Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα Γιωτακι μου!:D:Dτι κανεις?η μπουμπουκα σου?;)

πολα φιλακια να της δωσεις..παω ξυπνησε ο δικος μου.:tongue:.φιλακια πολλα!

(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

μαζι γραφαμε!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάκια μου καλημέρα! Μπαίνω βγαίνω σήμερα σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά πολλά! Χάρηκα πολύ για τη Ματίνα μας! Μπράβο της που γέννησε τόσο εύκολα! Μακάρι όλα της τα παιδάκια να τα γεννήσει έτσι! Εννοείται πως όλες μας ευχόμαστε να γεννήσουμε τόσο εύκολα!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Λενάκι μου καλό τι κάνεις; Σε είχα το πρωί στο μυαλό μου! Θα τα πούμε κάποια στιγμή! Να μου φιλήσεις τα αγοράκια σου τα όμορφα! :P:p:p:p:p

Το Αναστασάκι μας πήγε για ψώνια; Μπράβο! Με το καλό να τα πάρει όλα για το μωράκι της! Αχ περνάει ο καιρός κορίτσια! :P:p:p:p:p

Αχ κοριτσάκια μου καλημέρα! Μπαίνω βγαίνω σήμερα σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά πολλά! Χάρηκα πολύ για τη Ματίνα μας! Μπράβο της που γέννησε τόσο εύκολα! Μακάρι όλα της τα παιδάκια να τα γεννήσει έτσι! Εννοείται πως όλες μας ευχόμαστε να γεννήσουμε τόσο εύκολα!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Λενάκι μου καλό τι κάνεις; Σε είχα το πρωί στο μυαλό μου! Θα τα πούμε κάποια στιγμή! Να μου φιλήσεις τα αγοράκια σου τα όμορφα! :P:p:p:p:p

Το Αναστασάκι μας πήγε για ψώνια; Μπράβο! Με το καλό να τα πάρει όλα για το μωράκι της! Αχ περνάει ο καιρός κορίτσια! :P:p:p:p:p

γεια σου ιωαννακι!

εγω μολις ταισα το πιτσιποπακι μου και κανει νανι! το κανεις? το νινακι σου?

γεια σου ιωαννακι!

εγω μολις ταισα το πιτσιποπακι μου και κανει νανι! το κανεις? το νινακι σου?

Είμαι πολύ καλά Γιωτάκι μου! Δουλίτσες σήμερα πολλές! Έχω κι έναν πόνο στη μέση τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να σηκωθώ! Η μπουμπού σου τι κάνει; Εμένα κάθε μέρα που περνάει ζωηρεύει όλο και πιο πολύ! Με ξυπνάει μέσα στη νύχτα από κλωτσίτσες! Χαίρομαι βέβαια δεν έχω παράπονο!

Είμαι πολύ καλά Γιωτάκι μου! Δουλίτσες σήμερα πολλές! Έχω κι έναν πόνο στη μέση τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να σηκωθώ! Η μπουμπού σου τι κάνει; Εμένα κάθε μέρα που περνάει ζωηρεύει όλο και πιο πολύ! Με ξυπνάει μέσα στη νύχτα από κλωτσίτσες! Χαίρομαι βέβαια δεν έχω παράπονο!

δινει το παρον στην μανουλα του?

την εφαγες την μιση εγκυμοσυνη, ανυπομονεις?

ασε εχω ευαισθησια στην μεση, και με εχει πιασει και εμενα τρελος πονος και με χτυπαει στα ποδια και στον αυχενα, με ειχε πιασει και οταν ημουν εγκυος, δραμα! σε καταλαβαινω...

το κοριτσακι μου ειναι πολυ ησυχο, κοιματε ολο το βραδυ! ειναι μια κουκλα!!! (κλασσικα κουκουβαγια!!!):lol:

Διαφημίσεις

δινει το παρον στην μανουλα του?

την εφαγες την μιση εγκυμοσυνη, ανυπομονεις?

ασε εχω ευαισθησια στην μεση, και με εχει πιασει και εμενα τρελος πονος και με χτυπαει στα ποδια και στον αυχενα, με ειχε πιασει και οταν ημουν εγκυος, δραμα! σε καταλαβαινω...

το κοριτσακι μου ειναι πολυ ησυχο, κοιματε ολο το βραδυ! ειναι μια κουκλα!!! (κλασσικα κουκουβαγια!!!):lol:

Ναι μπαίνω στον 7ο την Κυριακή και μόλις περάσει και η γιορτή μου τότε θα ετοιμάζουμε το δωμάτιο του μπεμπάκου! Είναι ήσυχη η μικρούλα σου; Κοιμάται όλη νύχτα; καλό αυτό! Κι εμένα τα ανήψια μου ποτέ δεν ξυπνήσανε βράδυ! Από τις 11 μέχρι τις 7.30 το πηγαίνανε! Αφού λέω μακάρι να μοιάσει και το δικό μου! Αλλά πάνω απ'όλα να είναι γερά! Όσο για τη μέση δράμα! Θέλω πλέον βοήθεια να σηκωθώ από το κρεβάτι! Είναι φορές που ο πόνος είναι αφόρητος! Κάνω υπομονή όμως! Για το πλασματάκι μου όμως θα υπομείνω τα πάντα!

