Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χρυσανθακι!!!! φιλακια στο αγγελουδι σου!!!! ολα μεσα στο προγραμμα ειναι απ'οτι καταλαβα!!!!!!!!

κοριτσια εχω κολλησει στο ιντερνετ για να βρω ταπετσαρια!!! μ'αρεσουν τοσες πολλες!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε μανουλεςκαι μπεμπακια εντος καιεκτοςκοιλιας?

σας σκεφτομαι πολυ απλα αρχισαν τα πονακιαμας και μας..το πουλακι μου!ποναει μωρε και προσεχω μεχρι αηδιας τι τρωω..ειναι να το περασουμε μαλλον..θα περασει και αυτο!ολη την τωρα αγκαλιτσα τη εχω!και τωρα αγκαλιτσα ειμαστε!

Αναστασακι μου στολισες?τι ωραιο δεντρο!κατσε να σαραντησω και θατολισω και γω!δεν κρατιεμαι!

αχ χρυσανθουλα μου....υπομονη!!!!θα περασει μωρε....ποναει η ζουζουνιτσα σου εεε????

μακια πολλααααααααααααααααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

χρυσανθακι!!!! φιλακια στο αγγελουδι σου!!!! ολα μεσα στο προγραμμα ειναι απ'οτι καταλαβα!!!!!!!!

κοριτσια εχω κολλησει στο ιντερνετ για να βρω ταπετσαρια!!! μ'αρεσουν τοσες πολλες!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

για που τη θες τη ταπετσαρια ?για το παιδικο?

για πεεεεεεεεεεεεεεε....κι εμενα μ'αρεσουν πολυ αλλα νοικιαζουμε το σπιτι οποτε....σιγα μη βαλω!!!!

γλυκα μου κοριτσακια!!!!!!!!!!καλησπερα!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου τελειο το δεντρακι σου, και του χρονου αγαπουλα μου με τον μπεμπακο σου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!και το σπιτακι σου πολυ ομορφο!!!!!!!!!!αχ πολυ μου αρεσουν οι ταπετσαριες, αλλα οι τοιχοι στα δικα μας δωματια ειναι σαγρε και θελουν σοβατισμα για να μπουν ταπετσαριες!!!!

ρανιακι μου καλο!!!!!!!!!μην μου στεναχωριεσαι, ετσι ειναι οι αντρες καρδουλα μου, στην κοσμαρα τους, πρεπει κι εμεις να γινουμε και λιγο αναισθητες και να το παιζουμε αδιαφορες σε οτι τους ποναει για να δουν τι σημαινει!!!!τελος παντων, εσυ να μην στεναχωριεσαι, η μπιζουδενια σου να ειναι καλα!!!!!

χρυσανθακι μου υπομονη, οι κολικοι ειναι ατιμοι, θα περασουν ομως, υπομονη!!!!!!!!!

αλικακι, ειμαι η ποπη, εχω ενα κοριτσακι 3 μηνων περιπου, μενω πειραια, ελπιζω να τα λεμε συχνα!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γλυκα μου κοριτσακια!!!!!!!!!!καλησπερα!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου τελειο το δεντρακι σου, και του χρονου αγαπουλα μου με τον μπεμπακο σου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!και το σπιτακι σου πολυ ομορφο!!!!!!!!!!αχ πολυ μου αρεσουν οι ταπετσαριες, αλλα οι τοιχοι στα δικα μας δωματια ειναι σαγρε και θελουν σοβατισμα για να μπουν ταπετσαριες!!!!

ρανιακι μου καλο!!!!!!!!!μην μου στεναχωριεσαι, ετσι ειναι οι αντρες καρδουλα μου, στην κοσμαρα τους, πρεπει κι εμεις να γινουμε και λιγο αναισθητες και να το παιζουμε αδιαφορες σε οτι τους ποναει για να δουν τι σημαινει!!!!τελος παντων, εσυ να μην στεναχωριεσαι, η μπιζουδενια σου να ειναι καλα!!!!!

χρυσανθακι μου υπομονη, οι κολικοι ειναι ατιμοι, θα περασουν ομως, υπομονη!!!!!!!!!

αλικακι, ειμαι η ποπη, εχω ενα κοριτσακι 3 μηνων περιπου, μενω πειραια, ελπιζω να τα λεμε συχνα!!!!!!!!!!!

αχ ποπακι μουουουουυοουυ....τι κανετε μανουλα και πονηρουλα κορουλα?????χιχιχχιχιχι....τα δικα μου τα διαβασες....αλλα επειδη ειμαι καμηλα,αυτο που λες εχω πει να κανω απο δω και στο εξης....για να δει τι σημαινει να εισαι στη κοσμαρα σου!!!!το μωρακι μου να ειναι καλα....!!!!:wink:

Διαφημίσεις

για που τη θες τη ταπετσαρια ?για το παιδικο?

