Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

να σαι καλα Ιωαννακι μου! η γιατρος μου , μου ειχε πει αν θελω να παω να το κανω, και εγω πηγα. τωρα θα ξανα παω στην γιατρο μου στις 13 του μηνα!!! (ηθελε να με βαλει αργοτερα, αλλα εγω ηθελα πιο πριν!!!;))

Καλά έκανες! Κι εγώ θέλω τόοοοσο πολύ να περάσει αυτός ο μήνας και να μπω με το καλό στον 8ο να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά! Λίγο το δωμάτιο του μπέμπη, πλυσίματα, σιδερώματα, να ετοιμάσω βαλίτσα για το μαιευτήριο κλπ!!!! Δεν βλέπω την ώρα! Ωστόσο ο μπέμπης όταν κλωτσάει κάποιες φορές με πονάει αλλά μου αρέσει τόοοσο πολύ! Την Παρασκευή θα στολίσω και το δεντράκι μου! Θα έρθουν τα ανηψάκια να βοηθήσουν! Πόσο ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά έκανες! Κι εγώ θέλω τόοοοσο πολύ να περάσει αυτός ο μήνας και να μπω με το καλό στον 8ο να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά! Λίγο το δωμάτιο του μπέμπη, πλυσίματα, σιδερώματα, να ετοιμάσω βαλίτσα για το μαιευτήριο κλπ!!!! Δεν βλέπω την ώρα! Ωστόσο ο μπέμπης όταν κλωτσάει κάποιες φορές με πονάει αλλά μου αρέσει τόοοσο πολύ! Την Παρασκευή θα στολίσω και το δεντράκι μου! Θα έρθουν τα ανηψάκια να βοηθήσουν! Πόσο ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή!

αχ Ιωαννακι μου, με ολες αυτες τις ετοιμασιες ξερεις τι γρηγορα που περναει ο καιρός???????θα δεις και δεν θα το καταλαβεις!! εδω εγω εχει τοσο καιρο που τα εχω αγορασει ολα και τωρα εχω ετοιμα και τα ρουχαλακια του και ακομα δεν ξερω τι θα βαλω στους τοιχους , φωτιστικο και χαλι!! και θελω να τα εχω ολα ετοιμα!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

αχ τι ωραια θα στολισετε και δεντρακι ε????!!!!τελεια!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ Ιωαννακι μου, με ολες αυτες τις ετοιμασιες ξερεις τι γρηγορα που περναει ο καιρός???????θα δεις και δεν θα το καταλαβεις!! εδω εγω εχει τοσο καιρο που τα εχω αγορασει ολα και τωρα εχω ετοιμα και τα ρουχαλακια του και ακομα δεν ξερω τι θα βαλω στους τοιχους , φωτιστικο και χαλι!! και θελω να τα εχω ολα ετοιμα!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

αχ τι ωραια θα στολισετε και δεντρακι ε????!!!!τελεια!!!!!!!!!!!:P:p

Πραγματικά είναι τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν και δεν ξέρω αν θα μου φτάσουν οι μέρες για να τα έχω έτοιμα! Θα έχω βοήθεια και από τη μαμά μου και από τον άντρα μου αλλά και πάλι το άγχος παραμένει! Αλλά το θέμα χαλί το άφησα τελείως! Στο ίντερνετ παίζει τίποτα καλό;

Πραγματικά είναι τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν και δεν ξέρω αν θα μου φτάσουν οι μέρες για να τα έχω έτοιμα! Θα έχω βοήθεια και από τη μαμά μου και από τον άντρα μου αλλά και πάλι το άγχος παραμένει! Αλλά το θέμα χαλί το άφησα τελείως! Στο ίντερνετ παίζει τίποτα καλό;

για χαλακι λεω να δω βαμβακερο......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

για χαλακι λεω να δω βαμβακερο......

Σίγουρα βαμβακερό αλλά θα κοιτάξω και στο ίντερνετ και για τιμές! Θα δούμε όλα θα γίνουν!

Εν τω μεταξύ υποφέρω από καούρες εδώ και 2 μέρες! Τρώω φρούτα κι έχω καούρες! Με το φαγητό πάλι καούρες! Αααχχχχ το μπεμπάκι μου λες να έχει πολλά μαλλάκια; Λες να αληθεύει αυτό που λένε; Έχω καταναλώσει πολλές σόδες!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!! εδω ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!!! καναμε την εξεταση και μετα πηγαμε για φαγητο!!

ολα τελεια!!!!!!!!!! δοξα το θεό!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ καλα μας ειπε!!!! και το βαρος 2230γρ.!!!! μου ειπε πως ειναι χαμηλα και με πιεζει στην κυστη (αυτο που μου ειπε και η γιατρος μου) και μου ειπε απ'οτι βλέπει θα εχω ευκολη γεννα και πιο νωρις από την ΠΗΤ!! :D για να δουμε!!!!

μπραβο αναστασακι μου....μεγαλωσε το αντρακι σας το ομορφο...

