Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοιλιτσες και μπεμπακια καλησπέρα!!

Τι κανετε? Sorry που δεν μπηκα δύο μερες αλλα ετρεχα. Χτες Σαββατο ειχα παει για εξετασεις δικες μου και του μικρο και ήμουν απο το πρωι στο Μητερα μεχρι τις 17:00. Μετα στολισαμε το δεντρο και μετα ειχα μαγειρεμα.

Σήμερα ειχα φωτογραφιση μίας εγκύου που ειναι στον 7ο μηνα και ειχα παει στο σπιτι της (εκει τις κανω τις φωτογραφισεις αυτες για να νιωθουν οικεια) και γυρισα 21:00 σπιτι.

Αληθεια βρε κοριτσια. Οσες ειστε απο Αθηνα ελατε να σας κανω μια φωτογραφιση και οποιες ειναι ακομα εγκυουλες και οσες εχουν νεογεννητα. Ειναι πολυ ομορφες αυτες οι στιγμες και μενουν για παντα χαραγμενες στο μυαλο.

Τωρα στα δικα μας.

Αναστασακι τελειο το δέντρο σου!!! Είναι υπέροχο!

Αλικακι καλως ηρθες στο παρεακι μας....

να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!

Εγω ειμαι η Ρανια και ειμαι 7 μηνων...περιμενω τη μπιζουδενια μου να ερθει τελος γεναρη ,αρχες φλεβαρη!!!!!

Φιλακιααααααααααααααα....

Γεια σου Ράνια μου! Καλως σας βρηκα! Με το καλο η κορούλα σου!

τις τελευταιες μερες η κοιλια μου γινεται πετρα γυρω απο τον αφαλο....το μωρο ειναι ή συσπασεις να ειναι?

τη τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο ετσι κι αλλιως....

Ρανια μου. Αυτες ειναι προπαρασκευαστικες συσπασεις. Ειναι οι λεγομενες braxton και ειναι φυσιολογικο να συμβαινουν τωρα. Θα πρεπει να σε πιανουν για κατι δευτερολεπτα και μετα να σε αφηνουν, Αυτα ειναι φυσιολογικα. Αν παρατηρησεις οτι κρατανε πολυ ωρα και η κοιλια σου ειναι πετρα τοτε να μιλησεις με τον γιατρο σου. Να με ρωτατε οτι θελετε για τετοια θεματα. Εκανα διατριβη εγω στην εγκυμοσυνη ;)

Οσον αφορα για τους αντρες, δυστηχως δεν καταλαβαινουν. Εχουν αλλη λογικη στο κεφαλι τους. Προσπαθησε να μην χαλιεσαι γιατι ακρη δεν θα βγαλεις. Εγω ήμουν λεχώνα (και παρόλο που ο άντρας μου εδειχνε ενδιαφερον κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης) και μου εβαλε χερι γιατι δεν προλαβα να πληρωσω εναν λογαριασμο. Εδω δεν προλαβαινα για κατουρημα να παω ο λογαριασμος τον μαρανε...:tongue::tongue::tongue:

γλυκα μου κοριτσακια!!!!!!!!!!καλησπερα!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου τελειο το δεντρακι σου, και του χρονου αγαπουλα μου με τον μπεμπακο σου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!και το σπιτακι σου πολυ ομορφο!!!!!!!!!!αχ πολυ μου αρεσουν οι ταπετσαριες, αλλα οι τοιχοι στα δικα μας δωματια ειναι σαγρε και θελουν σοβατισμα για να μπουν ταπετσαριες!!!!

ρανιακι μου καλο!!!!!!!!!μην μου στεναχωριεσαι, ετσι ειναι οι αντρες καρδουλα μου, στην κοσμαρα τους, πρεπει κι εμεις να γινουμε και λιγο αναισθητες και να το παιζουμε αδιαφορες σε οτι τους ποναει για να δουν τι σημαινει!!!!τελος παντων, εσυ να μην στεναχωριεσαι, η μπιζουδενια σου να ειναι καλα!!!!!

χρυσανθακι μου υπομονη, οι κολικοι ειναι ατιμοι, θα περασουν ομως, υπομονη!!!!!!!!!

αλικακι, ειμαι η ποπη, εχω ενα κοριτσακι 3 μηνων περιπου, μενω πειραια, ελπιζω να τα λεμε συχνα!!!!!!!!!!!