για πεεεεεεεεεεεεεεε....κι εμενα μ'αρεσουν πολυ αλλα νοικιαζουμε το σπιτι οποτε....σιγα μη βαλω!!!!

για το παιδικο ναι!!! αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη!! να βαλω θεμα?? η κατι πιο ουδετερο...???? αν βρω θα ανεβασω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ποπακι μουουουουυοουυ....τι κανετε μανουλα και πονηρουλα κορουλα?????χιχιχχιχιχι....τα δικα μου τα διαβασες....αλλα επειδη ειμαι καμηλα,αυτο που λες εχω πει να κανω απο δω και στο εξης....για να δει τι σημαινει να εισαι στη κοσμαρα σου!!!!το μωρακι μου να ειναι καλα....!!!!:wink:

ετσι να κανεις καρδουλα μου, απλα τωρα εισαι και πιο ευαισθητουλα με την εγκυμοσυνη και δεν μπορεις να μην στεναχωριεσαι αλλα θα του την φυλας;)

καλα ειναι η μπουμπου, εκλαιγε το μεσημερι παλι, τωρα ηταν κολικοι ή γκρινια ή πεινουσε, προσπαθω να καταλαβω τι θελει, δυσκολο μωρε....δεν την πολυκαταλαβαινω ακομα, ειναι και ο θηλασμος και φοβαμαι μηπως θελει συμπληρωμα αλλα το παλευω, νομιζω οτι χορταινει!!!!θα τα καταφερουμε, ειμαστε δυνατες εμεις τα κοριτσουδια!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

οριστε λίγη χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα απο το σπιτακι μου!!!!!

391024_297017856984904_100000300756180_966273_838769728_n.jpg

Αναστασάκι μου τέλειο το δεντράκι σου! Άντε του χρόνου με τον μπεμπάκο σας αγκαλίτσα! Μας έφτιαξες το κέφι! Αχ κουκλίτσα μου περαστικά σου κιόλας! Λογικό είναι να χειροτερεύει ο λαιμός το βράδυ! Κάνε υπομονή! Για φάρμακα τι σου είπε; Σου επιτρέπει να πάρεις;

Αααχχχ έκανα δουλειές σήμερα όοοοοοολο το σπίτι και η μέση μου πονάει αβάσταχτα! Πάλι καλά που βοηθούσε κι ο άντρας μου! Αν δεν τον είχα ανάπηρη θα ήμουν τώρα! Ξάπλωσα για μια ώρα να ξεκουραστώ και δεν μπορούσα να σηκωθώ! Πονούσα 1 ώρα μετά! Ουφφφφ υπομονή! Τι άλλο;;;

Αναστασάκι μου τέλειο το δεντράκι σου! Άντε του χρόνου με τον μπεμπάκο σας αγκαλίτσα! Μας έφτιαξες το κέφι! Αχ κουκλίτσα μου περαστικά σου κιόλας! Λογικό είναι να χειροτερεύει ο λαιμός το βράδυ! Κάνε υπομονή! Για φάρμακα τι σου είπε; Σου επιτρέπει να πάρεις;

Αααχχχ έκανα δουλειές σήμερα όοοοοοολο το σπίτι και η μέση μου πονάει αβάσταχτα! Πάλι καλά που βοηθούσε κι ο άντρας μου! Αν δεν τον είχα ανάπηρη θα ήμουν τώρα! Ξάπλωσα για μια ώρα να ξεκουραστώ και δεν μπορούσα να σηκωθώ! Πονούσα 1 ώρα μετά! Ουφφφφ υπομονή! Τι άλλο;;;

σε ευχαριστω Ιωαννακι μου!!του χρονου ολες να ειμαστε καλα θα κανουμε χριστουγεννα με τα μωρα μας!!!!!:P

μου ειπε μπορω να παρω ντεπον και παναντολ. τρωω και απο καμια strepsils.. υπομονη...

και εσυ σημερα κουραστηκες μωρε.......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω Ιωαννακι μου!!του χρονου ολες να ειμαστε καλα θα κανουμε χριστουγεννα με τα μωρα μας!!!!!:P

μου ειπε μπορω να παρω ντεπον και παναντολ. τρωω και απο καμια strepsils.. υπομονη...

και εσυ σημερα κουραστηκες μωρε.......

Καλησπερα!!!!!!!!Αναστασακι μου!!!!!!!!!αρωστησες???:(:(:(περαστηκα σου καρδουλα μου!Ωραιες ταπετσαριες καλε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...