Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημεραααααα!τι κανετε φιλεναδιτσες μου????:D:D

κ σημερα μουντος ο καιρος,για βροχουλα το παει..εχω να απλωσω κ πληντυρια κ να κανω μια κοτοσουπα για σημερα κ βαριεεεμαιιι να ξεκηνησω μαγειρεμα:tongue::tongue:

ΑΛΙΚΗ καλως ηρθες στην παρεα μας!να σου ζησει ο μπεμπης!;)εγω ειμαι η Ελενη κ εχω δυο αγορακια οπως βλεπεις κ στα τικερακι μου..ο ενας 3 παμε στα 4 κ ο αλος θα γινει συντομα δυο μηνων!ειμαι μια αγορομανα;)

Αναστασακι μου αγαπουλα μου τελειος ο μπεμπακος θα βγει ενα γλυκουλικο μωρακι ..αχ μωρε πλησιαζει η μερα!πως περναει ο καιρος ομως!τι ωραια που θα στολισετε απο τωρα..κ γω θελω...:D

Ιωαννακι μουυυυυυυ εσυ τι κανεις?ολα καλα..η μεσουλα ακοαμ ποναει ε!να εισαι ξαπλωμενη οσο περισοτερο μπορεις θα σε βοηθησει!

Γιωτακι μου τελικα ακυρωθηκε η βολτα ε..κριμα..αλη φορα σιγουρα;)

το ειχες ακουσει κ συ ε..αχ φανταζομαι αυτα τα 20 λεπτα θα σου ηταν μαρτυριο..δεν ειναι κ ευκολο να το ακους κ να μην το σηκωνεις το ζουζουνακι!πολα φιλακια στη μικρουλα σου!

ο μικρος μου κοιμαται κ ο μεγαλος με φωναζει απο την τουαλετα..παω να τον σηκωσω!φιλακιαααααααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

ερχονται χριστουγεννααααααααααααααααααααααααααααα

merry-christmas-graphic-animation1.gif

λενιω μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!αχ την αλλη εβδομαδα εχει στολισμα δεντρου σιγουρα!!!!!αρχες δεκεμβρη, μια χαρα ειναι!!!!!!θα χαζευει και η μπεμπα τα φωτακια!!!!!!

τι κανουν τα αγορακια σου τα γλυκα?????εχει πονακια ο μπεμπακος?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?εγώ περιμένω να έρθει η μανούλα μου που σας είπα και εχθές να τακτοποιήσουμε τα ρούχακια του μπέμπη!αχ θα στολίσουμε κ το δέντρο!πολύ χαίρομαι!θα σας βάλω κ φωτό!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημεραααααα!τι κανετε φιλεναδιτσες μου????:D:D

κ σημερα μουντος ο καιρος,για βροχουλα το παει..εχω να απλωσω κ πληντυρια κ να κανω μια κοτοσουπα για σημερα κ βαριεεεμαιιι να ξεκηνησω μαγειρεμα:tongue::tongue:

ΑΛΙΚΗ καλως ηρθες στην παρεα μας!να σου ζησει ο μπεμπης!;)εγω ειμαι η Ελενη κ εχω δυο αγορακια οπως βλεπεις κ στα τικερακι μου..ο ενας 3 παμε στα 4 κ ο αλος θα γινει συντομα δυο μηνων!ειμαι μια αγορομανα;)

Αναστασακι μου αγαπουλα μου τελειος ο μπεμπακος θα βγει ενα γλυκουλικο μωρακι ..αχ μωρε πλησιαζει η μερα!πως περναει ο καιρος ομως!τι ωραια που θα στολισετε απο τωρα..κ γω θελω...:D

Ιωαννακι μουυυυυυυ εσυ τι κανεις?ολα καλα..η μεσουλα ακοαμ ποναει ε!να εισαι ξαπλωμενη οσο περισοτερο μπορεις θα σε βοηθησει!

