Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Δεν πόνεσα καθόλου!!!! Τι να πω; Ο γιατρός; Είχα ακούσει τέρατα για την εξέταση αυτή αλλά τελικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Δεν έχω σταγόνα αίμα και αυτό είναι το πιο θετικό! Να μην φοβάσαι καλή μου! Εγώ είχα τρομερό άγχος για σήμερα αλλά όπως συνηθίζεται πάντα στο τέλος ένιωσα χαζή!

Ιωαννάκι τι καλά που δεν πόνεσες!!! και εγώ είμαι πάρα πολύ φοβιτσιάρα!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι καλα Ιωαννακι μου που δεν πονεσες!

κ γω θα ημουν πολυ φοβισμενη!αλλα παλι καλα δεν ενιωσες τιποτα κ το καλυτερο απολα ολα καλα τελικα!:D:D

Αχ Λενιώ μου ναι! Εσύ πως είσαι; Το μπεμπάκι μας τι κάνει;

χαλαλι χαλαλι ιωαννακι μου τα χρηματα

και εμενα τοσο μου ειπαν οτι κοστιζει!!ενταξει δεν ειναι πολλα

ευχτυως δεν χρειαστηκε να κανεις χειρουργειο, δοξα το θεουλη

αρα μαλλον η μερα του κυκλου παιζει ρολο γιατι και εμενα μου ειπε 7, αρα μαλλον κατι θα σημαινει!!

αντε τωρα βουρ στις προσπαθειες και συντομα σε βλεπω εγκυουλα :wink::wink::wink:

λενε και καλα οτι μετα απο αυτην την εξεταση υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να πιασεις μωρακι μεσα σε 1-2 κυκλους, εσενα σου ειπαν κατι ιωαννακι μου?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

μπραβο ελενακι μου, ετσι πρεπει να μην ξεχωριζονται τα παιδακια αλλα δυστυχως καποιοι γονεις το κανουν!!

φανταζομαι την αγωνια σου και την λαχταρα σου!!!

αχ τι τελειο συναισθημα :D:D:D

με το καλο σε ολες τις εγκυουλες!!!

και σε ολες μας εμας που το προσπαθουν, γρηγορα να ερθουν τα μπεμπακια ;););)

ετσι πρεπει Νενακι μου!ναι πολοι το κανουν αυτο κ επισης οταν γεννιεται το επομενο ξεσπανε παντα στο μεγαλο κ πολυ τα λυπαμαι!εγω απο τωρα λεω στον αντρα μου μωλης γεννηθει το ζουζουνι θα με βοηθας κ θα ασχολεισαι με το γιοκα μας οταν εγω θα ασχολουμαι με το μικρουλη για να μη ν νιωθει παραμελημενος κ επισης να μην του φωναζουμε αν δεν υπαρχει λογος μονο κ μονο απο νευρα γιατι οτ ξερω οτι στην αρχη θα ειναι δυσκολα κ με τον υπνο κ με ολα κ ισως αθελα μας να ξεσπαμε πανω του αλα δεν θελω να συμβει με τιποτα αυτο!:(

αχ Νενακι μου καλο ειλικρινα ευχομαι πολυ συντομα να το αισθανθεις αυτο κ συ!ολη αυτη τη μαγεια της εγκυμοσηνης!@μακαρι ηδη να εχεις το σπορακι σου στην κοιλιτσα σου@!η αδεια του αντρουλη σου να σας κανει την εκπληξη!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ Λενιώ μου ναι! Εσύ πως είσαι; Το μπεμπάκι μας τι κάνει;

καλα ειμαι Ιωαννακι μου!:D:Dκαλα ειναι το ζουζουνι ειναι πολυ ησυχος τωρα ξεκηνησε τις κλωτσιτσες του!

