσα σου έχουνε πάρει τα μυαλά τα καμάρια σου..

Πολλά φιλάκια καρδούλα μου στα πριγκιπάκια σου(((())))))))

Maraki moy καλοοοοοοο~τι κανεις καρδουλα μου..εχεις συσπασεις κ συ ε!οπως τα λες να ναι καλα τα χαπια!μπηκες στον μηνα σου!τα ετοιμασατε ολα ε..οπου ναναι ερχεται ο μπεμπης να τα εγκαινιασει;);)

αυτο που ρωτας για το πυαρ μην σε ανυσηχει γιατι δεν σημαινει οτι δεν θα εχεις γαλα..εγω στο πρωτο ειχα πολυ συνεχεια λερωνα τις πυτζαμες μου..αλα σε αυτη δεν ειχα κ τοσο..καπιες μερες ειχα αλες παλι οχι..μωλης γεννησεις θα ξεκηνησει θα το δεις!

παω ο μικρος κοιμαται αλα ο μεγαλος με φωναζει..φιλακια κ παλιιιιι!

()((((((((((((((((((((((((((((((((((()_))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αυτο για τα χαπια ξανα πες το!!!! θαυματουργα ειναι! εμενα μου τα σταματαει στις 37 εβδομαδες.

αχ τελειωσατε με το δωματιακι του ε????? με το καλο να ερθουν και τα επιπλακια σας!!! ολα μονη σας ε??? τελος καλο ολα καλα που λενε!!!

την βαλιτσα την εχω στο παιδικο και εχω βαλει μεσα ενα νυχτικακι που εχει και ρομπιτσα,παντοφλες και επιθεμετα, σιγα σιγα θελω να την τελειωσω ομως!

και εγω δεν εχω δει καμια διαροη απο το στηθος μαρακι!:rolleyes:

Μου ειπε μια κοπέλα ότι θα έπρεπε να έχω ήδη και με άγχωσε λιγάκι, φοβάμαι μήπως δεν έχω γαλα..

Αχ ξεκίνησες ε??? Καλά έκανες Αναστασάκι μου εγώ να δούμε πότε θα το πάρω απόφαση.. Εσείς τα ετοιμάσατε όλα???

Δηλαδή τώρα πριμένετε τον ερχομό του πριγκιπα σας..37η? Καλά είναι να υπολογίζεις μέχρι την 38η να γεννήσεις κουκλίτσα μου..:P

Με το καλό όλες οι κοπελίτσες που περιμένουμε Παναγίτσα μου!!

Μου ειπε μια κοπέλα ότι θα έπρεπε να έχω ήδη και με άγχωσε λιγάκι, φοβάμαι μήπως δεν έχω γαλα..

Αχ ξεκίνησες ε??? Καλά έκανες Αναστασάκι μου εγώ να δούμε πότε θα το πάρω απόφαση.. Εσείς τα ετοιμάσατε όλα???

Δηλαδή τώρα πριμένετε τον ερχομό του πριγκιπα σας..37η? Καλά είναι να υπολογίζεις μέχρι την 38η να γεννήσεις κουκλίτσα μου..:P

Με το καλό όλες οι κοπελίτσες που περιμένουμε Παναγίτσα μου!!

χααχαχα εμενα παιζει να γεννηθει η το 2011 η το 2012!!!!:D με το καλο ολες !!!!! εσυ τα χαπια τα σταματας πιο νωρις? η λαθος θυμαμαι??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το δωματιακι το διακοσμησατε?? εμενα αυτο μου εμεινε.. απο εβδομαδα λεω να το τελειωσω. θελω να καταληξω στους τοιχους για να παρω αναλογως χαλακι και φωτιστικο!

