Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοιτα το κλαμα το συνηθισμενο!!!!!!οχι πολυ!!!!!θα την παρεις αγκαλιτσα και θα ηρεμησει η γλυκουλινα σου!!!!μην φοβασαι!!!!ασε απο ρουφιγμα αλλο τιποτα, ολο την φιλαω στα μαγουλακια, το ξερω δεν κανει αλλα δεν κρατιεμαι!!!!!!

αχχ!!! απο μαγουλα και μπουτια αλλο τιποτα, ειναι κοντα 6 κιλα, δεν τη εχω ζυγισει μπορει να ειναι και παραπανω!

μερικες φορες που κλαιει και την περνω αγκαλια συνεχιζει την γκρινια και μου κανει παραπονα! λιωνω!!!!!!!!!!!!

ο αντρας μου εχει παθει με την κορη του! και ο δικος σου φανταζομαι!

απο δεκεμβρη θα ξεκινησω σιγα σιγα την δουλεια, θα πηγαινω μερικα απογευματα να ετοιμασω την απογραφη σιγα σιγα. θα την κραταει ο αντρας μου, η πεθερα μου φοβαται ακομη και δεν θελω να την αγχωσω!

εσυ σε κανα χρονο θα πας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχ!!! απο μαγουλα και μπουτια αλλο τιποτα, ειναι κοντα 6 κιλα, δεν τη εχω ζυγισει μπορει να ειναι και παραπανω!

μερικες φορες που κλαιει και την περνω αγκαλια συνεχιζει την γκρινια και μου κανει παραπονα! λιωνω!!!!!!!!!!!!

ο αντρας μου εχει παθει με την κορη του! και ο δικος σου φανταζομαι!

απο δεκεμβρη θα ξεκινησω σιγα σιγα την δουλεια, θα πηγαινω μερικα απογευματα να ετοιμασω την απογραφη σιγα σιγα. θα την κραταει ο αντρας μου, η πεθερα μου φοβαται ακομη και δεν θελω να την αγχωσω!

εσυ σε κανα χρονο θα πας?

ασ'τα και του μπαμπα του τρεχουν τα σαλια μολις την βλεπει!!!!!δουλεια ε?πονεμενη λεξη!!!!!!απο αρχες γεναρη ειπα να παω αλλα μου λενε πως καποιες μερες και καποιες ωρες θα με χρειαστουν, μαλλον ετοιμαζονται να με διωξουν οταν θα χρονισει το μπεμπε μου, καλυτερα να σου πω, για να μεγαλωσει μαζι μου το παιδακι τις περισσοτερες ωρες, εχω ενα αγχος με τον θηλασμο, δεν της εχω δωσει πολλες φορες μπιμπερο και θα πρεπει να αρχιζω να μαθαινω την μαμα μου να την ταιζει!!!!!θα δουμε!!!!!ωχ ωχ ξυπνησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ασ'τα και του μπαμπα του τρεχουν τα σαλια μολις την βλεπει!!!!!δουλεια ε?πονεμενη λεξη!!!!!!απο αρχες γεναρη ειπα να παω αλλα μου λενε πως καποιες μερες και καποιες ωρες θα με χρειαστουν, μαλλον ετοιμαζονται να με διωξουν οταν θα χρονισει το μπεμπε μου, καλυτερα να σου πω, για να μεγαλωσει μαζι μου το παιδακι τις περισσοτερες ωρες, εχω ενα αγχος με τον θηλασμο, δεν της εχω δωσει πολλες φορες μπιμπερο και θα πρεπει να αρχιζω να μαθαινω την μαμα μου να την ταιζει!!!!!θα δουμε!!!!!ωχ ωχ ξυπνησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορουν να σε διωξουν για 2 χρονια νομιζω! βγαζε το γαλα σου και ξεκινησε της μπιμπερο μια φορα την ημερα, την ωρα συνηθως που θα πρεπει να την ταισει η μαμα σου. και εμενα ξυπνησε ! παω!!!!!!!!!!!!1:tongue:

καλημερα αναστασακι μου!!!!!!!!!!αχ με το καλο να τακτοποιησετε τα ρουχαλακια του μπεμπη!!!!!!!!!!τι ωραια που ειναι!!!!!ανυπομονεις ε?περναει γρηγορα ο καιρος που θα τον παρεις αγκαλια!!!!!!!!!η κοιλιτσα σου ειναι μια γλυκα!!!!!!!!!μυτερουλα λογω του μπεμπη!!!!χαχαχαχα!!!!!θα στολισετε και το δεντρο?αχ τι καλα!!!!εγω λεω το αλλο σ/κ να το φτιαξω!!!!!!

