Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

και εγω προχθες που ψωνισα ενα σωρο πραγματα, δεν καθησε να τα δει! και καλα θελει να τα δει πανω του κα αυτο που τον νοιαζει ειναι να ειναι γερο και εγω να ειμαι καλα!!! τι να πεις!!

τι να πω μωρε....?????:mad:

και με το παιδικο δωματιο δεν με βοηθαει καθολου....ολο του λεω για την υγρασια που πρεπει να βαφτει κι ολο δουλεια εχει!!!!1

ε δεν θα τον παρακαλεσω κιολας....γι'αυτο κι εγω φωναξα τα αδερφακια μου να με βοηθησουν....και επειδη το παιδικο δωματιο το ειχε σαν γκαρνταρομπα του κι επρεπε να βγουν καποια παλια επιπλα για να μπουν την αλλη εβδομαδα τα επιπλα της μπουμπους, του καναμε λεει εξωση...ακουσονννννννννννννν.....τι να πωωωωωωωωωωωωω...????

αλλα επειδη ειμαι καμηλα στο μνημονικο θα του το κραταωωωωωωωωωωωωω.....αντε....!!!!!:mad:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ μπράβο χαίρομαι!!!!! να ναι καλα ο αδερφος μου με την κοπελα του!!!!;)

ηρθαν τα αδερφακια σου????

δεν ηρθαν ακομη...κατα τις 1 μαλλον...

τους φτιαχνω και μια καρμποναρα...χιχιχχιχιχχιχ

αντρες βλεπεις....:D...ηταν παραγγελεια

τι να πω μωρε....?????:mad:

και με το παιδικο δωματιο δεν με βοηθαει καθολου....ολο του λεω για την υγρασια που πρεπει να βαφτει κι ολο δουλεια εχει!!!!1

ε δεν θα τον παρακαλεσω κιολας....γι'αυτο κι εγω φωναξα τα αδερφακια μου να με βοηθησουν....και επειδη το παιδικο δωματιο το ειχε σαν γκαρνταρομπα του κι επρεπε να βγουν καποια παλια επιπλα για να μπουν την αλλη εβδομαδα τα επιπλα της μπουμπους, του καναμε λεει εξωση...ακουσονννννννννννννν.....τι να πωωωωωωωωωωωωω...????

αλλα επειδη ειμαι καμηλα στο μνημονικο θα του το κραταωωωωωωωωωωωωω.....αντε....!!!!!:mad:

αααααααα αν σου πω και εγω οτι μου ειπε το ιδιο για την ντουλαπα! (δηθεν αστειευομενος!!!) αλλα κα εγω καμηλα ειμαι!!!!!!!!!!!!;););)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν ηρθαν ακομη...κατα τις 1 μαλλον...

τους φτιαχνω και μια καρμποναρα...χιχιχχιχιχχιχ

αντρες βλεπεις....:D...ηταν παραγγελεια

αχ και εγω οταν ερχοντε τα αδερφια μου τρελενομαι!!!!!:D:D:D:D και εγω επειδη δεν μπορω να γυρισω στην αγορα το δωματιο ακομα δεν το εχω διακοσμησει!!! μονο τα επιπλα ειναι μεσα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αααααααα αν σου πω και εγω οτι μου ειπε το ιδιο για την ντουλαπα! (δηθεν αστειευομενος!!!) αλλα κα εγω καμηλα ειμαι!!!!!!!!!!!!;););)

τσ τσ τσ τσ τσ.......απιστευτο...μα ολοι τοσο ιδιοι?????

δεν εχω λογια....

Διαφημίσεις

αχ και εγω οταν ερχοντε τα αδερφια μου τρελενομαι!!!!!:D:D:D:D και εγω επειδη δεν μπορω να γυρισω στην αγορα το δωματιο ακομα δεν το εχω διακοσμησει!!! μονο τα επιπλα ειναι μεσα!!!

τις τελευταιες μερες η κοιλια μου γινεται πετρα γυρω απο τον αφαλο....το μωρο ειναι ή συσπασεις να ειναι?

τη τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο ετσι κι αλλιως....

τις τελευταιες μερες η κοιλια μου γινεται πετρα γυρω απο τον αφαλο....το μωρο ειναι ή συσπασεις να ειναι?

τη τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο ετσι κι αλλιως....