Ναι μπαίνω στον 7ο την Κυριακή και μόλις περάσει και η γιορτή μου τότε θα ετοιμάζουμε το δωμάτιο του μπεμπάκου! Είναι ήσυχη η μικρούλα σου; Κοιμάται όλη νύχτα; καλό αυτό! Κι εμένα τα ανήψια μου ποτέ δεν ξυπνήσανε βράδυ! Από τις 11 μέχρι τις 7.30 το πηγαίνανε! Αφού λέω μακάρι να μοιάσει και το δικό μου! Αλλά πάνω απ'όλα να είναι γερά! Όσο για τη μέση δράμα! Θέλω πλέον βοήθεια να σηκωθώ από το κρεβάτι! Είναι φορές που ο πόνος είναι αφόρητος! Κάνω υπομονή όμως! Για το πλασματάκι μου όμως θα υπομείνω τα πάντα!

ετσι, ολα για τα μωρακια μας!αργα η γρηγορα ολα τα μωρα κοιμουνται το βραδυ! βοηθεια μεγαλη η πιπιλα!

κορίτσια γύρισα!!!! εχει καμια ωρα! τα ψωνισα ολααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! αχχχχ κορίτσιααα ανπομονω να τα πλύνω!!!! ειμαι πολυ χαρούμενη!!!!!!:P

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω! Μεγειά σας! Με το καλό να τα χαρεί ο μπεμπούλης σας! Για πες για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Πως ήταν;

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω! Μεγειά σας! Με το καλό να τα χαρεί ο μπεμπούλης σας! Για πες για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού! Πως ήταν;

σε ευχαριστω πολύ Ιωαννακι μου!! να φανταστεις τα εχω στις σακουλες και ανυπομονω να ερθει ο αντρας μου να του τα δειξω!!!!! και απο εβδομαδα θα τα πλυνω!!

ενα μαθημα εχω κανει, μας πηγε κατευθειαν στον 2ο, τον τοκετο, γιατι ειχαμε μια κοπελα που ειχε παρακολουθησει το πρωτο, αλλα θα το κανω και το 1ο.

μας μίλησε για ολα τα σταδια του τοκετου,μας εδειχνε και μακετες που ειχε και μας πηγαινε βημα-βημα..μας εδειξε και μια αναπνοη που λεγεται "κερακι" και με βαση αυτην θα μας μαθει και τις υπολοιπες!! γενικα πιστευω πως θα βοηθησει, τωρα κατι λεπτομεριες που μας ελεγε δεν ξερω αν θα ηθελα να τις ακουσω.....:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

9543.gif

Kαλημερα φιλεναδιτσες μου! Τι κανετε?????

Αχ...βρηκα ευκαιρια να μπω για λιγο...!!!! Ποσο μου λειπετε να ξερατε....ο μπεμπακος μου εχει παρει τα μυαλα και δεν εχω αλλη ασχολια εννοειται περα απ'αυτον!

Την πρωτη φορα που μπηκα να σας γραψω δεν σας εγραψα πως μου φανηκε το θεμα "γεννα"...κοριτσια προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα...πονουσα μονο οταν ερχονταν οι πονοι και παλι ελαχιστα! Επαιξε πολυ σημαντικο ρολο η μαια μου και πραγματικα οσες βρισκεστε Αθηνα και δεν εχετε δικη σας μαια, αν θελετε σας συστηνω την δικη μου! Ειναι καταπληκτικη γυναικα και ηταν η πρωτη που με εκανε να νιωσω παρα πολυ ομορφα, μου εφτιαξε την ψυχολογια και με βοηθησε παααααρα πολυ στην διαστολη....απο 5 διαστολη μεχρι που εφτασα στο 10 για να γεννησω δεν καταλαβα τιποτα...μεσα σε 10 λεπτα εγιναν ολα μετα τις οδυνες και το σπρωξιμο...και χωρις επισκληριδιο που ασχετα αν το ειχα πει απο την αρχη οτι δεν θελω να κανω, με παροτρυνε και η μαια οτι δεν εχω αναγκη να την κανω! Ολα μεσα στο μυαλο ειναι!!!!! Αφου να φανταστειτε οταν μπηκα στον καρδιοτοκογραφο το πρωι μολις πηγαμε στο νοσοκομειο, ειδαν τα κοριτσια εκει οτι ειχα οδυνες κι εγω δεν καταλαβαινα τιποτα....ειχε ξεκινησει ο τοκετος και εγω στον κοσμο μου! Ο γιατρος απαιχτος, με εμψυχωσε φοβερα και γενικα ολο το επιτελειο του ηταν καταπληκτικο....τους αγαπω πολυυυυυυ!!!!!!!!! Να φανταστειτε οτι ο γιατρος και η μαια μου εχουν ληψει τοσο πολυ που δεν βλεπω την ωρα να περασει ο καιρος για το ραντεβου! Πραγματικα ευχομαι σε ολες που εχετε απομεινει για γεννα, να ειναι τοσο ευκολη οσο και η δικη μου!

