Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

σ ευχαριστω πολυ καλο μου anastasaki_melisaki,

μακαρι να γινει πραγματικοτητα !!! πως και πως το περιμενω και εγω ;););)

αν θες εχω και εγω φβ μπορω να σου στειλω την διευθυνση μου να γινουμε και απο εκει φιλες!!!

στείλε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες μου ήρθα! Λοιπόν τα νέα μου ευτυχώς είναι καλά! Οι σάλπιγγες έχουν 100% διαβατότητα αλλά είχα εντελώς βουλωμένο τράχηλο! Δεν προχωρούσε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Ευτυχώς τον ξεβουλώσαμε αναίμακτα και τώρα προσευχόμαστε όλοι να έρθει και το μπεμπουλίνι! :P:p:p:p:p:p

να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, το τικεράκι σου τι σημαίνει?? γάμο ή επέτειο??

ολα μαζι και γαμο και επετειο, την ιδια μερα που γνωριστηκαμε την ιδια μερα μετα απο 10 χρονια καναμε πολιτικο!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Κοριτσάρες μου ήρθα! Λοιπόν τα νέα μου ευτυχώς είναι καλά! Οι σάλπιγγες έχουν 100% διαβατότητα αλλά είχα εντελώς βουλωμένο τράχηλο! Δεν προχωρούσε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Ευτυχώς τον ξεβουλώσαμε αναίμακτα και τώρα προσευχόμαστε όλοι να έρθει και το μπεμπουλίνι! :P:p:p:p:p:p

ιωαννακι μου καλο τελεια!!!τωρα σιγουρα θα ερθει το μπεμπουλινι σας!!!μπραβο κοριτσακι μου, πολυ χαρηκα :D:D:D:D((((((((())))))))))))

αληθεια πονεσες?γιατι και εγω τον αλλο μηνα παω για την εξεταση αυτη και ψιλοαγχωνομαι:confused::confused::confused:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

τι ωραία νέα είναι αυτά???????!!!!!!!!! μπράβο Ιωαννάκι!!! Άντε τώρα καλώς να έρθει το αποράκι!!!!!!!!!! γιούππιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!:P:p:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουυυυυ!

ποπακη μου σε κουρασαν πολυ αυτες τις μερες!μακαρι να χαλαρωσει λιγο η δουλεια να ξεκουραστεις κ συ!

Νενακι μου καλο τι κανεις/?;)

Ιωαννακι μου γιουπιιιιιιιιιι ολα καλα τελικαααααααα!πονεσες?

αχ αντε τωρα που ξεβουλωσατε τον τραχηλο θα ερθει το αγγελουδακι σαας πιο γρηγορα..χαρηκα πολυ με τα νεακια σου!:D:D

Αναστασακι μου ολα καλα?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ιωαννακι μου καλο τελεια!!!τωρα σιγουρα θα ερθει το μπεμπουλινι σας!!!μπραβο κοριτσακι μου, πολυ χαρηκα :D:D:D:D((((((((())))))))))))

αληθεια πονεσες?γιατι και εγω τον αλλο μηνα παω για την εξεταση αυτη και ψιλοαγχωνομαι:confused::confused::confused:

Δεν πόνεσα καθόλου!!!! Τι να πω; Ο γιατρός; Είχα ακούσει τέρατα για την εξέταση αυτή αλλά τελικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Δεν έχω σταγόνα αίμα και αυτό είναι το πιο θετικό! Να μην φοβάσαι καλή μου! Εγώ είχα τρομερό άγχος για σήμερα αλλά όπως συνηθίζεται πάντα στο τέλος ένιωσα χαζή!

κοριτσακια μουυυυυ!

ποπακη μου σε κουρασαν πολυ αυτες τις μερες!μακαρι να χαλαρωσει λιγο η δουλεια να ξεκουραστεις κ συ!

Νενακι μου καλο τι κανεις/?;)

Ιωαννακι μου γιουπιιιιιιιιιι ολα καλα τελικαααααααα!πονεσες?

αχ αντε τωρα που ξεβουλωσατε τον τραχηλο θα ερθει το αγγελουδακι σαας πιο γρηγορα..χαρηκα πολυ με τα νεακια σου!:D:D

Αναστασακι μου ολα καλα?;)

όλα καλά λενάκι!!!!!!!!!!εσύ?????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ιωαννακι μου μου εδωσες θαρρος πολυ!!