Γιωτακι μου τελικα ακυρωθηκε η βολτα ε..κριμα..αλη φορα σιγουρα;)

το ειχες ακουσει κ συ ε..αχ φανταζομαι αυτα τα 20 λεπτα θα σου ηταν μαρτυριο..δεν ειναι κ ευκολο να το ακους κ να μην το σηκωνεις το ζουζουνακι!πολα φιλακια στη μικρουλα σου!

ο μικρος μου κοιμαται κ ο μεγαλος με φωναζει απο την τουαλετα..παω να τον σηκωσω!φιλακιαααααααααααααααα!

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

ερχονται χριστουγεννααααααααααααααααααααααααααααα

merry-christmas-graphic-animation1.gif

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι κάνεις; Όντως πολύ μουντός ο καιρός κι εδώ και δεν μου κάνει καρδιά να βγω από το σπίτι! Έχω ανάψει το τζάκι και χουχουλιάζω! Τα μαναράκια σου τι κάνουν; Καλέ σε 1 εβδομάδα γίνεστε 2 μηνών!!!!! Μεγαλώσατε καλέεεεεε!!!!

Η μέση πραγματικά πονάει ακόμη αλλά δεν πειράζει! Έτσι θα πορευτούμε από εδώ και πέρα! Το νινί μου να είναι καλά και ο πόνος δεν με νοιάζει!

καλημέρα κορίτσια! Πως είστε?εγώ περιμένω να έρθει η μανούλα μου που σας είπα και εχθές να τακτοποιήσουμε τα ρούχακια του μπέμπη!αχ θα στολίσουμε κ το δέντρο!πολύ χαίρομαι!θα σας βάλω κ φωτό!

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Τι καλά έρχεται η μανούλα! Ναι ναι βάλε φωτό με το δεντράκι! Τι καλά! Εγώ σε 1 εβδομάδα θα στολίσω! Τι καλά, τι καλά!

Πω πωωωω πάει χάζεψα!!!

καλημερα αναστασακι μου!!!!!!!!!!αχ με το καλο να τακτοποιησετε τα ρουχαλακια του μπεμπη!!!!!!!!!!τι ωραια που ειναι!!!!!ανυπομονεις ε?περναει γρηγορα ο καιρος που θα τον παρεις αγκαλια!!!!!!!!!η κοιλιτσα σου ειναι μια γλυκα!!!!!!!!!μυτερουλα λογω του μπεμπη!!!!χαχαχαχα!!!!!θα στολισετε και το δεντρο?αχ τι καλα!!!!εγω λεω το αλλο σ/κ να το φτιαξω!!!!!!

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι κάνεις; Όντως πολύ μουντός ο καιρός κι εδώ και δεν μου κάνει καρδιά να βγω από το σπίτι! Έχω ανάψει το τζάκι και χουχουλιάζω! Τα μαναράκια σου τι κάνουν; Καλέ σε 1 εβδομάδα γίνεστε 2 μηνών!!!!! Μεγαλώσατε καλέεεεεε!!!!

Η μέση πραγματικά πονάει ακόμη αλλά δεν πειράζει! Έτσι θα πορευτούμε από εδώ και πέρα! Το νινί μου να είναι καλά και ο πόνος δεν με νοιάζει!

ιωαννακι μου καλημερα!!!!!!!!αχ αυτη η μεση!!!!!!!κι εμενα με πονουσε στην εγκυμοσυνη αλλα οταν κουραζομουνα, μηπως κανεις δουλιτσες?να ξεκουραζεσαι και να κοιμασαι στο πλαι γιατι ανασκελα η κοιλιτσα επιβαρυνει την μεση!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

λενάκι μου μεγάλωσε το γιαβρί μου!αχ Ναι φιλενάδα πλησιάζει ο καιρός! Έρχοντε χριστούγεννα!μακάρι να είναι καλά για όλοοοοοο τον κόσμο!

