Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Και όχι στο έντερο ήθελα να γράψω. Σορρυ. 
      Επισης @kate82 έκανες εξετάσεις αίματος για βιταμίνη D; Γιατί κι εμένα μου έδωσε βιταμίνη D αλλά με βαλε να κάνω εξετάσεις την θέλει ψιλή. 

Είναι καλή προληπτικά την παίρνω μια αμπούλα τις 2εβδομαδες 

Just now, little miracle είπε:

αν σε βολευουν απο τον κολπο, παρε τα κολπικα. ειδαλλως τα αλλα. εμενα δεν μου αρεσουν τα υποθετα γιατι γενικα εχω ευαισθησια και παθαινω κολπιτιδες και δεν μπορω να εχω κ υποθετα να λιωνουν και να χω υγρασια κτλ . γι αυτο μου ειχανε προτεινει τα πρεγκνεα. τα οποια τα λαμβανα και σε ολη την εγκυμοσυνη και θηλασμο.

Σ ευχαριστώ  πάρα πολύ μ έπεισες θα πάω να τα πάρω 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα φιλεναδιτσεςμου!ειστε καλα?

Λενακι μου πολυ καλη σελιδα...ευχαριστω!ασε η καημενουλα μου!εχει ωρες ωρες αυτο ο σπαραχτηκο κλαμα..μου ραγιζει την καρδια!μονο στο στηθος ηρεμει αλλα δεν ξερω ρε συ..κανεινα ειναι τοσο πολ στο στηθος και να τρωει τοσο...μου κανει εμετο οταν τρωειετσι συνεχεια...και εχω και υπερπαραγωγη γαλακτος..ο γιατρος ειπε αοτι το περισιο πρεπει να βγαινειμε θηλαστρο..πωςδεν θελω να μπω σεαυτη τη διαδικασια..αλλαοτι πρεπει να κανω για την μικρουλα μου θα τοκανω εννοητε!φιλακια στα αγορακια σου!

Αναστασακιμου καλημερα!καλητερα σημερα?χαδακια στονμπεμπακο!

Ρανιουκο μου βγες να ξελαμπηκαρεις και γραψτον και συ!οχι να στο κραταει και δευτερη μερα!αυτο παει πολυ!οσο διαφορετικοι και να ναι πρεπει να καταλαβαινουν!

καλημερα Χρυσανθακι μου..τι κανεις?χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η σελιδα!

ξερω κ γω ετσι νιωθω οταν κλαει ετσι..ασε\!στο στηθος ηρεμει ε..εμνα αν δεν πειναει δεν το θελει το στηθος ..το καταλαβαινω τον βαζω πιπιλαει λιγο κ μετα κλαει κ παλι κ θελει πιο πολυ αγκαλι κ περπαττημα να ηηρεμεισει κ πολες φορες κ ο αποροφητηρας με βοηθαει..επισης μου εδδειξε ο γιατρος μια σταση να το κκρατας κ ηρεμει τις περισοτερες φορες..ειναι αυτο που το κρατας ετσι ουτοσωστε να κοιταει κατω το πρωσοπακι του στο πατωμα κ τα χερια σου να ειναι στη κοιλιτσα του..αχ δεν μπορω κ να το εξηγησω καλα..πως το κραταμε αγκαλια κ εινα ξαπλωμενο σε σταση που θελουμε να το κοιμησουμε η να το θηλασουμε ..ε ακριβως το αναποδο..δηαλδη οπως ειναι το γυρνας απο την αναποδη κ ετσι κοιταει κατω κ ο κωλαριτσος ειναι στον αερα καπως κ ειναι πιοε υκολο να αεριζονται..δεν ξερω αν με καταλαβαε ςετσι οπςω το περιεγραψα:tongue:σου κανει εμετο μετα απο το πολυ γαλα..κανονικα λενε οτι δνε πρεπει να εχουμε πανω απο 25 λεπτα στο στηθος το μωρο αυτο δεν το καταλαβα ..δεν ξερω γιατι το λενε..εμενα δεν νομιζω να μενει τοσο..:rolleyes:δεν ξερω Χρυσανθακι μου μην σου δωσω κ λανθασμενη συμβουλη για το αν κανει να τρωει τοσο πολυ..παντως αυτο που γραφει στη σελιδα που σας εδωσα οτι τα μωρα την 3 βδομαδα την 6 κ 3 μηνων που θελουν συνεχεια να ειναι στο στηθος το ειχε παθει ατο 3 βδομαδων κ τωρα ειναι καπιες ωρες μεσα στη μερα που σχεδον ανα μια ωρα θελει να ειναι στο στηθος..εγω τον βαζω παντως ..ειναι μικρουλια ακομα κ μπορει να μην ειχε φαει καλα ασπουμε κ παλι να πειναι..δεν ξερω την αλη βδομαδα που θα εχουμε γιατρ θα του τα ρωτησω βα δει κ τα κιλακια του γιατι αφρατεψε ο μικρουλης μου:tongue::D:D

