Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει πολύ να το μελετήσουν για να έχουμε κάποια απάντηση κι εμείς. Δεν ξέρω αν είναι και λύση να εξεταζόμαστε από τα 20-25… εγώ το έμαθα στα 31. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που δεν είναι τόσο αγνά αυτά που τρώμε και πολύ πλαστικό οπότε το σώμα δεν τρέφεται σωστά και υπάρχει φλεγμονή γενικά. Αν δεν ισχύουν αυτά, εγώ γενικώς έχω πολλά που κάπως πιστεύω ότι συνδέονται: δικερο μήτρα ημικρανίες εδώ και δέκα χρόνια κύστες παχύ ενδομήτριο υποθυρεοειδισμό..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αααχχχ έκανα δουλειές σήμερα όοοοοοολο το σπίτι και η μέση μου πονάει αβάσταχτα! Πάλι καλά που βοηθούσε κι ο άντρας μου! Αν δεν τον είχα ανάπηρη θα ήμουν τώρα! Ξάπλωσα για μια ώρα να ξεκουραστώ και δεν μπορούσα να σηκωθώ! Πονούσα 1 ώρα μετά! Ουφφφφ υπομονή! Τι άλλο;;;

Καλησπερα ιωανακι!υπομονη!!!ο μπεμπης σου καλα ειναι?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ χρυσανθουλα μου....υπομονη!!!!θα περασει μωρε....ποναει η ζουζουνιτσα σου εεε????

μακια πολλααααααααααααααααααα

Ευχαριστω Ρανακι μου!σημερα ηταν καλητερα η γλυκουλα μου!τι κανετε εσεις ??η μπιζουδενια?σε διαβασα..τι να πεις!θα βγει η μπιζουδενια και μετα δεν θα δινεις σημασια κοριτσακι μου!ειναι γεγονος παντως οτι τα δυο φυλλα εκπεμπουν σε διαφορετικο μηκος κυματος...δεν ειναι μωρε κακοι..ειναι απλα τελειως διαφορετικοι..εκει εχω καταληξει!:rolleyes:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλα ειναι η μπουμπου, εκλαιγε το μεσημερι παλι, τωρα ηταν κολικοι ή γκρινια ή πεινουσε, προσπαθω να καταλαβω τι θελει, δυσκολο μωρε....δεν την πολυκαταλαβαινω ακομα, ειναι και ο θηλασμος και φοβαμαι μηπως θελει συμπληρωμα αλλα το παλευω, νομιζω οτι χορταινει!!!!θα τα καταφερουμε, ειμαστε δυνατες εμεις τα κοριτσουδια!!!!;)

ποπακι μου!!!!!καλησπερα!ευχαριστω..ξερεις εσυ απο αυτα..θα τα βρεις και συ σιγα σιγα με το παιδακι σου!νωρις ειναι ακομα καλο μου..οσο για το γαλα σου εγω ειμαι σιγουρη οτι της φτανει!μην σκοτιζεις το μυαλουδακι σου ..θα ειχες αλλα δειγματα...βαρος ασ πουμε!κανονικα δεν παιρνει?φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Τα αλλα κοριτσακια μας?

Ελενιτσα αγορομανουλα τι κανεις?

Νατασουλα μου!!καλα ειστε?

Ματιναραααα!!!!!!με ενα ζιζι εξω εισαι καλομου ολη μερα???και γω.....

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε..χαθηκα σημερα..πηγαμε το πρωι απο τη μαμα..ο μεγαλος μου κοιμαται κ προσπαθω να κοιμησω τον μικρο..εφαγε,μπανιαρηστηκε κ τωρα ειναι στο ρελαξ!;);):tongue:

Αναστασακι μουυυυυυ κ του χρονου αγπουλα μουυυ με τον μπεμπακο αγκαλια μπροστα στο δεντρακι σας!τελειο ειναιιιιιι..καλα κ το σπιτι δεν το συζητω πολυ καλογουστο!;)περαστικα κιολας..αντε να περασει ο λαιμουδακος να μην υποφερεις!

Ιωανακι μουυυ ακομα ποναει η μεσουλα ε..αχ εκανες κ δουλειτσες σημερα κ ζοτιστηκες!ο μπεμπακος πως ειναι?

