Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπερα,εχω ξεκινησει την προετοιμασια για εμβρυομεταφορα,παιρνω 3 cyclacur την ημερα,ξερει καποια κοπελα αν χρειαστει παρω και κατι αλλο πριν την ετ?

Καλησπέρα Αννα!Και εγω σε λίγες μέρες θα κάνω ετ.Αυριο θα δω τον γιατρό μου να μου δώσει το προτοκωλλο.Παρ όλα αυτά μου έδωσε να έχω cyclacur,prolutex orgalutran cyclogest και ενέσεις υπαρινης.Δεν ξέρω αν αυτά θα τα χρησιμοποιήσω τώρα ή μετά την ετ.Μου είπε να παίρνω φολικο και βιταμίνη d.Ποτε θα κάνεις ετ; Βλαστοκύστες;Πόσα θα βάλεις; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα αναστασακι μου γλυκο!!!!!!!πρεπει να μαθει γιατι δυστυχως θα πρεπει να παω στην δουλεια απο γεναρη!!!!αν ηταν στο χερι μου δεν θα πηγαινα αλλα με ενα μισθο δεν γινεται.....ειμαι πολυ υπερ του θηλασμου, αυτο το δεσιμο μανουλας και μωρου ειναι τοσο υπεροχο!!!!!

αχ ποπακι μου το φανταζομαι!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασακιμου που λες...νομιζω θα το δεις τρισδιαστατα!εγω παλι με τον μαρσιπο ειμαι!χιχι

ποπακι!καλημερα!για πες καμοια τεχνικη ηρεμιας ακομΑ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

μια πολυ γλυκια καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ζουζουνες μου?

λενιω μου πολυ ομορφες οι σελιδες αυτες!!!!!!!!;)

αναστασακι μου καλο!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου, χαιρομαι που νοιωθεις καλυτερα!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι μου!!!!!!!!!!!αλικακι μουυυυυ!!!!!!αχ πολυ μου αρεσει η φωτογραφηση, τι καλα που ασχολησε με αυτο!!!!!!!πολυ δικιο για την βραδυνη συμπερηφορα για τα μωρακια μας!!!!!

εγω σημερα ξεκιναω την προσπαθεια μπιμπερο......εβγαλα με το θηλαστρο και ευελπιστω να το πιει......το σαββατο αρραβωνιαστηκε η ξαδερφη μου και την μπεμπα την κρατησε η πεθερα μου.......εεεε μας φωναξε να γυρισουμε γιατι δεν επινε με τιποτα απο το μπιμπερο, εμπηγε τα κλαματα και εμενε νηστικη.....μολις πηγα και την πηρα αγκαλιτσα, την εβαλα στο στηθος και ετρωγε με τοση λαιμαργια, 1 ωρα κρατηθηκε νηστικη η καημενουλα μου.....αχ πρεπει να της το μαθω, δεν το θελει καθολου!!!!!!τωρα τελευταια ουτε πιπιλα κραταει, μολις της την βαζω κλαιει περισσοτερο!!!!!!!προσπαθησα και να την νανουρισω καθιστη, εκλαιγε, εκλαιγε αλλα στο τελος κοιμηθηκε!!!!!μου σπαραξε την καρδια αλλα αφου την ειχα αγκαλιτσα ενοιωθα πως δεν την ειχα αφησει μονη της να κλαιει, απλα δεν της εκανα το δικο της, να γυρναμε γυρω γυρω στο σπιτι μεχρι να κοιμηθει.....για να δουμε θα το μαθει:rolleyes:εχτες πρεπει να ειχε και πονακια και αερια πολλα, μειωθηκαν και οι κενωσεις της και ανησυχω λιγακι μηπως δεν περνει βαρος, αλλα την παρασκευη που εχουμε παιδιατρο για εμβολιο θα δουμε τι θα μας πει!!!!!

αυτα απο εμενα, σας ζαλισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

χρυσανθακι ξεχασα να πω οτι εμενα στον μαρσιπο τσιριζει, δεν το θελει με τιποτα, εχει και αποψη η μπεμπου, καταλαβες???, το ενα της βρωμαει και το αλλο της ξινιζει.....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

ποπακι μιλαμε φοβερη η μπεμα σου!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΠΑΝΤΩΣ...

εμεις κοριτσια θα ξαναφαμε........

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααα!τι ομορφη ηλιολουστη μερα σημερααααα!

βγηκαμε βολτιτσα με τα παιδακια μου κ ηρθαμε στη μανουλα μου!μου εφτιαξε τη διαθεση αυτος ο καιρος!

Αλικακι κ του χρονου αγαπουλα μου..στολισατε ε..τι ωραια..κ γ θελωωωω:(μου φαινεται θα στολισω κ γω απο βδομαδα:tongue:τι κανεις ο μικρος σου?πως ειναι το ζουζουνι!

Οσο για τον υπνο κ γω αυτο κανω κ εκανα κ στο πρωτο..το βραδυ ησιχια κ χαμηλα φωτα ..προς το παρον παμε καλα τα βραδυα δεν εχουμε προβλημα;)!

Αναστασακι μου πως εισαιιι?σημερα θα τον δειτε τον μπεμπακο..θα περημενουμε νεακια..:D:D

Ποπακι μου καλα η μικρουλα σου δεν παιζται..ειναι μια αυτη..η γλυκουλιτσα σου!καλα κανεις κ της μαθαινεις μπιμπερο εφοσον θα βγεις στη δουλεια..εγω ακομη δεν δοκιμασα κ σκεφτομαι πως να παω στη γιατριο γιατι πρεπει να παω μετα της μερες επρεπε να ειχα παει κ ακομα δεν πηγα!δεν ξερω αραγε θα το παρει το μπιμπερο:rolleyes:

ΧΡυσανθακι μου τι κανετε?πως ειναι η μπεμπα σημερα?εχει πονακια..μακαρι να μην ξαναρθουν ..κ μενα χθες απο της 9 μεχρι της 11 λιγο εκλαιγε λιγο στματουσε κ γκρινιαζε...ημουν κ μονη κ μου ειχε φυγει η μεση τα χερια τα ποδια απο το πολυ περπατημα αλα δεν μπορουσα να κανω αλιως τον λυπηθηκα του μηλουσα συνεχεια στο αυτακι κ κατα της 11μιση κοιμηθηκε!:(

φιλακια πολλα σε ολεςς!

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

τωρα που ο μικρος κοιμαται κ ο μεγαλος ειναι κατω κ παιζει με τους παπουδες του παω να φτιαξω μια πορτοκαλοπιτα..φιλακια πολλααααααα!~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κου κου κοριτσακια μουουουουοουουουυ...ειμαι δουλεια και βαριεμαι αφορητα....μπηκα να πω μια καλημεραααααααααααααααααααααααα....

τα ιδια με τον αντρα μου αλλα αδιαφορω!!!!!

μακια πολλα σε ολες ....θα μπω το απογευμα παλι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημερα καλες μου φιλεναδιτσες...!

Τι κανετε μανουλες και μελλοντικες μανουλες???? Εγω οπως καταλαβαινετε απο την απουσια μου, ειμαι με το ζιζι εξω ολη μερα...χιχιχι!!!!

Ο μπεμπακος ειναι πολυ καλα τρωει, κανει κακα και κοιμαται...!!!! Ειναι λιγο ανυσηχος τα βραδια αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο...απλα καποιες φορες θελει να τρωει συνεχεια,σχεδον ανα ωρα και επειδη κανει μεγαλες γουλιες προσπαθω να τον ξεγελασω για να περασει η ωρα για να φαει...αυτος ομως ειναι τοσο επιμονος που δεν ηρεμει αν δεν του βαλω το ζιζι στο στομα...πολυ λαιμαργος!!!! Αφου στις 6 μερες ζωης πηρε 300γρ. παραπανω απο το βαρος της γεννησης...η παιδιατρος επαθε λαλα...πριν τον ζυγισει μου ειπε οτι θα δει το βαρος και μπορει να χρειαστει να του δωσω και ξενο αν δεν εχει παρει το βαρος που πρεπει...ειδε και οτι ειπε το ξειπε....αχαχα!!