Δεν ξερω τιποτα απο νεα σας αφου δεν προλαβαινω να σας διαβασω....για πειτε μου για πειτε μου....πως πανε τα μωρακια σας εντος και εκτος κοιλιας????

κοριτσακι μου γλυκοοοοο....μακαρι ολες οι μανουλες του κοσμου να γεννησουν οπως εσυ....

σας εχει τρελλανει το ξανθο μανουλομανουλο εεεεε?????χαδακια πολλα να του δωσεις!!!!!!

Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

σε ευχαριστω πολύ Ιωαννακι μου!! να φανταστεις τα εχω στις σακουλες και ανυπομονω να ερθει ο αντρας μου να του τα δειξω!!!!! και απο εβδομαδα θα τα πλυνω!!

ενα μαθημα εχω κανει, μας πηγε κατευθειαν στον 2ο, τον τοκετο, γιατι ειχαμε μια κοπελα που ειχε παρακολουθησει το πρωτο, αλλα θα το κανω και το 1ο.

μας μίλησε για ολα τα σταδια του τοκετου,μας εδειχνε και μακετες που ειχε και μας πηγαινε βημα-βημα..μας εδειξε και μια αναπνοη που λεγεται "κερακι" και με βαση αυτην θα μας μαθει και τις υπολοιπες!! γενικα πιστευω πως θα βοηθησει, τωρα κατι λεπτομεριες που μας ελεγε δεν ξερω αν θα ηθελα να τις ακουσω.....:rolleyes:

αναστασακι μου καλοφορετα να ειναι ολααααααααααααααααααααααα....μεγια σας!!!!!!!δεν ειναι τελειο συναισθημα εεεεεεεε??????τρελλαινεσαι τελειως.....

εμενα ο αντρουλης μου δεν δειχνει τοσο ενθουσιασμο οσο εγω...αλλα δε πειραζει...το ευχαριστιεμαι τοσο πολυ που δεν με ριχνει!!!!!

θα βοηθησει πιστευω αρκετα αυτο που κανεις με τα μαθηματα...πολυ θα οτ ηθελα κι εγω αλλα με τη δουλεια λιγο δυσκολο!!!!!

για πεεεεεεεεεεεε...τι αγορασες??????????????????:lol:

ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....σημερα ειμαι χαλια με την μεση μου!!!!δεν ξερω αν θα αντεξω μεχρι τα μεσα γεναρη που θελω να μεινω στη δουλεια!!!!!!θα το παλεψω ομως...οσο γινεται ξεκουραζομαι!!!!

να ξαπλωνεις ιωαννακι μου και να κρατας μια πολυ καλη σταση στο σωμα σου!!!!βοηθαει πολυ...

Μην αγχώνεσαι βρε! Όλα στη φύση μας είναι! Άν και δεν έχουμε ξαναγεννήσει πιστεύω τπως το σώμα μας υπακούει σε όλο αυτό το μεγαλείο και ανταποκρίνεται σωστά! Κι εγώ κάποιες φορές πανικοβάλλομαι αλλά από την άλλη σκέφτομαι τόσες γυναίκες τα έχουν καταφέρει εγώ γιατί όχι; Έχω και dvd με φυσιολογικό τοκετό αλλά και με καισαρική! Όταν είδα την καισαρική τα έπαιξα όχι με τον φυσιολογικό!

αναστασακι μου καλοφορετα να ειναι ολααααααααααααααααααααααα....μεγια σας!!!!!!!δεν ειναι τελειο συναισθημα εεεεεεεε??????τρελλαινεσαι τελειως.....

εμενα ο αντρουλης μου δεν δειχνει τοσο ενθουσιασμο οσο εγω...αλλα δε πειραζει...το ευχαριστιεμαι τοσο πολυ που δεν με ριχνει!!!!!

θα βοηθησει πιστευω αρκετα αυτο που κανεις με τα μαθηματα...πολυ θα οτ ηθελα κι εγω αλλα με τη δουλεια λιγο δυσκολο!!!!!

για πεεεεεεεεεεεε...τι αγορασες??????????????????:lol:

σε ευχαριστω πολύ ρανιακι μου!!!! και εμενα ο αντρας μου δεν δειχνει τοσο ενθουσιασμο οσο εγω! ασε που του φαινοντε και πολλα αυτα που περνω, δεν καταλαβαινει ποσα χρειαζοντε μαλλον, στην πραξη θα το δει!;)

λοιπον πηρα κουβερτουλες, σεντονακια, πανες, σελτεδες, πανακια, εσωρουχακια, φορμακια, σκουφακια, γαντακια, σαλιαρες, αχχχχ πολλα!!!!!:D:D:D:D:D

Α! πηρα και θηλαστρο, ενα θερμομετρο και τσαντα για το καροτσι! μου εβαλε και δωρακια

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...