Καλως σας βρήκα Ποπη μου! Να σου ζήσει η κορούλα σου!!

Κουκλες γι αυτα που λεγατε για τα μωρα.

Τα μωρακια οταν ειναι νεογέννητα εχουν πολύ αναάγκη την αγκαλια και μαλιστα νιώθουν πολυ μεγαλύτερη ανασφαλεια και φοβο απο οτι εμεις. ειναι λοιπον πολυ σημαντικο να μας νιωθουν, να μας μυρίζουν γιατι ετσι νιωθουν σιγουρια. μην ακουτε τις βλακειες που σας λενε μην το περνεις αγκαλια θα κακομαθει. Τα παιδια δεν κακομαθαινουν απο τις αγκαλιες. Αντιθετως αυτες τα κανουν να νιωθουν ανεξαρτητα και σιγουρα για τον εαυτο τους.

Οσον αφορα το προγραμμα, πρεπει απο μωρα να εχουν μια ρουτινα. Δηλαδη: το πρωι δεν χρειαζεται να κανετε απολυτη ησυχια (ενταξει δεν ειπαμε και στην διαπασον τη μουσικη) κανετε κανονικα τις δουλειες σας. Το βραδυ μετα το μπανιο να ακολουθειτε το προγραμμα υπνου. Εγω αυτο το εκανα στον γιο μου και απο 2 μηνων κοιμαται μονος του στο κρεβατι του και δεν εχουμε κανενα προβλημα με τον υπνο. Οταν τον εκανα μπανιο και τον εντυνα, μετα σταματαγα να του μιλαω χαμηλωνα τα φωτα και τον ταιζα. Με τον αντρα μου ψυθυριζαμε. Οταν επρεπε να τον αλλαξω μεσα στην νυχτα, παλι το εκανα, πηγαινα τον επλενα και μετα ειχα ενα πορτατιφ πανω στην αλλαξιερα με χαμηλο φωτισμο και τον αλλαζα χωρις να του μιλαω. αυτο το κανετε οσες φορες και να χρειαστει μεσα στη νυχτα. ακομα και οταν θα αρχισει να σας μιλαει ή να σας γελαει δεν πρεπει να ανταπωδωσετε. τα μωρα δεν εχουν την αισθηση μερα-νυχτας. γι αυτο πρεπει να τους δωσετε εσεις να καταλαβουν. αν μεσα στη νυχτα τους κανετε γελακια και χαρες θα το συνδιασουν με παιχνιδι και ετσι θα χασουν την σειρα τους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!!!

Να μπω και εγω στη παρέα σας???

Με λενε Αλίκη και έχω ένα παιδάκι 9 μηνων!

Καλημερα Αλικη μας!

Χα!:Pτο βρηκατο πρωτο σου μηνυμα!Να σε καλοσορισω και γω!Ειμαι η χρυσανθη μαμα μιας τσαχπινας μπουμπους 27 ημερων!Ειμαι 26 χρονων απο θεσσαλονικη και ζω στο ρεθυμνο..αυτα!καλως ηρθες στην παρεα μας λοιπον!τα κοριτσια εδω ειναι μια ζεστη αγκαλιαθα περασουμε θα περασουμε ωραια!;)φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Κουκλες γι αυτα που λεγατε για τα μωρα.

Τα μωρακια οταν ειναι νεογέννητα εχουν πολύ αναάγκη την αγκαλια και μαλιστα νιώθουν πολυ μεγαλύτερη ανασφαλεια και φοβο απο οτι εμεις. ειναι λοιπον πολυ σημαντικο να μας νιωθουν, να μας μυρίζουν γιατι ετσι νιωθουν σιγουρια. μην ακουτε τις βλακειες που σας λενε μην το περνεις αγκαλια θα κακομαθει. Τα παιδια δεν κακομαθαινουν απο τις αγκαλιες. Αντιθετως αυτες τα κανουν να νιωθουν ανεξαρτητα και σιγουρα για τον εαυτο τους.