πολα φιλακια στη μικρουλα σου αγαπουλα μου..παωωωωωωωωω!φιλακιααααααα!:D

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Α!Λενακι μου για το πρωινο που ρωτησεςδημητριακα και γω τρωωτον δικο σου τον πειραζουν ε?λες να πρεπει ν αλλαξω πρωινο...χωρις καθολου φυτικες ινες και χωρις καφε εχω τεραστιο προβλημα με την τουαλετα...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Α!Λενακι μου για το πρωινο που ρωτησεςδημητριακα και γω τρωωτον δικο σου τον πειραζουν ε?λες να πρεπει ν αλλαξω πρωινο...χωρις καθολου φυτικες ινες και χωρις καφε εχω τεραστιο προβλημα με την τουαλετα...

χρυσανθακι μου προσεξε το παντως εμενα τον πειραζει :rolleyes:

το γαλα πιο πολυ ειναι που τους πειραζει..δοκιμασε για λιγες μερες να φας κατι αλο να δεις αν εχει διαφορα..εγω τρεις μερες συνεχομενα ετρωγα δημητριακα κ ειδα μεγαλη διαφορα εκει που ηταν ηρεμο το μωρο ειχε κολικους μετα τα σταματησα κ μπορω να πω οτι ηταν απο το γαλα..γιαυτο κ λενε να αντικαταστησουμε το γαλα με αλα γααλκτομικα οπως γιαουρτι κ τυρια που ειναι το καλυτερο!κ γω δυσκολευομαι το πρωι..συνηθως πινω χυμο με λιγο ψωμακι τυρακι η τσαγακι με κατι αλο!ασε σε καταλαβαινω αυτο με την τουαλετα μερικες φορες το παθαινω κ γω..τρωγε κ λιγο μαρουλακι καμια ντοματουλα το δοκιμασα δεν ειδα να τον πειραζει μεχρι τωρα..α κ μηλο καθε μερα οσο να ναι τα φρουτακια βοηθανε..κ τα γιαουρτια με φρουτα δοκιμασε!;););)

το σιδηρο το παιρνεις ακομα?καλο ειναι σιγουρα να το παιρνουμε ..εγω το σταματησα κ το ξαναπηρα πριν λιγες μερες για 3 μερες κ παλι το σταματησα δεν ξερω θα το ρωτησω κ αυτο στο γιατρο!:confused::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Χρυσανθακι μου..τι κανεις?χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η σελιδα!

ξερω κ γω ετσι νιωθω οταν κλαει ετσι..ασε\!στο στηθος ηρεμει ε..εμνα αν δεν πειναει δεν το θελει το στηθος ..το καταλαβαινω τον βαζω πιπιλαει λιγο κ μετα κλαει κ παλι κ θελει πιο πολυ αγκαλι κ περπαττημα να ηηρεμεισει κ πολες φορες κ ο αποροφητηρας με βοηθαει..επισης μου εδδειξε ο γιατρος μια σταση να το κκρατας κ ηρεμει τις περισοτερες φορες..ειναι αυτο που το κρατας ετσι ουτοσωστε να κοιταει κατω το πρωσοπακι του στο πατωμα κ τα χερια σου να ειναι στη κοιλιτσα του..αχ δεν μπορω κ να το εξηγησω καλα..πως το κραταμε αγκαλια κ εινα ξαπλωμενο σε σταση που θελουμε να το κοιμησουμε η να το θηλασουμε ..ε ακριβως το αναποδο..δηαλδη οπως ειναι το γυρνας απο την αναποδη κ ετσι κοιταει κατω κ ο κωλαριτσος ειναι στον αερα καπως κ ειναι πιοε υκολο να αεριζονται..δεν ξερω αν με καταλαβαε ςετσι οπςω το περιεγραψα:tongue:σου κανει εμετο μετα απο το πολυ γαλα..κανονικα λενε οτι δνε πρεπει να εχουμε πανω απο 25 λεπτα στο στηθος το μωρο αυτο δεν το καταλαβα ..δεν ξερω γιατι το λενε..εμενα δεν νομιζω να μενει τοσο..:rolleyes:δεν ξερω Χρυσανθακι μου μην σου δωσω κ λανθασμενη συμβουλη για το αν κανει να τρωει τοσο πολυ..παντως αυτο που γραφει στη σελιδα που σας εδωσα οτι τα μωρα την 3 βδομαδα την 6 κ 3 μηνων που θελουν συνεχεια να ειναι στο στηθος το ειχε παθει ατο 3 βδομαδων κ τωρα ειναι καπιες ωρες μεσα στη μερα που σχεδον ανα μια ωρα θελει να ειναι στο στηθος..εγω τον βαζω παντως ..ειναι μικρουλια ακομα κ μπορει να μην ειχε φαει καλα ασπουμε κ παλι να πειναι..δεν ξερω την αλη βδομαδα που θα εχουμε γιατρ θα του τα ρωτησω βα δει κ τα κιλακια του γιατι αφρατεψε ο μικρουλης μου:tongue::D:D