Πόπακι μου που έχει πάρει τα μυαλα ε? Προσπάθησε να βρεις κ κανένα άλλο τρόπο...γιατί όταν βαραίνει κι άλλο τι θα κανείς? Κ εμείς σ'αγαπάμε! Φιλάκια πολλά!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενιω μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!αχ την αλλη εβδομαδα εχει στολισμα δεντρου σιγουρα!!!!!αρχες δεκεμβρη, μια χαρα ειναι!!!!!!θα χαζευει και η μπεμπα τα φωτακια!!!!!!

τι κανουν τα αγορακια σου τα γλυκα?????εχει πονακια ο μπεμπακος?

καλημερα στα κοριτσουδια μου!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?βρηκα λιγο χρονο τωρα που κοιμηθηκε λιγακι η μπουμπου!!!!!!!!

καλως την αλικη, ωραιο ονομα!!!!!!!!να χαιρεσαι τον μπεμπη σου!!!!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια?αντε σε λιγο καιρο που θα γεννησουν ολες οι φιλεναδιτσες θα μιλαμε για τα μωρακια μας!!!!!!και οι πιο εμπειρες μανουλες θα μας δινουν συμβουλες!!!!!

αχ τι να σας πω......αυτη η μπεμπου μου εχει παρει τα μυαλα!!!!!κανει κατι ναζιαρικους ηχους τις 3 τελευταιες μερες οταν θελει να κοιμηθει, λιωνω!!!!!!!!!!!με το θεμα υπνου συνεχιζεται το προβλημα, κοιμαται μονο με βολτες στα χερια, προσπαθησα τουλαχιστον να καθομαι και να την κουναω λιγακι οπως θελει εκεινη αλλα μπααααα τζιφος, μπλανταζει στο κλαμα!!!!!!θελει να ειμαι ορθια και να την βολταρω και εκεινη παρατηροντας η κουτσομπολα τον χωρο την περνει ο υπνος, ναι οκ.....αλλα εχει φτασει τα 6 κιλα, ζωη να εχει το καμαρι μου, και εμενα η μικροσκοπικη μανουλα με πιανει η πλατη μου!!!!!μεχρι και το κολπο που την επερνα αγκαλια στο κρεβατι με την πιπιλα, δεν της αρεσει ουτε κι αυτο!!!!!ευτυχως το πρωι νανουριζεται με το καροτσι γρηγορα με το κουνα κουνα κατω απο τον απορροφητηρα.....:rolleyes:κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλη, εχουν να την πιασουν μερες οι κολικοι, λετε να σταματησαν?αχ μακαρι παναγιτσα μου!!!!!!

ολο για μενα μιλαω!!!!!!!!!!!!!

το ματινακι μας διαβασα πως μπηκε!!!!!!!!!!!!!καρδουλα μου πολυ χαιρομαι για την ευτυχια σας και την ομορφη εμπειρια της γεννας, μακαρι ολες οι κοπελες να εχουν την δικη σου γεννα!!!!!!!!!!να μου φιλησεις το ξανθομπουμπουκακι σου ή ζιζακια, οπως τον λες!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!

θελω να αναφερθω σε καθεμια σας ξεχωριστα αλλα δεν προλαβαινω καρδουλες μου γλυκες αλλα ξερετε οτι σας αγαπω πολυ ε, ε?:tongue:

ποπακι μουυυυυ καλημερααααααααααααααα!τι κανεις?αχ τι τραβανε αυτες οι μανουλες ε!:tongue::tongue:θελει αγκαλιτσες η μπουμπου ε..κ μενα τελευται την εχει μαθει την αγκαλια αλα την ημερα το βραδυ καλα παμε..φοβαμαι κ να τα λεω γιατι ξερεις πως παει ε..οτι λες το ματαιζεις απο μονη σου δνε ξεω αν σου εχει τυχει εμενα ποελς φορες!κ δεν ειμαι κ προληπτικη αλα αυτο συμβαινει!