Ρανιουκακο μουυυυυ αχ τι να πω...αχ αυτοι οι αντρες αναισθητοι τι περημενεις!εμεις ειμαστε που ενθουσιαζομαστε για τα παντα..σιγα μην ενθουσιαστουν αυτοι για το παραμικρο..οσο μπορεις μην δινεις σημασια..οπως ειπες καμηλα:tongue:να δει ςπου μωλης βγει η μικρουλα θα τον γραφεις κ συ οταν θ στο παιζει αναισθητος;);)

Χρυσανθακι μου κ σε σκεφτομουνα..αρχησαν τα πονακια ε..κ μενα στην αρχη δεν ειχε κ μετα ερχονται οι υπουλοι κολικοι..η καημενουλα..πολες αγκαλιτσες τωρα στην ζουζουνιτσα σου..εμενα καπιες μερες ειναι καλα αλες παλι εχει..κ γω προσεχω πολυ τι τρωω αν κ σιγα σιγα βαζω λιγες μπουκιτσες στο στομα μου..κανα μαρουλακι καμια ντοματουλα απο λιγο να παιρνουμε κτις βιταμινες..ενα μηλο καθε μερα αππο φρουτα..για πρωινο τι τρως.???εκει ειναι που εωχ το προβλημα:confused::confused:

Ποπακι μουυυ πως ειστε μανουλα κ κορουλα?η μικρη καλυτερα απο τους κολικους ε..τι καλα!

το Ματινακι μας θα ειναι με τον γιοκα της..ξετρελαμενη..

αχ παωωωω κλαιειιι..παλευει με την πιπιλα..

φιλακια πολλαααααααααααααααααααααα συγνωμη αν ξεχασα καμια!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ουφφ πριν λιγο τον κοιμησα..εψαχνα διαφορα που με ενδιεφεραν κ βρηκα υτη τη σελιδα διαβαστε την αξιζει λυνει κ πολες αποριες μας..θα σας χρησιμεευσει με το ππου γεννηθουν τ α μωρακια σας..μαρεσε πολυ κ ειπα να σας την δειξω!;);)

http://gynecological-clinic.gr/breastfeeding.html

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟς ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΣΗΧΟ ΤΩΡΑ ΚΛΑΕΙ..ΕΙΔΕς ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟς Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΟ..ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΚΟΛΙΚΟΥς..ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙ ΑΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕς ΦΟΡΕς ΔΕΝ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Κ ΜΩΛΗς ΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ..ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ..

ΚΑΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΛΙΔΑ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ!

Κ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΕΛΙΔΑ.. http://www.thilasmos.gr/ligo%20gala.htm

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου...

τι κανετε?εγω δεν εχω κοιμηθει ολη νυχτα...η ολη κατασταση με τον αντρα μου συνεχιζεται οποτε.....ειμαι χαλια αλλα το προσπαθω για το μωρο μου!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ουφφ πριν λιγο τον κοιμησα..εψαχνα διαφορα που με ενδιεφεραν κ βρηκα υτη τη σελιδα διαβαστε την αξιζει λυνει κ πολες αποριες μας..θα σας χρησιμεευσει με το ππου γεννηθουν τ α μωρακια σας..μαρεσε πολυ κ ειπα να σας την δειξω!;);)

http://gynecological-clinic.gr/breastfeeding.html

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟς ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΣΗΧΟ ΤΩΡΑ ΚΛΑΕΙ..ΕΙΔΕς ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟς Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΟ..ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΚΟΛΙΚΟΥς..ΕΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙ ΑΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕς ΦΟΡΕς ΔΕΝ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Κ ΜΩΛΗς ΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ..ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ..

ΚΑΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΛΙΔΑ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ!

Κ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΕΛΙΔΑ.. http://www.thilasmos.gr/ligo%20gala.htm

λενιω μου πολυ καλη σελιδα...πολυ κατατοπιστικη!!!την αποθηκευσα γιατι θα μου χρειαστει!!!!μακια πολλαααααααααααααααα:tongue:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!!! Χαιρομαι που ειστε ολες καλα, αλλα στεναχωρεθηκα με τη Ρανια μας... Ειναι κοριτσακι μου απο αλλη παστα οι περισσοτεροι αντρες! Ειδικα οσο ειμαστε εγκυες δεν σκαμπαζουν πολλα και αυτο εχει αντικτυπο και σε διαφορα κι εμεις το λαμβανουμε ως αδιαφορια!! Θελω να τον δω ομως οταν γεννηθει η μπιζουδενια...στα βρακια του θα κατουριεται!!! Ασε τωρα να ειναι ανετος... Πισω εχει η αχλαδα την ουρα και πανω απ'ολα μην το παιρνεις προσωπικα! Θα δεις, θα αλλαξει τελειως!!!:P:p

Φιλακια σε ολες. :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα σας!!! τι κανετε???