ιωαννακι μου καλημερα!!!!!!!!αχ αυτη η μεση!!!!!!!κι εμενα με πονουσε στην εγκυμοσυνη αλλα οταν κουραζομουνα, μηπως κανεις δουλιτσες?να ξεκουραζεσαι και να κοιμασαι στο πλαι γιατι ανασκελα η κοιλιτσα επιβαρυνει την μεση!!!!!!

Ποπάκι μου καλό τι κάνεις; Η μικρούλα σου; Λες να σταμάτησαν οι κολικοί της; Μάλλον γιατί μεγαλώσατε βρε! Σε πονούσε κι εσένα η μέση σου στην εγκυμοσύνη; Άστα τον καναπέ τον έχω ξεχάσει γιατί είναι χαμηλός και δεν μπορώ να σηκωθώ μετά οπότε σε πιο ψηλή καρέκλα! Δουλίτσες κάνω αλλά τα καθημερινά και με λίγη βοήθεια από τον άντρα μου! Το δέντρο θέλω να στολίσω και το καθυστερώ γιατί θα με βοηθήσει η αδερφή μου με τα ανήψια μου! Εγώ θα κοιτάω και θα τα χαζεύω! Σου κάνει και χαρούλες η μπέμπα τώρα ε;;; Αχ πεθαίνωωωωω!!!! Θέλω τόσο πολύ να περάσει ο καιρός και να κρατησω το παιδάκι μου αγκαλίτσα! Ααααχχχχχχ!!!

καλησπέρα σε όλες!! τι κανετε??

τα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας τι κανουν?

δεν μπορεσα να μπω ποιο νωρις γιατι ειχα πολυ δουλεια.

ΑΛΙΚΗ καλως ηρθες στην παρεα μας!να σου ζησει ο μπεμπης!;)εγω ειμαι η Ελενη κ εχω δυο αγορακια οπως βλεπεις κ στα τικερακι μου..ο ενας 3 παμε στα 4 κ ο αλος θα γινει συντομα δυο μηνων!ειμαι μια αγορομανα;)

καλως σας βρηκα! σε ευχαριστω ελενη μου για τις ευχες. να σου ζήσουν και εσενα τα παιδακια σου. Εσυ με τι ασχολεισε, που μενεις κλπ??

καλως την αλικη, ωραιο ονομα!!!!!!!!να χαιρεσαι τον μπεμπη σου!!!!!!!!

καλως σας βρηκα! σε ευχαριστω για τις ευχες μου. και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου. πες μου και εσυ τι δικα σου!! να σας μαθαινω σιγα σιγα!!

αλικη καλως ηρθες στην παρεα μας! ειμαι η γιωτα και εχω ενα κοριτσακι 2,5 μηνων. να χαιρεσαι το παιδακι σου!

γεια σου γειτονισα!!! χαιρομαι που μενουμε κοντα! καλως σας βρηκα. να σου ζησει η κορουλα σου. πες μου και εσυ τα δικα σου!

περιμενω νεα σας! φιλακια!

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες!! τι κανετε??

τα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιτσας τι κανουν?

δεν μπορεσα να μπω ποιο νωρις γιατι ειχα πολυ δουλεια.

καλως σας βρηκα! σε ευχαριστω ελενη μου για τις ευχες. να σου ζήσουν και εσενα τα παιδακια σου. Εσυ με τι ασχολεισε, που μενεις κλπ??

καλως σας βρηκα! σε ευχαριστω για τις ευχες μου. και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου. πες μου και εσυ τι δικα σου!! να σας μαθαινω σιγα σιγα!!

γεια σου γειτονισα!!! χαιρομαι που μενουμε κοντα! καλως σας βρηκα. να σου ζησει η κορουλα σου. πες μου και εσυ τα δικα σου!

περιμενω νεα σας! φιλακια!

γεια σου γειτονισα! παω να ταισω και επανερχομαι!

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε?

εχω να μπω 2 μερες...μπηκα χθες και σας διαβασα,αλλα δεν ειχα ορεξη να γραψω!!!!δεν ημουν και στα πολυ καλα μου!!!!Μαλωσαμε με τον αντρα μου και νιωθω πολυ μονη μου!!!!!Αντι να ειναι διπλα μου στη φαση που βρισκομαστε ειναι στη κοσμαρα του...Τεσπα...μη σας ζαλιζω και σας.....

σημερα περιμενω τα αδερφια μου να με βοηθησουν με κατι δουλιτσες στο παιδικο δωματιο και δε μπορω να το χαρω!!!!