Οσον αφορα το προγραμμα, πρεπει απο μωρα να εχουν μια ρουτινα. Δηλαδη: το πρωι δεν χρειαζεται να κανετε απολυτη ησυχια (ενταξει δεν ειπαμε και στην διαπασον τη μουσικη) κανετε κανονικα τις δουλειες σας. Το βραδυ μετα το μπανιο να ακολουθειτε το προγραμμα υπνου. Εγω αυτο το εκανα στον γιο μου και απο 2 μηνων κοιμαται μονος του στο κρεβατι του και δεν εχουμε κανενα προβλημα με τον υπνο. Οταν τον εκανα μπανιο και τον εντυνα, μετα σταματαγα να του μιλαω χαμηλωνα τα φωτα και τον ταιζα. Με τον αντρα μου ψυθυριζαμε. Οταν επρεπε να τον αλλαξω μεσα στην νυχτα, παλι το εκανα, πηγαινα τον επλενα και μετα ειχα ενα πορτατιφ πανω στην αλλαξιερα με χαμηλο φωτισμο και τον αλλαζα χωρις να του μιλαω. αυτο το κανετε οσες φορες και να χρειαστει μεσα στη νυχτα. ακομα και οταν θα αρχισει να σας μιλαει ή να σας γελαει δεν πρεπει να ανταπωδωσετε. τα μωρα δεν εχουν την αισθηση μερα-νυχτας. γι αυτο πρεπει να τους δωσετε εσεις να καταλαβουν. αν μεσα στη νυχτα τους κανετε γελακια και χαρες θα το συνδιασουν με παιχνιδι και ετσι θα χασουν την σειρα τους.

Πολυ ωραιατα λες Αλικη μου!και γω το κανω αυτο μετατο μπανιο και και εχει αποτελεσμα!κατα τη διαρκεια της μερας φως,ενταση φωνης και δουλειες κανονικαμονο για τον μεσημεριανο της υπνο προσεχω να εχει λιγη παραπανω ησυχιακαι αυτομεχρι να την πιασει...για το μεσημερι οπως και το βραδυ την εχω στο δωματιο μας την υπολοιπη μερα τοκαλαθιτης το εχω στην σαλοκουζινα!δεν ενοχλητε!;)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερα μανουλιτσες και εγκυουλες μου!τι μου κανετε σημερα?Εγω κοριτσια χθες εφαρμωσα κατι πολυδιαβασμενο και οντως ειχε αποτελεσμα!ΜΑΡΣΙΠΟΣ!!!!!Ναι!μεσα στο σπιτι!της αρεσε πολυ!!!τωρα κοιματε εδω διπλα και θα ξυπνησει οπου να ναι για μαμ!οποτε αν χαθω να ξερετε!!

Λενακι μου σε ευχαριστω!θα το αλλαξω το πρωινο τοστακι και βλεπουμε...Το βραδυ φιλεναδιτσα μου ποτε ετσιποτε αλλιως..ετσι ο μικρουλης ε?του αρεσει η φασαρια !καλο για σενα αυτο!φιλακια πολλα!στα αγορακια σου αγαπουλα μου!

Καλημερα Αναστασακι μου!τι κανετε μανουλα και μπεμπακος?ναι φιλεναδα!ξεκιναω πειραματα διατροφης!αντε θατονδεις σημερα!περιμενουμε νεακια !τι ωρα το ραντεβου?ΚΑΛΕ ΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρανιουκο μου,Νατασουλα,Ιωαννακι,Ελανιτσα,Ποπακι,Γιωτουλα φιλακιααααααα!

ΜΑΤΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!ΦΙΛΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε όλες τις μπουμπουκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα θα ξανα δω τον μπεμπακο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Χρυσανθακι μου η επόμενη ειναι η maril, μετα εγω!!;);):P, μαρσιπος ε??? ρε τι κανει μια μανα?? αλλη κατω απο τον αποροφητηρα, αλλη μεσα στον μαρσιπο!! χααχαχχαχα

Λενακι μου πολυ καλυτερα ειμαι σημερα με το λαιμο!!:D:D τι καλα! του μικρουλη σου του αρεσει η φασαρια! χιχιιχιχι

Αλικη τελειο αυτο με τη φωτογραφηση!!! και εγω θελω!!!!!!!!:D

εγω σημερα σηκωθηκα κατα τις 8, εφαγα ενα τοστακι με φυσικο χυμο και τωρα καθομαι! ηρθε και η κυρια που με βοηθαει στις δολειες. το ραντεβου μας ειναι στις 2! εννοειτε πως θα μπω να σας γραψω!!!