Βασικά απο την αρχή ήθελα να βάλω ως θέμα τον winnie που μου αρέσει πολύ..Έτσι το έχω βάψει σιελάκι πολύ πολύ ανοιχτό και τον έναν τοίχο τον έχω κάνει με ρίγες χοντρές όπου έχω σιελάκι μετα λίγο άσπρο και μετά λίγο πιο έντονο μπλε κ.ο.κ.αλλα όλα απαλούτσικα έγινε τέλειο σαν ταπετσαρία..Έχω κολλήσει κάποια αφρώδη αυτοκόλλητα αλλα όχι πολλα στους τοίχους, πήρα χαλάκι και κουρτίνα με τον winnie πάλι και νομίζω είναι μια χαρά χωρίς υπερβολές..Φωτιστικό δεν πήρα ακόμα μου φαίνοντε πολύ ακριβά μέχρι στιγμής..Εσύ πως το σκέφτεσαι το δωματιάκι του??

Maraki moy καλοοοοοοο~τι κανεις καρδουλα μου..εχεις συσπασεις κ συ ε!οπως τα λες να ναι καλα τα χαπια!μπηκες στον μηνα σου!τα ετοιμασατε ολα ε..οπου ναναι ερχεται ο μπεμπης να τα εγκαινιασει;);)

αυτο που ρωτας για το πυαρ μην σε ανυσηχει γιατι δεν σημαινει οτι δεν θα εχεις γαλα..εγω στο πρωτο ειχα πολυ συνεχεια λερωνα τις πυτζαμες μου..αλα σε αυτη δεν ειχα κ τοσο..καπιες μερες ειχα αλες παλι οχι..μωλης γεννησεις θα ξεκηνησει θα το δεις!

παω ο μικρος κοιμαται αλα ο μεγαλος με φωναζει..φιλακια κ παλιιιιι!

()((((((((((((((((((((((((((((((((((()_))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Λενάκι μου γλυκό το πόσο με ηρέμησες δεν λέγεται θα στεναχωριόμουνα πολύ αν δεν είχα γαλατάκι να δώσω το μωράκι μου..

Γι΄αυτό λένε να μην ακούμε τον καθε ένα λες και όλα είναι απόλυτα..

Περιμένω κι εγώ κουκλίτσα μου με τόση ανυπομονησία να νιώσω αυτο το συναίσθημα που ζείτε εσείς ευτυχισμένες μανούλες!!!

Πολλά φιλάκαι στα αντράκια σου σμουατςςςςςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Βασικά απο την αρχή ήθελα να βάλω ως θέμα τον winnie που μου αρέσει πολύ..Έτσι το έχω βάψει σιελάκι πολύ πολύ ανοιχτό και τον έναν τοίχο τον έχω κάνει με ρίγες χοντρές όπου έχω σιελάκι μετα λίγο άσπρο και μετά λίγο πιο έντονο μπλε κ.ο.κ.αλλα όλα απαλούτσικα έγινε τέλειο σαν ταπετσαρία..Έχω κολλήσει κάποια αφρώδη αυτοκόλλητα αλλα όχι πολλα στους τοίχους, πήρα χαλάκι και κουρτίνα με τον winnie πάλι και νομίζω είναι μια χαρά χωρίς υπερβολές..Φωτιστικό δεν πήρα ακόμα μου φαίνοντε πολύ ακριβά μέχρι στιγμής..Εσύ πως το σκέφτεσαι το δωματιάκι του??

αχ τελειο!!!!!! εμεις το ειχαμε βαψει πριν 2 μηνες περιπου αλλα το αφησαμε στο λευκο του για να το κανω οτι θελω απο πανω.. σκευτομαι για ταπετσαρια αλλα οχι σε ολο τον τοιχο. σε μια κολωνα που εχει και σε ενα αλλο σημειο... μαλλον κατι ουδετερο σε ριγες η ταπετσαρια και μετα σκεφτηκα να βαλω κορνιζες στον τοιχο και να τις αλλαζω κιολας.ειναι μικρο το δωματιακι μας!!, και οταν με το καλο μεγαλωσει να δω τι του αρεσει και να του κανω τοτε δωματιο με θεμα!:rolleyes:

αλλα απο εβδομαδα πρεπει να το τελειωνω.. δεν θελω να εχω εκκρεμοτητες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χααχαχα εμενα παιζει να γεννηθει η το 2011 η το 2012!!!!:D με το καλο ολες !!!!! εσυ τα χαπια τα σταματας πιο νωρις? η λαθος θυμαμαι??:rolleyes:

Πριν 2 εβδομάδες που πήγα μου είπε την 35η.. Αλλα μου τόνισε ότι θέλει το μωρό να είναι τουλάχιστον 2,5 κιλα γιατί έχω συσπάσεις και μου λέει οτι δεν θα αντέξω πάνω απο 5 μέρες αφου τα σταματήσω..