Συγχωρεστε με που δεν γραφω για καθεμια ξεχωριστα αλλα δεν προλαβαινω! Το μονο που θα πω ειναι να μην δινετε σημασια στους αντρες και να σκεφτεστε οτι σε λιγο θα κρατατε αγκαλια τα θαυματακια σας! Παρ'τε απο τωρα δυναμεις γιατι το μωρο θελει ποοοολυ φροντιδα....κανενας αντρας δεν μπορει να τα φροντισει οπως εμεις! Μην αναλωνεστε απο τωρα γιατι οταν ερθει η ωρα για τα ξενυχτια θελετε αντοχες!!!! Η ψυχολογια σας να ειναι οσο το δυνατον καλυτερη γιατι το μωρο καταλαβαινει την καθε σας κινηση! Ενταξει Ρανιακι μου???

Τωρα αν μπορει καποια να μου γραψει εν συντομια τα νεα σας για να τα εχω συγκεντρωμενα θα της ημουν ευγνομων....δεν προλαβαινω να γυρισω ολες τις σελιδες πισω.....

Α! Αναστασακι μου τελειο το δεντρακι σου οπως επισης και το σπιτακι σου! Να ειστε καλα να το χαρειτε και με το καλο να ερθει το αντρακι σας!!!!!

Θα προσπαθησω να βαλω φωτο εδω να δειτε τον μπεμπακο και το δωματιακι του!!!!!!

Καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες - μανουλες!

Τι κανετε? Καλή εβδομάδα σε όλες!

Καλημερα Αλικη μας!

Χα!:Pτο βρηκατο πρωτο σου μηνυμα!Να σε καλοσορισω και γω!Ειμαι η χρυσανθη μαμα μιας τσαχπινας μπουμπους 27 ημερων!Ειμαι 26 χρονων απο θεσσαλονικη και ζω στο ρεθυμνο..αυτα!καλως ηρθες στην παρεα μας λοιπον!τα κοριτσια εδω ειναι μια ζεστη αγκαλιαθα περασουμε θα περασουμε ωραια!;)φιλακια!

Καλημέρα Χρυσάνθη μου! Καλώς σας βρήκα! Να σου ζήσει η μικρή σου!

Πολυ ωραιατα λες Αλικη μου!και γω το κανω αυτο μετατο μπανιο και και εχει αποτελεσμα!κατα τη διαρκεια της μερας φως,ενταση φωνης και δουλειες κανονικαμονο για τον μεσημεριανο της υπνο προσεχω να εχει λιγη παραπανω ησυχιακαι αυτομεχρι να την πιασει...για το μεσημερι οπως και το βραδυ την εχω στο δωματιο μας την υπολοιπη μερα τοκαλαθιτης το εχω στην σαλοκουζινα!δεν ενοχλητε!;)

Για το μεσημέρι και εγω το εκανα. Ουσιαστικά σαν εμας. Εμείς με φασαρια κοιμομαστε το μεσημερι?;) Απλά δεν του εκλεινα τελειως το πατζουρι. Πρεπει να μπαινει αρκετο φως σε αυτη την ηλικια. Στον δικο μου τωρα που ειναι 9 μηνων του το κλεινω κανονικα το μεσημερι.

Καλημερα μανουλιτσες και εγκυουλες μου!τι μου κανετε σημερα?Εγω κοριτσια χθες εφαρμωσα κατι πολυδιαβασμενο και οντως ειχε αποτελεσμα!ΜΑΡΣΙΠΟΣ!!!!!Ναι!μεσα στο σπιτι!της αρεσε πολυ!!!τωρα κοιματε εδω διπλα και θα ξυπνησει οπου να ναι για μαμ!οποτε αν χαθω να ξερετε!!

Λενακι μου σε ευχαριστω!θα το αλλαξω το πρωινο τοστακι και βλεπουμε...Το βραδυ φιλεναδιτσα μου ποτε ετσιποτε αλλιως..ετσι ο μικρουλης ε?του αρεσει η φασαρια !καλο για σενα αυτο!φιλακια πολλα!στα αγορακια σου αγαπουλα μου!