μακαρι κοριτσακι μου να εχεις την πιο ευκολη γεννα του κοσμου!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααααααααααααα....ερχεται το αντρακι σας!!!!χιχιχιχιχχ...:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Σίγουρα βαμβακερό αλλά θα κοιτάξω και στο ίντερνετ και για τιμές! Θα δούμε όλα θα γίνουν!

Εν τω μεταξύ υποφέρω από καούρες εδώ και 2 μέρες! Τρώω φρούτα κι έχω καούρες! Με το φαγητό πάλι καούρες! Αααχχχχ το μπεμπάκι μου λες να έχει πολλά μαλλάκια; Λες να αληθεύει αυτό που λένε; Έχω καταναλώσει πολλές σόδες!

ιωαννακι μου τι κανεις?γιατι κανεις δουλειες και μετα ποναει η μεσουλα σου????εεεεεεεεεεε??????δεν ειπαμε σιγα σιγα?:rolleyes:να σε τριψει λιγο ο αντρουλης σου!!!!!

εγω χαλι δε θα παρω κατευθειαν.....πρεπει να φτιαξουμε το παντζουρι που εχει πεσει ολο και ειναι ακριβο οποτε σκατουλες....προηγειται αυτο...αλλα δε πειραζει μωρε...ας γεννησω με το καλο και το αγοραζουμε μετα!!!!εξαλλου το σπιτι ειναι πολυ ζεστο!!!!!

Καλε εχουμε νεο μελος στην παρεα μας????

Αλικη καλως ηρθες! Δεν μπαινω πολυ συχνα λογω του νεογεννητου μωρου μου...και δεν ειχα δει οτι εχουμε νεο μελος!!!!! Απ'οτι βλεπω στο τικερακι σου εχεις 9 μηνων παιδακι ε??? Να σου ζησει κοριτσακι μου!!!

Παω να ετοιμασω τραπεζι σιγα σιγα....θα τα πουμε ελπιζω αργοτερα!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!!!

ματιναρα μουουουουουουουουυ.....μπραβο κοριτσαρα μου οσον αφορα τον θηλασμο...και σε ολα τα κοριτσακια...μακαρι να εχω την υπομονη σας οταν ερθει η ωρα!!!!το θελω τοσο πολυ!!!!

οσον αφορα τους αντρες....αδιαφορω για να ειναι καλα το μπιζουδακι μου!!!!συνεχιζω βεβαια με μουτρα....:confused:

πολλα φιλακια να δωσεις στο γλυκο σου αντρακι...ναι??????

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

Καλημερα κουκλα!! Μια χαρα ειναι ο μικρος μου! Δοξα ο Θεος! Να στολισεις και γρηγορα! Θελω και εγω πορτοκαλοπιτα!!!

Καλημέρα!! ΠΟτε σταματας απο τη δουλεια?? Μη στεναχωριεσαι ναι??

Φιλακια

γεια σου αλικακι....πρεπει να ειναι ωραια εμπειρια να φωτογραφιζεις εγκυουλες!!!!!

πολυ θα το ηθελα κι εγω αλλα no money no honey!!!!!χιχιχχιχιχιχι....

στη δουλεια λεω να πηγαινω μεχρι μεσα γεναρη αν συνεχισω να ειμαι καλα απο μεση και πλατη!!!!ποναω πολυ κατα καιρους αλλα αντεχω μια χαρα ακομα!!!!αλλιως αρχες γεναρη θα σταματησω.....

ο γιοκας σου καλα ειναι?

μακια πολλα:lol:

καλημεραααααααααααααααα!τι ομορφη ηλιολουστη μερα σημερααααα!

βγηκαμε βολτιτσα με τα παιδακια μου κ ηρθαμε στη μανουλα μου!μου εφτιαξε τη διαθεση αυτος ο καιρος!

Αλικακι κ του χρονου αγαπουλα μου..στολισατε ε..τι ωραια..κ γ θελωωωω:(μου φαινεται θα στολισω κ γω απο βδομαδα:tongue:τι κανεις ο μικρος σου?πως ειναι το ζουζουνι!

Οσο για τον υπνο κ γω αυτο κανω κ εκανα κ στο πρωτο..το βραδυ ησιχια κ χαμηλα φωτα ..προς το παρον παμε καλα τα βραδυα δεν εχουμε προβλημα;)!

Αναστασακι μου πως εισαιιι?σημερα θα τον δειτε τον μπεμπακο..θα περημενουμε νεακια..:D:D

Ποπακι μου καλα η μικρουλα σου δεν παιζται..ειναι μια αυτη..η γλυκουλιτσα σου!καλα κανεις κ της μαθαινεις μπιμπερο εφοσον θα βγεις στη δουλεια..εγω ακομη δεν δοκιμασα κ σκεφτομαι πως να παω στη γιατριο γιατι πρεπει να παω μετα της μερες επρεπε να ειχα παει κ ακομα δεν πηγα!δεν ξερω αραγε θα το παρει το μπιμπερο:rolleyes:

