Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπερα,εχω ξεκινησει την προετοιμασια για εμβρυομεταφορα,παιρνω 3 cyclacur την ημερα,ξερει καποια κοπελα αν χρειαστει παρω και κατι αλλο πριν την ετ?

Καλησπέρα Αννα!Και εγω σε λίγες μέρες θα κάνω ετ.Αυριο θα δω τον γιατρό μου να μου δώσει το προτοκωλλο.Παρ όλα αυτά μου έδωσε να έχω cyclacur,prolutex orgalutran cyclogest και ενέσεις υπαρινης.Δεν ξέρω αν αυτά θα τα χρησιμοποιήσω τώρα ή μετά την ετ.Μου είπε να παίρνω φολικο και βιταμίνη d.Ποτε θα κάνεις ετ; Βλαστοκύστες;Πόσα θα βάλεις; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Λενακι μου, οταν με το καλο γεννησω θα την κανω την πορτοκαλοπιτα! τωρα δεν φτιαχνω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπουζουκια και κλαμπακια ε???? τι ειναι αυτα?????????? χιιχιχιχιιχιχιχι

αχ με επιασε παλι η ανυπομονησια μου για να παρω αγκαλια το μπεμπουλινι μου!!!!!!!!!

εσυ σε ποια εβδομαδα γεννησες λενακι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Αναστασακι μουυυυυυ..επεξεργαζομουν το πανω μηνυμα..τελεια ειναι αυατ τα εικονιδια!πως εισαι αγαπουλα μου?;)

285879ke0epkv6pe.gifempty.gif

αχ ξανα στειλε μου το σαιτ με αυτα τα emoticon!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενακι μου, οταν με το καλο γεννησω θα την κανω την πορτοκαλοπιτα! τωρα δεν φτιαχνω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπουζουκια και κλαμπακια ε???? τι ειναι αυτα?????????? χιιχιχιχιιχιχιχι

αχ με επιασε παλι η ανυπομονησια μου για να παρω αγκαλια το μπεμπουλινι μου!!!!!!!!!

εσυ σε ποια εβδομαδα γεννησες λενακι?

ναι ναι Αναστασακι μου να την φτιαξεις;);)

εγω 38βδομαδων κ5 ημερων με την δικια μου γιατρο αλα στο νοσοκομειο με βγαλανε 38+2:rolleyes::rolleyes:!

αχ φτανει εκεινη η ωρα αγαπουλα μου..λιγ σου εμεινε για ναπαρεις τον μπεμπακο σου αγκαλια!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι ναι Αναστασακι μου να την φτιαξεις;);)

εγω 38βδομαδων κ5 ημερων με την δικια μου γιατρο αλα στο νοσοκομειο με βγαλανε 38+2:rolleyes::rolleyes:!

αχ φτανει εκεινη η ωρα αγαπουλα μου..λιγ σου εμεινε για ναπαρεις τον μπεμπακο σου αγκαλια!;);)

αχχχχχχ ανυπομονω τοοοοοοοοοοσοοοοοοοοοο πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!:P:p:p:p αααααχχχχχ σας ειπα??? μας εδειξε και το χνουδι στο κεφαλακι του!!!! λεω για να φαινεται θα εχει μαλακια!!!!!!!!!!!χιχιιχιχχιιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπραβο αναστασακι μου....μεγαλωσε το αντρακι σας το ομορφο...

μακαρι κοριτσακι μου να εχεις την πιο ευκολη γεννα του κοσμου!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααααααααααααα....ερχεται το αντρακι σας!!!!χιχιχιχιχχ...:lol:

σε ευχαριστω πολυ ρανιουκο!!!!!!!!!!!!! ολες οι κοπελες μακαρι να εχουμε μια ευκολη γεννα!!!!!!!!!!!

Σίγουρα βαμβακερό αλλά θα κοιτάξω και στο ίντερνετ και για τιμές! Θα δούμε όλα θα γίνουν!

Εν τω μεταξύ υποφέρω από καούρες εδώ και 2 μέρες! Τρώω φρούτα κι έχω καούρες! Με το φαγητό πάλι καούρες! Αααχχχχ το μπεμπάκι μου λες να έχει πολλά μαλλάκια; Λες να αληθεύει αυτό που λένε; Έχω καταναλώσει πολλές σόδες!

αχ Ιωαννακι μου ασε αυτες τις καουρες τις εχω πολλους μηνες και δεν εχουν σταματησει! χειροτερευουν!! υπομονη! αυτο για τα μαλλια δεν νομιζω να ισχυει! η νυφη μου ειχε πολλες και η ανηψια μου γεννηθηκε με απαλο χνουδι....:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλες μουουουουουουουουυοουυου...

λενιω,αναστασακι,μαρακι ((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

κι εγω ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...σημερα θα παμε με την αδερφη μου να παρουμε το καροτσι της μπιζουδενιας μας.....και αυριο εχουμε γιατρουλη.....χιχιχιχιχιιχιχ

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα μαρακι και ρανιακι!!!!

μαρακι τι κανεις?? πως εισαι!??? για πες!!!!

ρανιακι????? με το καλο κοπελαρα μουυυυυυυυ!!!!!! ποιο καροτσι? εχετε καταληξει???? αχ και αυριο θα δεις το γιαβρι σου ε?????????τι καλααα!!!! 1317309lsk5aj07xu.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα αγαπουλες μουουουουουουουουυοουυου...

λενιω,αναστασακι,μαρακι ((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

κι εγω ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...σημερα θα παμε με την αδερφη μου να παρουμε το καροτσι της μπιζουδενιας μας.....και αυριο εχουμε γιατρουλη.....χιχιχιχιχιιχιχ

Γεια σου γλυκο Ρανάκι και μπιζουδένια..

Καροτσάκι ε??? Είναι το μόνο που δεν έχω οχι πάρει αλλα ούτε ψάξει..:rolleyes:

Με το καλό γλυκιά μου να το πάρετε και να είναι ζουζουνιάρικο..:tongue:

κοριτσια κατι που ηθελα να σημειωσω γαι την πορτοκαλοπιτα το φυλο το ριχνουμε μεσα στο μιγμα κομματιασμενο οπως να ναι..παιρνουμε το φυλο κρουστας λιγο λιγο κ το κοματιαζουμε με τα χερια μας μεσα στο υγρο μιγμα...επειδη δνε το γραφει στη συνταγη τωρα το ειδα επα να σας το πω μην ξεχασω!;);)

http://demideli.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

Ρανιουκοοοοοοοοοο κ Μαρακι καλημερα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...δεν προλαβαινωωωωω...φιλακιαααααααααααααααααα~

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα μαρακι και ρανιακι!!!!

μαρακι τι κανεις?? πως εισαι!??? για πες!!!!

ρανιακι????? με το καλο κοπελαρα μουυυυυυυυ!!!!!! ποιο καροτσι? εχετε καταληξει???? αχ και αυριο θα δεις το γιαβρι σου ε?????????τι καλααα!!!! 1317309lsk5aj07xu.gif

Ποιος είπε οτι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη υπόθεση χαχα..Καλα Αναστασάκι δόξα το Θεό, οι πόνοι καλά κρατούν αλλα υπομονή..Την Πέμπτη που θα πάω θα δούμε τι θα μου πει..

Πλησιάζουμε καλε!!!!

Αναστασάκι τσουπουτό μπεμπε θα βγάλεις μπράβο κουκλίτσα μου μακάρι να έχεις πολύ εύκολη γέννα όπως και όλα τα κοριτσάκια..:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...