Καλημερα Αναστασακι μου!τι κανετε μανουλα και μπεμπακος?ναι φιλεναδα!ξεκιναω πειραματα διατροφης!αντε θατονδεις σημερα!περιμενουμε νεακια !τι ωρα το ραντεβου?ΚΑΛΕ ΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρανιουκο μου,Νατασουλα,Ιωαννακι,Ελανιτσα,Ποπακι,Γιωτουλα φιλακιααααααα!

ΜΑΤΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!ΦΙΛΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ!

Πρόσεχε με το Μαρσιπο. Γιατι μια γνωστη μου την εμαθε ετσι και μετα δεν μπορουσε να κοιμηθει αλλιώς.

καλημερα σε όλες τις

Αλικη τελειο αυτο με τη φωτογραφηση!!! και εγω θελω!!!!!!!!:D

Για παρτυ σου ερχομαι και πανω!!!

Να μπεις να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος. Θα στο δειξει τρισδιαστατο μονο αν εχει τετοιον υπερηχο.

μια πολυ γλυκια καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ζουζουνες μου?

λενιω μου πολυ ομορφες οι σελιδες αυτες!!!!!!!!;)

αναστασακι μου καλο!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου, χαιρομαι που νοιωθεις καλυτερα!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι μου!!!!!!!!!!!αλικακι μουυυυυ!!!!!!αχ πολυ μου αρεσει η φωτογραφηση, τι καλα που ασχολησε με αυτο!!!!!!!πολυ δικιο για την βραδυνη συμπερηφορα για τα μωρακια μας!!!!!

εγω σημερα ξεκιναω την προσπαθεια μπιμπερο......εβγαλα με το θηλαστρο και ευελπιστω να το πιει......το σαββατο αρραβωνιαστηκε η ξαδερφη μου και την μπεμπα την κρατησε η πεθερα μου.......εεεε μας φωναξε να γυρισουμε γιατι δεν επινε με τιποτα απο το μπιμπερο, εμπηγε τα κλαματα και εμενε νηστικη.....μολις πηγα και την πηρα αγκαλιτσα, την εβαλα στο στηθος και ετρωγε με τοση λαιμαργια, 1 ωρα κρατηθηκε νηστικη η καημενουλα μου.....αχ πρεπει να της το μαθω, δεν το θελει καθολου!!!!!!τωρα τελευταια ουτε πιπιλα κραταει, μολις της την βαζω κλαιει περισσοτερο!!!!!!!προσπαθησα και να την νανουρισω καθιστη, εκλαιγε, εκλαιγε αλλα στο τελος κοιμηθηκε!!!!!μου σπαραξε την καρδια αλλα αφου την ειχα αγκαλιτσα ενοιωθα πως δεν την ειχα αφησει μονη της να κλαιει, απλα δεν της εκανα το δικο της, να γυρναμε γυρω γυρω στο σπιτι μεχρι να κοιμηθει.....για να δουμε θα το μαθει:rolleyes:εχτες πρεπει να ειχε και πονακια και αερια πολλα, μειωθηκαν και οι κενωσεις της και ανησυχω λιγακι μηπως δεν περνει βαρος, αλλα την παρασκευη που εχουμε παιδιατρο για εμβολιο θα δουμε τι θα μας πει!!!!!

αυτα απο εμενα, σας ζαλισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Αυτο με το μπιμπερο ισως σε ταλαιπωρησει λιγο. Εμενα μου πηρε δύο μήνες γιατι δεν επαιρνε βαρος (4ο με 6ο πήρε μόνο 200γρ...) και ξαφνικα μια μερα το δεχτηκε. Φαινεται το ειχε κοψει λορδα!!!!!

Φιλακια!!!

Αλικακι κ του χρονου αγαπουλα μου..στολισατε ε..τι ωραια..κ γ θελωωωω:(μου φαινεται θα στολισω κ γω απο βδομαδα:tongue:τι κανεις ο μικρος σου?πως ειναι το ζουζουνι!