ησυχασε η μικρουλα σου απο τους κολικους μακαρι θεουλη μου γιατι υποφερουν τα καημενα..κ μενα ξεκηνησε ο ζουζουνος να μου κανει διαφορα κατι σαν αγκουυ κ αλα τετια που με τρελεαινουν κ μου φαινεται πολυ νωρης ξεκηνησε ..καλα τα χαμογελα που μας κανει κ μας τρελαινει!

ο αποροφητηρας βοηθαει πολυ εκεινη την ωρα της γκρινιας κ του εντονου κλαματος!;);)κ γω το κανω!τωρα κοιμαται το αγγελουδακι μου..χθες δεν ειχε πονακια..μακαρι να μην ξαναεχει..ουφφ!παντως εκοψα τα δημητριακα ειχα προσεξι οτι τον πειραζαν..βασικα το γαλα ειναι..το αντικαθιστω με γιαουρτακια κ τυρια!;)πολα φιλακια στην μπουμπουκα σου!((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))σαγαπω πολυυυυ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου καλημερουδια..ποσο σε ζηλευω γω θα θελα να εχω αναμενο τζακι τωρα..τελεια ειναι,..κατσε εκει που εισαι μην βγεις καθολου..;);)στη ζεστουλα με καλη παρεουλα!;);)

καλα ειναι τα παιδακια μου..ο μεγαλος με εχει ζαλισει ο σκατουλης εδω διπλα μου..ολο κατι μου λεει, τραγουδαει μετα ανεβαινει πανω μου..:tongue:ναι μωρε γινοματσε δυο μηνων ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως περναει ο καιρος!:rolleyes::rolleyes:

αχ βρε Ιωαννακι μου το νινακι σου δινει τοση χαρα απο τωρα φανταζεσαι οταν θε γεννηθει ε!

((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενάκι μου μεγάλωσε το γιαβρί μου!αχ Ναι φιλενάδα πλησιάζει ο καιρός! Έρχοντε χριστούγεννα!μακάρι να είναι καλά για όλοοοοοο τον κόσμο!

Πόπακι μου που έχει πάρει τα μυαλα ε? Προσπάθησε να βρεις κ κανένα άλλο τρόπο...γιατί όταν βαραίνει κι άλλο τι θα κανείς? Κ εμείς σ'αγαπάμε! Φιλάκια πολλά!

Αναστασακι μου καλημεραα...τι ωραιαααααααααα!περηεμενουμε φωτοοοοο!πωπωωωω μυριζει χριστουγενναααααα;););)με το καλο να τακτοποιησετε κ τα ρουχαλακια του μπεμπη..τα λες εσυ κ ειμαι κ γω ενθουσιασμενη..τι ομορφες απλες κ ομως τοσο σημαντικες στιγμες ε!

((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπακι μουυυυυ καλημερααααααααααααααα!τι κανεις?αχ τι τραβανε αυτες οι μανουλες ε!:tongue::tongue:θελει αγκαλιτσες η μπουμπου ε..κ μενα τελευται την εχει μαθει την αγκαλια αλα την ημερα το βραδυ καλα παμε..φοβαμαι κ να τα λεω γιατι ξερεις πως παει ε..οτι λες το ματαιζεις απο μονη σου δνε ξεω αν σου εχει τυχει εμενα ποελς φορες!κ δεν ειμαι κ προληπτικη αλα αυτο συμβαινει!

ησυχασε η μικρουλα σου απο τους κολικους μακαρι θεουλη μου γιατι υποφερουν τα καημενα..κ μενα ξεκηνησε ο ζουζουνος να μου κανει διαφορα κατι σαν αγκουυ κ αλα τετια που με τρελεαινουν κ μου φαινεται πολυ νωρης ξεκηνησε ..καλα τα χαμογελα που μας κανει κ μας τρελαινει!