Εμένα είναι μικρούλης όμως στα φυσιολογικά του δηλαδή τώρα να είναι το πολύ 2.100 που θα πάω δεν βάζει πολλα..Και κάτι αλλο εμένα δεν είχε γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω αντε να δούμε..

Με το καλό να γεννηθούνε Αναστασάκι μου, γερά να είναι και δεν με νοιάζει τόσο ας πάρω και όλο τον μήνα αρκεί να είναι υγιές το ζουζουνι..

αχ τελειο!!!!!! εμεις το ειχαμε βαψει πριν 2 μηνες περιπου αλλα το αφησαμε στο λευκο του για να το κανω οτι θελω απο πανω.. σκευτομαι για ταπετσαρια αλλα οχι σε ολο τον τοιχο. σε μια κολωνα που εχει και σε ενα αλλο σημειο... μαλλον κατι ουδετερο σε ριγες η ταπετσαρια και μετα σκεφτηκα να βαλω κορνιζες στον τοιχο και να τις αλλαζω κιολας.ειναι μικρο το δωματιακι μας!!, και οταν με το καλο μεγαλωσει να δω τι του αρεσει και να του κανω τοτε δωματιο με θεμα!:rolleyes:

αλλα απο εβδομαδα πρεπει να το τελειωνω.. δεν θελω να εχω εκκρεμοτητες!!

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες..Τα παιδιά έχουν άποψη..Όταν μεγαλώσει θα του αρέσει κάτι συγκεκριμένο και μετά αντε να το αλλάξεις αν έχεις ήδη κάτι αλλο χαχα..

Μακάρι να βρείς την ταπετσαρία που θα σου αρέσει γρήγορα για να το τελείωσετε καταλαβαίνω τι εννοείς με τις εκκρεμότητες κι εγώ τα έκανα όλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα όπως και το δέντρο για να είμαι χαλαρή αυτόν τον μήνα χαχα..

Πριν 2 εβδομάδες που πήγα μου είπε την 35η.. Αλλα μου τόνισε ότι θέλει το μωρό να είναι τουλάχιστον 2,5 κιλα γιατί έχω συσπάσεις και μου λέει οτι δεν θα αντέξω πάνω απο 5 μέρες αφου τα σταματήσω..

Εμένα είναι μικρούλης όμως στα φυσιολογικά του δηλαδή τώρα να είναι το πολύ 2.100 που θα πάω δεν βάζει πολλα..Και κάτι αλλο εμένα δεν είχε γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω αντε να δούμε..

Με το καλό να γεννηθούνε Αναστασάκι μου, γερά να είναι και δεν με νοιάζει τόσο ας πάρω και όλο τον μήνα αρκεί να είναι υγιές το ζουζουνι..

σιγουρα! αρκει να ειναι καλα!! και θα ειναι! απλα απορω που σου ειπε μεχρι την 35η τα χαπια. εγω της ειπα για 36η και μου λεει θεωρητικα ειναι προωρο (οχι οτι θα υπαρχει προβλημα) να αφησουμε να παρει και 1 εβδομαδα μες στον 9ο...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες..Τα παιδιά έχουν άποψη..Όταν μεγαλώσει θα του αρέσει κάτι συγκεκριμένο και μετά αντε να το αλλάξεις αν έχεις ήδη κάτι αλλο χαχα..

Μακάρι να βρείς την ταπετσαρία που θα σου αρέσει γρήγορα για να το τελείωσετε καταλαβαίνω τι εννοείς με τις εκκρεμότητες κι εγώ τα έκανα όλα όσο πιο γρήγορα μπορούσα όπως και το δέντρο για να είμαι χαλαρή αυτόν τον μήνα χαχα..

χαχαχαχαχ στολισες??? και εγω!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...