πολα φιλακια στη μικρουλα σου αγαπουλα μου..παωωωωωωωωω!φιλακιααααααα!:D

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ευχαριστω πολυ Λενακι μου!το ψιλοκαταλαβα!θα δοκιμασω!φιλακια καλη μου στα παιδακια σου

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ Λενακι μου!το ψιλοκαταλαβα!θα δοκιμασω!φιλακια καλη μου στα παιδακια σου

http://www.yourbaby.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=5

για κοιτα εδω χρυσανθακι μου!κ γω το διαβαζω τωρα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ολο φευγω κ ολο εδω ειμαι!:tongue::tongue:

βρηκα ακομα μια σελιδα..αναφερεται κ στο προγραμμα που βαζουμε τα μωρακια μας!

http://www.familylife.gr/el/mwro-0-2/anaptyksh/378-to-farmako-tis-agkalias-kai-epafis-gia-ta-vrefi

Το βρέφος στους πρώτους έξι μήνες της ζωής πιστεύεται ότι δεν έχει την ικανότητα να μανιπιουλάρει τους γονείς του. Μη φοβάστε ότι θα το κακομάθετε. Είναι άλλη κατάσταση το βρέφος μερικών εβδομάδων που κλαίει και πρέπει να παρηγορηθεί άμεσα και άλλη το δυο χρονών νήπιο που γκρινιάζει για να το βγάλετε βόλτα. Στην πρώτη ηλικία, καθήκον του γονέα είναι να κάνει εμφανή την παρουσία του με αγκαλιά και επαφή, στη δεύτερη, καθήκον του είναι να θέσει όρια και να διδάξει βασική πειθαρχία στο νήπιο.

Κάποιοι θεωρούν ότι τα μωρά πρέπει να μπαίνουν σε πρόγραμμα ρουτίνας και πειθαρχία από την αρχή - τάισμα και ύπνο με το ρολόι. Οι αντιλήψεις αυτές είναι πλέον επιστημονικά ξεπερασμένες και οδυνηρές για τον ψυχισμό του βρέφους. Αντί να αφήνεται να σπαράζει στο κλάμα μέσα στο κρεβάτι του, οι σύγχρονη παιδοψυχολογία αναγνωρίζει τη σημασία που έχει για την ομαλή ψυχοκινητική ωρίμανση του βρέφους η άμεση και αδιαπραγμάτευτη απόκριση των γονέων στις ανάγκες του. Δώστε όσες αγκαλιές χρειάζεται, τουλάχιστον για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ολο φευγω κ ολο εδω ειμαι!:tongue::tongue:

βρηκα ακομα μια σελιδα..αναφερεται κ στο προγραμμα που βαζουμε τα μωρακια μας!

http://www.familylife.gr/el/mwro-0-2/anaptyksh/378-to-farmako-tis-agkalias-kai-epafis-gia-ta-vrefi

Το βρέφος στους πρώτους έξι μήνες της ζωής πιστεύεται ότι δεν έχει την ικανότητα να μανιπιουλάρει τους γονείς του. Μη φοβάστε ότι θα το κακομάθετε. Είναι άλλη κατάσταση το βρέφος μερικών εβδομάδων που κλαίει και πρέπει να παρηγορηθεί άμεσα και άλλη το δυο χρονών νήπιο που γκρινιάζει για να το βγάλετε βόλτα. Στην πρώτη ηλικία, καθήκον του γονέα είναι να κάνει εμφανή την παρουσία του με αγκαλιά και επαφή, στη δεύτερη, καθήκον του είναι να θέσει όρια και να διδάξει βασική πειθαρχία στο νήπιο.