ΧΡυσανθακι μου τι κανετε?πως ειναι η μπεμπα σημερα?εχει πονακια..μακαρι να μην ξαναρθουν ..κ μενα χθες απο της 9 μεχρι της 11 λιγο εκλαιγε λιγο στματουσε κ γκρινιαζε...ημουν κ μονη κ μου ειχε φυγει η μεση τα χερια τα ποδια απο το πολυ περπατημα αλα δεν μπορουσα να κανω αλιως τον λυπηθηκα του μηλουσα συνεχεια στο αυτακι κ κατα της 11μιση κοιμηθηκε!:(

φιλακια πολλα σε ολεςς!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

τωρα που ο μικρος κοιμαται κ ο μεγαλος ειναι κατω κ παιζει με τους παπουδες του παω να φτιαξω μια πορτοκαλοπιτα..φιλακια πολλααααααα!~;)

γλυκο μου ζαργανακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....τι κανετε μανουλα και παληκαρια?????βγηκατε και βολτουλα σημερα????τελειαααααααα...ετσι να ξεσκας λιγακι...αν και ξερω τι θα ηθελες τωρα πολυ.....χιχιχιχιιχ

κανενα μπουζουκι ή κανενα κλαμπακι με τον αντρουλη σου ή με φιλες σου...εεεεεεεεε?????αχχχχχχχχχχ κι εγωωωωωωωωωωωωω.....

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

σε φιλω γλυκαααααααααααααααααααααα:lol:

Διαφημίσεις

χρυσανθουλα μου, ποπακι μου, γιωτακι μου, νατασσακι μου, maril μου

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααα.....

πολλες αγκαλιτσεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

καλημερουδιαααααααααα!τι κανετεεεε?

κ σημερα εχει ωραια μερα..εχω βαλει κ πληντυρια κ θα στεγνωσουν τα ρουχα τι ι καλα;)

πριν λιγο κοιμησα τον μικρουλη μου..ο μεγαλος κλασικα κολιμενος εδω διπλα μου θελει να κατσει κ αυτος:tongue:

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυαχ θελωωωωω κλαμπακιιιιιιιιιιιιιιιι!μου εχει λειψει τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυ!να ντυθω να βαφτωωωωω κ να παω να κουνησω την κορμαρα μου αχχαχαχαχαχα(ε μονη μου γελαω,,τρομαρα μου την κορμαρα μου..:tongue::tongue::tongue::tongue:)παμε ενα οριενταλ ε...ελα ρανιουκο μου εσυ θα χωρεψεις τον χορο της κοιλιας κ γω το ιδιο βασικα γιατι ενας σκεμπες υπαρχει ακομα:tongue::tongue:1891420g8ndoc2afb.gifempty.gif

Αναστασακι μουυυυυυυυυ μεγαλωσε ο πριγκιπας σου!τι ωραια!ολα καλα αγαπουλα μου..ευχομαι να εχεις πραγματικα μαι ευκολη γεννα οπως τα κοριτσακια μας ΜΑΤΙΝΑΚΙ Κ ΓΙΩΤΑΚΙ!;)

Ιωαννακι μου καλο παλι η μεσουλα ε..αχ να ξεκουραζεσαι αγαπουλα μου..βεβαια αν εχεις δουλειτσες κ θελεις να τις κανεις ξερω πως ειναικ γω τα ιδια εκανα..τωρα που ειναι λαμπικο το σπιτι ομως ξαπλα ναι!αναψε κ το ωραιαο το τζακι σου κ μια χχαρα!;);)

Αλικακι μακαρι να μπορουσα να σου στειλω την πορτοκαλοπιτα ειναι της αργυρως μπαρμπαριγου..ειλικρινα φτιαξτε την ειναι πανευκολη κ πεντανοστιμη..σας το εγγυομαι..μισο να βαλω κτην συνταγη..δεν εμεινε κομματι χθες..την εφτιαξα στη μαμα κ εφυγε ολη..βεβαια εκαν κ μικρο ταψι αλα ξετρελαθηκαν..ειναι η δευτερη φορα που τη φτιαχνω..κ με παγωτο το καλοκαιρι συνοδευεται τελειααααα!

http://demideli.blogspot.com/2010/01/blog-post.html (φανταστικη κ πολυ οικονομικη););););)εγω παιρνω τα φυλα κρουστας της carefour ειναι τα πιο φθηνα κ πολυ καλα σε σχεση με πιο ακριβες μαρκες (εγω επαιρνα παντα φυλα βυρητου αλα δοκιμασα διστακτικα της carefour κ εμεινα ευχαρηστημενη) ..;)

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σε πεθυμησααααααα...πως ειναι ο μπεμπακος σου?τι κανει το ξανθομπουμπουκακι μας!112550ze19xcxwsj.gifempty.gif

πολυ χαιρομαι που σε 'ακουω'καλα...ανυπομονω να δω φωτο!να του δωσεις πολα φιλακιαααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

742462obr6905zs7.gifempty.gif

την πορτοκαλοπιτα δοκιμαστε την κ θα με θυμηθειτε..901949com54ymt5p.gifempty.gif

σχεδον σας απειλω να την φτιαξετε.:tongue::tongue:.χιχιιχιχχ

2050128gn8p53lenj.gifempty.gif

κ μην ξεχναμε ερχονται χριστουγενναααααααααααααααααα!

175711opcjl501jx.gifempty.gif

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...