την εκανες σε καποια συγκεκριμενη μερα του κυκλου σου?

εμενα ο γιατρος μου μου ειπε ν ατην κανω την 7μερα του κυκλου :confused:

κοστιζει αρκετα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

ελενακι μου ολα καλα, ησυχια και ηρεμια!!!

εσυ?τα μωρακια σου?:D:D

σε ξανακλωτσησε σημερα ο μπεμπουλης?

χαιρομαι γλυκο μου νενακι!;);)

ο μικρος παιζει κατω με τον μεγαλο παππουλη του!ο αλος ο τζουτζουκος κατι ξανακανε αλλα οχι πολα!μαλον κοιμαται!αρκετα κουνηθηκε για σημερα!μιας κ ειναι ησυχος!:tongue::tongue::tongue::tongue:ο σκατουλης μουυυυ!το γλυκο μου το μωρακι το σκεφτομαι πως ειναι εκει μεσα κ αισθανομαι τοση αγαπη γιαυτο οπως κ για τον μεγαλο μου που για μενα ειναι ακομα μικρος ..ανυπομονω να γεννηθει να τα σφιγγω στην αγκαλια μου κ τα δυο!δεν θελω να ξεχωρισω κανενα!το σκεφτομαια αυτο!θα τρελενομαι κ για τα δυοοοοοοοοο τα αντρακια μου;);)

!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Δεν πόνεσα καθόλου!!!! Τι να πω; Ο γιατρός; Είχα ακούσει τέρατα για την εξέταση αυτή αλλά τελικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! Δεν έχω σταγόνα αίμα και αυτό είναι το πιο θετικό! Να μην φοβάσαι καλή μου! Εγώ είχα τρομερό άγχος για σήμερα αλλά όπως συνηθίζεται πάντα στο τέλος ένιωσα χαζή!

τι καλα Ιωαννακι μου που δεν πονεσες!

κ γω θα ημουν πολυ φοβισμενη!αλλα παλι καλα δεν ενιωσες τιποτα κ το καλυτερο απολα ολα καλα τελικα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαιρομαι γλυκο μου νενακι!;);)

ο μικρος παιζει κατω με τον μεγαλο παππουλη του!ο αλος ο τζουτζουκος κατι ξανακανε αλλα οχι πολα!μαλον κοιμαται!αρκετα κουνηθηκε για σημερα!μιας κ ειναι ησυχος!:tongue::tongue::tongue::tongue:ο σκατουλης μουυυυ!το γλυκο μου το μωρακι το σκεφτομαι πως ειναι εκει μεσα κ αισθανομαι τοση αγαπη γιαυτο οπως κ για τον μεγαλο μου που για μενα ειναι ακομα μικρος ..ανυπομονω να γεννηθει να τα σφιγγω στην αγκαλια μου κ τα δυο!δεν θελω να ξεχωρισω κανενα!το σκεφτομαια αυτο!θα τρελενομαι κ για τα δυοοοοοοοοο τα αντρακια μου;);)

!

μπραβο ελενακι μου, ετσι πρεπει να μην ξεχωριζονται τα παιδακια αλλα δυστυχως καποιοι γονεις το κανουν!!

φανταζομαι την αγωνια σου και την λαχταρα σου!!!

αχ τι τελειο συναισθημα :D:D:D

με το καλο σε ολες τις εγκυουλες!!!

και σε ολες μας εμας που το προσπαθουν, γρηγορα να ερθουν τα μπεμπακια ;););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

αχ ιωαννακι μου μου εδωσες θαρρος πολυ!!

την εκανες σε καποια συγκεκριμενη μερα του κυκλου σου?

εμενα ο γιατρος μου μου ειπε ν ατην κανω την 7μερα του κυκλου :confused:

κοστιζει αρκετα?

Την έκανα 8η μέρα του κύκλου! Πλήρωσα 150Ευρώ αλλά χαλάλι! Όσο σκέφτομαι πως θα μπορούσα να φάω χειρουργείο γιατί αν δεν μπορούσε να ανοίξει τον τράχηλο θα έκανα χειρουργείο! Ευτυχώς ήμουν τυχερή ήταν και ο γιατρός καλός και δόξα το Θεό!!!! Να μην φοβάσαι καθόλου! Θα με θυμηθείς!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...