Οσο για τον υπνο κ γω αυτο κανω κ εκανα κ στο πρωτο..το βραδυ ησιχια κ χαμηλα φωτα ..προς το παρον παμε καλα τα βραδυα δεν εχουμε προβλημα;)!

Καλημερα κουκλα!! Μια χαρα ειναι ο μικρος μου! Δοξα ο Θεος! Να στολισεις και γρηγορα! Θελω και εγω πορτοκαλοπιτα!!!

κου κου κοριτσακια μουουουουοουουουυ...ειμαι δουλεια και βαριεμαι αφορητα....μπηκα να πω μια καλημεραααααααααααααααααααααααα....

τα ιδια με τον αντρα μου αλλα αδιαφορω!!!!!

μακια πολλα σε ολες ....θα μπω το απογευμα παλι

Καλημέρα!! ΠΟτε σταματας απο τη δουλεια?? Μη στεναχωριεσαι ναι??

Φιλακια

Διαφημίσεις

Καλε εχουμε νεο μελος στην παρεα μας????

Αλικη καλως ηρθες! Δεν μπαινω πολυ συχνα λογω του νεογεννητου μωρου μου...και δεν ειχα δει οτι εχουμε νεο μελος!!!!! Απ'οτι βλεπω στο τικερακι σου εχεις 9 μηνων παιδακι ε??? Να σου ζησει κοριτσακι μου!!!

Παω να ετοιμασω τραπεζι σιγα σιγα....θα τα πουμε ελπιζω αργοτερα!!!

Φιλακια σε ολες!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Δεν μπήκα αυτές τις μέρες καθόλου! Υπέφερα! Κάναμε δουλίτσες με τον άντρα μου το Σάββατο και σήμερα κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι χωρίς να πονάω! Αφού εχθές μας είχε τραπέζι ο μπαμπάκας και με πήγε σηκωτή ο άντρας μου! Οπότε σήμερα σηκώθηκα έκανα το φαγάκι μου και βγήκα έξω για δουλίτσες! Μου έκανε καλό το περπάτημα τελικά!

Εσείς;;;;; Πείτε μου γιατί δεν σας διάβασα!

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!! εδω ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!!! καναμε την εξεταση και μετα πηγαμε για φαγητο!!

ολα τελεια!!!!!!!!!! δοξα το θεό!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ καλα μας ειπε!!!! και το βαρος 2230γρ.!!!! μου ειπε πως ειναι χαμηλα και με πιεζει στην κυστη (αυτο που μου ειπε και η γιατρος μου) και μου ειπε απ'οτι βλέπει θα εχω ευκολη γεννα και πιο νωρις από την ΠΗΤ!! :D για να δουμε!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!! εδω ειμαι και εγω!!!!!!!!!!!!! καναμε την εξεταση και μετα πηγαμε για φαγητο!!

ολα τελεια!!!!!!!!!! δοξα το θεό!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι πολυ καλα μας ειπε!!!! και το βαρος 2230γρ.!!!! μου ειπε πως ειναι χαμηλα και με πιεζει στην κυστη (αυτο που μου ειπε και η γιατρος μου) και μου ειπε απ'οτι βλέπει θα εχω ευκολη γεννα και πιο νωρις από την ΠΗΤ!! :D για να δουμε!!!!

Μακάρι Αναστασάκι μου! Στο εύχομαι να γεννήσεις πολύ εύκολα! Τελικά όσο περνάει ο καιρός τα βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά τα μωράκια μας!

Μακάρι Αναστασάκι μου! Στο εύχομαι να γεννήσεις πολύ εύκολα! Τελικά όσο περνάει ο καιρός τα βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά τα μωράκια μας!

να σαι καλα Ιωαννακι μου! η γιατρος μου , μου ειχε πει αν θελω να παω να το κανω, και εγω πηγα. τωρα θα ξανα παω στην γιατρο μου στις 13 του μηνα!!! (ηθελε να με βαλει αργοτερα, αλλα εγω ηθελα πιο πριν!!!;))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...