κοριτσια στο doppler θα μας το δειξει και τρισδιαστατο???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μια πολυ γλυκια καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ζουζουνες μου?

λενιω μου πολυ ομορφες οι σελιδες αυτες!!!!!!!!;)

αναστασακι μου καλο!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου, χαιρομαι που νοιωθεις καλυτερα!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι μου!!!!!!!!!!!αλικακι μουυυυυ!!!!!!αχ πολυ μου αρεσει η φωτογραφηση, τι καλα που ασχολησε με αυτο!!!!!!!πολυ δικιο για την βραδυνη συμπερηφορα για τα μωρακια μας!!!!!

εγω σημερα ξεκιναω την προσπαθεια μπιμπερο......εβγαλα με το θηλαστρο και ευελπιστω να το πιει......το σαββατο αρραβωνιαστηκε η ξαδερφη μου και την μπεμπα την κρατησε η πεθερα μου.......εεεε μας φωναξε να γυρισουμε γιατι δεν επινε με τιποτα απο το μπιμπερο, εμπηγε τα κλαματα και εμενε νηστικη.....μολις πηγα και την πηρα αγκαλιτσα, την εβαλα στο στηθος και ετρωγε με τοση λαιμαργια, 1 ωρα κρατηθηκε νηστικη η καημενουλα μου.....αχ πρεπει να της το μαθω, δεν το θελει καθολου!!!!!!τωρα τελευταια ουτε πιπιλα κραταει, μολις της την βαζω κλαιει περισσοτερο!!!!!!!προσπαθησα και να την νανουρισω καθιστη, εκλαιγε, εκλαιγε αλλα στο τελος κοιμηθηκε!!!!!μου σπαραξε την καρδια αλλα αφου την ειχα αγκαλιτσα ενοιωθα πως δεν την ειχα αφησει μονη της να κλαιει, απλα δεν της εκανα το δικο της, να γυρναμε γυρω γυρω στο σπιτι μεχρι να κοιμηθει.....για να δουμε θα το μαθει:rolleyes:εχτες πρεπει να ειχε και πονακια και αερια πολλα, μειωθηκαν και οι κενωσεις της και ανησυχω λιγακι μηπως δεν περνει βαρος, αλλα την παρασκευη που εχουμε παιδιατρο για εμβολιο θα δουμε τι θα μας πει!!!!!

αυτα απο εμενα, σας ζαλισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα σε όλες τις μπουμπουκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα θα ξανα δω τον μπεμπακο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Χρυσανθακι μου η επόμενη ειναι η maril, μετα εγω!!;);):P, μαρσιπος ε??? ρε τι κανει μια μανα?? αλλη κατω απο τον αποροφητηρα, αλλη μεσα στον μαρσιπο!! χααχαχχαχα

Λενακι μου πολυ καλυτερα ειμαι σημερα με το λαιμο!!:D:D τι καλα! του μικρουλη σου του αρεσει η φασαρια! χιχιιχιχι

Αλικη τελειο αυτο με τη φωτογραφηση!!! και εγω θελω!!!!!!!!:D

εγω σημερα σηκωθηκα κατα τις 8, εφαγα ενα τοστακι με φυσικο χυμο και τωρα καθομαι! ηρθε και η κυρια που με βοηθαει στις δολειες. το ραντεβου μας ειναι στις 2! εννοειτε πως θα μπω να σας γραψω!!!

κοριτσια στο doppler θα μας το δειξει και τρισδιαστατο???????

Καλημερα Αναστασακι μου!Τι κανετε!πινω τον ντεκαφ γαλλικουλη μου και γω!κερναω!περιμενω την μπουμπου να ξηπνησει!θα τη βγαλω βολτα εδω εξω σημερα!εχει μια μερα χαρα Θεου!ξυπνησε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

χρυσανθακι ξεχασα να πω οτι εμενα στον μαρσιπο τσιριζει, δεν το θελει με τιποτα, εχει και αποψη η μπεμπου, καταλαβες???, το ενα της βρωμαει και το αλλο της ξινιζει.....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

μια πολυ γλυκια καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ζουζουνες μου?