Κάποιοι θεωρούν ότι τα μωρά πρέπει να μπαίνουν σε πρόγραμμα ρουτίνας και πειθαρχία από την αρχή - τάισμα και ύπνο με το ρολόι. Οι αντιλήψεις αυτές είναι πλέον επιστημονικά ξεπερασμένες και οδυνηρές για τον ψυχισμό του βρέφους. Αντί να αφήνεται να σπαράζει στο κλάμα μέσα στο κρεβάτι του, οι σύγχρονη παιδοψυχολογία αναγνωρίζει τη σημασία που έχει για την ομαλή ψυχοκινητική ωρίμανση του βρέφους η άμεση και αδιαπραγμάτευτη απόκριση των γονέων στις ανάγκες του. Δώστε όσες αγκαλιές χρειάζεται, τουλάχιστον για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του.

συμφωνω πολυτα λενακι μου!ετσι ακριβως ειναι!μια πολυ καλη παιδιατρος που ειναι εδω στο ρεθυμνο οχι ο δικος μου αλλα μια εξισου κλη ειπε στην φιλη μου οτι τους 6 πρωτους μηνες το μωρο ειαι σαν να βρισκεται ακομα στην κοιλια σου!σε εχει απολυτη αναγκη και θα πρεπει να το αφηνεις να σε καει ο,τι θελει!μετα θα τομαθεις να ειναι ανεξαρτητοκαι να μπορει μονοτου γιατι αλλιως θα γινει μαμοθρευτο!χιχι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για την συμπαρασταση....

πηγα στην κουμπαρα μου,ηπιαμε το καφεδακι μας...εντωμεταξυ εχει παιδοτοπο οποτε ηταν γεματο μικρες φατσουλες και μου εφτιαξε η διαθεση πολυ!!!!!

εσεις τι μου κανετε?????????????????

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

πηγα στην κουμπαρα μου,ηπιαμε το καφεδακι μας...εντωμεταξυ εχει παιδοτοπο οποτε ηταν γεματο μικρες φατσουλες και μου εφτιαξε η διαθεση πολυ!!!!!

ρανιουκομου γυρισες?περασες ωραια αποτι ειδα μπραβο!εγω ειμαι κομματια...εχω μια νυστα αλλο πραμα:)εχω την μικρουλα μου ακγαλια σημερα εχει δυσκολη μερα...κοιματε στην αγκαλιτσα μου τωρα...με το χερι μου τα γουρ γουρ στη κοιλτσα της τα αισθανομαι!αχ την καλη μου μπεμπουλα τηνλυπαμαι που ποναει:-(η μπιζουδενια τι κανει για πες!ειναι ζοηρουλα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

τζαααααααα να μαι και εγω!!!! τι κανετε????????????

λενακι μου καλυτερα σημερα με το λαιμο μου! το βραδυ συνηθως χειροτερευει! για να δουμε!! αχ ποσο μ'αρεσει να μιλατε για τα μπεμπουδινια σας!!! μαθαινουμε και εμεις!!!;););)

Ρανιουκο! τι καλα ξεσκασες! και περασες και όμορφα!!!

εγω εδω σπιτακι!! φαγαμε και επα στον αντρα μου και εκανε καποιες αλλαγες στις ντουλαπες!

χρυσανθακι μου! ταλαιπωρειτε η μπεμπα ε? και εσυ μαζι! αχ ευχομαι να περασει γρηγορα αυτο!!!! προσεχε μηπως την πειραζη και τιποτα απο αυτα που τρως , να δουμε...

απο το πρωι ψαχνουμε σε περιοδικα και στο ιντερνετ για το παιδικο δωματιο! εχω 2 τελειως διαφορετικα πραγματα στο μυαλο μου! μαλλον θα πο φασισω οταν βγω στην αγορα!

αχχχχχχχχχχχ αυριο θα ξανα δω το μωρακι μουυυυυυυυ!!!!!!!:P:p:p

φιλακια σε ολες τις υπόλοιπες φιλλεναδιτσες!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

συμφωνω πολυτα λενακι μου!ετσι ακριβως ειναι!μια πολυ καλη παιδιατρος που ειναι εδω στο ρεθυμνο οχι ο δικος μου αλλα μια εξισου κλη ειπε στην φιλη μου οτι τους 6 πρωτους μηνες το μωρο ειαι σαν να βρισκεται ακομα στην κοιλια σου!σε εχει απολυτη αναγκη και θα πρεπει να το αφηνεις να σε καει ο,τι θελει!μετα θα τομαθεις να ειναι ανεξαρτητοκαι να μπορει μονοτου γιατι αλλιως θα γινει μαμοθρευτο!χιχι!
ρανιουκομου γυρισες?περασες ωραια αποτι ειδα μπραβο!εγω ειμαι κομματια...εχω μια νυστα αλλο πραμα:)εχω την μικρουλα μου ακγαλια σημερα εχει δυσκολη μερα...κοιματε στην αγκαλιτσα μου τωρα...με το χερι μου τα γουρ γουρ στη κοιλτσα της τα αισθανομαι!αχ την καλη μου μπεμπουλα τηνλυπαμαι που ποναει:-(η μπιζουδενια τι κανει για πες!ειναι ζοηρουλα?