ο αποροφητηρας βοηθαει πολυ εκεινη την ωρα της γκρινιας κ του εντονου κλαματος!;);)κ γω το κανω!τωρα κοιμαται το αγγελουδακι μου..χθες δεν ειχε πονακια..μακαρι να μην ξαναεχει..ουφφ!παντως εκοψα τα δημητριακα ειχα προσεξι οτι τον πειραζαν..βασικα το γαλα ειναι..το αντικαθιστω με γιαουρτακια κ τυρια!;)πολα φιλακια στην μπουμπουκα σου!((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))σαγαπω πολυυυυ!

ναι ναι το πιστευω, καμια φορα ματιαζομαστε μονοι μας!!!!!χαχαχαχα!!!!φτου φτου!!!!!κι εμενα το βραδυ οταν την παρει ο υπνος, μια χαρα!!!!!τρωει στις 10 με 10:30 και μετα το πρωι την ταιζω κοιμησμενη στις 5 και κοιμαται μεχρι της 9 περιπου!!!!!φτου φτου και παλι, χαχαχαχα!!!!!!αχ αυτα τα πονακια μακρυα, ξουτ!!!!!εγω τελικα δεν εκοψα τιποτα απο την διατροφη μου!!!!μα τι να φας πια, μεγαλο θεμα!!!!!η αληθεια ειναι πως χρειαζονται την αγκαλιτσα μωλε!!!!!αλλα τις βολτες πως να τις κοψω?ουφ!!!!!θα δουμε!!!!!

ξυπνησε!!!!!!η ζουζουνα.............

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι το πιστευω, καμια φορα ματιαζομαστε μονοι μας!!!!!χαχαχαχα!!!!φτου φτου!!!!!κι εμενα το βραδυ οταν την παρει ο υπνος, μια χαρα!!!!!τρωει στις 10 με 10:30 και μετα το πρωι την ταιζω κοιμησμενη στις 5 και κοιμαται μεχρι της 9 περιπου!!!!!φτου φτου και παλι, χαχαχαχα!!!!!!αχ αυτα τα πονακια μακρυα, ξουτ!!!!!εγω τελικα δεν εκοψα τιποτα απο την διατροφη μου!!!!μα τι να φας πια, μεγαλο θεμα!!!!!η αληθεια ειναι πως χρειαζονται την αγκαλιτσα μωλε!!!!!αλλα τις βολτες πως να τις κοψω?ουφ!!!!!θα δουμε!!!!!

ξυπνησε!!!!!!η ζουζουνα.............

χαχαχχαχα ναι ετσι ειναιι..φτου φτου:tongue::tongue:

μια χαρα το βραδυ η μικρη..φτου φτου;);)

καλα η διατροφη αστα να πανε..δεν ξερεις τι να φας!ο γιατρος με ειπε λιγο απολα να τρωω αλα οτι τον πειραζει το αποφευγω!κ μενα εχει βαρυνει ποιλυ σε μια βδομαδα εχουμε γιατρο για να δουμε ποσα κιλακια πηγε ο μιρκουλης..αχ εχουμε κ εμβολιο..:(κ μενα τα χερια μου με πονανε ..δεν ξερω πως να τις κοψεις..τωρα σιγουρα ομως τις εχουν αναγκη τις αγκαλιτσες!

ξυπνησε..ε..η ζουζουνα!φιλακια πολαααααααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχχαχα ναι ετσι ειναιι..φτου φτου:tongue::tongue:

μια χαρα το βραδυ η μικρη..φτου φτου;);)

καλα η διατροφη αστα να πανε..δεν ξερεις τι να φας!ο γιατρος με ειπε λιγο απολα να τρωω αλα οτι τον πειραζει το αποφευγω!κ μενα εχει βαρυνει ποιλυ σε μια βδομαδα εχουμε γιατρο για να δουμε ποσα κιλακια πηγε ο μιρκουλης..αχ εχουμε κ εμβολιο..:(κ μενα τα χερια μου με πονανε ..δεν ξερω πως να τις κοψεις..τωρα σιγουρα ομως τις εχουν αναγκη τις αγκαλιτσες!