λενιω μου πολυ ομορφες οι σελιδες αυτες!!!!!!!!;)

αναστασακι μου καλο!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου, χαιρομαι που νοιωθεις καλυτερα!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι μου!!!!!!!!!!!αλικακι μουυυυυ!!!!!!αχ πολυ μου αρεσει η φωτογραφηση, τι καλα που ασχολησε με αυτο!!!!!!!πολυ δικιο για την βραδυνη συμπερηφορα για τα μωρακια μας!!!!!

εγω σημερα ξεκιναω την προσπαθεια μπιμπερο......εβγαλα με το θηλαστρο και ευελπιστω να το πιει......το σαββατο αρραβωνιαστηκε η ξαδερφη μου και την μπεμπα την κρατησε η πεθερα μου.......εεεε μας φωναξε να γυρισουμε γιατι δεν επινε με τιποτα απο το μπιμπερο, εμπηγε τα κλαματα και εμενε νηστικη.....μολις πηγα και την πηρα αγκαλιτσα, την εβαλα στο στηθος και ετρωγε με τοση λαιμαργια, 1 ωρα κρατηθηκε νηστικη η καημενουλα μου.....αχ πρεπει να της το μαθω, δεν το θελει καθολου!!!!!!τωρα τελευταια ουτε πιπιλα κραταει, μολις της την βαζω κλαιει περισσοτερο!!!!!!!προσπαθησα και να την νανουρισω καθιστη, εκλαιγε, εκλαιγε αλλα στο τελος κοιμηθηκε!!!!!μου σπαραξε την καρδια αλλα αφου την ειχα αγκαλιτσα ενοιωθα πως δεν την ειχα αφησει μονη της να κλαιει, απλα δεν της εκανα το δικο της, να γυρναμε γυρω γυρω στο σπιτι μεχρι να κοιμηθει.....για να δουμε θα το μαθει:rolleyes:εχτες πρεπει να ειχε και πονακια και αερια πολλα, μειωθηκαν και οι κενωσεις της και ανησυχω λιγακι μηπως δεν περνει βαρος, αλλα την παρασκευη που εχουμε παιδιατρο για εμβολιο θα δουμε τι θα μας πει!!!!!

αυτα απο εμενα, σας ζαλισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

αχ ποπακι μου, τι τραβατε ε??? δηλαδη σκευτεσαι να το βγαζεις με το θηλαστρο και να της το δινεις με το μπουκαλι ε???? ε καλο μου φαινεται γιατι οπωως ειπες καμια φορα χρειαζεται να το κρατησει καποιος και δεν μπορεις!!!!

με το καλο να πατε και για το εμβολιο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χρυσανθακι ξεχασα να πω οτι εμενα στον μαρσιπο τσιριζει, δεν το θελει με τιποτα, εχει και αποψη η μπεμπου, καταλαβες???, το ενα της βρωμαει και το αλλο της ξινιζει.....χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

χαχαχχαχαχ εχουν και αποψη!!!! θεεεεε μουυυ!!!!!

Καλημερα Αναστασακι μου!Τι κανετε!πινω τον ντεκαφ γαλλικουλη μου και γω!κερναω!περιμενω την μπουμπου να ξηπνησει!θα τη βγαλω βολτα εδω εξω σημερα!εχει μια μερα χαρα Θεου!ξυπνησε!

καλημερα χρυσανθουκο !!!!!!!! να πατε να πατε!!!!!!!!!! αντε κανε εναν καφε και ερχομαι!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ποπακι μου, τι τραβατε ε??? δηλαδη σκευτεσαι να το βγαζεις με το θηλαστρο και να της το δινεις με το μπουκαλι ε???? ε καλο μου φαινεται γιατι οπωως ειπες καμια φορα χρειαζεται να το κρατησει καποιος και δεν μπορεις!!!!

με το καλο να πατε και για το εμβολιο!!!

καλημερα αναστασακι μου γλυκο!!!!!!!πρεπει να μαθει γιατι δυστυχως θα πρεπει να παω στην δουλεια απο γεναρη!!!!αν ηταν στο χερι μου δεν θα πηγαινα αλλα με ενα μισθο δεν γινεται.....ειμαι πολυ υπερ του θηλασμου, αυτο το δεσιμο μανουλας και μωρου ειναι τοσο υπεροχο!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλη βολτουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω να σου πω την αληθεια βαριεμαι να καθαριζω τις ροδες του καροτσιου μετα την βολτα γιατι το βαζω στο σπιτι, την βολευει πολυ!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...