αααα θα δεις την μπιζουδενια !!!!:P:p:p παρατηρησε αν σου ξανασυμβει που ακριβως γινεται πετρα, εκεινη την ωρα ψιλαφησε σιγα σιγα ολη την κοιλια , για να του το περιγραψεις ακριβως οταν πας!;)

εγω δευτερα μεσσημερι θα παω για doppler.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αααα θα δεις την μπιζουδενια !!!!:P:p:p παρατηρησε αν σου ξανασυμβει που ακριβως γινεται πετρα, εκεινη την ωρα ψιλαφησε σιγα σιγα ολη την κοιλια , για να του το περιγραψεις ακριβως οταν πας!;)

εγω δευτερα μεσσημερι θα παω για doppler.

αχ ναι...θα δω το μωρακι μου!!!!!ανυπομονω!!!!και νιωθω και τυψεις γιατι ημουν πολυ στενοχωρημενη αυτες τις μερες και ανυσυχω!!!!

αχ θα πας για ντοπλερ αναστασακι μου....περναει ο καιρος...ειναι ο τελευταιος μεγαλος υπερηχος....!!!!!και μετα η μεγαλη αφιξηηηηηηηηηηηηηη.....

εγω θα παω στις 15 δεκεμβρη!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....:lol:

αχ ναι...θα δω το μωρακι μου!!!!!ανυπομονω!!!!και νιωθω και τυψεις γιατι ημουν πολυ στενοχωρημενη αυτες τις μερες και ανυσυχω!!!!

αχ θα πας για ντοπλερ αναστασακι μου....περναει ο καιρος...ειναι ο τελευταιος μεγαλος υπερηχος....!!!!!και μετα η μεγαλη αφιξηηηηηηηηηηηηηη.....

εγω θα παω στις 15 δεκεμβρη!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....:lol:

αχχχ ναι!!!!!!!!!!!!!!! πλησιαζουμε ρανιακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

εμενα τα χαπια θα μου τα κοψει στις 37 εβδομαδες... και εγω νομιζα στις 36!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ακριβως τα χριστουγεννα δηλαδη θα τα κόψω!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχχχ ναι!!!!!!!!!!!!!!! πλησιαζουμε ρανιακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

εμενα τα χαπια θα μου τα κοψει στις 37 εβδομαδες... και εγω νομιζα στις 36!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ακριβως τα χριστουγεννα δηλαδη θα τα κόψω!!!!!!!

ααααααααααααααα.....τελεια....και μετα περιμενεις τον μπεμπουλινο εεε?????τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

λες να ειναι χριστουγεννιατικο δωρακι?:lol:

ααααααααααααααα.....τελεια....και μετα περιμενεις τον μπεμπουλινο εεε?????τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

λες να ειναι χριστουγεννιατικο δωρακι?:lol:

αχχχχχ μακαρι!!!!!!!!!! η πρωτοχρονιατικο!!!!!!!!!:P:p:p:p μακαρι να ερθει μονο του και να μην χρειαστει προκληση!!!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχχχχχ μακαρι!!!!!!!!!! η πρωτοχρονιατικο!!!!!!!!!:P:p:p:p μακαρι να ερθει μονο του και να μην χρειαστει προκληση!!!!:rolleyes::rolleyes:

μακαρι κοριτσακι μου....

παω να φτιαξω τη καρμποναρα μου.....τα λεμε μετα αναστασακι μου...με εκανες και ξεχαστηκα λιγακι;)

φιλακια πολλαααααααααααααααα!!!!!

μακαρι κοριτσακι μου....

παω να φτιαξω τη καρμποναρα μου.....τα λεμε μετα αναστασακι μου...με εκανες και ξεχαστηκα λιγακι;)

φιλακια πολλαααααααααααααααα!!!!!

μιαμ μιαμμμμμμμ καλο μαγειρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);) τα λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε μανουλεςκαι μπεμπακια εντος καιεκτοςκοιλιας?

σας σκεφτομαι πολυ απλα αρχισαν τα πονακιαμας και μας..το πουλακι μου!ποναει μωρε και προσεχω μεχρι αηδιας τι τρωω..ειναι να το περασουμε μαλλον..θα περασει και αυτο!ολη την τωρα αγκαλιτσα τη εχω!και τωρα αγκαλιτσα ειμαστε!

Αναστασακι μου στολισες?τι ωραιο δεντρο!κατσε να σαραντησω και θατολισω και γω!δεν κρατιεμαι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...