Παρόλα αυτα..............Σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......

Ισως μπω αργοτερα....φιλακια πολλα....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Αλικακι καλως ηρθες στο παρεακι μας....

να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!

Εγω ειμαι η Ρανια και ειμαι 7 μηνων...περιμενω τη μπιζουδενια μου να ερθει τελος γεναρη ,αρχες φλεβαρη!!!!!

Φιλακιααααααααααααααα....

Αλικακι καλως ηρθες στο παρεακι μας....

να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!

Εγω ειμαι η Ρανια και ειμαι 7 μηνων...περιμενω τη μπιζουδενια μου να ερθει τελος γεναρη ,αρχες φλεβαρη!!!!!

Φιλακιααααααααααααααα....

Καλημέρα μικρούλα! Μη στεναχωριέσαι μωρέ! Λογικό είναι βέβαια από τη μία αλλά από την άλλη όση καλή διάθεση και να έχουν κακά τα ψέματα...... δεν μπορούν να μας καταλάβουν! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Και κοίτα να χαρείς το δωμάτιο της μπιζουδένιας σου! Οκ;;;; Φιλάκιαααααα!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!! τι κανετε??

Ρανιακι συμφωνω με το Ιωαννακι μας! και εμενα μην νομιζεις δεν δειχνει τοσο ενθουσιασμο οσο εγω! δεν ξερω εγω ενθουσιαζομαι με το καθε τι! ...:rolleyes:

εγω το βραδυ πολυ δυσκολα! ο λαιμος χαλια! τωρα ειμαι καπως καλυτερα, αλλα το βραδυ ρε κοριτσια χειροτερευει πολυ το πραγμα!!!:(:(ουφφφφφ υπομονη!!!! τα πραγματακια του μικρουλη ειναι ετοιμα!!!! 2-3 σεντονακια μεινανε για σιδερο!!!!!! και στολισαμε και το δεντρακι μας και εξω στο μπαλκονι κατι δεντρακι που εχουμε!!! κλεισαμε και τα φωτα εχθες το βραδυ και ηταν ονειρο!!!!!!!!!! :P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακια μου καλα.....ωρες ωρες δε με νοιαζει που δεν δειχνει τοσο ενθουσιασμο οσο εγω αλλα ειναι καποιες στιγμες που οταν βλεπω αδιαφορια κλειδωνει ο εγκεφαλος μου!!!!!δεν το δικαιολογω με τιποτα.....τεσπα....

ιωαννακι μου τι κανει το παληκαρακι μας?μπηκες στον 7ο κοριτσακι μου εεεε?????τελειαααααααααααααααα....αχ περναει ο καιρος!!!!

αναστασακι μου...ετοιμα ολα ε????

και το δεντρακι εεεε????αντε καλα χριστουγεννα να εχουμε με υγεια....περαστικουλια σουουουουουουυ.......

ευχαριστω κοριτσακια μου καλα.....ωρες ωρες δε με νοιαζει που δεν δειχνει τοσο ενθουσιασμο οσο εγω αλλα ειναι καποιες στιγμες που οταν βλεπω αδιαφορια κλειδωνει ο εγκεφαλος μου!!!!!δεν το δικαιολογω με τιποτα.....τεσπα....

ιωαννακι μου τι κανει το παληκαρακι μας?μπηκες στον 7ο κοριτσακι μου εεεε?????τελειαααααααααααααααα....αχ περναει ο καιρος!!!!

αναστασακι μου...ετοιμα ολα ε????

και το δεντρακι εεεε????αντε καλα χριστουγεννα να εχουμε με υγεια....περαστικουλια σουουουουουουυ.......

και εγω προχθες που ψωνισα ενα σωρο πραγματα, δεν καθησε να τα δει! και καλα θελει να τα δει πανω του κα αυτο που τον νοιαζει ειναι να ειναι γερο και εγω να ειμαι καλα!!! τι να πεις!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οριστε λίγη χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα απο το σπιτακι μου!!!!!

391024_297017856984904_100000300756180_966273_838769728_n.jpg

αχουουουουουουουου.......μπραβο αναστασακι μου....μου εφτιαξες τη διαθεση!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφοοοοοοο!!!!!:D

αχουουουουουουουου.......μπραβο αναστασακι μου....μου εφτιαξες τη διαθεση!!!!!!!!!!!!!!ειναι πανεμορφοοοοοοο!!!!!:D

αχ μπράβο χαίρομαι!!!!! να ναι καλα ο αδερφος μου με την κοπελα του!!!!;)

ηρθαν τα αδερφακια σου????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...