Λενακι μου πολυ καλη η σελιδα!! σε ευχαριστουμε! τη διαβασα και την αποθηκευσα!!;););)

Ρανιακι μου πανε για καφεδακο να ηρεμησεις λιγο ναι??? και οπως ειπε και η πεταλουδα μην τα παιρνεις προσωπικα....οσο να πεις δεν μπορουν να καταλαβουν αυτο που νιωθουμε εμεις.... με τιποτα!!!!

εγω κοριτσια μολις εφαγα το τοστακι μου και πινω καφεδακι.!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!πως ειστεεε?

εμεις καλα..ο μεγαλος πηγε βολτα με τον μαπμπα του εχει ηλιο με δοντια σημερα εξω..ο μικρουλης εδω με τη μαμα μου..ηρθε να με βοηθησει να κανουμε δουλειτσες..αργοτερα θα παμε στη πεθερα μου για φαγητο!

Ρανιουκο μουυυ αχ αγαπη μου σε καταλαβαινω κ γω ειχα αρκετες στεναχωριες απο τον αντρα μου στη εγκυμοσηνη..ειναι αναισθητοι τελειωσε εγω μονο αυτο εχω να πω..απλα εσυ προσπαθησε για την μικρη σου να εισαι ηρεμη..δυσκολο φυσικα!καλα εκανες κ πηγες στη κουμπαρα σου να σε κανει να ξεχαστεις λιγακι..θα περασει κ αυτο κ θα καταλαβει ο αντρας οτι στεναχωρεθηκες κ κατι θα κανει δεν μπορει!δεν ξερω εγω κ απο τον αντρα μου αυτο που βλεπω κ απο μερικους γυρω μου ειναι οτι ειναι αναισθητοι αυτος ο χαρακτηρισμος ειναι που τους περιγραφει απολυτα!:tongue:

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου πως εισαι σημερα..ο λαιμουδακος σου?ο μπεμπακος μας κλωτσαει πολυ την μανουλα?πως ηταν το πρωινο με δεντρο στολισμενο στο σπιτι τελεια..κ γω στο τσακ ειμαι να στολισω εχε χαρη που δεν εχω κ πολυ χωρο στο σπιτι κ το δεντρο μου ειναι τεραστιο κ σκεφτομαι οτι αν το στολισω απο τωρα θα ειμαστε στριμωγμενοι αλα δεν ξερω αν θα αντεξω για πολυ ακομα!:tongue:((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))

Ελενη πεταλουδα τι κανεις?πως ειναι το μωρακι σου!ολα καλα?;)

χαιρομαι που σας αρεσε ησ ελιδα..κ μενα παρα ππολυ λυνει πολες αποριες καλα κανατε κ την αποθηκευσατε γιατι θα σας χρειαστει για μετα σιγουρα γιατι εγω ειχα πολες αποριες κ μου τις ελυσε αυτη η σελιδα!πολυ χρησιμη!

παω τωρα γιατι ο μιρκος μου κλαει..χθες το βραδυ μου εκανε 5μιση ωρες υπνο..δηλαδη σηκωθηκα μονο μια φορα στης 4μιση τον ταισα κ μετα πρωι στη 7μιση κ ξανακοιμηθηκε μεχρι 8μιση το γιαυρι μου!αν δεν εχουνε πονακια τι καλα ειναι τοσο ηρεμα κ δεν υποφερουν κ αυτα τα καημενουλικα!

παω αγαπουλες μου..να εχετε μια ομορφη μεραααα~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερα φιλεναδιτσεςμου!ειστε καλα?

Λενακι μου πολυ καλη σελιδα...ευχαριστω!ασε η καημενουλα μου!εχει ωρες ωρες αυτο ο σπαραχτηκο κλαμα..μου ραγιζει την καρδια!μονο στο στηθος ηρεμει αλλα δεν ξερω ρε συ..κανεινα ειναι τοσο πολ στο στηθος και να τρωει τοσο...μου κανει εμετο οταν τρωειετσι συνεχεια...και εχω και υπερπαραγωγη γαλακτος..ο γιατρος ειπε αοτι το περισιο πρεπει να βγαινειμε θηλαστρο..πωςδεν θελω να μπω σεαυτη τη διαδικασια..αλλαοτι πρεπει να κανω για την μικρουλα μου θα τοκανω εννοητε!φιλακια στα αγορακια σου!

Αναστασακιμου καλημερα!καλητερα σημερα?χαδακια στονμπεμπακο!

Ρανιουκο μου βγες να ξελαμπηκαρεις και γραψτον και συ!οχι να στο κραταει και δευτερη μερα!αυτο παει πολυ!οσο διαφορετικοι και να ναι πρεπει να καταλαβαινουν!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...