χρυσανθακι μου ετσι ειναι κ οσο υποφερουν με τους κολικους ακομα περιοστερο μας εχουν αναγκη!

δυσκολη μερα σημερα για την μικρουλα σου ε/!παντως δοκιμασε να αλαξεις το πρωινο σου να δεις αν αλλαξει κ ειναι πιο ηρεμη..νιωθεις τα γουργουριτα της..αχ μωλεε η ζουζουνα...εγω μωλης τον κοιμησα..πηγαμε στη πεθερα σημερα κ μαζευτικαμε ολοι εκει κ περασαμε ομορφα..αποτι καταλαβα ο μικρος μου θελει κοσμο κ φασαρια ειναι πολυ ηρεμος κ κοιμαται πολυ ευκολα εκει..κ γενικα μωλης μπουμε στο αμαξι κλεινει ματακια κ ηρεμει!ενω ο μεγαλος μου ηταν τελειος διαφορετικος δεν ηθελε κοσμο..ηθελε ησυχια!:tongue:

ευχομαι αυριο να ειναι μια πιο ευκολη μερα για μανουλα κ μπεμπουλα..νιωθω την κουραση σου..εγω σημερα ειμαι καλυτερα απο αλες μερες!το βραδυ πως ειναι η μικρουλα σου..εχει πονακια?ευχομαι οχι..:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ρανιουκο μουυυυυυ νιωθεις καλυτερα αγαπουλιτσα μουυυυυυυ!

((((((((((((((((((((((((((((((((( )))))))))))))))))))))))))))))))

θελω να σου κανω μια σφιχτη αγκαλιτσαααααααααααα!σαν δεν ντρεπονται να στεναχωρουν ετσι εγκυες γυναικες!πολα χαδακια στην μπιζουδενια σου..μου λειπει αυτη η αισθηση της κοιλιτσας που νιωθεις τις κλωτσιτσες!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τζαααααααα να μαι και εγω!!!! τι κανετε????????????

λενακι μου καλυτερα σημερα με το λαιμο μου! το βραδυ συνηθως χειροτερευει! για να δουμε!! αχ ποσο μ'αρεσει να μιλατε για τα μπεμπουδινια σας!!! μαθαινουμε και εμεις!!!;););)

Ρανιουκο! τι καλα ξεσκασες! και περασες και όμορφα!!!

εγω εδω σπιτακι!! φαγαμε και επα στον αντρα μου και εκανε καποιες αλλαγες στις ντουλαπες!

χρυσανθακι μου! ταλαιπωρειτε η μπεμπα ε? και εσυ μαζι! αχ ευχομαι να περασει γρηγορα αυτο!!!! προσεχε μηπως την πειραζη και τιποτα απο αυτα που τρως , να δουμε...

απο το πρωι ψαχνουμε σε περιοδικα και στο ιντερνετ για το παιδικο δωματιο! εχω 2 τελειως διαφορετικα πραγματα στο μυαλο μου! μαλλον θα πο φασισω οταν βγω στην αγορα!

αχχχχχχχχχχχ αυριο θα ξανα δω το μωρακι μουυυυυυυυ!!!!!!!:P:p:p

φιλακια σε ολες τις υπόλοιπες φιλλεναδιτσες!!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου τι κανεις ..καλυτερα ε..μακαρι να σου περασει γρηγορα!

αυριο θα δειτε το αγγελουδακι σας!τι ωραιααα!εισαι σε διλημα για το δωματιοο..σιγουρα αν θα βγεις στη αγορα θα αποφασισεις μην σου πω θα βρεις κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο που εχεις στο νου σου εχει τοσε ςεπιλογες!

πολα χαδακια στον μπεμπακο σουυυυυυ!

((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καληνυχταααααααααααααααααααα...καλο ξημερωμα να εχουμεεεεεε!

παω για μπανακι κ μετα λιγη χαλαρωση μεχρι να ξυπνησει ξανα ο μικρουλης μου γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν παει 10κμιση με 11 δεν κοιμομαστε;):tongue:ο μεγαλος μου ηδη κοιμαται απο της 9παρα το γιαυρι μου δεν κοιμηθηκε το μεσημερι!

φιλακιαααααααααα!

805.jpg

τι ομορφααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...