ευχομαι να τισ νιωσεις κ συ σε λιγο καιρο!;););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι πρεπει Νενακι μου!ναι πολοι το κανουν αυτο κ επισης οταν γεννιεται το επομενο ξεσπανε παντα στο μεγαλο κ πολυ τα λυπαμαι!εγω απο τωρα λεω στον αντρα μου μωλης γεννηθει το ζουζουνι θα με βοηθας κ θα ασχολεισαι με το γιοκα μας οταν εγω θα ασχολουμαι με το μικρουλη για να μη ν νιωθει παραμελημενος κ επισης να μην του φωναζουμε αν δεν υπαρχει λογος μονο κ μονο απο νευρα γιατι οτ ξερω οτι στην αρχη θα ειναι δυσκολα κ με τον υπνο κ με ολα κ ισως αθελα μας να ξεσπαμε πανω του αλα δεν θελω να συμβει με τιποτα αυτο!:(

αχ Νενακι μου καλο ειλικρινα ευχομαι πολυ συντομα να το αισθανθεις αυτο κ συ!ολη αυτη τη μαγεια της εγκυμοσηνης!@μακαρι ηδη να εχεις το σπορακι σου στην κοιλιτσα σου@!η αδεια του αντρουλη σου να σας κανει την εκπληξη!;);)

ΜΠΡΑΒΟ ελενακι μου που το εχεις ετσι στο μυαλο σου, οτι καλυτερο μπορεις να κανεις και για τα 2 ζουζουνακια σας, ετσι πρεπει!!!εχουμε τις ιδιες σκεψεις !

μακαρι καρδουλα η αδεια του αντρουλη μου να μας εκανε καλο και να ερθει το μπεμπακι μας :rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D

ανυπομονω και λαχταρω πολυ οπως ολες μας!!!!;););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

χαλαλι χαλαλι ιωαννακι μου τα χρηματα

και εμενα τοσο μου ειπαν οτι κοστιζει!!ενταξει δεν ειναι πολλα

ευχτυως δεν χρειαστηκε να κανεις χειρουργειο, δοξα το θεουλη

αρα μαλλον η μερα του κυκλου παιζει ρολο γιατι και εμενα μου ειπε 7, αρα μαλλον κατι θα σημαινει!!

αντε τωρα βουρ στις προσπαθειες και συντομα σε βλεπω εγκυουλα :wink::wink::wink:

λενε και καλα οτι μετα απο αυτην την εξεταση υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να πιασεις μωρακι μεσα σε 1-2 κυκλους, εσενα σου ειπαν κατι ιωαννακι μου?

Ναι μου το είπε σήμερα και ο ακτινολόγος αλλά και ο γυναικολόγος που πήγα μετά να του πω τα αποτελέσματα! Και οι 2 μου τόνισαν πως για 2-3 κύκλους να προσπαθώ γιατί έχω πάρα πολλές πιθανότητες! Αληθεύει ναι! Και ο λόγος που σου λένε να την κάνεις την εξέταση αυτή 7η - 10η μέρα του κύκλου είναι γιατί μόνο τότε είσαι σίγουρη πως δεν είσαι έγκυος και το καλό είναι πως δεν επηρεάζει η ακτινογραφία αν μείνεις μετά έγκυος!

αυτο με εκανε και βουρκωσα ελενακι μου, απο χαρα ομως!!

μακαρι να βγεις αληθινη και μετα απο μενα οτι θες!!!!!!!!;););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ναι μου το είπε σήμερα και ο ακτινολόγος αλλά και ο γυναικολόγος που πήγα μετά να του πω τα αποτελέσματα! Και οι 2 μου τόνισαν πως για 2-3 κύκλους να προσπαθώ γιατί έχω πάρα πολλές πιθανότητες! Αληθεύει ναι! Και ο λόγος που σου λένε να την κάνεις την εξέταση αυτή 7η - 10η μέρα του κύκλου είναι γιατί μόνο τότε είσαι σίγουρη πως δεν είσαι έγκυος και το καλό είναι πως δεν επηρεάζει η ακτινογραφία αν μείνεις μετά έγκυος!

α δεν το ηξερα αυτο με την μερα τι σημασια εχει, αλλα ειναι πολυ σωστο!!

αντε τωρα ιωαννακι μου, ολα θα πανε καλα, να εχετε επαφες και το μπεμπουλινι σας ειναι καθο οδον ;);););)

εγω τον αλλο μηνα μ ετο καλο θα την κανω!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...