ξυπνησε..ε..η ζουζουνα!φιλακια πολαααααααααααααααα!

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

αλικη καλως ηρθες στην παρεα μας! ειμαι η γιωτα και εχω ενα κοριτσακι 2,5 μηνων. να χαιρεσαι το παιδακι σου!

ελενιτσα και εμεις εχουμε εμβολια αυτη την εβδομαδα, ασε με τις αγκαλιες, εχω παθει και ψυξη και καταλαβαινεις, δεν μπορω να κουνηθω, αλλα μου κανει κατι φατσουλες και κατι φωνουλες που λιωνω!!!

ποπακι μια χαρα τα πατε, σιγα σιγα το γευμα στις 5 θα γινει πιο αργα και θα κοιμασε και εσυ πιο πολυ να ξεκουραζεσαι, η δικια μου ευτυχως λιγη γκρινια εχει μολις την βαλω και οταν της δωσω πιπιλα την περνει ο υπνος, και ξυπναει 8-8,30 το πρωι!

αναστασακι, ιωαννακι φιλια στις κοιλιτσες σας!!!

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

αλικη καλως ηρθες στην παρεα μας! ειμαι η γιωτα και εχω ενα κοριτσακι 2,5 μηνων. να χαιρεσαι το παιδακι σου!

ελενιτσα και εμεις εχουμε εμβολια αυτη την εβδομαδα, ασε με τις αγκαλιες, εχω παθει και ψυξη και καταλαβαινεις, δεν μπορω να κουνηθω, αλλα μου κανει κατι φατσουλες και κατι φωνουλες που λιωνω!!!

ποπακι μια χαρα τα πατε, σιγα σιγα το γευμα στις 5 θα γινει πιο αργα και θα κοιμασε και εσυ πιο πολυ να ξεκουραζεσαι, η δικια μου ευτυχως λιγη γκρινια εχει μολις την βαλω και οταν της δωσω πιπιλα την περνει ο υπνος, και ξυπναει 8-8,30 το πρωι!

αναστασακι, ιωαννακι φιλια στις κοιλιτσες σας!!!

γιωτουλα!!!!!!!!αχ τα κοριτσακια μας μωλε!!!!!!!θα τα δαγκωσω!!!!!!!!!καλε τι φωνουλες και τι ναζια ειναι αυτα που κανουν?θα τρελαθω!!!!!εμβολια ε?εμεις την επομενη παρασκευη θα κανουμε το δευτερο!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γιωτουλα!!!!!!!!αχ τα κοριτσακια μας μωλε!!!!!!!θα τα δαγκωσω!!!!!!!!!καλε τι φωνουλες και τι ναζια ειναι αυτα που κανουν?θα τρελαθω!!!!!εμβολια ε?εμεις την επομενη παρασκευη θα κανουμε το δευτερο!!!!!!!!!

ποπακι τι κανεις βρε κοριτσακι μου? καιρο εχουμε να τα πουμε!

θα την φαω!!!! ολο την ρουφαω!!! εμεις θα κανουμε 2 μαζι:-( ελπιζω να μην κλαψει πολυ! η δικια σου εκλαψε στο 1ο?

ποπακι τι κανεις βρε κοριτσακι μου? καιρο εχουμε να τα πουμε!

θα την φαω!!!! ολο την ρουφαω!!! εμεις θα κανουμε 2 μαζι:-( ελπιζω να μην κλαψει πολυ! η δικια σου εκλαψε στο 1ο?

κοιτα το κλαμα το συνηθισμενο!!!!!!οχι πολυ!!!!!θα την παρεις αγκαλιτσα και θα ηρεμησει η γλυκουλινα σου!!!!μην φοβασαι!!!!ασε απο ρουφιγμα αλλο τιποτα, ολο την φιλαω στα μαγουλακια, το ξερω δεν κανει αλλα δεν κρατιεμαι!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...